Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.01.11. 20:57:47
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sajnos változott a rajzstílus, egyszerűbb lett, és ez eléggé látszik.
Jó volt a felütés, az indítás, és ezen is lehet nevetni, főleg persze a sárkánylány bénázásain. Van némi softcore ez-az, ha ez zavarna valakit, de messze nem ecchi, vagy ilyesmi.
Egész jónak néz ki. A megvalósítás kicsit bénácska néhol (sőt, van, ahol kifejezetten igénytelen), de a sztori, a kibontakozó politikai ügynökös - államcsínyes történet érdekesnek ígérkezik. A főhős is felnőtt férfi, feleséggel otthon, bár kicsit furcsák az életkörülményei neki is.
Mint volt a korábbi évadokban, szóval továbbra is jó. 😊
Két perces mini részekből áll majd ez is, de az elsőből semmi nem derült ki, miről fog szólni. A karakterek elég gyerekesek, kinézetre is.
(Érdekes, hogy pont egyidőben indult vele az Onihei is, ami nagyon hasonló, de jóval komolyabb sorozatnak néz ki. Majd belenézek abba is.)
Azt kell mondjam, ami egybefüggő, egyszeri történetként működött, sorozatban nem megy. A csaj kifejezetten idegesítő, a fordulatok nagyon erőltetettek, én ezt nem fogom végignézni.
Szokványos középiskolás lányos, vicces slice-of-life, angyalokkal és ördögökkel megcsavarva. Nem rossz, nézhető, bár kicsit erőltetettnek éreztem néhol.
A DLIVE-ban meg a srácból az a kilógó geci elég szarul néz ki. De amúgy is az egész olyan kicsit humoros, de inkább meeeh...
Persze lesz visszavágó de érdekes "Mi lett volna ha?" helyzet.
Maga a lassan sötétségbe forduló világ kicsit a Dark Soulsra emlékeztet. Ilyen lehetett a az a világ is nem sokkal az után ,hogy kialudt a tűz. 😊
elDLIVE: Hősünk problémás és elég szerencsétlen srác, aki a suliban sem találja a helyét. Hírhedt arról, hogy időnként magában beszél valami hangnak, amit csak ő hall, ezért többen kerülik is. Mégis, valami oknál fogva őt választja ki a Földről az elDLIVE űrrendőrség, hogy újonc legyen, és mint kiderül, szimbiózisban él egy különös és igen ritka fajjal, akivel ha szinkronba kerül, emberfeletti dolgokra lesz képes.
Az évad első azonnali kaszája nálam, ritka gyenge a megvalósítás és a történet is.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.01.08. 21:32:21
Netflix is recruiting for a Director in our International Originals group to be based either in Beverly Hills, CA, or in Tokyo, Japan. The Director will be a key member of the team, responsible for identifying and developing original anime content.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Heroikus fantasy, a jobbféle fajtából, bár elég sablonos történet. JRPG feldolgozás, de a szokásos bénázások nélkül, komorabb hangvétellel, és nem is néz ki rosszul, az animáció is elég jó. Van/lesz belőle három összefoglaló film is (ami négyesével fogja össze ezt a 12 részes sorozatot).
My streams: https://beam.pro/oriic
Az új évadból eddig ez a legszórakoztatóbb és könnyed viccessége ellenére még érdekes is, akármennyire is bugyutácska néhol.
Seo Kouji (Kimi no Iru Machi, Suzuki) új munkája egyfajta folytatása az előzőeknek, csak új szereplőkkel, kis visszautalásokkal. Romkom szerelmi háromszögnek tűnik, szokásos félreértésekkel és pantyshot látószögekkel. A főhős csaj nem kicsit irritáló...
Azt olvastam, pár hónapja már lement ennek a kínai változata (Soul Contract), szóval Japánba most utólag került át. Amúgy teljesen tipikus könnyű shounen. A kivitelezés és az animáció elég gyenge, nem hiszem, hogy végig fogom nézni.
Szokásos cukormázas slice-of-life, ahol cuki tinédzser lányok cuki dolgokat csinálnak. Nem egy Gochiusa, de nézhető.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Olyasmi, mint az első évad, kinézetre is. Meglátjuk.
Érdekes, komoly(abb)nak tűnő cucc, bár ez a kislányos, mágusos, kegyetlenkedős dolog elég bizarr a világot tekintve. 5/10
(* Ez a leírásban van, az első részben még csak egy halvány utalásféle van erre.)
Igazi gyöngyszem, pláne a véres akció animék között. Nagyon hiányzott már egy ilyen.
Alapvetően minden a helyén van benne, és végig fenntartotta az érdeklődésemet, és történetesen, jobban tetszett nekem, mint a Hellsing Ultimate. Pedig Hirano lőfegyveres vámpírja se voltak piskóták.
Kezdve a kedvenc alaptémámmal (zsarnoki birodalom ellen, ellenállók harcolnak), a zseniális karakterekkel, az őrjítően badass hangulattal, és a színvonalas, véres csatákkal... röviden minden a helyén van benne.
Az opening pedig, számomra egy új kedvenc.
Akit érdekel, annak itt hagyom a részletes véleményemet.
Legalábbis érdekesnek tűnt leírás alapján, de a tűrés határomon belül.
Bár nekem ez a világ szégyene voltam és pár év múlva meg én vagyok az istenvilágcsászár fajta story nem a kedvencem és akkor még finoman fogalmazok😄
A szezonból még azt a japán irodista,magical girl,2world war dolgot várom.A shimonetta nagy csalódás volt, két rész után nem bírtam tovább nézni😞
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Voltak azért jó pillanatai az első résznek, szerintem a csajjal is. 😊
Szokványos középiskolás romkom, eddig hozza a kötelezőt. 5/10
Csak ne úgy tegyenek, mint Shongokuékkal...
Főleg mivel egyre bátrabbak a készítők minden téren.
Álmodni mindent lehet 😊
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Lévén Haruna bevallotta érzéseit Ritonak 237 fejezet után.<#taps>#taps>
Mivel ez épp egy lényeges és történet felkavaró esemény közben történik, plusz 2 fejezet múlva nagy bejelentés következik, a többi már valószínűsíthető a folytatás szempontjából és a bejelentés mibenléte is. Mivel ez a vallomás húzza-vonnája volt a történet alfája és omegája.
És ha ez a most kialakult helyzet lesz a végkifejlet is akkor elég szomorú sorsa adatik egyes szereplőknek ha tovább gondoljuk a történet alkulását a végső fejezet után.
Bár illik megvárni mi lesz 2 fejezet múlva...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Koro-sensei Quest: Assassination Classroom alternatív változat chibi szereplőkkel és fantasy MMORPG-szerű háttérrel. Igen, kb. olyan szörnyű, mint ahogy hangzik.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.01.01. 13:10:38
- 7: Shougeki S2, Re:Zero, Berserk, Kabaneri, ReLife, Dia no Ace S2, BokuMachi, KonoSuba
- 8: Mob Psycho 100
A Drifters lesz még minimum 7 pontos, de ott még hátra van az utolsó néhány rész.