Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
やられたらやり返す。倍返しだ!
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
de FMA Brotherhood eléggé aktuális... ahogy Angel Beats is...
@
---
Dienesoft: minden animerajongó, vagy minden animerajongó, akinek az ingerküszöbe nem talajszint alatt van? :D
Bleachet, Narutot "mindenki" nézi... minõség... én speciel droppoltam most Bleachet... majd ha eljut addig a részig ami most van mangában, azokat megnézem, de már nem fogom jelölni.
Narutot meg nem is néztem. Túl "dragonballos". Bleachet is csak azért kezdtem el, mert kardok vannak benne...
Egyébként Fullmetal Alchemist meg Fullmetal Alchemist Brotherhood. Elég hosszúak és ismertek.
@
Aztán ami nekem még szimpatikus(bár még nem láttam) az Occult Academy, az is most megy(2. résznél jár). A többit nem tudom, h mit érdemes a mostani aktuális sorozatokbol nézni, majd a többiek segitenek. :)
Off: Nem leszek 1hétig(szombaton megyek horvátba), ugyhogy ne irjatok sokat :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tudtok ajánlani valami jó sorozatot, ami most is megy (tehát aktuális) és konkrétan "minden anime rajongó" nézi? Folytatásosra gondoltam...anno néztem az "Elfen Lied"-et, de annak is vége lett, pedig nagyon jó volt. Na valami ilyesmi van még?:)
Köszi szépen!
H2O: Meglepõen jó volt, bár a végén elbizonytalanodtam egy kicsit, de így is elégedetten pipáltam ki a listán. :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
---
Kérdés: animékben, éjjel ilyen salaryman féle alakok ballagnak haza. Kicsit megviseltnek látszanak általában. Kezükben fehér doboz. Egy kézben, talán egy madzagról lóg. Biztos, hogy létezik, mert már kérdeztem pár embertõl, és volt akinek rémlett ilyen, de nem tudta senki megmondani mi ez. Én éjjeli részegekkel társítottam, de ez lehet, hogy nem igaz, és ezért nem ugrott be senkinek. Szóval mi ez? :S Tudjátok mirõl beszélek?
@
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
@
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Szoval jó ötletnek tünik amit irtál :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
Sztem ö is meghalt, mert ugyebár Otonashi meghalt ez biztos, és elvileg ugyebár kapott egy ujabb lehetöséget az élettöl(gondolom "ujra megszületett") akkor problémás lenne, h Kanade csak felépül a komábol és akkor lenne köztük kb. 15év különbség, ami az utolso képkockában nem igazán látszik, h lenne :D
Szoval szvsz mind a 2-en meghaltak, és egy ujabb életben találkoztak.
Viszont ezzel az a bajom, h akkor szegény Kanade jól megszivta, ha kapott szivet, nem sokáig élhetett vele, ha meghalt.
PSN ID.: Beegabor
やられたらやり返す。倍返しだ!
Több véleményt osztok, több spoiler tages írással NAGYON nem értek egyet...
@
Viszont a mindenki eltûnõs dologban félig egyetértek veled. Sajnáltam, hogy csak úgy eltûnt mindenki a folyosón, de viszonylag meg lehet érteni. Ahogy mondták, boldog életük volt az "iskolában", csak nem akarták elfogadni, hogy így van. Ugye ezért voltak a csínytevések, mert ha beállsz a sorba és te is boldog diákéletet élsz eltûnsz. Szóval jó volt ez így.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nah jah sajnos ennél jobb magyarázat nem lehet
másik gondom volt még
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!