Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WWFSMD?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
やられたらやり返す。倍返しだ!
nah gg! bme mérnökinfo mi? :D
ppke itk mérnökinfo 302 nekem meg 403 :)
やられたらやり返す。倍返しだ!
...
rövid verzió: Igen srácok, nem bírom Kuroko hangját?
:DDDDD
de amúgy #32408 :) direkt húzlak, nyugi :D
Egyébként amit vázoltál helyzetet vicces volt így olvasva :D
OFF: BME-VIK (ANA) 370, Arma 421; WIN ^^
@
PSN ID.: Beegabor
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az Ookami-san to Shichinin no Nakamatachi címû animének van egy narrátora. Ez a narrátor többek között Kurokonak (akirõl nem tudom hogy ki mivel még nem láttam az Indexet) volt a hangja. Itt szeretném leszögezni, hogy nekem NEM a narrálással, a narrátor hangjával vagy személyével van a problémám. Engem egy dolog zavar, ez pedig nem más minthogy a narrátor sokszor olyan tényeket közöl, amik teljesen lényegtelenek vagy a nézõ a saját szemével is látja a történéseket, de õ megerõsítésként elmondja amit látok. Ezáltál úgy érzem, hogy a készítõk szarbase veszik a nézõt. Egy példa: Morimo elé letesznek egy csésze teát. Mikor megakarja inni a narrátor szól, hogy meleg, a fõszereplõ természetesen magára önti az egészet. Ezután a narrátor megjegyzi, hogy õ megmondta. Nekem itt a problémám, hogy a narráció mellett még kommentálja is a helyzetet. Ahogy egy film közbe nem vagyok kiváncsi a másik véleményére a jelentrõl, úgy nem várom, hogy a narrátor kénye kedve szerint megjegyezze, hogy õ milyen okos és hogy éppen mit látok a képen.
Remélem érthetõ voltam...még normálisan mondatokba is szedtem, hogy még(!) érthetõbb legyen....ezek után aki azt mondja hogy az a bajom, hogy nem tetszik a hangja, akkor á. v.... a t..... egy kanállal.....köszönöm a figyelmet
armageddon...bár gondolom elírás....de nem vagyok laden....azt nem várom el, hogy nagybetûvel írd (ha már a nevembõl van) de legalább rendesen...kösz....
/teljesen elkeseredett és szeretne meghalni/
Laden hallod ez még angolul is fura... lehet nem kéne kiragadni kontextusból...
de tényleg egy mondaton kiakadni... :DDD Meg hogy a narrátorral mi bajod... (azon kívül hogy Kuroko a hangja :P)
Hayatében is eléggé hülye volt a narrátor, mégis sokak kedvence lett <#idiota>#idiota>
@
képzeld fenn akadok mer így nem tudom maradéktalanul élvezni az amúgy jó sorozatot....
a mondatos dolog furcsa nekem is de ez van :D
Egy narrátor miatt, mert ha már meséket dolgoz fel akkor az is kell.
Meg, hogy egy mondat amibe mi a szörnyû?:D
Kezeltesd magad :DDD
Mégcsak azt sem mondhatod hogy lejárt az idõ!!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
lehet a fordítás szar, de tökmindegy én már teljesen kész vagyok....
Kuroko ftw..
amugy ha mar jo sorozatoknal tartunk, akkor a Kino no tabi-t sem kihagyni!
DN:
WWFSMD?
tudom hogy nem komoly a sorozat, de én ettõl eldobtam az agyam.....kiszaladtam volna a világból bazzeg :D
@
ennyire érdektelen amit írok??? valószínû akkor se zavartatná magát senki, ha a szobába felkötném magam a monitorral....
@
amúgy nem miattatok vagyok ideges, hanem az Asobi miatt....nem hiszem, hogy lett volna még 1 sorozat amit 1 mondat miatt kinyomtam volna....
Meg egyébként milyen karakter nyan?
Esetleg csak szimplán cuki desu?
Narrátor meg ugye nem Norio Wakamoto? mert akkor nem szidni!! :D
@
a narrátor még mindig idegesít....teljesen felesleges dolgokat magyaráz....a faszom se kiváncsi rá....
Meg akartam nézni most az Asobi 2. részét...de amivel nyitott hát az annyira felbaszott, hogy helyben kinyomtam...:D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Fullmetal Alchemist Brotherhood
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A TTGL elõdje a Gainax-nál, és ez meg is látszik rajta...<#vigyor>#vigyor> Akinek az tetszett, ezzel is tehet egy próbát.
@
illetve a filmet láttam elõbb és attól kattantam rá a mangára
el kell ismernem elég jó kis cucc volt ez, még a 2003mas anime is, pedig az egészet nevezhetjük fillernek :) 2009esbe nem kezdek bele, mivel ugyan az mint a manga
esetleg valami hasonlót ha tudnátok ajánlani
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐