Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
én szeretem az ilyet is...:D gondolom olyan mint az excel vagy a cromartie :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jakuza001
Hat mar nagyon kivagyok akkor a levezetonek az ilyen stilusu konnyedeket szeretem, mint a Tsukikage Ran-t ami semmi mast nem akar csak szorakoztatni, nincs igazan tortenet csak onfeledt szorakozas es nevetes.
Bar sokan nem szeretik az ilyet mert nincs osszefugges csak szimpla elkulonulo reszek, pedig szerintem kell az ilyen is.
Raadasul az OP-je sem szokvanyos es nagyon eltalalt.
Tsukikage Ran OP

Most mar csak egy kis szake kene, igy visszaidezve az anime-t :D

LasDen
én van hogy egy bizonyos típusú animét hanyagolok mer elég volt..:D volt hogy az ecchit hanyagoltam egy ideig....pantsu itt pantsu ott, pantsu mindenhol...:D mostanában a mechákat hanyagolom....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
:D Ezt a poént már elsütöttem sztem :D

@

Ruley
Ja, aki meg nem tudja hogy éppen könnyedet vagy komolyat akar-e, az nézze meg a Higurashit.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Jakuza001
Persze en sem azt mondom, hogy mindig tervszeruen kell animet nezni :D, csak arra akartam ravilagitani, hogy a nagyon komoly temaju animeket jobb nem egymas utan nezegetni, mert jobb feltoltodni egy-egy ilyen utan, foleg ha szomoru a befejezese es ez hangulatilag nem tesz jot egy mar olyan venembernek mint Imike :D
Szal jobb a konnyedebb stilust keverni a komolyabb temajuakkal igy folyamatosan lesz valtozatos, es nem valik szokvanyossa, hiszen valljuk be a konnyedebb stilusnal is meg lehet unni egy egetrengeto poent is, ha az tobbszor probaljak elsutni rovid idokozonkent.

LasDen
én nem szoktam ilyen következetes lenni....mindig azt nézem, amihez épp kedvem van....:D

ez a D'éon egész fasza lesz, ha ilyen mennyiségben szállítja a harcokat a krimi mellé :D

BEAST
Clannad féle konnyebbek... Szerintem is, Wolf's Rain után pont Clannad hiányzik majd az embernek :DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jakuza001
Relax. :D
Nem kell mindent elkapkodni. Ugysem tudod egy nap alatt bepotolni, amit eddig elmulasztottal.
Ha pedig ramhallgatsz, akkor kevered a stilusokat es ugy nezed oket, hogy egy komolyabb utan egy humorost, hogy oldodjon az elozo feszultseg.
Peldaul egy Wolf's Rain utan ne akarj megnezni egy masik komolyat, mert amugy is nehez feldolgozni, annyira sokkolo tud lenni az egesz.
Szerintem ezzel kezdhetsz is,ha maximalista vagy, hogy lasd milyen is egy mestermu, a Clannad fele konnyedebbek raernek utana levezetesnek, azok szvsz nem tartoznak a ilyen lepteku muvek koze.

Ruley
Nekem például a tíz kedencem között van pont 1 eredeti, 3 manga, 3 VN, és 3 regény adaptáció.

Csak most számoltam így össze, de szép egyenletes!

armageddon666
FMAB
És már sokadszor látni Central városát felülrõl, de csak most tûnt föl, hogy pont úgy néz ki, mint a Bölcsek Kövéhez használt transzmutációs kör... szerintem ennek lesz még értelme :D

@

Lelouch
Most ezekre hiába írnánk, azzal csak lelõnénk a poénokat.<#vigyor> Nézd tovább és minden kiderül.
armageddon666
FMAB

Nnnna... Greed jó arc volt pedig... nem értem miért nem üzletelt vele Ed... És jönnek a komoly változások. Hohenheim of Light mint fõgonosz? :D Bradley nem Pride, hanem Wrath? Annyira nem illik rá... Pride jobban illett a posztjához :D Viszont akkor jön a kérdés, hol van Pride? Vagy egyáltalán? Illetve láttunk Slothról képet, és tök másképp néz ki mint korábban... Illetve hát. Nem Elric mama... vagyis azt szûrtem le, hogy az elrontott emberi transzmutációk nem Homunculit eredményeznek, hanem azok másképp jönnek létre. Arra tippelnék, hogy Hohenheim a lelkébõl hozza õket létre.

@

armageddon666
Hát tényleg nem sok köze szokott lenni a kettõnek egymáshoz, de a címek meg szoktak egyezni <#idiota>

Egyébként nagyrészt tényleg mangából meg novellából készül...

---

i2k - FMP is jó lehet... igazából a Clannadot kicsit viccnek szántam, spoiler jön, ne olvasd
-Jövõ héten valamikor ráállok a sulitémára - hátha az nem csavarja meg ennyire a szívem :)
-hátha az nem csavarja meg ennyire a szívem :)
-Clannad

WIN :D

Talán FMPvel jobban is jársz így elsõre :)

@

LasDen
szegény Sawa-chan....a lányok teljesen lerombolják a tanár képét...:D inkább olyan má mint egy haver....ilyen tanárom lehetett volna nekem is :D

armageddon666
FMAB Ep14
A gyíklány halála :S Jujj... Mikor Roy megtudta, hogy Bradley délre ment, akkor ugrott be, hogy mi fog történni... Beleremegtem a gondolatba is :S Kicsit másképp emlékeztem rá, sokkal brutálisabban, hogy lassan szúrja le, de így is... Valahogy ez olyan szörnyû, kis zárt helyen, menekülésre nincs is lehetõség. Plusz a trauma Al számára...

@

Lelouch
Ez is enyhe túlzás.
Máté94
Jó hát 90%-ban abból.<#zavart1><#gonosz1>
Lelouch
Nem csak mangából készül anime...
Máté94
Mivel az anime mangából készül...<#idiota>
IMYke2.0.0.0
Épp most nézte meg az AA-n. Húúú... holnap beszerzem!!!
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Van bizony. Ha jól tudom, az anime elég sok dolgot nem dolgozott fel belõle, és inkább alternatív befejezést adott neki. Bár a manga késõbb is ért véget.
IMYke2.0.0.0
Van mangája is? <#szeret>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
A mangáját is megnézheted akkor esetleg.
IMYke2.0.0.0
Benn is van a sorban 13 epizód + extrák.

LasDen
laint is majd egyszer újra kell nézni, hogy megércsem :D

Malakai
Lesz késõbb is, Fumoffu meg végig ökörködés, a Second Raidben már hangsúlyosabb a dráma.

Egyébként nemtudom miért, de még az ugrott be, hogy ajánljam a Serial Experiments Lain-t, hogyha majd újra kevésbé laza animére vágysz.

Talán mert valószinüleg én meg újranézem most majd. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
én pl ma este Paprikázni fogok :D

IMYke2.0.0.0

LasDen
szerintem nézd meg azt, amelyiket akarod :D

IMYke2.0.0.0
Rákeresek arra is. <#eljen><#worship>

IMYke2.0.0.0
Clannad nincs még itthon - munkahelyi gépen már lenn van.
Ellenben a FMP vár otthon. :)
Igen, az elején rendesen meg is hökkentem a "10 emeletes" gépszörnyeteg belépõjekor :)
Az elsõ részben volt rendesen humor is.

davidka003
Én egyszer is alig bírtam végignézni az E.L-t. :)
Valahogy nem fogott meg pedig osztálytársaim el vannak ájulva tõle, hogy mekkora királyság. :D

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ruley
Elõbb azt mondtad azt már amúgy is el is kezdted, nem?

Egyébként az nem kimondottan sulis, hanem inkább mecha akció, a könnyedebb sulis jelenetek inkább csak olyan átvezetõek.

Gyõri Devi
nézz great teacher onizukat :D

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

IMYke2.0.0.0
"Full Metal Panic!" nem jó így hirtelen?

armageddon666
Kezdj Clannaddal <#idiota>

@

IMYke2.0.0.0
Jövõ héten valamikor ráállok a sulitémára - hátha az nem csavarja meg ennyire a szívem :)

IMYke2.0.0.0
Ez volt a második - most jó 1 hónapig tuti nem nézem meg :)

BEAST
Szerintem ne nézd meg többször, meg fog ártani :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Hát srácok... mint egy kisfiú... tudnak ezek a japánok.
Most, másodszori megtekintésre még mélyebb értelmet kapott a 2 utolsó E.L. epizód.
Lesz még ebbõl egy újranézés - késõbb.
Ezt élõszereplõs filmen/sorozatban egy az egyben nagyon eltudnám képzelni.

armageddon666
Ep10ben meg is történt amit elsõnek írtam spoilerben...
Hát nem kellett rá sokat várni...

Beesett az esõ a szobába... egy kicsit...

Egyébként marha spoileresek a Next episode preview-ok, nem ajánlom õket megnézésre

Eléggé nyilvánvaló volt, hogy Hughes most fog meghalni, illetve következõ részben is van valami sírós jelenet, erre viszont már nem emlékszem mi lehet... Még Elricéknek meg kell tudniuk, hogy meghalt... Talán az, de talán más...

Hogy én mennyire utálom Envyt...

@

armageddon666

hoppá O.o õ(k) mit keresnek itt? :D

@

Gyõri Devi
megnéztem az elsõ részt és nagyon jó volt :D ilyen Metal Gear Solidos feelingje volt egy kicsit :D érdemes megnézni

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Malakai
Innentõl már eléggé más lesz, de majd meglátod.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Na most hogy megszoktam a sebességet, NAGYON jó :D
Viszont muszáj néznem a következõ részt mindig :S most kéne kis szünetet tartanom :D csak azt bánom hogy
Nemsoká eljön a pillanat és meghal Hughes, gondolom visszatérünk Ioriba vagy hova, látjuk hogy ismét polgárháború van, ott lesz a megerõszakolt Rose... rémlik valami, hogy Winry kiakadt valamin anno... meg úgy jönnek a tragikus pillanatok :S

@

csocso14
Köszi már láttam, de nem emlékeztem rá :D

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

BEAST
U.S.A G.I Hatalmas. :DDD

IMYke2.0.0.0
Na, megyek vissza, mindjárt vége az outro-elõzetesnek...

IMYke2.0.0.0
Zsoldos nyulak :))))