72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nekem sem. -
Nekem sem látszanak.
//angol Windows 7 Ultimate x64. -
Csak egy kicsit ide tartozo off kérdés spoilerben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak nekem nem jelennek meg a speciális karakterek az aláírásban?
【Dare ga baka? Watashi wa anata?】【JDM】 【 ビップBippu Laifu 】【 unkawaii.squad 】【kmoji.style】
-
jezusom:D es ebbe a filthy frank is belement?:D -
Ezt 4 spoilerben mert WTF 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler] -
EnxTheOne #69600 szinkron meh..
Mondjuk Kakarot hangját tényleg nehéz volt megszokni :S
Az első 2 story arc nem a legjobb a filmekhez képest (kb 20-30 rész, de a 2 movie az jobb szerintem, mert ugyan azt dolgozzák fel)
+ A jelenlegi op az nagyon tetszik, azon szűk csoportba tartozik amit mindig megnézek :D
Nem tudom hogy mennyire spoileres, szóval csak saját felelősségre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szerintem sosem fogom megnézni, de valahogy ennek mégis tudok örülni.
-
Dragon Ball Super magyar szinkron...
szinkronosan lehet belenézek :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.03.04. 10:44:06 -
Én másolnám
-
te jó ég 
tuti valaki lekopizta ezt az öltetett :D -
-
neked van igazad, csak tv-re megy. Redditen láttam ott animéztek ha jól emlékszem. Mindegy... :D -
Valami bővebb forrás van? Én csak annyit találtam hogy TV ben lesz... (nem anime).
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.02.28. 23:28:15 -
-
Kizuna Ai virtual youtuber animét fog kapni... és ezt a videót nem bírom nem nézni :D
-
jah hamár szó volt róla:D
-
-
-
Mellesleg jöhetne már fojtatás 
Am meg ezért nincs rajta:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.02.26. 22:56:59 -
A figurákon az van rajta :)
De néha Megumin is úgy látszik mintha nem lenne pedig Kazuma megnézte hogy van neki :) -
Szerintem a személyéből és személyiségéből adódik hogy nem zavarja és mást sem a dolog, vagy inkább nem is foglalkozik ilyen dologgal.
Ez amúgy jó keresztény európai értsd hideg éghajlati nézet, ha már látsz egy kis bokát villanni az már megbotránkoztató :))) -
Ejj ez a No Game No Life Zero (movie) mekkora jó volt. \o/ -
igaz. telibe sosem mutatták, így nem megerősített, hogy nem hord alatta semmit... :D -
Honnan tudod, hogy nem visel semmit, lehet csak bevág a tangája
-
értem és tudom én, hogy az animék nagy százalékában nincsen reális szoknya, de azok legalább próbálnak úgy csinálni, mintha tényleg takarnának bármit is. Akár varázslatos meghosszabbodás révén is. De a KonoSuba mellett nem bírok elmenni.
A képen Aqua, egy istennő, ruhája, szoknyája látható. Ha egyenesen áll, akkor takar mindent, de ha egy kicsit mozog akkor már nem takar semmit. Arról nem is beszélve, hogy nagy része átlátszó. És látszólag nem is visel semmit a szoknya alatt. És ez mégsem zavarja. De senki mást sem. Mintha minden teljesen normális lenne. És ez engem idegesít... :D -
Most értem a végére. Tényleg nagyon jó lett. :) -
Nekem sem voltak azok:), de hát ez is ilyen japános dolog. -
Az a baj, hogy a barátai még csak nem is komikusak -- számomra.
Igaz, eddig csak 2 részt néztem meg. -
oh akkor én valami mást néztem:D -
Pedig semmi komoly a főszereplő három retardált barátján kívül nincs benne, azok is inkább csak morálisan egy patkányok, persze a komikus módon.
-
https://myanimelist.net/anime/651/Green_Green_Thirteen__Erolutions -
Most milyen ova-ról beszélsz?
Belenéztem, de nem nagyon találtam benne semmi olyat, raádásul olyan szar a minősége a sorozathoz képest, hogy nem bírtam csak áttekergetni, de még a szereplők is teljesen más settingben vannak. Gyakorlatilag semmi köze az animéhez. -
Nem gondoltam volna, hogy a No Game No Life film ennyire jó lesz. A történettel és a tempóval vannak gondok, de a karakterek elviszik a hátukon a filmet. A 2. fele a filmnek egy igazi érzelmi hullámvasút, már ha túl jutottál az első felén és érdekelnek a karakterek. Nem semmi
8/10 -
Az opening is beteg... :) -
Úristen... 
//Oké... így már értem:
"Green Green is a Japanese, 12-episode anime adaptation of the H-game of the same name. While there are no sexually explicit scenes in the first 12 episodes, the series has a strong focus on nudity. Wikipedia"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.02.23. 17:54:18 -
Green Greennek van egy OVA-ja, ami már hentai témába viszi a dolgokat. Legalábbis MC levarr mindenkit :D A haverok meg az ablakból nézve rántanak rá...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.02.23. 17:52:35 -
lol, most én is ilyen régebbi animéket visszanézős hangulatban vagyok:D
Épp nemrég fejeztem be a Green Green-t, most épp a Sunabouzu-t nézem, láttam már őket korábban, de a Green Green nem véletlenül nem rémlett:D
Nagyon hasonlított a Hajime no Gal-ra, csak ez még azon is túltett az MC "barát" karaktereivel:D -
Így van, és tényleg milliónyi animében (s gondolom mangában) ott ez a jelenség... -
Prof William #69567 Ami még tipikus amikor a főhős és főhőnő éppen egymást gyilkolják amikor valaki megjegyzi, hogy "Ara ara milyen jól kijöttök egymással biztos jártok." , amit természetesen azonnal teli torokból tagadni kell. De késő mert ez is azt jelzi hogy a két szereplő egymásnak lett teremtve. :)
Ez sem bír sosem kikopni. :) -
Nem yuri --- van egy szokásos "csimpaszkodó" karakter (a fő- ill. címszereplő mellett), de mindenki más "normális". Egyelőre.
Normális:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha eltekintünk
- a magát fiúnak álcázó lánytól, akinek a főszereplőnk fiútestvére a szobatársa,
- a 3x évesen is gyerekesen viselkedő tanárnőtől,
- a robotcsajtól
- a férfi gyűlölő csajtól
- az "onii-chan"-ba szerelmes lolitól
- a Yuki Nagato hasonmás csajtól, aki szolgamód követi a suli leg-"picsább" karakterét
stb.