Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akkor nekem az első routnál véget ér az anime:D
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kevés az igazán jó animációs film mostanában, én pl most nézem a Trollhunters netflixes sorozatot, nagyon jó kis sorozat:)
Kicsit japánosabb téma:
Megnéztem a Seiren első két részét és korábban itt írtatok róla valamit ami úgy megütötte a fejem. Arra már nem emlékszem, hogy mi is volt az, de ugye ez nem olyan sorozat, hogy x részig megy 1-es lánynak a szála, aztán x részig a 2-es?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mindegy minek nevezzük a lényeg hogy érthető mire gondolok. Amúgy a Family Guy és társait is nézem nem csak a rajz és animációs filmeket.
És nem a filmesített feldolgozásokra gondoltam. A lényeg hogy nem élőszereplős.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Az 'anime' az a műfaj japán neve.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A sima animációs mozikra gondolsz vagy az ilyen afro samurai,léghajlító és társaira?
Így elég kellemes és változatos, ha az egyiket megunom váltok:)
Most pl megnéztem a Gólyák filmet ami elég jó volt, tetszett a története is.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Nagyon keves anime fog meg mostansag.
A legerdekesebb, hogy elvileg 1 szer mar eljutottam a 4. reszig es nem neztem tovabb honapokig. Ujbol elkezdtem es ket nap alatt meglestem a sorozat felet:D
@
Bár a lányok nem voltak annyira megdöbbentő WTF, mint a Gintama részlet <#idiota>#idiota>
Vagy mégis FMA? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.01.23. 19:06:35
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Na meg a Joshiraku - Ending Theme
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.01.23. 02:37:09
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: biomage, 2017.01.23. 01:13:07
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ingyenes verzio is szorakoztato elegge..:)
erre gondoltam igazabol..
.keresek egy filmet,highteck katonak szalnak meg iroda epulet folyosoit, biztositjak helyszint aztan egyszer csak elkezdodik lovoldozes..kb 10 eve lattam.ezt a 2 percet ..tobbet nem tudok.. ujszerubb film volt.
koszi..
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.01.22. 15:15:00
My streams: https://beam.pro/oriic
Mint pl a Haruhi második évada kissé K-On-os lett. Nekem nincs vele bajom, másnak nem tetszett.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lesz egy jó nagy szakadék a rajzstílusok között, gondolom. A TSR és az IV elkészítése közötti időre gondolok.
Mondjuk kicsi logikai problémám azért van a miértel, de nem igazán számít összességében.
Nekem a tüzérségi jelenet tetszett a legjobban.Az ott nagyon beadta a háborús feelinget.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
További csavar az lehet, hogy teszik ezt felváltva, egyre féltékenyebbé válva.
Az olyan történeteket szeretem, amik nem ennyire átláthatóak, és "lusták".
Mondjuk nekem ezek olyan animék amiket messze elkerülök.
Érdekes(nek tűnő) romantikus dráma, komédia és hasonló dolgok nélkül, enyhe melankolikus és érzelmes felhangokkal, és nem kerüli ki a tinédzserek közti testiséget sem.
Egynek elmegy, ha nincs más.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.01.11. 20:57:47
Sajnos változott a rajzstílus, egyszerűbb lett, és ez eléggé látszik.
Jó volt a felütés, az indítás, és ezen is lehet nevetni, főleg persze a sárkánylány bénázásain. Van némi softcore ez-az, ha ez zavarna valakit, de messze nem ecchi, vagy ilyesmi.
Egész jónak néz ki. A megvalósítás kicsit bénácska néhol (sőt, van, ahol kifejezetten igénytelen), de a sztori, a kibontakozó politikai ügynökös - államcsínyes történet érdekesnek ígérkezik. A főhős is felnőtt férfi, feleséggel otthon, bár kicsit furcsák az életkörülményei neki is.