Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Füri Küri:D
Ismertertõ
Ruley
IMYke ajánlást kért, miore mindenki leírta a kedvenc animéit, aztán mindegyikrõl egyszerre elkezdtünk beszélgetni. <#buck>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
Kérdezõsködni kezdtem :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
én öt tizest osztottam ki eddig :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Banner - FLCL
Mit takar? Rövidítés? Sztori?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Jajó, én magyarral szeretem nézni, még:DDD
Seth
74 új üzenet, mi van itt? :) Ritka az ilyen

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
A játékokból jóval több derül ki errõl.
IMYke2.0.0.0
Ha van angol felirat, akkor nagy gond nem lehet :)
Megnézem azt a myanimelist-et...

armageddon666
Malom
jó látni hogy nem vagyok egyedül ezzel :D

@

Máté94
Nekem mindegyik egyedi:DDD
armageddon666
Ha már szóbakerült Seto.
Olyan animét tudtok esetleg mondani, amiben van Renhez hasonló "yakuza-mama"? :D Nagyon szimpi karaktertípus, és típus, mert nem egyedi, biztos láttam már valahol, de az is biztos, hogy hasonlóan minimális szerepben...

@

LasDen
osztogatod ám a 10-eket :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Jajó, azt is megnézzük:DDD
Lelouch
A Seto az elég ütõs, nézheted.<#vigyor>
IMYke2.0.0.0
Nem hangzik rosszul.
Szeretem, ha mélyebb rétegek is megbújnak egy filmben / történetben.

De elõször a könnyedebbeket nézegetem esténként :)

Ruley
Én mostanában kezdem úgy érezni hogy miután minden kötelezõ darab megvolt, mintha már csak a másodosztályúak maradnának.

Persze lesz még 1-2 ismeretlen gyöngyszem, meg majd készülnek új mestermûvek is, de azért mégsem olyan mint pár hónapja amikor még Evanglelion után Haruhi után Higurashi után Clannad jött, hetente...

IMYke2.0.0.0

Hát, annak idején, igaz, munkanélküliként, a 24 címû sorozat 3 évadát egyhuzamban, 2-3 órás alvással megnéztem... :)

Máté94
armageddon666
hosszú? 26 rész hosszú??? Az a standard :DDDD

Umineko és Higurashi úgy függnek össze, hogy szerintem már nem volt ötlete több szereplõhöz a készítõnek, ezért Higurashiból egy-kettõt újra felhasznált kicsit átalakítva :D

@

BEAST
100 rész egy nap alatt? Sosenem. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Belekezdek ha otthon leszek, mert csak a szezonos animéket nézek.
Amit ajánlanék Iminek az a Ladies versus Butlers! :D
Ecchi de szerintem nagyon jó eddig, csak az a gond,hogy nincs teljesen végig magyar felirat még.:D
LasDen
muti má a tiéd :D

Ruley
Umineko-t nem láttam, de ha jól tudom utalások vannak rá hogy mintha egy világban játszódnának, meg az egyik szereplõ mintha ugyanaz lenne, de nem egyértelmû.

LasDen
nekem a kezdeti lendület az most kezdett elfogyni...eddig nyomtam éjjel-nappal õket, de mostmár azér lassabban fogynak a sorozatok...bár ameddig volt gintama nem is volt rossz....mindig megnéztem valamibõl 1-2 részt aztán néhány gintamát és folytattam tovább a sorit....:D

Máté94
Csinálj egy MAL-t, ezen lehet rendszerezni a megnézett animéket.
myanimelist.net
Ruley
Szürreális cyberpunk, nem könnyen érthetõ és nem is kimondottan izgalmas, inkább olyan "lebegõ arcok filozofálnak a fekete semmiben lebegve" stílusú.

Gyõri Devi
végén olyan leszel mint Beast aki egy nap alatta egy 100 részes animét is betud fejezni :D jó lenne tudni hogy csinálja :D

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Máté94
Amúgy Umineko és Higurashi,hogy függnek össze?
Ruley
Legalább nem úgy hosszú mint azok amiket addig folytatnak amíg csak valaki nézi, hanem egy egészet alkot.

Egyébként meg 4-5 részes cselekményszálakból áll amik között tudsz pihenni ha akarsz.

IMYke2.0.0.0
Hoppá!
Banner - S.E.Lain = ez a grafika nagyon jól néz ki!
Sztori?

IMYke2.0.0.0
Semmi baj - egy "Vissza" megoldotta :)

IMYke2.0.0.0
Hát, ha csak azt a 12 címet végignézem, amit eddig ajánlottatok, és azt a másik 10-et, ami már otthon van... <#buck><#eplus2><#vigyor5>

Máté94
upsz, bocs:DDD
Máté94
Higurashi-t megnézném de 26 részes, ráadásul 2 évados.......
Visszatart, hogy hosszú és nekem a hosszú animok betesznek, nem tudom miért. Unalmassá válnak egy idõ után. Lehet, hogy a gyors nézés az oka:DD
IMYke2.0.0.0
Jó címe van: Az üresség határa :)

Máté94
Majd fogsz!<#vigyor1>
Gyõri Devi
most hogy említed megkéne néznem a 7. moviet is...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
kara no kyoukai is tetszene szerintem :D
bár nem voltak olyan hú de iszonyat jók mint ahogy vártam....

IMYke2.0.0.0
Köszönöm - szépen bõvül a lista :)

LasDen
hmm...most jutott eszembe, hogy azumanga megérett már egy újabb részre....:D

Lelouch
Ja és ha már ajánlások...<#vigyor> Claymore, Darker than Black, Black Lagoon, Kaiji még érdekes lehet.
Lelouch
Nekem nagyon feltûnõ volt, hogy nem halad szinte semerre a sztori. Az a kevés elõrehaladás azért volt, mert kevertek a fillerbe egy kis mangabeli részt is.
armageddon666
nem tudom.
õszintén nekem fel sem tûnt, hogy van benne filler. Elég jól hozta végig a minõséget. Csak egy ismerõsömtõl hallottam hogy mintha China-arc környékén lett volna valami.

@

armageddon666
Hááát most már azért nem nagy szám, lévén elég sok animét lefedtünk :D

@

Lelouch
De amúgy mit értel pontosan China-arc alatt? Most átpörgettem a mangát, és kb. minden benne van mióta hajóra szálltak... Néhány helyen van kibõvítve, meg Allen edzésébõl többet mutattak az animében. De ez kevésbé filler mint az elsõ 50 részben pl. Lulubel, aki a mangában elõször csak a bázis ostrománál tûnik fel...
Lelouch
Mindjárt megnézem benne van-e a mangában a china-arc, de amúgy az elsõ 50 rész kb. fele filler volt amúgy...
Ruley
Jé, ez a wikipedia oldal de béna! A demográfiákat mûfajoknak hívja, ráadásul a Moé-t és vele a Lucky Star-t a gyerek kategórába tette!

Lelouch
Az a baj azokkal a részekkel, hogy sztori szempontból szinte semmi elõrehaladás nincs miután a tábornokok után mennek.
Zomil
OFF: naná, h most folyamatosan olyan bannerek jönnek, amiket most emlegetünk(GITS, stb., most épp egy fumoffu banner figyel fenn :D)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"