Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Es? Most nem arrol volt szo, hogy rajta marad a felirat, hanem, hogy kilehet nyerni belole a feliratot.
Amugy meg van olyan release is ami nem hard subbos, arra is ralehet tolteni a mar Avisubdetectorral kinyert feliratot.

ronihun
gondolom az író nem magát szórakoztatja azzal h majdnem 600 chapternél jár, tehát ne szarozzunk már le vmit amiröl aztse tudjuk micsoda köszi

...

armageddon666
Attól még az animén rajta marad ha tényleg hardsubról beszélünk

@

Jakuza001
Es ? Javaslom figyelmedbe az Avisubdetector OCR felismero programot es voila, maris nem beleegetve van a filmbe, hanem szovegformatumban befigyel a vinyon. 😄

Malakai
Melyik manga?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
hardsub azért hard, mert rá van "égetve" a képre

@

Győri Devi
#32203 olvasd el a második sort...

やられたらやり返す。倍返しだ!

Jakuza001
Mar hogy ne lenne hozza, ami hard subbed abbol mind kilehet nyerni a feliratot.
Mar pedig rengeteg ilyen eng subbed verzio van kint a neten.
Persze ilyen 400+ reszes szaroknal nem kis feladat. 😄

LasDen
az fasza...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Győri Devi
jah mivel semmilyen fordítás nincs hozzá 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
japánról magyarra???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Győri Devi
One Piecet lefordítani az mondjuk nem kis munka 😄 biztos nem mernék belefogni de hajrá
én manga fordítást tervezek a közeljövõben de még van pár ELO lecke amit átkell vennem 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
nincs felvétel?? 😄

LeventeV
jo a munkahelyed... nekem is ilyen kell <#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
2. részt néztem meg itt, a 2. munkahelyemen - 1680*1050-es monitoron.
Úgy döntöttem, hogy az "Angel Beats"-et csak így nézem. Otthoni fos-hulladék 17" CRT-n gyalázat lenne vele szemben.
Látszik, hogy 2010-es: ámulatba ejtõ a rajz és animáció.
Szépen adagolva fogom megnézni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
még lesz vmi bónusz rész, de ennyi. Talán megnézted már ?

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
"Angel Beats"-nek lesz folytatása, vagy véglegesen le van zárva?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Kíváncsian várom 😊

@

IMYke2.0.0.0
Ne rohanj, nem hajt a tatár.

Malakai
Már neki is kezdtem egy rendszernek, amit akár többen lehet szerkeszteni, de nincs annyi idõm (anime nézés mellett 😄), hogy seperc alatt meglegyek. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Játékfordításra se nézek már egy ideje - rühellem a billentyûzetet. Ebben a melegben / fülledtségben / fáradtságban csak kinézni van kedvem a fejembõl... erre jók az esti filmnézések 😊

armageddon666
Nem is akkor kell subot csinálni mikor már népszerû, hanem mikor feltörekvõben van, szóval jó kezdeményezés 😛 Esetleg ha DVDRipeket is tudnának szerezni (persze nem a 4kidses cenzúrázott szarból) akkor meg akár komoly csapat is lehetnének 😄

@

LeventeV
asszem a naruto-kun is es az uraharashop is forditja.

armageddon666
Na ha találtok egy japánul jól tudót, aki magyarul is tud rendesen, akkor hajrá! Angolról magyarra már meredekebb...

Egyébként meg fordító, lektor, vágó, idõzítõ, karaoke... Te mit csinálsz? Csak mert ez lefed minden munkát fansubnál szerintem...

@

LasDen
népszerû itthon a one piece??? nem gondoltam volna....

armageddon666
Hát mindenki néz valamilyen új sorozatot, illetve minden új sorozatot néz valaki, szóval szerintem nem probléma... 😊

@

Tervezek egy One Piece Fansub oldalt (onepiece.hu) néven és csapatagokat gyûjtök (Fordítás,Lektorálás,Idõzítés).

Úgy gondolom a One Piece nagyon népszerû lett nálunk és még idõben vagyunk egy oldal létrehozásához. A mi oldalunk csak a One Piece Anime fordításával foglalkozna esetleg még a Manga jöhetne szóba.

One Piece Bemutató: http://www.youtube.com/watch?v=IY2JJBMyvS8&feature=related

Fordító - Angol vagy japán nyelvet jól tudó tagok jelentkezését várjuk.
Lektor - Jó nyelvhelyességgel rendelkezõ tagok...
Felirat égetõ - Videószerkesztéshez értõ tagok jelentkezését várjuk.
Idõzítõ - Feliratszerkesztéshez értõ tagok jelentkezését várjuk.
Karaoke készítõ - Karaoke készítéshez értõ tagok jelentkezését várjuk.

Jelentkezés: [email protected]
LasDen
ez jó ötletl de ez meg folyamatos frissítést igényel, ahogy jönnek a sorozatok....

IMYke2.0.0.0
Támogatom - jó ha tudja az ember mire számítson.

LasDen
nem vitatkozok 😄
de ki fogja ezt megírni??? 😄

armageddon666
"- magyarázatokat szövegben lévõ dolgokhoz fûzõ***,
*** = ha a fordító mindenképp okosítani akar, tegye külön text fájlba a felirata mellé."

TL's noteokért érek 😄 keikaku means plan!

@

armageddon666
Hát a vélemény sztem definíció alapján szubjektív, szóval igen...
De kerülhetnek bele objektív dolgok is 😄

Illetve megnéztem az epic részeket Evangelion 2.22-ben... Evangelionról beszéltünk, Evangelionos banner van... izé nem is ezt akartam, hanem

Fansubber csapatokról meg az, hogy egyrészt lehetne egy lista az animékkel, és melléjük tenni az ajánlott releaset, másrészt a listából utána ki lehet szûrni egy top5 listát, hogy melyikek a legjobbak...

@

IMYke2.0.0.0
Egy olyan témakörben, ami alapvetõen megoszt egy közösséget elég nehéz 😊

Én nem szeretem:
- a színes-szagos,
- magyarázatokat szövegben lévõ dolgokhoz fûzõ***,
- honlapot, önmagát, emailt és mást (ált. nõt) üdvözlõ szövegeket tartalmazó,
- összecsapott és LÉNYEGES szövegeket kihagyó
feliratokat.

*** = ha a fordító mindenképp okosítani akar, tegye külön text fájlba a felirata mellé.

Vitatkozzunk.

LeventeV
szerintem ez meg belefer, topiklakok tanacsai cimen. aztan amint mondtam itt nem szaremberek vannak mint mas topikokba.<#worship><#idiota><#eljen>

LasDen
akkor törekedjünk az objektivitásra....😄

IMYke2.0.0.0
Csak szubjektív vélemény kell bele - objektív nem létezik.

LasDen
szerintem szubjektív vélemény nem kellene bele 😄

LeventeV
esetleg azt is bele lehetne irni, hogy a topiklakok kozul kinek mi a velemnye az esetleges fansubberekrol. mert itt a HOTD kapcsan felmerult ez is.

LasDen
mint ahogy az elõzõben is volt 😄

Malakai
Meg nem csak ajánlást lehet FAQ-ba tenni, hanem fogalmak/kifejezések, hasznos oldalak, hasznos programok, ilyesmi.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Tematikusan kellene az ajánlásokat elkészíteni - nem hiszem, hogy ezzel most újat mondok.
Pl.:

Elsõsorban fantasy: xy...
Elsõsorban akció: xy...
Elsõsorban horror/thriller: xy...
Fantasy-sci-fi:
Gyermekeknek:
stb.

Malakai
Én a technikai részt vállalom.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Nem sima HTML, fel valami ingyenes tárhelyre oszt kész?

ronihun
egyébként az utóbbi idõbe sok szó esett az Elfen liedrõl, meg az NGE-rõl,
mindkettõbe belekezdtem egyszer csak aztán egy két rész után otthagytam õket, na de most kedvet kaptam tehát plan to watch: El,NGE <#gonosz1>

...

armageddon666
Tartalommal nem lenne gond. Csak ki vállalja a kódolást magára? ...

@

LasDen
én még mindig nem értem....az elõzõ faq-nál csak annyi volt, hogy...

kezdõknek:
- xyz
- xy
- khedira
- özil
- cacau

ennyi...címek és kész...ha akarsz utána nézel...😄 ebbõl nem tudsz meg semmi olyan információt....😄

IMYke2.0.0.0
Igaz, de az a lista most nagyon kurta lenne - és bizony, nem sokra mennének az érdeklõdõk.
Jobb lenne, ha Ti állítanátok össze egy ilyen FAQ-t.

ronihun
de mivel kezdõ vagy ezért beleírhatod hogy neked melyik sorozatok jöttek be

...

IMYke2.0.0.0
Mert mondjuk, én utánanéznék, hogy mirõl is írok, és óhatatlanul elolvasnék róla olyan információkat is, amik miatt úgy érezném, nem tud már úgy meglepni.
Tudom, ez így most nagyon furán hangzik, de amióta filmeket nézek, így mûködöm - a "hype"-ot és az információ áradatot, ahogy csak lehet, kerülöm.