Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dienesoft
El lehetne vitatkozni, hogy melyik a jobb. Bennem jobban nyomott hagyott a DN...kicsi hagyom "ülni" a dolgokat, aztán belekezdek a Cowboy Bebop-ba. Remélem nem nyúlok mellé nagyon.

IMYke2.0.0.0
Gondolom, sejtem, a Death Note javára ironizáltál... ez fáj... <#schmoll2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BEAST
Death Note és Elfen Lied egy postban... az én retinám is kiégett. <#idiota><#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Hú, az utolsó mondatod kiégette a retinámat! Jajj, mi lesz így velem! Elfen Lied az isten - nincs mese, nincs jobb nála széles e világon. Punktum. <#ravasz1><#nyes><#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

dienesoft
Végignéztem, állati volt, nagyon ütõs volt a Death Note. Az elsõ 26 rész maga volt a ledöbbenés, egyszerûen nem tudtam abbahagyni a részek nézését. A végére sajnos egy kicsit megült a sorozat, bár én azt mondom, hogy a legnagyobb bakit akkor követték el, amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kivették a sorozatból L-t
. Onnéttól kicsit elfogyott az ötlet, nem tudták már felpörgetni úgy azt a pár részt, de azért a vége így is nagyon odatette magát. Remélem egyszer lesz valamiféle folytatása, vagy nem is tudom...vagy ha nem is folytatása, csak hasonló sorozat. Tuti arra is rákattanok. Mellesleg
gondoltam, hogy ez lesz a vége, mert ebbõl máshogyan nem tudtak volna kijönni az írók, maximum ha akartak volna egy második évadot, akkor életbe hagyják Jagami-t
. Nálam ez a sorozat 9,5/10, simán leverte az eddig nálam nagy istennek tartozó Elfen Lied-et. Mostmár Kira az isten. 😊

ronihun
csak gondoltam vki tud vmi megbizhato helyet, de mindegy, törölhetõ és bocs

...

armageddon666
google Katekyo Hitman Reborn torrent elsõ találat??...

@

ronihun
bocs hogy ilyet kérdezek, de a Katekyo Hitman Reborn beszerezhetõ valahonnan, mert gõzösön nem találtam, privátba is jó persze

...

RelakS
pont a vége tér el már durván a mangától :/ valahogy a mangában jobban tetszett az a rész

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
<#buck><#nyes>

ronihun
Befejeztem az Elfen Liedet, végülis nem bántam meg hogy megnéztem, szép volt a vége.

...

Lelouch
Várható volt sajnos.
IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen a választ. <#worship>

Seth
Egy sztori, csak 3 ,jól elkülöníthetõ részre van bontva. Hol egyben, hol külön is fenn van neten

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
5 cm per second az AnimeDB-en 3 rövid epizód. Viszont találok egy rohadt nagy méretût máshol.
Ez utóbbi voltaképp különálló, vagy a 3 kicsi együtt?

armageddon666
még. utolsó nap. vagy hét.

@

RelakS
? nekem megy

Mondjuk néhány manga nem elérhetõ :/

Seth
de a jövõben még lehet

Győri Devi
nah meg ami nincs usaban vagy euban licencelve azzal nem értem mi a gond...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

armageddon666
Csak azt nem értem, hogy a japán kiadók miért vannak benne? Nekik nem plusz pénz amit Japánon kívül adnak el. Szóval ez csak az amerikai kiadóknak lehetne bevételkiesés...

@

Seth
Még jó ,hogy nem olvasok mangát 😊
Viszont az az érzésem, hogy az animékre is erõsen rászállnak hamarosan

Győri Devi
"Manga publishers have recently changed their stance on manga scanlations and made it clear that they no longer approve of it."
(onemanga kiírásából egy részlet)

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

armageddon666
Annyit mint az eredetivel. Illetve talán egyszerûbb lenne csinálna rajta egy vector-tracet, mert ez már eleve egy leegyszerûsített ábra. Illetve pont ezért mert egyszerûbb, lehet hogy Illustrator (kb. vektoros Photoshop) magától tud generálni egy elfogadható képet belõle.

@

Seth
Mi történt? Vki panaszkodott a bevételkiesésre vagy mi? 😊

Győri Devi
nah király... szûnnek meg a manga reader oldalak...

IMYke2.0.0.0
Vektorhoz nem értek, és rohadt nagy PS-guru sem vagyok.
Nem lehet a képpel semmit sem kezdeni?

armageddon666
Vektorizálva van. Kár, hogy 1024*768nál mind1 😄 még ha meglenne hozzá a vektorábra... de így raszteresen...

@

armageddon666
Na, mangatoshokan után onemangát is lelõtték...

@

IMYke2.0.0.0
Értelek.
Persze, én nem rohadt nagy megjelenítõn nézek filmeket, így ilyenek nekem nem tûnnek fel.
Játékok esetében meg nem vagy alig foglalkozom a grafikával - sztori, élmény az elsõdleges.

IMYke2.0.0.0
Mintha vektorizálva lenne...

RelakS
nem, de idõnként akadnak olyan kontrasztos részletek, ahol kitûnik, vagy ha lassú a mozgás. A nagy képek egyébként csak le vannak kicsinyítve, a kis képek a lényegek, ahol a ferde vonalak feltûnõen lépcsõsekre sikerültek, meg itt-ott látszik a Smart-filter-hez hasonló nagyítás keze nyoma (világos aura a fekete vonal körül) :/

Olyan ez, mint az élsimítás. Mikor megy az akció, vagy nyomod a gázt, a kutyát nem érdekli, hogy van-e. De ha már célzol messzire, vagy valami intró van lassú mozgással, akkor meg nagyon jól mutat.

IMYke2.0.0.0
Nagyítóval tévézel?
Nekem az ég világon semmi sem tûnt fel a képeken.

RelakS
A jó franc tudja, szerintem azóta egy másikat töltöttem le, és mentettem el

Viszont általában ezek ugye nem váltott sorosak, az is nem tudom, miért volt úgy jó O_o
a Gyrospter részrõl van egyébként szó

Ilyen téren egyébként a legocsmányabbul a Full Metal Panic sikerült XD

armageddon666
váltott soros az akkor 720i 😄 a p progresszív, az nem váltott soros.

Hát enyhén homályosak a kiragadott részletek. Milyen release?

@

ronihun
Nem a szenvedésre gondoltam, hanem h az összes karakternek szar élete van és nekem ez a történet nem nagyon jött be.

...

RelakS
mondj 1080-as animét, mutatok rá bizonyítékot
Legjobban a Higurashi-ban, az Utawarerumono-ban, meg a K-On-ban látszik. Asszem még a Shangri-La-ban is feltûnt második megtekintésre

K-On-ra ott van a galériámban a MioHD könyvtár

Ez egyébként elõször az Ani-Kuri 15-ben szúrt szemet. Az egyik videó váltott soros 720p-s volt, és azt skálázták fel 1080-ra, nekem meg jojózott a szemem, hogy mivan. 720-ra visszanyomva a váltott sorosság gyakorlatilag olyan lett, amilyennek lennie is kell, bár ugye az átméretezés nem tett jót az élességének :/

Malakai
Általában csinálnak egy 720p-set is.
Az Akirából is van pl.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Még mindig nincs bizonyítékod az upscale-teóriára 😛

@

RelakS
nem is érdemes... Nekem is hajlamos beszaggatni, és ha jobban megnézed, csak upscale, még ha a tömörítetlen 720 soros eredetibõl is csinálja a kiadó :/

LasDen
a thora jókat csinál csak sokszor nem tudok mit kezdeni az 1080p-vel 😄 /kínnyába röhög/

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
villamosmérnök 😊 ne kérdezd miért 😄 talán a számítógépet jobban szeretem használni mint alkotni rá... "designer" meg hasonló munkákhoz meg szerintem más irányú képesítés kell 😊
---
ronihun: a szenvedésnek mikor van értelme? ("nem látod értelmét").
---
i2k: én is a nagyon közel múltban néztem meg a Pale Cocoont 😊 Valahogy olyan sötét hangulata volt. kicsit beleborzongtam néha...
Ez a leköltözünk a föld alá (legalábbis valami ilyesmit hittek az elején) mert a felszín lakhatatlan. Aztán kiderül, hogy nem is Föld, és nem is alá, hanem Hold és fölé 😄

Akira meg kultikus anime. Biztos jó és megérné megnézni, én még nem jutottam el odáig. Egyébként úgy rémlik THORA csinált egy nagyon szép Bluray rlst 😄

@

LasDen
nekem is megkéne már nézni....egyszer réges rég már ltátam de semmire nem emlékszem 😄 szerintem bírnád D:

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
"Akira" jó? Szerintetek, tetszene nekem?

LasDen
én anno késõbb néztem meg mint ahogy meglett....mikor befejeztem az elsõ részt, akartam folytatni a többivel, mer elfelejtettem, hogy csak 1 részes...kicsit lelombozó volt mikor újra rájöttem 😄 de amúgy télleg fasza 😄

IMYke2.0.0.0
Ja, és megnéztem az egy részbõl álló "Pale Cocoon"-t is.
Nagyon Philip K. Dick-es hangulata volt - nem tudom miért érzem így.
Tetszett!

IMYke2.0.0.0
A "REC" rendkívül aranyos 😊
Kár, hogy csak tegnap este 10 után jutottam el odáig, hogy elkezdjem, így éjfélig nem fejeztem be. Majd csak ma délután, esetleg.
Ráhajtok arra a "special" részre is, és akkor teljes lesz a kép.

Seth
sok az OFF

IMYke2.0.0.0
Pécsett is ez a helyzet - amikor én felvételiztem <(h)õskor dereka>, akkor még csak 100 pont volt a maximum, és én 90 körülivel sétáltam be a szocpolra.

efti
pedig a muegyetemre nem bejutni nehez, hanem bennmaradni 😊

WWFSMD?

RelakS
hehe, még egy vén csataló <#idiota>

Nekem anno a BMF-re 108 pontot, a BME-re 104-et számoltak. Bersze, a BME-re nem vettek fel, mert valami 105-106 pont volt a határ <#idiota>