Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dienesoft
Hidd el, olyan szinten rá fogsz cuppanni mint az Elfen Lied-re...😊(tapasztalatból mondom, mert tegnapelõtt kezdtem nézni, ma 27.résznél járok).

IMYke2.0.0.0
Death Note 1. rész - ez a Light egy fütyi. <#hehe><#eplus2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Jah még annyit, hogy érdemes megnézni az elõzményt is, mert lesznek rá utalások. Bár nekem az nem tetszett annyira mint a folytatás.
Lelouch
Top wo Nerae! 2

A TTGL elõdje a Gainax-nál, és ez meg is látszik rajta...<#vigyor> Akinek az tetszett, ezzel is tehet egy próbát.

armageddon666
Én a két animét láttam. Nem fillernek nevezném, alternatív storynak...teljesen alap dolgok különböztek 😊

@

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdekes hogy pont Mello-t emelted ki, aki pont meghalt.<#idiota>
Klemice
na megnéztem a fullmetal alchemist sorozatot, sorrendben: manga, 2003mas anime, film
illetve a filmet láttam elõbb és attól kattantam rá a mangára
el kell ismernem elég jó kis cucc volt ez, még a 2003mas anime is, pedig az egészet nevezhetjük fillernek 😊 2009esbe nem kezdek bele, mivel ugyan az mint a manga
esetleg valami hasonlót ha tudnátok ajánlani

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Lunki88
Épp ezért nem tetszett a vége annyira. 😊
Na meg az egész lista kicserélõsdi, hogy Light ezen bukjon el, ez nagyon nem vall rá. Kicsit mondjuk elment az esze a vége felé már... Szerintem alábecsülte N-t és Melo-t.
LasDen
szerintem még durvább lett volna a sorozat, ha a végén télleg õ nyer és Melo meg a többiek mind meghalnak 😄 az valami geci nagy lett volna....pedig reméltem hogy megmerik húzni ezt a dolgot...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lunki88
Én végig Light-nak szurkoltam. 😄 L az emos fejével rohadtul nem volt szimpatikus. <#buck>
LasDen
szerintem nem...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dienesoft
Szia!

Tovább néztem és most újra elkapta a szálat, visszatértünk a lényegre 😊. Egy kicsit úgy érzem, hogy egyetértek Light-al. Az gáz?😄

LasDen
bár az nem sorozat de a The place promised in our early days is jó 😄

IMYke2.0.0.0
Jó lesz ez is, a plot alapján .
Sokak megdöbbentésére, nekem tetszett az "Andromeda" c. sorozat is, Kevin Sorbo fõszereplésével 😊
Így már el tudjátok képzelni, mi mindent meg nem nézek, ha valami megtetszik benne 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza001
Bar nem CGI-s de a Planetes-t is nyugodtan a listadra veheted. 😄

armageddon666
Oh, Ergo Proxy nagyon jó 😊

@

IMYke2.0.0.0
Tetszik az alapsztori. <#worship>

IMYke2.0.0.0
Köszönöm - utánanézek.

IMYke2.0.0.0
Trinity Blood-ot nem láttam, GitS megvolt, mindkét rész - sorozat hátravan.
Hát, sebaj, akkor szemezgetek abból ami van 😊

Seth
Ergo Proxy

PSN ID.: Beegabor

Jakuza001
Hat most nekem igy a Vexille ugrott csak be.
Esetleg a Trinity Blood de nekem az nem annyira jott be.
Esetleg Ghost In The Shell.

IMYke2.0.0.0
Hát, ha csak olyat tudtok...
Full CGI-t láttam már - Final Fantasy, Resident Evil: Degeneration.

Engem sorozat érdekelne.

Jakuza001
Marmint full CGI-re gondolsz, mint az FF7-ben ?

IMYke2.0.0.0
Nem doramát :9

armageddon: pl. Appleseed, Vexille, Wonderful Days. Ilyesmit, csak sorozatban.
A Death Note ilyennek tûnik.

armageddon666
"élõszereplõs-filmszerû ábrázolás"

Ezt fejtsd ki kérlek bõvebben, illetve mondj példákat, mert "még ajánlani" alapján már vagy láttál vagy ajánlottunk már.

@

Máté94
Doramát akarsz?😄
Azok az élõszereplõs anime-ok😄D
Jakuza001
Ugy-ugy.
Az EP14-ben pedig a Obokuri Eeumi (eloado, Ikue Asazaki) a vizualis latvannyal, pedig az egyik, ha nem a legjobb lirai dal, az animek torteneteben.

IMYke2.0.0.0
Tudtok-e olyan sorozatokat még ajánlani, amikben majdhogynem élõszereplõs-filmszerû ábrázolás mellett, komoly sztori van?

PJack
Samurai Champloo

nem a történet az erõssége, hanem a stílusa. na, az nagyon van. karakterek is jók és szerethetõk. de ez a stílus hatalmas, nálam nagyon bejövõs, plusz rendkívül humoros is, jó szórakozás volt 😄
folytathatnák...

9/10

Pain is inevitable. Suffering is optional.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen az információt. Feljegyeztem.

RelakS
A 11. részben van az, amikor a zsaruk hajtják Nanát, és egy árust kérdeznek. Kb 10:30-nál. Én ott állítanám meg, és nézném meg az ovát. A történések valahogy oda teszik nekem.

Meg a melegítõ, amit Nana megörököl a kislánytól. Hogy is hívják? O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Ne sajnáld az infót - engem érdekelne. A 10. rész utánról van szó amúgy.

RelakS
ja, azt egyébként az egyik rész közben kéne megnézni 😄 Még azt is megkerestem egyszer, melyik részt mikor kell megállítani hozzá :]

IMYke2.0.0.0
Nagyon úgy néz ki - hétvégére hagyom az 1. munkahelyit, míg a másodikon és otthon animézek.
Szerintem, könnyed kategóriával kezdek.

IMYke2.0.0.0
Közben kiderült - csak 1-et. Az általam "Specialként" (14. epizód, OVA) ismertet is megtaláltam más névvel.

Jakuza001
Nincs mit.
Most azzal az eleressel szvsz elleszel egy darabig. 😄

RelakS
extrákat? O_o

efti
Nem lehetetlen termeszetesen, hogy nekem is azert hagyott annyira mely nyomot, mert viszonylag korai anime elmenyem volt az 5cm, de attol meg tetszik 😊

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Isten vagy!!! Találtam Elfen Lied extrákat, amik nekem nem voltak meg! <#nyes><#worship> - jaj, érjek csak haza!

IMYke2.0.0.0
Akkor én még szerencsés vagyok - ugyanis nem láttam 1000 animét 😊

Seth
Ha nem láttam volna elõtte ezeregy ugyanilyen romantikus,melankólikus animét,akkor talán mélyebb nyomott hagyott volna a sztori is és nem csak a megvalósítás.

PSN ID.: Beegabor

BEAST
Köszönöm az 5 centis válaszokat, majd meglesem. Viszont még a Baccano-t sem láttam. Majd azt is meg kellene néznem. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
A fórumos és multiplayer gaming találkozások a "totális abszurditás" kategóriába tartoznak nálam - egészen más az, amikor egy fórumban beszélgetsz, és más, amikor látod a másik arcát, alkatát és rácsodálkozol, hogy mennyire nem az, mint aminek képzelted... akár illúziók is romba dõlhetnek... <#nyes>

efti
Igazabol azzal nekem nem is volt bajom, engem sokkal inkabb zavartak az ertelmetlen jelenetek es a helyzetekre irrealisan reagalo karakterek. De nem szeretnek Baccano flame wart rendezni.

Amiben viszont nagyon benne lennek az egy Moonlight Meidos SG anime topic mini tali, amolyan miert ne alapon 😊

WWFSMD?

davidka003
5 Centimeters per Second-ra én simán adok 10/10-et. Gyönyörû és a történet is nagyon tetszett pedig nem szeretem az ilyen romantikusabb animéket.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

armageddon666
A Baccanonak van egy érdekes világa, illetve egy kirakósos, darabos történetvezetése, ezért teljesen normális, hogy vannak akik borzalmasnak találják...

@

ronihun
A Wolf's rain-t régen én végignéztem és nagyon szerettem, semmiképp nem rossz de vannak hibái, a Baccano viszont zseniális szvsz.

...

Győri Devi
sztem is jó a 5 centimeters per second... nyugis történet szép graffal
nem mindig akcióban, mindfuckban, vérfürdõben, meg pantsuban kell gondolkodni... 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
a látványon kívül én se találtam benne semmit....nem is egyszerre néztem végig, hanem részenként...😄

efti
Ha tetszik neki, miert ne tetszen neki? A baccano kb akkora rajongo taborral rendelkezik mint india, szerintem meg borzalmas, de hat kinek a pap kinek a papne, nem? Ez most olyan mintha azon vitatkoznank, hogy a vekony vagy a vastag tesztas pizza a jobb e.. Nem kotelezo egymas kedvenceit neznunk, akinek tetszik, tetszik, akinek meg nem az meg ne nezze

5 centimeters per second: egyik hatalmas favoritom, jonehanyszor ujraneztem mar es valoszinuleg fogom meg parszor latni 😊 Azon tul hogy gyonyoru (ezzel avattam fel a 42LD750-emet is, beszaras milyen szep) nekem a tortenet is tetszik.

WWFSMD?