Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nagyon Philip K. Dick-es hangulata volt - nem tudom miért érzem így.
Tetszett!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kár, hogy csak tegnap este 10 után jutottam el odáig, hogy elkezdjem, így éjfélig nem fejeztem be. Majd csak ma délután, esetleg.
Ráhajtok arra a "special" részre is, és akkor teljes lesz a kép.
Nekem anno a BMF-re 108 pontot, a BME-re 104-et számoltak. Bersze, a BME-re nem vettek fel, mert valami 105-106 pont volt a határ <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WWFSMD?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
やられたらやり返す。倍返しだ!
nah gg! bme mérnökinfo mi? 😄
ppke itk mérnökinfo 302 nekem meg 403 😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
...
rövid verzió: Igen srácok, nem bírom Kuroko hangját?
😄DDDD
de amúgy #32408 😊 direkt húzlak, nyugi 😄
Egyébként amit vázoltál helyzetet vicces volt így olvasva 😄
OFF: BME-VIK (ANA) 370, Arma 421; WIN ^^
@
PSN ID.: Beegabor
az Ookami-san to Shichinin no Nakamatachi címû animének van egy narrátora. Ez a narrátor többek között Kurokonak (akirõl nem tudom hogy ki mivel még nem láttam az Indexet) volt a hangja. Itt szeretném leszögezni, hogy nekem NEM a narrálással, a narrátor hangjával vagy személyével van a problémám. Engem egy dolog zavar, ez pedig nem más minthogy a narrátor sokszor olyan tényeket közöl, amik teljesen lényegtelenek vagy a nézõ a saját szemével is látja a történéseket, de õ megerõsítésként elmondja amit látok. Ezáltál úgy érzem, hogy a készítõk szarbase veszik a nézõt. Egy példa: Morimo elé letesznek egy csésze teát. Mikor megakarja inni a narrátor szól, hogy meleg, a fõszereplõ természetesen magára önti az egészet. Ezután a narrátor megjegyzi, hogy õ megmondta. Nekem itt a problémám, hogy a narráció mellett még kommentálja is a helyzetet. Ahogy egy film közbe nem vagyok kiváncsi a másik véleményére a jelentrõl, úgy nem várom, hogy a narrátor kénye kedve szerint megjegyezze, hogy õ milyen okos és hogy éppen mit látok a képen.
Remélem érthetõ voltam...még normálisan mondatokba is szedtem, hogy még(!) érthetõbb legyen....ezek után aki azt mondja hogy az a bajom, hogy nem tetszik a hangja, akkor á. v.... a t..... egy kanállal.....köszönöm a figyelmet
armageddon...bár gondolom elírás....de nem vagyok laden....azt nem várom el, hogy nagybetûvel írd (ha már a nevembõl van) de legalább rendesen...kösz....
/teljesen elkeseredett és szeretne meghalni/
Laden hallod ez még angolul is fura... lehet nem kéne kiragadni kontextusból...
de tényleg egy mondaton kiakadni... 😄DD Meg hogy a narrátorral mi bajod... (azon kívül hogy Kuroko a hangja 😛)
Hayatében is eléggé hülye volt a narrátor, mégis sokak kedvence lett <#idiota>#idiota>
@
képzeld fenn akadok mer így nem tudom maradéktalanul élvezni az amúgy jó sorozatot....
a mondatos dolog furcsa nekem is de ez van 😄
Egy narrátor miatt, mert ha már meséket dolgoz fel akkor az is kell.
Meg, hogy egy mondat amibe mi a szörnyû?😄
Kezeltesd magad 😄DD
Mégcsak azt sem mondhatod hogy lejárt az idõ!!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
lehet a fordítás szar, de tökmindegy én már teljesen kész vagyok....
Kuroko ftw..
amugy ha mar jo sorozatoknal tartunk, akkor a Kino no tabi-t sem kihagyni!
DN:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WWFSMD?
tudom hogy nem komoly a sorozat, de én ettõl eldobtam az agyam.....kiszaladtam volna a világból bazzeg 😄
ennyire érdektelen amit írok??? valószínû akkor se zavartatná magát senki, ha a szobába felkötném magam a monitorral....
@
amúgy nem miattatok vagyok ideges, hanem az Asobi miatt....nem hiszem, hogy lett volna még 1 sorozat amit 1 mondat miatt kinyomtam volna....
Meg egyébként milyen karakter nyan?
Esetleg csak szimplán cuki desu?
Narrátor meg ugye nem Norio Wakamoto? mert akkor nem szidni!! 😄
@
a narrátor még mindig idegesít....teljesen felesleges dolgokat magyaráz....a faszom se kiváncsi rá....
Meg akartam nézni most az Asobi 2. részét...de amivel nyitott hát az annyira felbaszott, hogy helyben kinyomtam...😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Fullmetal Alchemist Brotherhood
@
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐