Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
ha má clannad (én is sírtam 😄 de máson is csak most nem jut eszembe 😄)....ma este nézem meg a moviet....tudom hogy nagyjából ugyanaz (ha jól tudom néhány dologban eltér a sorozattól) de most jutottam el oda hogy érdekel....a sorozatot nincs kedvem újranézni (még) de így meg jó lesz....még ha a film elõbb is volt...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Győri Devi
4chan nagyon szereti ezt a képet 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
hosszúnak nevezhetõ animém most csak a get backers van....49 rész...és a 6.-nál tartok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Seth

PSN ID.: Beegabor

Győri Devi
nah ahhoz már gyomor kell de mondjuk egy ilyen 74 részes Monstert érdemes megnézni. Én is nehezen álltam hozzá de nagyon tetszett szóval megérte.

やられたらやり返す。倍返しだ!

Máté94
Majd ha vége lesz😄DD
LasDen
akkor nézd meg a One Piecet meg a Conant ha a 26 rész olyan sok 😄

Győri Devi
Clannad engem is megkönnyeztetett (szinte végig az utolsó részeken)
de mondjuk Elfen Lieden nem tudtam. Mondjuk nekem annyira nem is jött be sok helyen felnevettem rajta még a School Days végén is csak hangosan röhögtem 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Máté94
Pff, traktáltok itt a hosszú animékkel de egyszer megnézem õket.
Mondjuk ami még nekem nagyon tetszik az a Majin Tantei Nougami Neuro, de csak feléig van magyar sub.<#rinya>
BEAST
Aki nem könnyezett Clannad After Story-n az nem is ember. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Nem vállalom mert nem láttam😄
Ruley
Van ez így, a Clannad After Story 18. és 21. részén például itt akik láttuk mind nagyon férfiasan könnyeztünk. Kivéve az az 1-2 ember aki nem vallja be.

<#buck>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
Én eddig csak a Tokyo Magnitude 8.0-nál könnyeztem😊
Máté94
Azigen.Dehát sosem késõ elkezdeni<#idiota>
BEAST
Ha tudnád hány sorozat volt amit végigkönnyeztem, de pont ez a szép bennük, másképp nincs is értelme. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Élõszereplõsben is meg tudok nézni romantikus, könnyed mulatságost. Totálisan beleélve magam.

Mondjuk, kivételek bõven vannak... "Menyasszonyok háborúja" meg ilyenek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Árnyalás: 36 éves leszek augusztusban
Elfen Lied alatt nem egyszer csendben potyogtak a könnyeim. A végén meg utáltam, hogy vége.
Mi lesz velem egy még jobban szívhez szóló sorozatnál?! [ 😊 ]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Nana egy idõ után 0-ra veszi vissza a humort kb, és szenvednek a karakterek. És nem csak romantikus, csajos sorozat is. Persze ez nem azt jelenti, hogy csak csajoknak tetszhet, de ha jóltudom itt többség nem csipi. Én pl igen. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Nekem a pervezkedés jön be, végül S.Y.D. is megtetszett. Imádom a benne lévõ csattanós perverzkedést.<#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. rész elején amikor oda megy a lány Tsuda-kun elé mint aki szerelmet akar vallani és már Tsuda sejti,hogy mit akar akkor jön ez:
Tsuda-kun...nem Takatoshi-kun
Miért váltottál nevet?
Én..én
Csinálni akarok!
Egy Judo klubbot.
Ruley
Ez is a nyugati médiának egy ilyen torzulása, mint ahogy rajzfilmet is csak gyerekeknek készítenek, úgy romantika meg csak "csajszi filmekben" van.
Ez az egyik lenyûgözõ része Japánnak, hogy vannak ilyesmi témák konkrétan fiúknak, és férfiaknak címezve is.

BEAST
Vicc, de lehetséges... anno én is nagy ívben kerültem az érzelgõs témákat. Ha a kisgyerekként tévében látottakat nem számítjuk akkor a Ninja Scroll volt az elsõ animem és nagyon sokáig csak a hadakozós témát erõltettem. 😄 Most meg sorra nézem a romantikusabb komédiákat/drámákat. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Engem nem zavart a humora. Elsõ részbe belenéztem.
De majd meglátom, lehet hogy betont kaparok, lehet, hogy csak ilyen sorozatokat akarok majd nézni 😊

Máté94
Magyarul néztem, de nem végig mert felhúzott😄
Töröltem és megnézetté nyilvánítottam😄D
BEAST
Ez is érhetõ módszer, bár én kicsit gondban lennék... nem tudnám eldönteni melyik legyen az egyetlen 10-es, ahogy a kedvenc karaktereknél vagy animeknél sincs elég hely, hogy mindenki szerepeljen. Jó sokat vergõdtem, mire kamu szempontok alapján kirostáltam a kedvencek nagy részét. 😄

Van egy háttér/történet/karaktertípus ami tetszik, ha ezek összejönnek akkor nálam már 10 pont gyanús az anime. Nagyon sok nálam a zenéken vagy a befejezésen csúszott el. 😄

IMYke2.0.0.0
A "Nana" után bármi megtörténhet... 😊

IMYke2.0.0.0
Így lesz. Tényleg 😊

Máté94
Jól van gyerekek, nyugi😄D
Majd rájön, hogy nem is olyan rossz mint amilyennek gondolja.😄
Ruley
Persze, csak hát lehet szebben is mondani,
pl "nyálas" = romantikus, "kiddie" = könnyed, barátságos.

Ugyanaz a mondanivaló, csak semlegesebben.

IMYke2.0.0.0
Mindenkitõl elnézést kérek! <#schmoll2>
Nálam az kategória, nem minõsítés.

Ruley
Nekem szigorú követelményrendszerem van. Tizes csak egy lehet, ha majd egyszer találok jobbat mint a mostani, akkor a mostanit lefokozom.

9 az amit vagy többször is végignéztem, vagy más médiumbeli adaptációit, szerzõ más mûveit is kipróbáltam, egyszóval rajongója vagyok.

Ha nézés közben elkezdtem tornyot építeni az íróasztalomon lévõ tízforintosokból, az már csak 8-at kaphat.

Ha a véleményemben szerepel hogy "csak az vele a baj hogy..." az már csak 7-et kaphat.

BEAST
Épp említeni szerettem volna... a Love Hina-s commenttel tényleg beletiport a lelki világomba. <#schmoll2>

Máté94
Diáktanács fan vagyok😄DD
BEAST
Az alap story-t mindenképp el szoktam olvasni. Különben honnan tudnám, hogy érdekel e vagy sem. 😊 Amúgy is gyakran már az elsõ epizódban megismerhetõ infókból áll.

Máté94
Még ajánlanám azokat a magyar fansubbereket akik szoktak videós kiadásokat kiadni. Akkor nem kell szöszmötölni videó kereséssel.
Persze ezek általában az újabb animék szoktak lenni😊
Ruley
Ezeket a "nyálas" meg "kiddie" jelzõket légyszi próbáld meg hanyagolni, vagyunk itt egy páran akik legalább annyira ezek miatt vagyunk itt mint az akció miatt.

Máté94
Engem eddig nem zavart.
De vannak olyan animék amikrõl nehéz spoiler nélkül írni mert csak egy dolog történik benne😄
BEAST
Huh, tényleg jó sok 10-es. 😊 Én csak arra adok 10 pontot ami minden szempontból nagy hatással volt rám, történettõl kezdve, karaktereken át a zenekig minden. Amelyikben legalább az egyik nem volt - szerintem - felejthetetlen akkor már csak 9-et kaphat. Bár sokat nem szoktam gondolkozni ezeken, érzésbõl - hasra csapva osztogatom. 😄

IMYke2.0.0.0
Átnéztem azokat, még régebben, amik nem 1 epizódokból álltak, azok közül lõttem be magamnak egy párat.
De úgy akarok tájékozódni egy-egy animérõl, hogy ne kelljen még csak enyhén spoileres leírásokat sem elolvasnom... Az AA-n sajnos sokszor lelövik a fél sztorit, aztán feltesznek (önmaguknak) egy pár kérdést és végül hogy: kiderül a sorozatban... hát...

Máté94
AA-t olykor nem ártana olvasni😄DD
Ismertetõ
IMYke2.0.0.0
Banner - Love Hina - szerelmes-nyálas-tini-csajos?

IMYke2.0.0.0
Értem - akkor be merem vállalni. <#nyes>

Máté94
Ruley
Ahogy elõbb beszéltünk róla, ez olyasmi amit az Elfen Lied-re is mondanak akik szerint egy kezdõnek biztos túl lassú a felfogása egy pörgõsebb animéhez.

IMYke2.0.0.0
Egész hétvégén menni fog ez a munkahelyi gép, végül is, belefér 😊))

Győri Devi
felsorolja a szponzorokat akiknek köszönhetõen nézheted az animét

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Ruley
Az amelyikben mintha azt mondanák hogy "Korál no szponzáresz et christmas"? Én is ezen gondolkoztam, gondolom olyasmit hogy minden jog fenntartva, vagy valami.

Máté94
Én is megnéztem kezdõként😄
Nem vesztes vele semmit😄DD
Még én is kezdõ vagyok.
IMYke2.0.0.0
"Csak fanatikus és edzett animések nézzék meg..." - hát, akkor nálam ez még várat magára 😊

Máté94
Überláma kérdés:
Mindig érdekelt, de sose kérdeztem meg,hogy mit jelent az a szöveg amik az OP után szoktak jönni? Pony Canyon, Anipley, Sony Music ilyenek szoktak benne lenni😄DD
Ruley
Nem rövidítés, ez a címe. Furi Kuri és Fooly Cooly néven is fut.

Õrült, pörgõs, rajzfilm-szerû, nagy vonalakban szimbolikus 6 részes sorozat egy fiúról akinek a homlokából robotok jönnek elõ és egy ûrlény lányról aki egy gitárral harcol a robotok ellen.

Hatalmas a zenéje és a hangulata.