Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hogy az ilyet én is mennyire rühellem amúgy... volt szerencsém ilyesmihez korábban, és nem lettem rajongója.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Nem csak szellemi örököse, az anidb szerint konkrétan folytatás. Én mondjuk most, a 3. résznél adtam fel, az Amagami azért ennél jobb volt... És érdekes módon a hasonló (de nem multi-route) Fuuka, amit kezdésnél lehúztam, szerintem jobb lett, bár még mindig idegesítő néha.
DasIsFuck
paff...
Akkor nekem az első routnál véget ér az anime:D

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Ez pont olyan. Minden lány saját "routet" kal és ha vége akkor újraindul a sztori egy másik lánnyal, mintha az előző meg sem történt volna.
BEAST
Mivel az Amagami SS szellemi örököse a Seiren, ezért ez elég valószínű. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DasIsFuck
Én épp a minap néztem meg már sokadjára a Zootropolist:)
Kevés az igazán jó animációs film mostanában, én pl most nézem a Trollhunters netflixes sorozatot, nagyon jó kis sorozat:)

Kicsit japánosabb téma:

Megnéztem a Seiren első két részét és korábban itt írtatok róla valamit ami úgy megütötte a fejem. Arra már nem emlékszem, hogy mi is volt az, de ugye ez nem olyan sorozat, hogy x részig megy 1-es lánynak a szála, aztán x részig a 2-es?

LasDen
A nyugati világ (értsd Japánon kívül) az anime megnevezésen a Japánban készült animációs sorozatokat, filmeket érti. Míg Japánban az anime minden animációs rajzfilmre használt megnevezés...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

xblades
Hát ha nagyon kötekedőek akarunk lenni akkor rajzfilm mert az meg a magyar megnevezése :)
Mindegy minek nevezzük a lényeg hogy érthető mire gondolok. Amúgy a Family Guy és társait is nézem nem csak a rajz és animációs filmeket.
És nem a filmesített feldolgozásokra gondoltam. A lényeg hogy nem élőszereplős.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

IMYke2.0.0.0
Nincs is "amcsi anime".
Az 'anime' az a műfaj japán neve.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DasIsFuck
Amcsi anime?
A sima animációs mozikra gondolsz vagy az ilyen afro samurai,léghajlító és társaira?

xblades
Én most vegyesben nyomom az amcsi animékkel együtt.
Így elég kellemes és változatos, ha az egyiket megunom váltok:)

Most pl megnéztem a Gólyák filmet ami elég jó volt, tetszett a története is.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

CSOCSO
Nagyon unom magam. Elkezdtem nezni a GATE sorozatot. Egesz fasza kis sorozat. Tetszenek a karakterek. A Sztori is eleg jo. A rajz is bejon.
Nagyon keves anime fog meg mostansag.

A legerdekesebb, hogy elvileg 1 szer mar eljutottam a 4. reszig es nem neztem tovabb honapokig. Ujbol elkezdtem es ket nap alatt meglestem a sorozat felet:D
armageddon666
Olvasd el a karakterleírást: a Gintamás majom csak egy paródiája valami másik történetnek. Az FMA 4koma-ban az eredeti történetben lévő nevet használják.

@

RelakS
Köszönöm!

Bár a lányok nem voltak annyira megdöbbentő WTF, mint a Gintama részlet <#idiota>

Vagy mégis FMA? <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.01.23. 19:06:35

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
LeWyTy
Nekem ez ugrott be :D Nippon Egao Hyakkei
Na meg a Joshiraku - Ending Theme
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.01.23. 02:37:09

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

biomage
ez a FMA BH <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: biomage, 2017.01.23. 01:13:07

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS

ps4 re nem tul uncsi e a jatek!!?erdemes megvenni e!?

ingyenes verzio is szorakoztato elegge..:)

erre gondoltam igazabol..

.keresek egy filmet,highteck katonak szalnak meg iroda epulet folyosoit, biztositjak helyszint aztan egyszer csak elkezdodik lovoldozes..kb 10 eve lattam.ezt a 2 percet ..tobbet nem tudok.. ujszerubb film volt.

koszi..
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.01.22. 15:15:00
orichalcos
Tanya 3. része is jó volt. Kaptunk egy kis trollkodás X-től. :D

My streams: https://beam.pro/oriic

DasIsFuck
Na, közben kiderült, hogy mit akar isten elérni Tanyánál.Így már értem miért így született újjá:)

RelakS
Nem úgy gondoltam, hogy rossz, hanem hogy más.
Mint pl a Haruhi második évada kissé K-On-os lett. Nekem nincs vele bajom, másnak nem tetszett.

LasDen
Nem hiszem, hogy annyira vészes lesz. Az első sorozat dizájnere maradt, így azért ismerős lesz a dolog...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
Full Metal Panic! Invisible Victory

Lesz egy jó nagy szakadék a rajzstílusok között, gondolom. A TSR és az IV elkészítése közötti időre gondolok.

PetruZ
Meg ha már az X Lény móresre akarja tanítani, akkor miért ad neki full mágiát egy kilencéves lány testében? Bár mondhatja azt is, hogy kiélheti magát a fickó még egyszer az életben, mert több már úgy sem jut neki. :)
DasIsFuck
Nálam nagyon működött ez a rész is:)
Mondjuk kicsi logikai problémám azért van a miértel, de nem igazán számít összességében.

Nekem a tüzérségi jelenet tetszett a legjobban.Az ott nagyon beadta a háborús feelinget.

BEAST
Nagyon érdekes volt. Az első résznél csak kapkodtam a fejem, hogy most mi és miért, de a második résszel teljes a kiütés. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PetruZ
Hát, ennek a második része (ami tkp. az előzmények elmesélése) k* jó volt. :) Sok mindent megmagyarázott az első részből és a "kiscsaj" figurája is érthetőbbé vált.
BEAST
Valóban. :|

IMYke2.0.0.0
Nem túl biztató :)(

BEAST
Ha csak annyi lenne, hogy idő közben egymásba szeretnek, de jön az erőltetett dráma és mégsem lehetnek együtt még annak is jobban örülnék, mint amit most a mangában olvasok. :D

IMYke2.0.0.0
Már leírtam: "Az meg borítékolható, hogy a tinik egymásba zúgnak"

További csavar az lehet, hogy teszik ezt felváltva, egyre féltékenyebbé válva.

BEAST
Miért szerinted mi fog történni, hogy ennyire átlátható és lusta a történet? :)

IMYke2.0.0.0
Már a szituáció is kaki. Az meg borítékolható, hogy a tinik egymásba zúgnak = felesleges időtöltés lenne.
Az olyan történeteket szeretem, amik nem ennyire átláthatóak, és "lusták".

DasIsFuck
Nekem dettó school days flashem van a leírás alapján:D

Mondjuk nekem ezek olyan animék amiket messze elkerülök.

BEAST
Nagyon megtetszett az első rész. El is kezdtem a mangát nagy lelkesedésemben, de hamar rá kellett jönnöm, hogy ez nem az a történet amit én látni szeretnék. :|

LasDen
még ha a megvalósítás jó is, úgy érzem, hogy ez az alaphelyzet nagyon gyerekes, így kicsit erőltetett

PetruZ
Kuzu no Honkai: Mugi és Hanabi a tökéletes álompár. Mindketten népszerűek és illenek is egymáshoz, így senki sem csodálkozik, hogy együtt vannak. Az egész viszont egy hazugság, mindketten másvalakibe szerelmesek (és az a bizonyos két alak ráadásul az iskolában tanár és tanárnő, akik egymással vannak kezdődő romantikus kapcsolatban) és csak pótlékként gondolnak a másikra, hogy ne érezzék a magányt. Megfogadják, hogy nem fognak egymás iránt érzelmeket táplálni és a kapcsolatuk véget ér, ha valamelyikük eléri célját és szerelme célba ér...
Érdekes(nek tűnő) romantikus dráma, komédia és hasonló dolgok nélkül, enyhe melankolikus és érzelmes felhangokkal, és nem kerüli ki a tinédzserek közti testiséget sem.
PetruZ
Piace - Watashi no Italian: Minirészekből álló sorozat ez is, ezúttal könnyed éttermes-szakácskodós témában. Egy leányzó részmunkaidősként dolgozik egy tradícionális olasz kisétteremben és eközben megismerkedik a kissé fura személyzettel.
Egynek elmegy, ha nincs más.
IMYke2.0.0.0
Hát, nekem sem lett szimpibb :)

PetruZ
Elég szörnyűnek tűnik...
LasDen
Nem is értem miért hagynád ki... :DDD

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.01.11. 21:01:06

PetruZ
Azt szándékosan kihagytam, már a leírás is riasztó volt. Az Absolute Duo ugrott be róla és azt ugyan végigszenvedtem, nem hiányzott még egy hasonló sorozat.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.01.11. 20:57:47
LasDen
Látom a Hand shakers kimaradt. Pedig micsoda varázslatos szörnyszülött az is....

PetruZ
One Room: VN feldolgozás mini-részekben, ami a három lányhoz vezető három "route" sztorija összefűzve és animálva, gyakorlatilag E/1 nézőpontból, mintha a játékot nézné a néző. Elég zavaró, nem tetszett.
PetruZ
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! 2: Ott folytatódik, ahol az első évad abbamaradt, vagyis Kazumát letartóztatják államellenes bűncselekményekért (az elteleportált robbanás miatt) és börtönbe kerül, a tárgyaláson pedig halál fenyegeti, de miután megússza a dolgot ideiglenesen, sem könnyebbülhet meg, mert a helyzete még rosszabbá válik...
Sajnos változott a rajzstílus, egyszerűbb lett, és ez eléggé látszik.
PetruZ
Kobayashi-san Chi no Maid Dragon: A sárkányok hatalmasak, rémisztőek, tüzet okádnak és mágiát használnak, meseszerűek... legalább is ezt hittük. Hősnőnk egy irodában dolgozik fejlesztőként és egy este úgy berúg, hogy elkóborol a hegyek közé és tesz egy felelőtlen ígéretet. Másnap persze semmire sem emlékszik, így eléggé meglepődik, amikor egy dög nagy sárkány néz be a legfelső emeleten hozzá, majd a szeme előtt átalakul szobalánnyá és és közli vele, hogy az ígéretéhez híven mostantól kezdve vele fog lakni...
Jó volt a felütés, az indítás, és ezen is lehet nevetni, főleg persze a sárkánylány bénázásain. Van némi softcore ez-az, ha ez zavarna valakit, de messze nem ecchi, vagy ilyesmi.
PetruZ
Kifejezetten gyanúsnak tűnt mindkét gyors döntés. :)
LasDen
Számomra teljesen érthetetlen, hogy 'me béke van, ezért bezárjuk a belső ellenőrzést'. Dafuq..... De ettől függetlenül jó első rész volt. Eleget mutatott, hogy érdekes legyen...

PetruZ
ACCA 13-ku Kansatsu-ka: A modern Dowa királyság már lassan 100 éve élvezi a békés, nyugodt, zavargásoktól mentes életet és a király 99. születésnapjára készülődik. A 13 állam közszolgáltatásait és közigazgatását egy, az egész országra kiterjedő szervezet, az ACCA látja el számos félig-meddig független aldivízióján keresztül. Egyik ilyen divízió az államoktól és hierarchiától nagyrészt független Belső Ügynökség (Inspection Agency), ami magát az ACCA-t és a beérkező adatokat vizsgálja. De mivel már jóideje béke van, az ügynökség élete is eseményektől mentes, így nem meglepő, hogy a legfelsőbb körökben felmerül a megszűntetésének lehetősége. Hősünk az ügynökség egyik kissé különc tagja és egyben helyettes vezetője, aki sokat utazik szerte a királyságban ellenőrzéseket folytatva. Legutóbbi útja során feltár egy jelentéktelen cigicsempész hálózatot (a cigaretta nagyon elit luxuscikk), mire váratlanul a vezetőség megváltoztatja álláspontját és mégis megtartja az ügynökséget - viszont duplaannyi munkát is sóznak rá, emellett valaki figyelni is kezdi hősünket, a háttérben pedig lassan mozgásba lendülnek titokzatos szervezetek...
Egész jónak néz ki. A megvalósítás kicsit bénácska néhol (sőt, van, ahol kifejezetten igénytelen), de a sztori, a kibontakozó politikai ügynökös - államcsínyes történet érdekesnek ígérkezik. A főhős is felnőtt férfi, feleséggel otthon, bár kicsit furcsák az életkörülményei neki is.