72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Oké, hogy a sorozatot felnőttek találták ki, de a gyermeki agy fantasztikus, milyen képzelőerővel bír. Vajon mi hülyeséget írt a levélben a tíz évvel későbbi önmagának? :)
  • LasDen #69627
    az időkapszulát jó lett volna ha mutatják 10 évvel később... :D
  • PetruZ
    Mitsuboshi Colors 1x12 END: Ahogy írtam az elején is, szerintem az évadban ez volt a legjobb. Bár néhol erősen hullámzott a minősége (megrajzolásban, animációban is) és voltak izzadtságszagú részei, összességében egy nagyon ötletes és vicces sorozat volt, szerethető karakterekkel (még a másodrangú szereplők is jópofák voltak). Az évad közepén a zombis epizód mindent vitt, magasan az egyik legjobb anime rész volt, amit valaha láttam, pedig csak egy szimpla játék volt. A manga még bőven megy, remélem, folytatják majd ezt is egyszer. 7/10
  • PetruZ
    Yuru Camp 1x12 END: Egész jó volt. Semmi műdráma, semmi baromkodás, csak egy lánytársulat, akik télen mindenféle helyekre mennek szabadtéri kempingezni és miközben a gyönyörű tájra sóhajtoznak, finomakat esznek, és persze a baráti kapcsolat is szorosabbá válik köztük. Jó volt, minden héten követtem, nem kellett erőltetni, könnyedén nézhető volt. 7/10
  • LasDen #69624
    Ígéretes ez a Mahou Shojou Ore :D
  • PetruZ
    Hohó, jön a Vinland Saga anime, végre.
  • LasDen #69622
    Marchen Madchen quality animation

kapcsolódó cikk, hogy miért szar az egész... :DD
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.03.24. 22:41:07
  • LasDen #69621
  • LeWyTy
    It's a j-birb meme?
  • IMYke2.0.0.0
    Gondolom, erre sokan emlékeznek...: "FLCL"

Akkor: Hooooppppáááá!!!!

• LeWyTy
  • PetruZ
    Mivel már nem tudsz eldobni egy követ úgy, hogy ne valamilyen SAO/AcW folytatást, spinoff-ot, crossover-t, vagy alternate-t találnál el vele, miért ne jöhetne egy rendes live feldolgozás is, "nyugati" büdzsével?
  • Count Adyn
  • Inquisitor
    Ülsz egy ZSÁK pénzen, te vagy a Netflix és látod, hogy bejön az embereknek a CyberPunk téma, közelít a moziban a Ready Player One, te mit tennél .... izé ... mit vennél?

'Sword Art Online' to get Netflix Live Action Treatment From 'Altered Carbon' Creator
    When I sold [the show] to Netflix, we were all on the same page. They are not interested in whitewashing it, and I am not interested in whitewashing it. In terms of the secondary characters, because the game is meant to be global, the way it’s presented in the anime and in the light novels, there are secondary characters that clearly are from other parts of the world, like Klein and Agil. To me, it’s very obvious when you watch it that you’re meant to take that this game spans the globe, but Kirito and Asuna are very clearly located as kids from Japan, and Tokyo, if I’m not mistaken. That is what we will be doing because that is the story. They are, in my mind anyway, much like Major Motoko Kusanagi in Ghost in the Shell, defined in part by being seminal characters in an Asian piece of art. That’s the first and biggest thing.
  • IMYke2.0.0.0
    Első videót nézem - a zene az brutál sz*r...
  • ximix #69612
    Esszpanyole Japan Weekend

and US KatsuCon
  • LasDen #69611
  • xblades
    Ezt most találtam és megtetszett :)

• dregnarr1 #69609
    Elkészültem az első Spice&Wolf light novel fordításával, hamarosan felkerül a teljes könyv, addig is a bevezető:

• DasIsFuck
    Nálam is win10, de nem látszanak
  • orichalcos
    Nekem Win10 alatt látszanak.
  • LasDen #69606
    nope
  • dave9004
    nekem sem.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem sem látszanak.

//angol Windows 7 Ultimate x64.
  • LeWyTy
    Csak egy kicsit ide tartozo off kérdés spoilerben:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak nekem nem jelennek meg a speciális karakterek az aláírásban?
    【Dare ga baka? Watashi wa anata?】【JDM】 【 ビップBippu Laifu 】【 unkawaii.squad 】【kmoji.style】
  • CSOCSO
    jezusom:D es ebbe a filthy frank is belement?:D
  • LeWyTy
    Ezt 4 spoilerben mert WTF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]
    [/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]
  • EnxTheOne
    szinkron meh..
    Mondjuk Kakarot hangját tényleg nehéz volt megszokni :S
    Az első 2 story arc nem a legjobb a filmekhez képest (kb 20-30 rész, de a 2 movie az jobb szerintem, mert ugyan azt dolgozzák fel)

+ A jelenlegi op az nagyon tetszik, azon szűk csoportba tartozik amit mindig megnézek :D
    Nem tudom hogy mennyire spoileres, szóval csak saját felelősségre:
  • LeWyTy
    Szerintem sosem fogom megnézni, de valahogy ennek mégis tudok örülni.
  • LasDen #69598
    Dragon Ball Super magyar szinkron...

szinkronosan lehet belenézek :D
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.03.04. 10:44:06
  • LeWyTy
    Én másolnám
  • biomage
    te jó ég

tuti valaki lekopizta ezt az öltetett :D
  • LasDen #69595
  • LasDen #69594
    neked van igazad, csak tv-re megy. Redditen láttam ott animéztek ha jól emlékszem. Mindegy... :D
  • LeWyTy
    Valami bővebb forrás van? Én csak annyit találtam hogy TV ben lesz... (nem anime).
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.02.28. 23:28:15
  • Seth
  • LasDen #69591
    Kizuna Ai virtual youtuber animét fog kapni... és ezt a videót nem bírom nem nézni :D
  • Count Adyn
    jah hamár szó volt róla:D
  • Count Adyn
  • LasDen #69588