Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Pszt.
Arról hogy a Fate/Stay Night nem volt erre képes arról nem én tehetek.
Egyébként meg ez az egyik legnépszerûbb VN a világon, az anime meg talán ha közepesen népszerû, szóval valószínûleg nem csak én gondolom úgy hogy az egy rossz adaptáció volt.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egyszer el akartam kezdeni,de pár perc után valahogy olyan rondának és összecsapottnak tûnt.
Egyébként tapasztalataim szerint adaptációknál mindig jobban megéri a VN-el kezdeni mint az animével, sokkal alaposabb a karakterek személyiségábrázolása, szebbek a képek (még ha kevés is van belõlük, szebbnek képzeled el a fejedben az egész környezetet), meg általában több részletre kiterjed.
Az anime változat meg jobb esetben alkalmas egy pörgõsebb összefoglalónak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ellenben szinten Ghibli studio remekmuve a listaban megtalalhato Mononoke Hime a Howl no Ugoku Shiro magyar cime A vandorlo palota es a Kaze no Tani no Nausicaa is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Berserk - megtekintésre kész
Cowboy Bepop - szintúgy
Chihiro - a filmet láttam. Sorozat is van?
Nauszika nem volt még a listámon.
<#worship>#worship>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Szerintem feltétlenül hagyj ki egy hetet anime ügyben... én 3-4 napig nem akartam semmit megnézni Elfen Lied után. Hall of fame darab az tuti.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- Berserk
- Nauszika
- Chihiro
- Neon Genesis Evangelion
- ja és a Cowboy Bebop
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jó is lenne egy anime adaptáció belõle, de hát kicsi rá az esély. Pedíg pár hete amikor terjedt az a hamis õszi anime-lista azon rajta volt, csúnyán be is csapott.
Ha pedig nem ismerned, javaslom az Animeaddicts oldalt az ismertetokhoz vagy a feliratok letoltesehez.
Kellemes szorakozast az osszeshez a listan, remeljuk nem fogsz csalodni, de nehanyhoz azert ne felejtsd el betarazni a papirzsepit. 😄
Jelentkezzen, aki elõbb játszott a VN-el és csak utána hallott az animeról! 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Tényleg kíváncsian várom õket is 😊
Eleve imádom az ilyen jelenkor/történelem összekapcsolást, és ez annyira tetszett, h azota is Saber az egyik kedvenc anime karakterek(pedig annyira nem kimagaslo karakter, de mégis a háttértörténete megfogott). Azota is Saber-es hátterem van 😄
Bár van több olyan anime ami megnézése után én is ürességet éreztem, nem is igazán azért, mert olyan szomoru volt a befejezése, hanem mert hiányzik 😄
Pl. Soul Eatert simán elnéztem volna végtelenitve. Vagy most Angel Beats is, nem is nagyon akarok most egy darabig anime-t nézni csak hallgatom a Girls Dead Monster számokat meg az op/ed-t 😄
Bár NGE is sikeresen elgonodlkoztatott, legalább 1hétig csak véleményeket/teoriákat olvastam vele kapcsolatban, de még igy is csak kb. 90%-osan sikerült megértenem a végére, azota sajnos egy részét elfelejtettem 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
Amugy pedig, nem akarlak elkeseriteni, de szerintem jo par anime van itt, ami jobb mint az Elfen Lied 😄
Szal ne legy letorve. Amugy pedig leszel meg hypererzekeny szvsz foleg a Wolf's Rain vagy a Claymore utan. 😄
Elsõ anime volt, ami rávett a manga olvasására. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Hiper érzékeny lehetek mostanság, vagy mi, mert egyszerûen letaglózott.
A Special azonnali megtekintése sem enyhített, sõt, fokozta a hiányérzetet.
Biztosan lesznek kétszer, sokszor jobb sorozatok is a felsoroltak között, de - azt hiszem - ennek, most, így kellett lennie...
Szerk.: S most közben hallgatom az E.L. OST-t 😊
Akkor leszel bajban, amikor ugy jarsz mint en, miutan megneztem a Hikaru no Go-t es utana olyan uresseget ereztem, attol hogy vege lett az animenek, hogy el kellett telnie jo par napnak, hogy ujra leuljek animet nezni, mert ugy voltam vele, hogy van amit mar nem lehet uberelni. 😄
Vagy pedig a mozifilmeket nezd meg, mert van benne par abbol is es az annyira nem megterhelo es 1,5 ora alatt megtekintheto.
Ezt az idõt használom ki a puhatolódzásra, és a beszerzésre.
Ezért is vagyok hálás, hogy elviseltétek a kérdéseimet, és adtatok tippeket is.
Ezért aztán, bõven van mit megnéznem (pótolnom, ha szabad ilyet ebben a helyzet írni) - hál' Istennek, és a technikának! 😊
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Persze szigoruan a sexmentes napokon 😄
Kettõ kivételével nem szerepeltek a listán... hú, ez eddig 23 cím a text fájlocskámban 😊))) <+ az otthoniak>+ az otthoniak>
Hikaru no Go
Hajime no Ippo
Samurai Champloo
Wolf`s Rain
Shion no Ou
Cowboy Bebop
Howl no Ugoku Shiro
Sen to Chihiro no Kamikakushi
Stranger -Mukou Hadan-
Black Lagoon 1-2
Claymore
Code Geass Hangyaku no Lelouch 1-2
Mononoke Hime
Death Note