Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Igen, volt némi átívelõ dolog, Urumi az egyik diák, a csodagyerek lány története volt, ami hosszabban volt kifejtve a többi diákhoz képest.
De én is rég láttam, újra kéne nézni talán, csak kicsit hosszú újranézéshez. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Great Teacher Onizuka
@
---
Bleach hullámzó minõsége: rossz - rosszabb
Akik Bleach topicot is nézik tudják mióta nem nézem. Viszont véleményem mérvadó, mert:
Mangát olvastam, még olvasom.
Ha követi a mangát... sajnos már az sem menti meg, lévén az is gyenge minõségû ("Most már látom milyen csúnya vagy!" "Ki mondta hogy 1-tõl megy a számozás?" ... Kubo = troll)
Ha nem követi a mangát és filler van... no comment... 😄 a "rossz - rosszabb" minõsítés a mangahû részekre vonatkozott. Filler általában kritikán aluli 😄
---
mi az az S.Y.D.?
---
Yee, elsõ a topic --> troll-mágnes
@
Igy mar nem lehet az elvart szinvonalat nyujtani.
Mara mar csak a nyujtas maradt belole. 😄
Hala istennek azert van jo par remekmu a rovidebb fajtabol.
Mikor megláttam, hogy nincs még befejezve, azonnal kihúztam a virtuális listámról - és ezek szerint, jól is tettem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
やられたらやり返す。倍返しだ!
Hoppa!!! <#hehe>#hehe>
Szoval, mar megint benezted ? itt fujt ki nalam a sorozat, mert mar egyszeruen olyan klises es alacsonyszinvonaluva valt.
Egyszeruen mar nehezen veszi ra magat az ember, hogy tovabb nezze.

やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Szerettem a Belachet az elso evadok meg jok voltak, de ez mar a multe, csak valaki ezt nem tudja feldolgozni. 😄
Abban volt mindíg ilyen hogy a gyilkos a fõszereplõ, a nyomozó meg összehaverkodik vele hogy segítsen megoldani az ügyet, közben megy a tudohogytudodhogytudom.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Az a fajta amiben átjön hogy borzasztóan intelligensek a fõszereplõk, és mégis érted hogy mirõl van szó, és ettõl okosnak érzed magad.
Úgy imádom, mikor ilyen képek keringenek a neten, de hivatalos bejelentés még semmi... Remélem ez nem fake, és a jövõheti utolsó Gaiden résszel jön a bejelentés a következõ DtB szériáról.<#gonosz1>#gonosz1>
az újranézéskor vettem észre, hogy Ligth és L télleg olyanok mint 2 buzi 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
やられたらやり返す。倍返しだ!
A legjobb ahogy a lányok mintha próbálnának burkoltan célozgatni "ha érted mire gondolok", közben nem veszik észre hogy milyen látványosan perverzek.
"My lips are sealed tight. And so is my vagina. In terms of guarding it." XD.
de eddig az egyetlen never ending stílusú animém volt...remélem lesz második is /reménykedik a gintama mihamarabbi visszatérésében/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Élõszereplõsben is mindig bevártam 2-3 epizódot, és együtt néztem meg õket.
A "Bleach" pl. ezért helybõl nem érdekel a maga 200+ részével...
Igaz fogalmam sincs arról, hogy mennyire jó vagy rossz, de egy ideje tervezgetem a Saiunkoku Monogatari-t is... egyszer lehet hogy sor kerül rá. 😄