Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Trigun filmet látte-e mán valaki??? 😄 vagy a hegylakót?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Részemrõl nem áll szándékomban flamelni - nem is szokásom - beszélgetni annál inkább.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
Az Elfen Lied-nek van topikja! Tessék szíves ott megbeszélni!

Bleach, Naruto, Dragon Ball. Ezeket sem itt beszélik meg, hanem a saját topikjukban!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
<#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
gondoltam hogy ez lesz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Elfen Lied 6/10 ?!?!?!

armageddon666
Így nem is fogsz látni 😊

@

Bucser
Megvolt, nem rossz. A vége kifejezetten elgondolkodtató. Olyan 7/10. (mondjuk nekem az Elfen Lied is csak 6/10 a Berserk meg 8,5/10 és 10/10-es anime-t meg nem láttam az még várat magára. A Cowboy Bebop movie-val együtt 9/10 volt😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

IMYke2.0.0.0
Rendeltem már UK-bõl - de a jelenlegi árszínvonal mellett horror.

Pedig UK-ból szinte mindig olcsóbb rendelni <#szomoru1>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

IMYke2.0.0.0
Hát, játékokkal is így járok mindig - ami kellene, az csak amerikai júzereknél, vagy drága uk-s helyen van .
Nagyon a világ szélén vagyunk... 😞

efti
Pech... ezert lenne jo ha lehetne amazonrol rendelni, mert ott ugye van belole 😛

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Az elsõ DVD nem kapható az E.L-bõl, csak a 2.3.4... 😞((((
Rohadt miatt most nem érdemes külföldrõl rendelni.

LasDen
hmm...megnéztem a Paprikát....fasza volt...kicsit nehéz elkülöníteni hogy mikor álom mikor valóság, de azért annyira vészes nem volt...😄 Paprika kellemes karakter volt....és a végén micsoda film ajánló van (Perfect blue meg a Tokyoi keresztfaterok) 😄

armageddon666
Anno láttam valami magyar animeboltot RENGETEG dvdvel, de most nem találom :S Pedig olyan jól kinéztem magamnak egy díszdobozos (kép alapján acéldoboz, de csak nem 😄) Evangeliont... mármint a teljes sorozat.

@

Máté94
Eureka Seven-t ki látta?😊
efti
Blu-raybol egy kivetelt azert en talaltam, az FF7 advent children complete kaphato itthon blu-rayen, meg is vettem jol, tegnap este jol meg is neztem 😊

Kulfoldrol rendelgetes sajnos eleg szerencsetlen dolog kis hazankban leven Amazon nem nagyon szeret ide szallitani, a Kare Kano-t is ugy vettem meg, hogy elutaltam a penzt egy finn ismerosomnek, o megvette amazonrol es elpostazta ide 😞 Egy ceget talaltam csak akik minden tovabbi nelkul szallitanak magyarorszagra, raadasul kemeny 1GBP postakoltsegert az ez a ceg Egyetlen egyszer volt csak veluk gondom, ami nincs raktaron annak a beszerzesi ideje a legutobbi beszerzesi ido, ami neha igen pontatlan. Igy lett nekem az 1 heten belul helyett 4 honap alatt meg a Lain utolso DVDje. Sajnos Blu-raybol nagyon sovany a kinalat naluk.

Masok honnan rendelnek?

WWFSMD?

Seth
Hát eddíg még nem nagyon volt üresjárat 😊

PSN ID.: Beegabor

Máté94
Egy HOTD rész kurva rövid erre rájöttem😄
armageddon666
Olyan egyszerûbb amit Malakai mutatott jó lenne szerintem. A cockpitos is király, csak az már nagyon más.

@

RelakS
csak írja meg valaki, mert nekem valahogy nincs rá elszántságom :/

Pedig régen elég sokat babráltam ilyenekkel

csocso14
nekem tetszik 😉

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

RelakS
egy kis ssh a banner-be, és mindenkinek ott lenne a link a MAL-os, meg akármilyen account-jára

Az is érdekes, amit a szimulátor cockpit topikban heggesztettek

LasDen
emmi???

Malakai
Ilyesmit akarnátok? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Uh Mahou Shoujo... Nekem a Nanoha elég volt belõle.<#vigyor>
BEAST
Megnéztem a Giftet. Tetszett, egyszer simán nézhetõ. A fõszereplõ is egész normális volt amikor épp nem próbálta megjátszan ia "menõt". Most belekezdtem a Nanatsuiro Drops-ba, de ez a Mahou Shoujo téma sosem volt az erõsségem. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
ugye most bejöttek a képbe a klub társai...eddig egyikkel sincs bajom....Tsugumi is jó volt, mikor hallotta hogy Jinnek a nagy mell tetszik....egybõl elkezdett rágyúrni 😄
de olyat se láttam még, hogy egy csajnak ered el az orra a gyönyörtõl 😄

BEAST
Kannagi nem volt rossz, Nagi-t bírtam. 😊 Csak...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
ez a kannagi egyre jobb...😄 ez a 3. rész nagyon jó volt....remélem így is marad 😄

BEAST
De várjunk csak, Tomoyo nem fiú? Egy lány nem lehet olyan erõs. Youhei is megmondta!<#idiota>

Ruley
Tomoyo és Tomoya kapcsolata nekem nagyon tetszett a VN-ben, kár hogy az another world-ben kihagyták a lényegi részét ahogy összejöttek, az úgy elég béna volt.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
Én még nem "mertem" megnézni az Another worldöket... de jah, Kyou ftw! 😄 esetleg Tomoyo... de inkább Kyou 😄 Tomoyo meg a szõke sráccal jöjjön össze 😄

@

BEAST
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon szép volt Nagisa és Tomoya története, de már az alap Clannad közben is úgy gondoltam Kyou illik Tomoya-hoz leginkább. A Kyou-s Another World pedig végképp megerõsített ebben. :p

IMYke2.0.0.0
Én vagy Õ? 😊))

LasDen
cöh....beszész össze-vissza 😄

BEAST
Mindig is mondtam, hogy az Another world féle Kyou út az egyetlen igaz és helyes <#hehe>

Jakuza001
Ovis 😄

IMYke2.0.0.0
<#buck>

LasDen
és a további 40 részben is 😄

IMYke2.0.0.0
Nagisa Furukawa ennivaló a Clannad 1. részében 😊

LasDen
nah...HOTD 3. rész pipa...😄 észtevehetõbben kevesebb volt a pantsu az eddigieknél...😄 Shidot meg a mangaba nem bírtam, de itt valami állat...😄

IMYke2.0.0.0
Értem srácok. Köszönöm.

Malakai
Leginkább külföldrõl rendelgetés megy.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Seth
Nem láttam még ezt az epizódot, úgyhogy lehet hülyeség amit mondok, de nem biztos ,hogy ez hiba, hanem egy gyors mozdulat és 2 frame egybe van mosva. Na majd este megvizslatom

PSN ID.: Beegabor

LasDen
bluray nem....de találhatsz FMP-t, Trigunt, Death Note meg Bleach dvdket...😄

IMYke2.0.0.0
Tényleg... Kapható szép kis hazánkban Anime Blu-Ray/DVD? Úgy értem: komplett sorozat... <#ravasz1>

armageddon666
Nem jellemzõ, de volt már nekik is nem-tökéletes grafikájú animéjük...
+1 ok (már sok van), hogy megvárjam a BluRay/DVDt 😄

@

armageddon666
végülis horror 😄

@

Lelouch
Pedig ilyen nem volt eddig jellemzõ a Madhouse-ra.<#zavart2>