72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#69587 Mellesleg jöhetne már fojtatás
Am meg ezért nincs rajta:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.02.26. 22:56:59 -
#69586 A figurákon az van rajta :)
De néha Megumin is úgy látszik mintha nem lenne pedig Kazuma megnézte hogy van neki :) -
#69585 Szerintem a személyéből és személyiségéből adódik hogy nem zavarja és mást sem a dolog, vagy inkább nem is foglalkozik ilyen dologgal.
Ez amúgy jó keresztény európai értsd hideg éghajlati nézet, ha már látsz egy kis bokát villanni az már megbotránkoztató :))) -
#69584 Ejj ez a No Game No Life Zero (movie) mekkora jó volt. \o/ -
#69583 igaz. telibe sosem mutatták, így nem megerősített, hogy nem hord alatta semmit... :D -
#69582 Honnan tudod, hogy nem visel semmit, lehet csak bevág a tangája -
#69581 értem és tudom én, hogy az animék nagy százalékában nincsen reális szoknya, de azok legalább próbálnak úgy csinálni, mintha tényleg takarnának bármit is. Akár varázslatos meghosszabbodás révén is. De a KonoSuba mellett nem bírok elmenni.
A képen Aqua, egy istennő, ruhája, szoknyája látható. Ha egyenesen áll, akkor takar mindent, de ha egy kicsit mozog akkor már nem takar semmit. Arról nem is beszélve, hogy nagy része átlátszó. És látszólag nem is visel semmit a szoknya alatt. És ez mégsem zavarja. De senki mást sem. Mintha minden teljesen normális lenne. És ez engem idegesít... :D -
#69580 Most értem a végére. Tényleg nagyon jó lett. :) -
#69579 Nekem sem voltak azok:), de hát ez is ilyen japános dolog. -
#69578 Az a baj, hogy a barátai még csak nem is komikusak -- számomra.
Igaz, eddig csak 2 részt néztem meg. -
#69577 oh akkor én valami mást néztem:D -
#69576 Pedig semmi komoly a főszereplő három retardált barátján kívül nincs benne, azok is inkább csak morálisan egy patkányok, persze a komikus módon.
-
#69575 https://myanimelist.net/anime/651/Green_Green_Thirteen__Erolutions -
#69574 Most milyen ova-ról beszélsz?
Belenéztem, de nem nagyon találtam benne semmi olyat, raádásul olyan szar a minősége a sorozathoz képest, hogy nem bírtam csak áttekergetni, de még a szereplők is teljesen más settingben vannak. Gyakorlatilag semmi köze az animéhez. -
#69573 Nem gondoltam volna, hogy a No Game No Life film ennyire jó lesz. A történettel és a tempóval vannak gondok, de a karakterek elviszik a hátukon a filmet. A 2. fele a filmnek egy igazi érzelmi hullámvasút, már ha túl jutottál az első felén és érdekelnek a karakterek. Nem semmi
8/10 -
#69572 Az opening is beteg... :) -
#69571 Úristen...
//Oké... így már értem:
"Green Green is a Japanese, 12-episode anime adaptation of the H-game of the same name. While there are no sexually explicit scenes in the first 12 episodes, the series has a strong focus on nudity. Wikipedia"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.02.23. 17:54:18 -
#69570 Green Greennek van egy OVA-ja, ami már hentai témába viszi a dolgokat. Legalábbis MC levarr mindenkit :D A haverok meg az ablakból nézve rántanak rá...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.02.23. 17:52:35 -
#69569 lol, most én is ilyen régebbi animéket visszanézős hangulatban vagyok:D
Épp nemrég fejeztem be a Green Green-t, most épp a Sunabouzu-t nézem, láttam már őket korábban, de a Green Green nem véletlenül nem rémlett:D
Nagyon hasonlított a Hajime no Gal-ra, csak ez még azon is túltett az MC "barát" karaktereivel:D -
#69568 Így van, és tényleg milliónyi animében (s gondolom mangában) ott ez a jelenség... -
Prof William #69567 Ami még tipikus amikor a főhős és főhőnő éppen egymást gyilkolják amikor valaki megjegyzi, hogy "Ara ara milyen jól kijöttök egymással biztos jártok." , amit természetesen azonnal teli torokból tagadni kell. De késő mert ez is azt jelzi hogy a két szereplő egymásnak lett teremtve. :)
Ez sem bír sosem kikopni. :) -
#69566 Nem yuri --- van egy szokásos "csimpaszkodó" karakter (a fő- ill. címszereplő mellett), de mindenki más "normális". Egyelőre.
Normális:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha eltekintünk
- a magát fiúnak álcázó lánytól, akinek a főszereplőnk fiútestvére a szobatársa,
- a 3x évesen is gyerekesen viselkedő tanárnőtől,
- a robotcsajtól
- a férfi gyűlölő csajtól
- az "onii-chan"-ba szerelmes lolitól
- a Yuki Nagato hasonmás csajtól, aki szolgamód követi a suli leg-"picsább" karakterét
stb. -
#69565 nem úgy van, hogy ez yuri? Én úgy emlékszem eléggé csajosra van véve a dolog... de valahol 2010-ben láttam, úgyhogy nem nagyon emlékszem a részletekre :D -
Prof William #69564 Akkor jól jártál mert a folyatás valami borzalmas lett. 18 rész Slice of Life (és abból is rosszabb fajtából) majd 6 rohanós rész hogy legyen már valami konfliktus és lezárás. Ráadásul nem is igazi folytatás hanem egy teljesen más történet csak a Mai-Himés szereplőkkel. -
#69563 Eltekintve ettől a zavaró szerelmi száltól: rendben van a sorozat (a szokásos "kötelezők" ugye benne vannak). -
#69562 Nekem jó emlékeim vannak Mai Himéről. Na nem annyira, hogy a folytatásokat is megnézzem, de azért nem volt rossz úgy emlékszem... -
#69561 Leginkább az zavar az egészben, hogy az író(k) / készítők direkt szopatják a nézőket azzal, hogy MINDKETTŐNEK "adnak" normálisabb (!!!!) udvarlót -- fiút is, lányt is --, akik külön-külön fülig szerelmesek beléjük!
Miközben a fiú "hős" gyakorlatilag egy pofátlan mellbámulással mutatkozott be az első részben... érted... -
Prof William #69560 Ez azóta sem változott. Mint az Emózó főhősök. :)
A Mai-Hime volt talán az egyik első amimén volt amit végignéztem. Emlékszem akkor nagyon tetszett hiszen az egész koncepció -nekem- még új volt.
Azóta kicsit lerágták ezt a koncepciót. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.02.23. 11:19:40 -
#69559 Nézem a "Mai HiME"-t (1. évad, 13. rész) --- hogy én mennyire rühellem az efféle szerelmi szálakat, te jó szagú atya úristen!
Mondhatnám, hogy azért van ilyesmi benne (az "egymás-agyára-menő-fiú-és-lány-aki-közben-mégis-csak-szerelmes-egymásba" csak még nem vált nyilvánvalóvá számukra), mert "régi" a sorozat (2004)...
...de sajnos nem ez a helyzet.
Ez kérem szépen japán betegség. -
Prof William #69558 Még jó mert az "angsoló világfájdalmas főhős" utoljára az EVA-ban hatott újszerűen. :) Azóta már kissé megkopott a "varázsa."
Hiro ebből a szempontból teljesen ok. Az első 1-3 részben visszafogottan depizett de annak a fényében ami vele történt ez teljesen érthető. Most meg már szerencsére lassan elindul a menővé válás útján.
Amúgy egyáltalán nem EVA hangulat inkább Tengen Toppa Gurren Lagann, csak nem annyira elszállt. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.02.23. 09:07:50 -
#69557 Mas mint az evangelion. Evangelion ezerszer jobb volt. Nagyon tetszik a zero two. Fasza kis waifu lenne belole :D Egesz jo a sorozat de Hiro nem szenved eleget. Nincs annyi kiabalas / sikoltozas mint NGE ben volt. Es hianyzik is mert Hironak igy szar meg ugy de nem igazan latszik rajta. Az biztos, hogy a legerdekesebb anime ebben az evben. -
#69556 nekem a leirásból az jött le hogy evangelion 1az1 ben ugyhogy ugrottam:D De még lehet ledarálom ha vége és télleg olyan jó:) -
#69555 Darling in the Franxx-t hányan nézzük?
Mi a véleményetek 6 rész után?
Nekem nagyon bejött, a téma, a harcok, a zene és nem utolsósorban elég szépen fejlődnek a karakterek. 6. rész eddig mindent vitt nálam. -
#69554 -
#69553 Hát még amikor majd előkerül a szekér. Pontosabban "A" Szekér. :P (Az anime vszleg eljut majd odáig.) -
#69552 Death March.. :DD
"In today's episode of the everyday life of god-like protagonist and his friends you can expect exciting adventures, like trying to rent an affordably priced house, watching a play or going for a drink." -
#69551 -
#69550 -
#69549 Nem is olyan egyszerű ez az anime színezés :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#69548 Fenomenalis a Thunderbolt Fantasy bab-jatekfilm.
itt lehet nezni