Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
ha kozbe gondol valamire akkor ez egy erdekes abrazolasmod, ha nem akkor baki 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Malakai
Halántékáról lecsúszott a célkereszt? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
há belülrõl nézi a szemhéját 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Bocsánat! Naivan nem gondoltam át, hogy ez is WRZ...

Most belenéztem az Angel Beats-be.
A felütés nagyon "Lost"-os 😊
Kedves. Tetszik. Gondolom, akció lesz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BEAST
O_O

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

berlinboy6329
HOTD ep 3. 😛

Azért néha elõfordulnak bakik xD

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

RelakS
Az EL 12 kötetes, 107 fejezetes

a warez linket meg töröltem!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
Akkor "a végetelenbe és tovább"!! 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Mivel általában az elsõ kedvencek örök kedvencek maradnak, így valószinüleg marad. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Rohadt ma(r)ximalista vagyok... ha tetszik valami, minden számomra elérhetõ információt begyûjtök, megnézek, elolvasok.
Ha E.L-nél jobbak léteznek <és miért ne>, akkor azok is erre a "sorsra" fognak jutni nálam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
igen...én is kiváncsi leszek, hogy marad-e az EL imádat, ahogy egyre többet lát 😄

Jakuza001
De o ezt meg nem tudja, mert most beleszerelmesedett az E.L-be, mint kezdo anime rajongo. <#hehe>
Viszont ha ilyen iramban folytatja a gyujtogetest stb, akkor ket ev mulva mar egesz szerverterem lesz a szobajaban. 😄

Máté94
Sok van😄DD
Jakuza001
Jajj-jajj. Mi lesz veled, ha megnezel az Elfen Liednel jobb remekmuvet is. 😄DD

IMYke2.0.0.0
Igen - ezért kellett korrigálnom is magam, mert az angol forrásból megnéztem.

Lelouch
AA-n csak 6 kötet van lefordítva.
IMYke2.0.0.0
Alakul 😊
Aztán, begyûjtöm a következõ kedvencemmé avanzsált anime minden anyagát 😊))

IMYke2.0.0.0
Korrigálnom kell - valószínûleg ott is 12 KÖTET van fenn, mert az 53. fejezet neve így néz ki: ElfenLied_v06_c053_p092

LasDen
megvan minden ami elfen lied?? 😄

IMYke2.0.0.0
Hoppá - találtam direct download mellett 107 chaptert belõle...

Lelouch
"Csak" 12 kötetes.
IMYke2.0.0.0
Az Elfen Lied manga 12 kötettel (füzettel) rendelkezik, vagy sokkal többel?

IMYke2.0.0.0

Hát, ezek szerint, a nyuszikák készen állnak... 😊

Így már nem olyan nagy

Malakai
Cat Shit One: Késõbb vajon lesz valami sztori is, vagy minden részben csak szétrugják a profi nyuszik valamilyen állatfaj seggét? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0

armageddon666
Így jó.

@

IMYke2.0.0.0
Korábban beszéltünk már róla, csak hogy tisztán látom-e:

CLANNAD
=========
01 - Clannad - 22 rész
02 - Clannad 01x23 - (Special) - What Happened During Summer Holidays
03 - Clannad After Story - 22 rész
04 - Clannad AS 01x23 - (Special) - The Incident One Year Ago
05 - Clannad AS 01x24 - (Special) - Summary - Under the Green Trees
06 - Clannad 01x24 - (Special) - Another World, Tomoyo Chapter (DVD)
07 - Clannad AS 01x25 - (Special) - Another World Kyou Chapter (DVD)
08 - Gekijouban Clannad (The Motion Picture)
09 - Visual Novell

Ha ez a sorrend, így teszem fel HDD-re is, és a megtekintést is így tervezem.

armageddon666
Az Another Worldökkel pedig érdemes várni 😊

@

IMYke2.0.0.0
Köszönöm srácok! <#worship>

Ruley
Ja, és az 1x23-t nyugotan nézheted egybõl a 22 rész Clannad után is, nem kell az After Story utánra várni.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Ruley
Igen

LasDen
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Segítséget szeretnék kérni.
A "Clannad" Specialjainak elsõ képkockáit leírná nekem valaki?
01x23 - (Special) - What Happened During Summer Holidays = nálam kék ég/felhõk
01x24 - (Special) - Another World, Tomoyo Chapter (DVD) = Preview-val, és egy ketyegõ órával. Preview után egy gyerkõc az ágyban.

Ugye, ezek a "specialok"?

BEAST
Hanaukyou Maid-tai: La Verite és Yoake Mae Yori Ruri Iro Na - Mindkettõ aranyos kis történet, egyszer pont meg lehet nézni õket. Bár egy csöppet csalódtam amikor már majdnem azt hittem lesz bennük egy kis drámai rész is, akkor valami hihetetlen gyermeteg megoldással jön az öröm és bodottá!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jakuza001
Pedig Bamboo Blade jobb 😄

BEAST
A kettõ közt csupán annyi a különbség, hogy az Asu no Yoichi jó volt, míg a Bamboo Blade csak elmegy kategória. Legalábbis szerintem. 😊 Csak a kendos téma miatt néztem végig, mert az legalább jó volt benne.

Jakuza001
Valami hasonlo, de nem ecchi.
Az aprolekossaga pedig teljesen lenyugozott, a keszitok meg arra is odafigyeltek, hogy megmutassak, hogy a kendosok hogyan teszik a fejre a tenugi-t.

Malakai
Ránéztem a cover képre Bamboo Bladebõl, de nagyon Asu no Yoichi! ugrott be egybõl. 😊
Belenézek. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jakuza001
irigykedsz ra mi ? 😄

BEAST
fuh de utálom a kis gnómot :C

Jakuza001
En a Densetsu no Yuusha no Densetsu-ra acsingozom.
Mondjuk en nem nezek ugy meg sosem animet, hogy ne vetitettek volna le belole legalabb az elso evadot.Szoval most varnom kell, mig ez meg nem tortenik.

LasDen
a kannagiba is belekezdtem.....legyen valami még a most indult sorozatok meg a nagyon moe keion mellé 😄
ez is tetszik bár így elsõre My Goddess féle...😄

Jakuza001
Mondtam en hogy jo a Bamboo Blade 😄
Nem egy vilagmegvalto anime, de a jok koze sorolando mindenkeppen.

Ruley
Nekem meg egyáltalán nem is tetszett. Maga a cselekmény érdekes lehetett volna, de a szereplõk egyáltalán nem tudtak érdekelni, mind csak jellegtelen arcok amik sétálnak és néznek maguk elé. Így már nem is foglalkoztat hogy élnek e vagy meghalnak, vagy soha nem is éltek, vagy mi, innentõl meg már megette a fene az egészet.

LasDen
nálam nem ment ilyen egyszerûen...nekem kellett idõ hogy 1-1 részt megemésszek 😄

efti
Lain nalam nagy kedvenc. Anno eloszor ugy lattam, hogy leultem az elso resz ele es 4 oraval kesobb felalltam az utolso utan 😊 Nem lehetett otthagyni. Aztan meg persze kellett par nap arra hogy leulepedjen. Aztan meg meg is vettem eredetiben 😊

WWFSMD?

LasDen
utána nézzél Seto no hanayomet...nem ecchi, de az egyik legjobb vígjáték....😄

ez a Bamboo Blade meg érdekesnek nézki...a humora is jó, úgyhogy folytatom majd a 2. résszel...😄

bakkerman
én így kezdtem el nézni,a halal lista után mindig megnézek egy golden boy-t,csak az a baj,hogy a golden boy-ból már csak 1 van,míg a death-bõl jópár 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
jah,igen,megtaláltam

bakkerman
a tsukikage csak 13 részes?