Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
--
Jakuza: senkinek sem a véleményeddel van a baja, hanem a stílusoddal. Ahelyett hogy érvelnél, oltod kb. 2 oldallal visszamenõleg az animét ami vitapartnernek tetszett, és a legutóbb látott 5 anime alapján fals következtetéseket vonsz le, és megpróbálod idiótának beállítani kb. Ez a "nincsenek érveim, ássuk el az ellenfelet a többiek szemében" módszer könnyen használható, és hasznos tud lenni, de ha olyan közegben használod, ahol nem jön össze, akkor nagyon visszaüt...
Wolf's Rain részébe nem szólok bele, mert mint mondtam, nagyon gyorsan törlésre került, már nem tudom miért, nem volt olyan hangulatom talán, nem tetszett az elsõ rész ütemezése... Egyik ismerõsöm viszont megnézte (akkoriban még nagyon hasonló ízlésünk volt), és kb. azokat hozta fel hibának benne, mint amiket itt írtak... pl. a visszaemlékezõs részek. És se õ, sem én nem tartjuk magunkat "tucattermék-fogyasztónak"...
Másrészrõl igen, Asu no Yoichi (kizárólag leírás alapján, mert még csak Plan to Watch) egy tipikus háremanime, valószínûleg klisés karakterekkel, és egyszerû mint a bot történettel... Ettõl még lehet jó egy könnyed kikapcsolódásra... de nem egy kategória a kettõ, nem ezeket kéne összehasonlítani...
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont mielõtt valaki átharapná a torkomat, meséljen arról milyen volt az 5 Centimeters per Second, mert valószínûleg ma este ez kerül sorra.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
Marpedig ha valaki azt allitja,vagy valaki arra bologat, hogy a Wolf's Rainnek klises tortenete van, az biztos Lolka - Bolkat nezett helyette.
Pont hogy annak az Animenek van az egyik legmelyebb sztorija, a elgtobb kozul, es pont olyan befejezessel, ami illik hozza. Csak mar az elso mondatara oda kellett volna figyelni. Biztos az bant teged, hogy nem 2 percenkent orrverzeses jelenetet mutattak benne, hanem sokkal komolyabb annal . 😄
Olyan messze all a klises tortentettol. Pont hogy nem, mert elemi ereju, hihetetlenul eltalalt tortenete van.
EZ NEM EGY Asu no Yoichi, ami tenyleg ehhez kepest egy semmit mondo tortenettel rendelkezik.
...számomra az Elfen Lied etalon
Amikor filmekkel kapcsolatban valakinek megemlítem, hogy az örök kedvencem a "Taxisofõr", sokan csak bután néznek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Remélem, ezt is be tudom majd szerezni. <#worship>#worship>
Egyet áruljatok el a Death Note-al kapcsolatban: a 20.rész után mi ez a full idióta opening? Abszolút nem illik a sorozathoz szerintem. Fõleg, most így az utóbbi részek (20.nál járok) abszolút leültek...ilyenkor mi van?😊
Egy kis izelito.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-hogy indítja el illetve aktiválja Unit02t?
-hogy viszi ki az állomásról Unit02t?
-Honnan tud a Beast módról?
-Miért van Beast mód?
-Simán a Contamination zónában volt már, syncrate is tuti magas volt, ergo a visszacsatolás is nagy. kettévágták az eva fejét. utána még eszméleténél volt a csaj és mozgott... a sorozatban úgy rémlik kissé szarabb állapotba került Asuka, pedig akkor neki mintha elég gyenge lett volna a syncrateje... Következetlenség az én NGEmben?
-Tengen Toppás szemek Shinjinél? Meg az egész stílusa a végén
+futóverseny a robbanós anyalért
+táncoló díszek a robbanós angyalon
+nyílt törés az Evan
+Mikor az angyal "megfertõzi" Asukát, na az nagyon jó volt. Az a hang mellé... mikor így elvörösödött a plug. Húúúú 😄DD kicsit mindig beleborzongok mikor látom
+Asuka lett "kettéharapva", így hatásosabb
+azért látványos volt a Beast mode
+Ayanamit megette az angyal
+Third Impact elkezdõdött
+Angyal-Shogoki epic
+Third Impact megszakítva by Kaworu
Így hirtelen összeszedve mi tetszett és mi nem, de szerintem tudnám még részletezni 😄 Egyrészt nagyon élvezhetõ filmek lettek így, hogy elmentek kicsit akciósabb irányba, másrészt elmentek akciósabb irányba... Hol vannak a bevillanó képek? A mindfuck?
@
Összességében 9.5 pontot adnék rá, de mivel ez a 100. befejezett a MAL-listámon, így felkerekítem 10-re.<#vigyor>#vigyor>
És most megint lehet várni 2 évet?<#rinya>#rinya>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Viszont az elsõ ending zenéje ment a kedvencek közé. 😄
Vegyuk sorra: Baccano szerintem borzalmas, de ezzel a velemennyel elegge egyedul szoktam lenni, szal mindenki helikopter vagy hogy is van ez 😊
Darker than Black: alap sorozat szerintem nagyon jo volt, a folytatas bar nem volt rossz, kisse laposra sikerult.
Welcome to the NHK: Hatalmas jo anime, csak ajanlani tudom
Gunslinger girl: egesz jo sorozat, maga a tortenet nem olyan nagy cucc, de a hangulata nekem nagyon tetszett
REC: nekem tetszett es alig egy ora az egeszet vegignezni
Nem volt rola szo, de ajanlom figyelmedbe meg a Higashi no Eden-t is, szerintem nagyon jo stori volt
WWFSMD?
@
@
Viszont most végeztem a Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora-val. Keserédes befejezés és egy újabb 10/10 a listámon. Seikon no Qwaser-t meg nem tudom lepontozni, jobban át kell ezt gondolni. 😄D
@