Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az előzetes és a kiadott képek valami komoly clockwork/pulp dolgot sejtetett, de ez csak egy szimpla akció-shounen, buta ecchi betétekkel. Nagy csalódás...
Az évadbeli első thrash romkom. 😊
Normál romantikus iskolásos, az erőltetett komédia rész nélkül. Az animáció elsőre kicsit furcsa, aztán meg lehet szokni, ez a festményszerű hatás illik a történethez.
A közelmúltból az Arrival volt nagyon hasonló, itt is idegen kapcsolatfelvétel történik, de elsőre klasszisokkal érdekesebbnek tűnik, mint az a film volt (ami persze esetében nem nehéz...). Az animáció nagy része cell-shaded CGI, de jobban ügyeltek rá, mint az előző próbálkozásoknál (pl. Sidonia, Ajin), jól néz ki. Több szereplős, több helyszínes, komolyabb hangvételű hard sci-finek tűnik elsőre, ígéretes. (Rögtön két rész jelent meg, a 0. epizód egy special rész, csak a főhőst és pár szereplőt mutat be egy hétköznapi, tárgyalásos helyzetben.)
Szokásos iskolás-harcolós marhaság, de annyira primitív és sablonos, hogy már-már egész nézhető. 😊
Elég komoly, melankolikus - filozófikus hangulatú anime, szerintem túlságosan is az.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2017.04.05. 20:21:23
Original work a Hanasaku Iroha és a Shirobako készítőitől. Hasonlít is hozzájuk hangulatában, de egyelőre valahogy szürkébbnek érzem. De amúgy nézhető.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.04.05. 19:57:39
Az első fele alapján elég unalmasnak tartottam és dobni akartam, de a második fele valamivel jobb, pár részt még megérhet.
Korábban már elkezdtem olvasni a mangáját, csak félreraktam, mert láttam, hogy jön az anime. Nos, szerintem vissza fogok térni rá, mert a manga, a Lab Days (ami csak előzmény, vagy spinoff, nem az anime sztorija) messze jobb.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.04.04. 18:32:35
Egy '60-as évekbeli manga, aminek egyszer volt már anime feldolgozása, de ez nem annak a folytatása, hanem új sorozat. Elég... fura és semmiképpen sem illik a trendi sorozatok közé. Elsőre nem is tudom, jó-e, vagy sem, inkább az előbbi felé billen egyelőre.
Eleinte kissé ásítoztam rajta, nem sok extra látszott benne (titkos labor, pszionikus képességekkel rendelkező gyerekek, üldözés), de a végére azért valamennyire érdekessé vált és nincs túl komolyra véve sem. Az első rész duplahosszú.
Igen, a szokásos fürdőruhás-tengerpartos fanservice rész, ami általában elmaradhatatlan az ilyesfajta sorozatokból. Két hét múlva jön majd az új sorozat (bár az inkább az első évad lesz újra Wallenstein szemszögéből), addig egynek jó volt.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.04.01. 23:13:53
Félhosszú epizódokból álló sorozat. A macska jópofa, de egyébként közepesnek tűnik egyelőre.
Bár mivel a rajzoló más ( a tesója ha jól tudom) akkor talán más íróval folytatódhat a sztori.
Viszont az ACCA 13-ról még nem hallottam checkolom.
Vagy csak hárem trash és plot armoros shounen galléria?