Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

efti
huh, akkor nem kicsit valtozott a rendszer, nalunk meg nyelvvizsga nelkul max 120 pont lehetett es a BME-KSK-ra 99 volt a ponthatar, en meg vittem 121-et.

Aztan meg megse vegeztem el..

WWFSMD?

LasDen
megyek azt elásom magam a kertbe....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Akkor itt a sok stréber :DD
Gyõri Devi
480

やられたらやり返す。倍返しだ!

Máté94
Mennyi a max amit el lehet érni?
Gyõri Devi
OFF
nah gg! bme mérnökinfo mi? :D
ppke itk mérnökinfo 302 nekem meg 403 :)

やられたらやり返す。倍返しだ!

ronihun
Hát csalódtam az Elfen liedben, nem rossz anime mert 9. részig eljutottam, csak nem az én világom, oké hogy szörnyû sorsa van majdnem az összes szereplõnek,csak én ennek nem látom értelmét. Na de ettõl függetlenül mostmár azért be fejezem csak az is baj vele h nem érzem azt h kedvem van nézni, csak azért nézem mert elhatároztam h megnzéem mert nem hosszu, pedig ilyet nem szoktam csinálni mert ha vmi nem tetszik akkor az elsõ rész után abba is hagyom, de most megprobáltam hogy ledarálom,de nem ment.

...

armageddon666
tl;dr

rövid verzió: Igen srácok, nem bírom Kuroko hangját?

:DDDDD

de amúgy #32408 :) direkt húzlak, nyugi :D

Egyébként amit vázoltál helyzetet vicces volt így olvasva :D

OFF: BME-VIK (ANA) 370, Arma 421; WIN ^^

@

Seth
Nem veszed észre hogy csak trollkodnak veled? Francnak magyarázkodsz. Ez a hozzászólás is ugyanolyan felesleges volt, mint az említett narrátor beszólásai.Nyugi legyen má :)

PSN ID.: Beegabor

LasDen
a narrátor egy mesélõ, aki végig vezet a történeten....esetleg elindítja azt az eljén...bár ez is narráció, de számomra inkább kommentátor, aki megakarja magyarázni az egészet nekem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
De éppen azért van, hogy annak érezd:D
LasDen
leírom akkor mégegyszer....hátha talán most elolvassátok mit írtam...mert bár voltak benne vulgáris kifejezések, de úgy érzem érthetõen leírtam mi a bajom...de akkor most kiemelem a fontos részeket...tehát...

az Ookami-san to Shichinin no Nakamatachi címû animének van egy narrátora. Ez a narrátor többek között Kurokonak (akirõl nem tudom hogy ki mivel még nem láttam az Indexet) volt a hangja. Itt szeretném leszögezni, hogy nekem NEM a narrálással, a narrátor hangjával vagy személyével van a problémám. Engem egy dolog zavar, ez pedig nem más minthogy a narrátor sokszor olyan tényeket közöl, amik teljesen lényegtelenek vagy a nézõ a saját szemével is látja a történéseket, de õ megerõsítésként elmondja amit látok. Ezáltál úgy érzem, hogy a készítõk szarbase veszik a nézõt. Egy példa: Morimo elé letesznek egy csésze teát. Mikor megakarja inni a narrátor szól, hogy meleg, a fõszereplõ természetesen magára önti az egészet. Ezután a narrátor megjegyzi, hogy õ megmondta. Nekem itt a problémám, hogy a narráció mellett még kommentálja is a helyzetet. Ahogy egy film közbe nem vagyok kiváncsi a másik véleményére a jelentrõl, úgy nem várom, hogy a narrátor kénye kedve szerint megjegyezze, hogy õ milyen okos és hogy éppen mit látok a képen.

Remélem érthetõ voltam...még normálisan mondatokba is szedtem, hogy még(!) érthetõbb legyen....ezek után aki azt mondja hogy az a bajom, hogy nem tetszik a hangja, akkor á. v.... a t..... egy kanállal.....köszönöm a figyelmet

armageddon...bár gondolom elírás....de nem vagyok laden....azt nem várom el, hogy nagybetûvel írd (ha már a nevembõl van) de legalább rendesen...kösz....

/teljesen elkeseredett és szeretne meghalni/

armageddon666
mókás hogy kb. 1000hsz alatt kétszer szólsz hozzá, mindkétszer a VIP miatt szólsz be :) nem mondhatod, hogy az a 65 pixelnyi különbség még az eggyel több hsz-szám ennyire zavar...

Laden hallod ez még angolul is fura... lehet nem kéne kiragadni kontextusból...

de tényleg egy mondaton kiakadni... :DDD Meg hogy a narrátorral mi bajod... (azon kívül hogy Kuroko a hangja :P)

Hayatében is eléggé hülye volt a narrátor, mégis sokak kedvence lett <#idiota>

@

Máté94
De ez pont errõl szól. Mert meséket dolgoz fel japán módra. Ha emlékszel, régen az m1-es mesékbe is volt narrátor. Ott nem baszott föl? :DDD
LasDen
másik 200000 anime amibe nincs narrátor...na bazz akkor mivan???
képzeld fenn akadok mer így nem tudom maradéktalanul élvezni az amúgy jó sorozatot....
a mondatos dolog furcsa nekem is de ez van :D

Máté94
Ilyeneken felakadni bazz :DDDD
Egy narrátor miatt, mert ha már meséket dolgoz fel akkor az is kell.
Meg, hogy egy mondat amibe mi a szörnyû?:D

Kezeltesd magad :DDD
biomage
ehhem használd már a viped, nem dísznek van :S

Mégcsak azt sem mondhatod hogy lejárt az idõ!!

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen
"For a beautiful contact, we won't allow such beings to be humanity's first contact with aliens!"

lehet a fordítás szar, de tökmindegy én már teljesen kész vagyok....

efti
:D

Kuroko ftw..

amugy ha mar jo sorozatoknal tartunk, akkor a Kino no tabi-t sem kihagyni!

DN:
engem kifejezetten zavart a vege. Nem volt ugyan Light soha egy pillanatra sem szimpatikus, raadasul akkora hatalmas esz se volt, mint amilyennek lennie kellett volna, de ettol fuggetlenul szerintem valahogy ugy kellett volna a sztorinak veget erjen, hogy gyoz es zarokepnek meg valami fura utopisztikus vilagot bemutatni, ahol ot ahogy akarta is valamifele istenkent tisztelik

WWFSMD?

armageddon666
Ezt most angolul vagy japánul plz :DDD Ez valahogy így fura

@

LasDen
felkötöm magam.....sírok....haza megyek mingyá....pedig már itthon vagyok....

LasDen
'A csodás találkozásért...nem hagyhatjuk hogy ilyen lények legyenek az elsõk akivel az emberiség találkoik'

tudom hogy nem komoly a sorozat, de én ettõl eldobtam az agyam.....kiszaladtam volna a világból bazzeg :D

armageddon666
Ez engem is érdekelne :D

"2D-s lányok nem léteznek" ?? :D

@

armageddon666
Monitorral? :D Azért ennyire nem lehet rossz Kuroko hangja... xDDD

http://www.youtube.com/v/LG-5GcpnLAE&hl=hu_HU&fs=1?hd=1

http://www.youtube.com/v/LxGmZY1AGT0&hl=hu_HU&fs=1?hd=1

@

Lelouch
Mi volt az a bizonyos mondat?<#gonosz1>
LasDen
#32387....leírtam mi a bajom., de leírom mégegyszer....a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló......

ennyire érdektelen amit írok??? valószínû akkor se zavartatná magát senki, ha a szobába felkötném magam a monitorral....

armageddon666
Ne kerüld meg a kérdést, azt mond meg mi zavar benne... Teljesen jó a hangja meg a stílusa is. :) Kuroko hangját csak szeretni lehet :)

@

LasDen
föl akarsz baszni mégjobban?? :D ott írtam, hogy NEM a hangjával bajom :D (de úgy látszik igaz, hogy nem figyel rám a kutya se...)

amúgy nem miattatok vagyok ideges, hanem az Asobi miatt....nem hiszem, hogy lett volna még 1 sorozat amit 1 mondat miatt kinyomtam volna....

armageddon666
Jójó, nyugi, figyelünk....

szal nem bírod Kuroko hangját? :S

@

LasDen
hányszor mondjam még el, hogy nem a narrátor személyével, hangjával van a bajom...vagy azzal, hogy egyáltalán van....hanem azzal, amit mond(!)...kurvára felesleges....nem vagyok rá kiváncsi, hogy õ megmonta, hogy az a kurva tea forró volt, mikor kiöntötte...vagy hogy flashbacket látunk...vagy az elõzõ részbõl jeleneteket...ne nézze má teljesen fasznak a nézõt...én is látom bassza meg :D

Lelouch
Kuroko a narrátor.<#vigyor>
armageddon666
Ezt hogy érted de gozaru?
Meg egyébként milyen karakter nyan?
Esetleg csak szimplán cuki desu?
Narrátor meg ugye nem Norio Wakamoto? mert akkor nem szidni!! :D

@

LasDen
Ookami-sanba ez a Morimo olyan furcsán beszél...mintha néha a mondtaok végét még megtoldaná egy szóval :D
a narrátor még mindig idegesít....teljesen felesleges dolgokat magyaráz....a faszom se kiváncsi rá....

Meg akartam nézni most az Asobi 2. részét...de amivel nyitott hát az annyira felbaszott, hogy helyben kinyomtam...:D

BEAST
5 centi helyett inkább a Special A-t kezdtem el nézni. Eddig tetszik, de valamiért emlékeztet Kei valakire. Viszont legalább nem nassol "tanulás" közben és furcsa füzetei sincsenek. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Hmm, Asobi így elsõ részbõl tetszik, de majd elválik:)
armageddon666
Higurashit kivettem a MALos fav listából és bement helyére a
Fullmetal Alchemist Brotherhood

@

IMYke2.0.0.0
Unokatesók.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
és télleg....Nearre gondoltam....:D

Klemice
death note fasza

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Lunki88
Japánoknál nem cink ha unokatesók egy kicsit jobban szeretik egymást. xD
RelakS
Miért ne lennének unokatesók? :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ronihun
Na elkezdtem ma az Elfen liedet most járok a 6. résznél és tervezm még ma befejezni, egy kérdés: Most ez a csaj aki Koutával él Yuka ugye szerelmes a srácba, de nem unokatestvérek?

...

dienesoft
Hidd el, olyan szinten rá fogsz cuppanni mint az Elfen Lied-re...:)(tapasztalatból mondom, mert tegnapelõtt kezdtem nézni, ma 27.résznél járok).

IMYke2.0.0.0
Death Note 1. rész - ez a Light egy fütyi. <#hehe><#eplus2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Jah még annyit, hogy érdemes megnézni az elõzményt is, mert lesznek rá utalások. Bár nekem az nem tetszett annyira mint a folytatás.
Lelouch
Top wo Nerae! 2

A TTGL elõdje a Gainax-nál, és ez meg is látszik rajta...<#vigyor> Akinek az tetszett, ezzel is tehet egy próbát.

armageddon666
Én a két animét láttam. Nem fillernek nevezném, alternatív storynak...teljesen alap dolgok különböztek :)

@

Lelouch
Érdekes hogy pont Mello-t emelted ki, aki pont meghalt.<#idiota>
Klemice
na megnéztem a fullmetal alchemist sorozatot, sorrendben: manga, 2003mas anime, film
illetve a filmet láttam elõbb és attól kattantam rá a mangára
el kell ismernem elég jó kis cucc volt ez, még a 2003mas anime is, pedig az egészet nevezhetjük fillernek :) 2009esbe nem kezdek bele, mivel ugyan az mint a manga
esetleg valami hasonlót ha tudnátok ajánlani

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Lunki88
Épp ezért nem tetszett a vége annyira. :) Na meg az egész lista kicserélõsdi, hogy Light ezen bukjon el, ez nagyon nem vall rá. Kicsit mondjuk elment az esze a vége felé már... Szerintem alábecsülte N-t és Melo-t.