Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Elfen Lied élõszereplõkkel, természetesen - grimaszok a mai CGI-lehetõségekkel, ugyan... alap a témában: Maszk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Jó hát kinek nem?:D
De majd enyhül:))
armageddon666
Film, mint 90-150 perces rajzolt jóság, vagy film, mint élõszereplõs?

Elõbbinek nem látom értelmét, utóbbit meg nem hiszem, hogy meg tudnák normálisan csinálni. :$

#31705 - Gintama filmnél szintén áll a kérdésem.

Rajz esetén, már van, élõszereplõs meg... háááát.... szintén nehezen megcsinálható a sok torz üvöltözés, meg idiótáskodás miatt, továbbá a seiyuu stáb nélkül nem is érdekel :D Szóval Gintamában nagyon ott vannak a szinkronszínészek... Részük az animének, és nem hiszem, hogy lenne más, aki képes így hozni az adott karaktereket.

@

IMYke2.0.0.0
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hát, az elsõ benyomásom pedig ez volt. <#nyes>

Máté94
Ne érezd már magad úgy mintha itt mindenki profi lenne, és csak te vagy itt a kis kezdõ:DDD
LasDen
attól még ugyanúgy lehet véleményed :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Úgy értettem, hogy nagyon kezdõ vagyok még ebben a témában - néhány egész estés és 2-3 sorozat után.

LasDen
ezt az én szavam nem számít részt nem értem, de mindegy :D
én lényegében megkaptam azt a filmet, aminek nagyon örülnék...a Saikano személyében, de nem találom sehol...:D
bár egy Gintamat is eltudnék nézni :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Az én szavam nem számít anime körben - bár, láttam párat, de még sem eleget -, mégis: Elfen Lied film nagy királyság lenne... <#eljen>

LasDen
érdekes hogy mikbõl csinálnak élõszereplõs filmet....nem gondoltam volna, hogy pont egy Cromartie, DMC vagy egy Saikanoból csinálnak filmet (és még mindig nem láttam...fuck) valahogy úgy érzem hogy vannak sorozatok amik jobban megérdemelnék mint ezek :D najó...saikanot nem bánom, csak látni kéne má :D

IMYke2.0.0.0
És egy újabb... :)

IMYke2.0.0.0
Elolvadok... :)
Belépve Nana (E.L.) fogad :)

Malakai
Fél-OFF:
Új élõszereplõs Gantz teaser, elején Super Shooter, meg a végén a képek persze fan hozzátétel. :)
Nem mondanám, hogy visszaadja teaser alapján az anime hangulatát, de majd meglássuk.
http://www.youtube.com/v/pbuk5T3zN8M

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
armageddon666 és RelakS: Nagyon-nagyon szépen köszönöm a privát üzeneteket, és a hasznos dolgokat! Rá is állok a LogMeIn-nel a munkahelyi gépre... :)

efti
Azt a kutyafajat micsoda elet volt itt...260 olvasatlan hozzaszolas... :)

Hozzateszem a magamet is: uj fejezetebe ert az anime nezes nalam, lecsereltem az eddigi 19" monitoromoat egy 42" fullHD TVre. Ujraneztem par darabot ami 1080p-ben van meg es hat ...besza-behu :D

WWFSMD?

dienesoft
Death Note második rész után vagyok, de már most leszakad az arcom...Állat. :)

Jakuza001
Teljesen mindegy melyikkel kezdesz, mert minosegi alkotasok egytol-egyig.

armageddon666
Húúúú, Barátok Közt hetedik???

am már kitárgyaltuk ezt :D én veszélyes troll-mezõnek találom a toplistát... egyelõre senki nem jött még flémelni, na majd most :P

@

biomage
ez nagyon ritka :D

Népszerû témák
1. Anime
2. New world order
3. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
4. Euro Truck Simulator
5. German Truck Simulator
6. Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
7. Barátok Közt (TV)
8. Radeon HD Series
9. Starcraft 2
10. Ismerd fel a képrõl az autót

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
nekem a másik ending jobban bejött

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Meg akartam várni míg elérek az új ED-t tartalmazó részig (K-ON!!), de nem bírtam ki... Ez nagyon jó :D

http://www.youtube.com/v/PYXJVBF6Xsc

@

dienesoft
Én is ebbõl a listából csemegézek jelenleg, nem is tudom, melyikkel kezdjem. Talán Death Note?:)...

Ruley
Ez én voltam.

Azt írtam, hogy ma úgyis mindenki sokat írt, emiatt gyakrabban frissítettük a topikot, és az átlagosnál több alkalmunk volt rá hogy Elfen Lied-es bannert kapjunk.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
valakit kiütöttél

@

Jakuza001
Inuyasha-t meg ki emlegette akkor ? :D

Malakai
Én csak gondolatolvasós tippekre emlékszek, de persze csak idõközönként olvasom a topicot. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Ezt már kitárgyaltuk szerintem sokszor hogy nem :D
Egyébként hmudával mi van? rég nem láttam.

@

Malakai
Mai nap alatt egy rakás Elfen Lied kép jött be bannerban, hmuda scriptje beolvassa a topicot és megnézi mirõl ment szó, vagy mi? :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
te 2, gondolom én, meg én 1 :]

armageddon666
Viszont van egy érzésem, hogy maximum az ének volt rendes, a többi playback :D

@

armageddon666
Jééé, volt K-ON Live koncert :DDD

@

armageddon666
3? :S

@

Lelouch
Jaj rosszra válaszoltam, sorry. <#falbav> Az Soul Eater-re gondoltam.
Lelouch
OVA? Úgyis csak filler lenne, úgyhogy nem hiszem hogy az lenne majd... Pár év múlva viszont esélyes lehet szerintem itt is egy remake.
RelakS
ezek szerint 3 :D

armageddon666
Azért ment PM, 2 :D

@

IMYke2.0.0.0
Meg lett - a topikból. Köszönöm!

IMYke2.0.0.0
Meg hát amúgy, ezeknek az ajánlott finomságoknak a beszerzésével vagyok bajban - néhány meg is lett, "megvétel" alatt állnak, de a többi...
Tudok valahol tagja lenni valami rohadt gyors forrásnak? Upsz, már megint bannert sértek...

RelakS
spoiler taggal _SEM_ warez topik!

Google! Szerintem meg lehet találni.

IMYke2.0.0.0
Tenném én, de hol tudok rá szert tenni - tudom, banner alatti harmadik mondat, ezért jöhet spoiler taggal is :)

RelakS
IMYke2.0.0.0: Olvasd el az Elfen Lied mangát! Szerintem jobb lett az animénél, bár a mangaka az elején elég bénán rajzolt :D

Amúgy meg az Elfen Lied-nek van topikja, csak mivel itt beszéli meg mindenki, kihalt <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Csak benéztem... :)

RelakS
252 új üzenet?! Mi folyik itt?

IMYke2.0.0.0
Online Trace megvan.

IMYke2.0.0.0
Esküszöm, épp most próbálok kezdeni vele valamit a CS4-essel. Szívemen a kezem!

Ja, és ez lett a logom a Magyarítások Portálon is :)

armageddon666
Legjobb kép animébõl. Kéne róla vector trace, utána photoshoppal árnyalás, és nemkicsit de nagyonjó lenne :D

@

LasDen
én a vándorló palotát a tv2-n láttam....néhány hónapja volt valamikor délután 2 körül....:D

Malakai
DVD jól teljesített, úgyhogy más nem egy OVA-ra jó esély van, persze szezon jobb lenne.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Azt hiszem, a Chihiro is ment valamelyik agyromboló adón...