Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Egyetértek, a KM-Player nem igazán tudja értelmezni a formázott feliratokat.
Máté94
Nekem Kmplayer nem szereti a formázott .ass-t. Mindig fehér lett a felirat, ezért szerintem jobb választás CCCP ha már szeretnék néha élvezni a feliratot is😄
IMYke2.0.0.0
Media Player Classic Home Cinema - tökéletesen kezeli az MKV-ba épített ASS feliratokat <és a feliratkészítõk baromságait> és az esetleges chaptereket.
Én az Elfen Lied elsõ 4 részét kénytelen voltam MKV Toolnix-szel chapteres 1 fájlba tenni.

The KMPlayer pedig a legjobb lejátszó a témában.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Nem. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Ajánlgatom itt... 😊

mkv-t pedig minden valamire való lejátszó. 😊

Személyes kedvenc:
KMPlayer
Beépített codecek, kismillió video/audio renderelõ, sok-sok feature, beállítás és skinelhetõ.

De van még sokféle, említett CCCP codec packot sokan szeretik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Nem hiszem......<#idiota>
Ezek AMV-k.
IMYke2.0.0.0
Már csak egy kérdésem van: az Aljas Kúszóbab az animére írta a számot? 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
MPHC
de jobb ha CCCP keresed meg és szeded le.
Lelouch
Na igen, elég érdekes hogy a teljesen mangahûként beharangozott remake elsõ része pont filler lett. <#vigyor> Az elsõ részen kívül már csak 1 rész filler lesz.
bakkerman
ööö az mkv kiterjesztést meik lejátszó tudja hasznûlni???

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Máté94
Jéééé bringanime😄
Lehet megnézzük😊
bakkerman
no,az AA-n találtam egy faszát,Golden Boy a neve,6 részes,a sztorija olyan könnyednek tûnik,le is kapom!

BEAST
Nagyon jó 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Malakai
Golden Boyról jutott eszembe, próbáltam a bringakirályos amv-t megkeresni, de yútúbról lekapták, azért indán megleltem. 😊

Kis ajánlónak, vagy mittomén. 😛
LiNK

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Ahogy halad elõrre a sorozat, úgy fog egyre inkább jobban tetszeni.

Valószinüleg. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
-.- Azért ahhoz képest, hogy filler, eléggé olyan elemek vannak benne, hogy... hááát 😄 spoilernek nem spoiler, mert nagy vonalakban azért hasonlít a régire...
De ez a "hadsereg miket tett Ishbalban!", meg egybõl látjuk a homonculit... meg a nagyszabású alkimista reakció... meg a Bölcsek Kövének egybõli megjelenése ilyen formában.

Elsõ rész az pont filler... pfff 😄 cool 😄

@

Lelouch
Az elsõ rész az pont filler.<#idiota>
armageddon666
Semmi, mondtam, hogy egyik kedvenc seiyuum. Csak mégis... Nem emlékszem a régi hangokra, de érzem, hogy mások, illetve lehet, hogy a régi sorozatban mások voltak a személyiségek is, de ami onnan megmaradt Mustangból, ahhoz nem illik a mostani hang szerintem.

@

Máté94
Vicc volt.<#wink>
armageddon666
hmmm... kb. eléggé nagyon sok történt ebben az elsõ részben O.o
Egyrészt nagyon epic volt, másrészt egyelõre a régi jobban tetszik.

@

BEAST
huh? <#nemtudom>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Mi a fene bajotok van? Jól van elég érdekes ízlésem van de nekem mind tetszett😄D
Máté94
Egy otaku nekem nem magyaráz.<#idiota>
Máté94
Valószínûleg nekem azért volt jó, mert én kedvelem az ilyen elvont dolgokat és pont jól választottam😄
LasDen
ilyenkor lenne jó egy mûködõ faq...abba legalább le volt írva...és nem az 500 hsz-bõl kell kihámozni 😄

#31738 - máté bolond 😄

de én Azumangaval se kezdenék...akkor már inkább Rumble 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Mátéra nem szabad hallgatni, ez a mai nap tanulsága <#idiota>

Lelouch
Dokuro-chan?<#merges2> Szerintem elmenne a kedve az egésztõl, ha belenézne.<#vigyor>
Malakai
Szerintem már ott kezdõdik, hogy elsõ anime és akkor rögtön kezdõdik azzal, hogy milyen sorrendben is nézzem? Na ne má! 😄

Meg eleve kissé elvont ahhoz, hogyha valaki valami vígjátékot keres. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
szereti rázni a pofonfát, csak a pofonok nem potyognak

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Szerintem oltári egy csaj.😄
A számítógép klubbos volt a legjobb rész. xD
LasDen
valószínû sohatöbbé nem néztem volna animét ha Haruhi fejét látom elõször 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Elsõre vmi könnyedebb szerintem jó ötlet, pl Golden Boy. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
Hááát.... Azért a Haruhi szerintem elég elvetemült...

Vígjáték + robotok = Chobits? :]

Elfen Lied + Chobits = nyúl <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nyuu + Chii = nyúcsí

Máté94
Szerintem tökéletes elsõ anime😄
Utána Dokuro-chan-t mindenképpen. xD
LasDen
elsõnek egybõl ezt??? az igen 😄

Máté94
Én Suzumiya Haruhi no Yuutsu-t ajánlanám. Nekem az volt az elsõ, bár misztikus fajta, nekem nagyon tetszett mert vígjátékos elemeket is tartalmaz😊
Malakai
Hozzáteszem engem nem zavart, elég jó a seiyuu gárda most is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
Roy Mustang?

És mi a bajod Kurz Weber seiyuujával? 😄

Malakai
Az Elric testvéreken kívül majdnem mindenkinek más a hangja, elvétve azért van pár karakter akinél maradt, Armstrong, Hughes, meg még egy-kettõ.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
Ha "lájkolod" a debil poénokat és az iskolai életet, akkor Azumanga Daioh

IMYke2.0.0.0
Elfen Lied, Hellsing, Blood+... <#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>

Amúgy meg, poénosnak: Full Metal Panic! majd a folytatásai.

LeventeV
en meg hozzatennem a Fumoffut, bar azelott ajanlott az elso evad.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

BEAST
Valamiért nekem is 😄

LasDen
nekem elõször a Seto no Hanayome jutott eszembe....

armageddon666
Elkezdtem FMAB-t, és még csak fél percet láttam, de
MI TÖRTÉNT ROY HANGJÁVAL???
ok, egyik kedvenc szinkronszínészem lett, de akkor is :S
sok szinkront lecseréltek?

@

bakkerman
csá skacok,el akarom kezdeni az anime nézést,haver áradozott róla,de kezdésnek valami vígjátékabbra gondoltam,tudtok mondani pár nevet? a hozzájutással nem lesz gond

LasDen
term élõszereplõsre gondoltam...hisz ugye a Benizakura már lassan dvd-n is itt lesz (ennél lassabban aligha lehetne....szemetek 😄)
nem lenne ugyanaz de azé megnézném 😄

Máté94
<#vigyor><#nyes>
BEAST
Sola - Nagyon tetszett, kár hogy nem adhatok rá 10 pontot. Pedig volt még zene terén is rendben van. 😊

IMYke2.0.0.0
Új logo 😊))