Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Esetleg folytathatod a mangájával. Az még most is fut.
IMYke2.0.0.0
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BEAST
Kenichi nagyon jó volt, élveztem minden részét. 😊)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lunki88
Sziasztok!

Ma végeztem a Kenichi-vel, nem tudom ismeri e valaki de az egyik legjobb shounen amit én eddig láttam. Ehhez hasonlót tud valaki mondani? Szeretem az ilyen "gyengébõl kemény edzéssel lesz erõs harcos" típusú animéket. 😄 A zene meg úgy kb. minden a helyén volt, na meg jópár vicces jelenettel.
Bandi 18
Nekem nagyon tetszett. Rövid részek, szórakoztató, aranyos. Szerintem azt a pár órát megéri. Én nem bántam meg 😊

IMYke2.0.0.0
A REC-rõl mi a vélemény?
Szerelmes szomszéd-viszony - de amúgy?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Azt szerzem be épp 😊
Én azért adok esélyt mindennek - legfeljebb konstatálom, hogy nekem sem jön be 😊

IMYke2.0.0.0
Nálam nem jár erre a fõnöknõ
.

BEAST
Hmm, Baccano-t még én sem láttam, pedig a név többször felbukkant már turkálás közben. Valamiért biztos nem fogott meg, de majd lehet meglesem azt is. Most inkább Seikon no Qwaser utáni érzelemkúrát fogok tartani Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora-val. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Chaos Head szerintem nagyon gyengére sikerült... elején kicsit horrorfeeling, utána viszont mikor a fõszereplõ elkezd hõsködni, nagyon gagyi lesz...

SETH ajánlatát viszont fogadd meg, Baccano nagyon jó... 3szor kezdtem el nézni mondjuk, de 2 perc után mindig kinyomtam... harmadszor továbbmentem, aztán csak úgy futottak a részek... mondom ezt hagytam ki eddig? Viszont célszerû egyben nézni, mert kicsit mozaik, vagy kirakós a történetvezetés. minden részben több helyrõl látunk részleteket, mintha több story lenne... Ja meg asszem több idõsíkon is 😄 kicsit koncentrálnom kellett hogy most mi van...

DVDRipet érdemes tölteni 😊

@

RelakS
akkor nem törlöm 😄

Ti egyébként szabin vagytok / diákság? Fura, hogy napközben is ekkora a forgalom <#wow2>

Vagy csak nem jár arra a fõnök éppen? <#hehe>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Nekem is gyanús volt, hogy ennyire nem "lopnak"...

Malakai
Legközelebb inkább egy link mutasson a képre, hátha spoileres kép, de ahogy Lelouch írta ez nem az. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Pedig nem. 😄 Lehet elõveszem megint, de valószínûleg kicsit emlékeztetett önmagamra ezért nem igazán tudtam utálni és a végén ha jól emlékszem egész összeszedte magát. :p

IMYke2.0.0.0
Köszönöm. Akkor ez egy fanart. 😊

Lelouch
Ilyen nincs a sorozatban...<#smile>
IMYke2.0.0.0
Parancsolj kérlek 😊

Neo golyómegállítása "Darker Than Black"-módra:

Malakai
Biztos te csak a romcomokban vagy a fõszereplõkre érzékeny. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Nagyon köszönöm a tippet - már beszerzés alatt is áll!
Kedvelem a fordulatokat, és a plot szerint, a sorozat keveréke sok mindennek - szerpelõk, idõ stb. Jó lesz ez. 😊

BEAST
Régen láttam, de nem emlékszem, hogy utáltam volna a fõszereplõt, szóval annyira rossz nem lehetett. 😄

Malakai
Chaos;Head annyira nem lenne rossz, de szerintem az egyik legidegesítõbb, legszánalmasabb fõszereplõvel rendelkezik, a hikikomorik szánalmas életére van más példa is, de ott általában humorosan mutatják be, pl Welcome to the NHK!.

DtB golyómegállítós képet meg linkeld! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Régen láttam már, de szerintem volt olyan is benne. De nem biztos.<#fejvakaras>
Seth
Na nekem az nem tetszett, dobtam is úgy 6 rész után.

Nézd majd meg a Baccano-t is ha vmi jó csavaros sztorira vágysz,pazar karakterekkel

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
"Chaos Head"-ben ahogy látom meg egy PC-geek a fõszereplõ 😊
Jajj, legyen már hétvége! Beásom magam gép elé és sorozatot bámulok!

IMYke2.0.0.0
Ez a "Darker Than Black" nagyon komolynak tûnik... belenéztem az 1. részébe, és bizony kicsit Ghost in the Shell-utánérzésem támadt, amikor város felett a bácsi ugrásra készül, majd leugrás helyett felemelkedik...
Képeket böngészve meg találtam egy Neo "golyómegállítós" képet is. Az poén, vagy valóban van ilyen benne? 😊

armageddon666
És gondolom ezen a kettõn kívül láttad még a Dragon Ballt meg Sailor Moont <#idiota>

FMA régi nagyon jó volt, új meg megy kedvencekbe.
Bleach meg óvodás, de néha, nagyon ritkán átmegy szórakoztató szintre egy rövid idõre... egyre ritkábban... már a manga is gáz egy ideje...

@

davidka003
FMA jó volt, nem rég ért véget.
Bleach is szórakoztató de valahogy néha átmegy óvodás színvonalra de attól még nézem minden héten de nem mondható EPIC-nek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
<#ejnye1>

BEAST
<#wow2>

a Full Metal Alchemist a legjobb anime, na jó még Bleach is ott van a topon 😄DD
IMYke2.0.0.0
Nem is hangzik olyan rosszul... <#ravasz1><#nyes>

A régi sorozatbeli "MINDENT FELROBBANTOK HAHAHAAAA!" énjénél klasszisokkal jobb.
armageddon666
Kimblee egyelõre jobb arcnak tûnik Brotherhoodban mint sima FMAban 😄 Leginkább a visszaemlékezõs részben, mikor Riza elmeséli Ednek, hogy mi történt Ishvalban. Ott mondott valami Kimblee arról, hogy mi az katonának lenni, vagy ilyesmi...

@

RelakS
Kiss x Sis?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Szerintem nagyon jó eddig. Semmi béna nincs benne.
efti
Megneztem a HOTD 3dik epizodjat is.. egyre kevesbe jon be, az elso epizodon meg tok jol elszorakoztam, a masodik resz bosszanto volt, ez meg kifejezetten idegesitoen bena. Ha a kov resz is ilyen gyengus lesz akkor el is bucsozok tole.

WWFSMD?

Máté94
Csak mondtam valamit xd
efti
nem agyatlan ecchi az se

WWFSMD?

BEAST
Huh én még mindig a Seikon no Qwaser-rel hadakozok. Egyfelõl nagyon tetszik a rajzolás, a karakterek és a zene, másfelõl pedig tetsz(ene)ik a történet is. Emberek különbözõ elemeket irányítva hadakoznak, de ezért az erõért "fizetniük" kell valamilyen formában, kb mint Darker than black-ben.
Viszont itt szó szerint minden a mellek körül forog. Minden a mellekrõl szól... ha valaki utálja/szereti/akármi más a másikat ráveti magát a mellére. Nagy megkönnyebbülés volt az egyik jelenet ahol X bevallotta, mennyire szereti Y-t.
Gondoltam is magamban mennyire hihetetlen, a rengeteg mell és még több mell után végre valami más. A nagy pironkodó "szerelmesek egymást bámulják" jelenet közben vártam a választ, ami meg is érkezett egy "kapd elõ a melleidet" formájában...

...holnap folytatom. 😄

LasDen
a chu-bra az milyen? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
A Pandora Hearts mióta agyatlan ecchi?<#zavart1>
Máté94
Seikon no Qwaser?
Pandora Hearts?
LasDen
próbáltam...az nem jött be....a mellékszereplõk idegesítettek....
(listámon ott van minden 😄)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
green green?

WWFSMD?

LasDen
kéne valami igazán agyatlan ecchi....semmi sztori csak a lényeg 😄

LasDen
de utálom az olyan karaktereket aik soha nem nyitják ki a szemüket....😄
mint az geassban Nunnally 😄

efti
Hu emberok micsoda elet lett itt, regebben kb hetente 1x eleg volt erre jarjak elolvasni 1 oldalnyi hozzaszolast, hogy kepben maradjon az ember, most meg mire hazajovok melobol mar majd 2 oldal termelodott megint 😊

Fansubbert valasztani egyszeru, az ember megvarja amig en elkezdem valamelyik fansub csapataval nezni az adott animet aztan gyorsan keres egy masikat.. Valahogy mindig belenyulok azokba a csapatokba akik 1 het elmaradassal forditanak.. pl a saraiya goyou kb minden epizodja mas subber csapattol van meg, annyira elakadt folyton mindig akiktol epp letoltottem egy egy reszt 😞

WWFSMD?

Jakuza001
Mar ha lenne, mivel rengeteghez nincs, igy aztan kenytelen vagy szenvedni, hogy forditani lehessen a feliratot, mivel a kezi idozites, szazszor tobb idot elvesz es a forditas rovasara menne. 😄

Malakai
Mármint hardsub + raw.. Mert ha már van softsub, minek szenvednél a szövegfelismerõvel? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
ez a Daitetsu ez kész...😄 nagyon bírom...😄 de az a durva, hogy az elsõ karakter, akirõl úgy érzem hogy hasonlít rám egyes vonásaiban....sajnos nem abban, hogy bármit csináljon az elsõre tökéletes lesz 😄 kívülrõl õ is erõs, kemény csávónak néz ki, pedig belül egy gyerek 😄