Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ruley
Ahogy elõbb beszéltünk róla, ez olyasmi amit az Elfen Lied-re is mondanak akik szerint egy kezdõnek biztos túl lassú a felfogása egy pörgõsebb animéhez.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
Egész hétvégén menni fog ez a munkahelyi gép, végül is, belefér 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Győri Devi
felsorolja a szponzorokat akiknek köszönhetõen nézheted az animét

やられたらやり返す。倍返しだ!

Ruley
Az amelyikben mintha azt mondanák hogy "Korál no szponzáresz et christmas"? Én is ezen gondolkoztam, gondolom olyasmit hogy minden jog fenntartva, vagy valami.

Máté94
Én is megnéztem kezdõként😄
Nem vesztes vele semmit😄DD
Még én is kezdõ vagyok.
IMYke2.0.0.0
"Csak fanatikus és edzett animések nézzék meg..." - hát, akkor nálam ez még várat magára 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Überláma kérdés:
Mindig érdekelt, de sose kérdeztem meg,hogy mit jelent az a szöveg amik az OP után szoktak jönni? Pony Canyon, Anipley, Sony Music ilyenek szoktak benne lenni😄DD
Ruley
Nem rövidítés, ez a címe. Furi Kuri és Fooly Cooly néven is fut.

Õrült, pörgõs, rajzfilm-szerû, nagy vonalakban szimbolikus 6 részes sorozat egy fiúról akinek a homlokából robotok jönnek elõ és egy ûrlény lányról aki egy gitárral harcol a robotok ellen.

Hatalmas a zenéje és a hangulata.

Máté94
Füri Küri😄
Ismertertõ
Ruley
IMYke ajánlást kért, miore mindenki leírta a kedvenc animéit, aztán mindegyikrõl egyszerre elkezdtünk beszélgetni. <#buck>

IMYke2.0.0.0
Kérdezõsködni kezdtem 😊

LasDen
én öt tizest osztottam ki eddig 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Banner - FLCL
Mit takar? Rövidítés? Sztori?

Máté94
Jajó, én magyarral szeretem nézni, még😄DD
Seth
74 új üzenet, mi van itt? 😊 Ritka az ilyen

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
A játékokból jóval több derül ki errõl.
IMYke2.0.0.0
Ha van angol felirat, akkor nagy gond nem lehet 😊
Megnézem azt a myanimelist-et...

armageddon666
Malom
jó látni hogy nem vagyok egyedül ezzel 😄

@

Máté94
Nekem mindegyik egyedi😄DD
armageddon666
Ha már szóbakerült Seto.
Olyan animét tudtok esetleg mondani, amiben van Renhez hasonló "yakuza-mama"? 😄 Nagyon szimpi karaktertípus, és típus, mert nem egyedi, biztos láttam már valahol, de az is biztos, hogy hasonlóan minimális szerepben...

@

LasDen
osztogatod ám a 10-eket 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Jajó, azt is megnézzük😄DD
Lelouch
A Seto az elég ütõs, nézheted.<#vigyor>
IMYke2.0.0.0
Nem hangzik rosszul.
Szeretem, ha mélyebb rétegek is megbújnak egy filmben / történetben.

De elõször a könnyedebbeket nézegetem esténként 😊

Ruley
Én mostanában kezdem úgy érezni hogy miután minden kötelezõ darab megvolt, mintha már csak a másodosztályúak maradnának.

Persze lesz még 1-2 ismeretlen gyöngyszem, meg majd készülnek új mestermûvek is, de azért mégsem olyan mint pár hónapja amikor még Evanglelion után Haruhi után Higurashi után Clannad jött, hetente...

IMYke2.0.0.0

Hát, annak idején, igaz, munkanélküliként, a 24 címû sorozat 3 évadát egyhuzamban, 2-3 órás alvással megnéztem... 😊

Máté94
armageddon666
hosszú? 26 rész hosszú??? Az a standard 😄DDD

Umineko és Higurashi úgy függnek össze, hogy szerintem már nem volt ötlete több szereplõhöz a készítõnek, ezért Higurashiból egy-kettõt újra felhasznált kicsit átalakítva 😄

@

BEAST
100 rész egy nap alatt? Sosenem. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Belekezdek ha otthon leszek, mert csak a szezonos animéket nézek.
Amit ajánlanék Iminek az a Ladies versus Butlers! 😄
Ecchi de szerintem nagyon jó eddig, csak az a gond,hogy nincs teljesen végig magyar felirat még.😄
LasDen
muti má a tiéd 😄

Ruley
Umineko-t nem láttam, de ha jól tudom utalások vannak rá hogy mintha egy világban játszódnának, meg az egyik szereplõ mintha ugyanaz lenne, de nem egyértelmû.

LasDen
nekem a kezdeti lendület az most kezdett elfogyni...eddig nyomtam éjjel-nappal õket, de mostmár azér lassabban fogynak a sorozatok...bár ameddig volt gintama nem is volt rossz....mindig megnéztem valamibõl 1-2 részt aztán néhány gintamát és folytattam tovább a sorit....😄

Máté94
Csinálj egy MAL-t, ezen lehet rendszerezni a megnézett animéket.
myanimelist.net
Ruley
Szürreális cyberpunk, nem könnyen érthetõ és nem is kimondottan izgalmas, inkább olyan "lebegõ arcok filozofálnak a fekete semmiben lebegve" stílusú.

Győri Devi
végén olyan leszel mint Beast aki egy nap alatta egy 100 részes animét is betud fejezni 😄 jó lenne tudni hogy csinálja 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Máté94
Amúgy Umineko és Higurashi,hogy függnek össze?
Ruley
Legalább nem úgy hosszú mint azok amiket addig folytatnak amíg csak valaki nézi, hanem egy egészet alkot.

Egyébként meg 4-5 részes cselekményszálakból áll amik között tudsz pihenni ha akarsz.

IMYke2.0.0.0
Hoppá!
Banner - S.E.Lain = ez a grafika nagyon jól néz ki!
Sztori?

IMYke2.0.0.0
Semmi baj - egy "Vissza" megoldotta 😊

IMYke2.0.0.0
Hát, ha csak azt a 12 címet végignézem, amit eddig ajánlottatok, és azt a másik 10-et, ami már otthon van... <#buck><#eplus2><#vigyor5>

Máté94
upsz, bocs😄DD
Máté94
Higurashi-t megnézném de 26 részes, ráadásul 2 évados.......
Visszatart, hogy hosszú és nekem a hosszú animok betesznek, nem tudom miért. Unalmassá válnak egy idõ után. Lehet, hogy a gyors nézés az oka😄D
IMYke2.0.0.0
Jó címe van: Az üresség határa 😊

Máté94
Majd fogsz!<#vigyor1>
Győri Devi
most hogy említed megkéne néznem a 7. moviet is...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
kara no kyoukai is tetszene szerintem 😄
bár nem voltak olyan hú de iszonyat jók mint ahogy vártam....

IMYke2.0.0.0
Köszönöm - szépen bõvül a lista 😊

LasDen
hmm...most jutott eszembe, hogy azumanga megérett már egy újabb részre....😄

Lelouch
Ja és ha már ajánlások...<#vigyor> Claymore, Darker than Black, Black Lagoon, Kaiji még érdekes lehet.