Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
asszem a 147. rész az e heti 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
az eyeshield 21-t kezdtem el korábban mert az amerikai focis....nem rossz, de nem is az igazi...bár 100+ részes így lehet hogy elõrébb ugrok 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
やられたらやり返す。倍返しだ!
...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(\__/) ( X.x) ( } . { )
やられたらやり返す。倍返しだ!
A Kaichou wa Maid-sama! és a Arakawa Under the Bridge viszont nézõs lesz amikor befejezik. 😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
Akkor itt is egy, ez meg mal pontlista alapján, nem saját listám, hanem össz szavazat helyezés.
1. Angel Beats! - 8.51
2. Ookiku Furikabutte ~Natsu no Taikai Hen~ - 8.48
3. Yojouchan Shinwa Taikei - 8.44
4. MAJOR S6 - 8.42
5. Rainbow - 8.22
6. Kaichou wa Maid-sama! - 8.21
7. K-On!! - 8.15
8. Arakawa Under the Bridge - 8.03
9. Working!! - 7.97
10. Saraiya Goyou - 7.9
(\__/) ( X.x) ( } . { )
やられたらやり返す。倍返しだ!
1. K-ON!!
2. Durarara!!
3. Working!!
4. Heartcatch Precure!
5. Ookiku Furikabutte
6. Giant Killing
7. Katanagatari
8. B-Gata H-Kei
9. Yojouhan shinwa taikei
10. Kaichou ha Meido-sama!
Nincs Angel Beats!?
Viszont mennyi másik felkiáltójeles anime van... és a top3ban 2 ! is van. Vagyis minél több ! van egy anime címében annál jobb! 😄
@
@
Wolf's Rain is a komolyan megnézendõk listájára került, már elsõ alkalommal is.
A drága idõmet szeretem számomra tartalmas szórakozással eltölteni - ha az filmnézés, akkor kiváltképp.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezert is ajanlottam neked, a Wolf's Rain-t. Mert az melyertelmu, eppen azert nem szeretik paran, mert nem is tudtak felfogni a melyseget es csak azt vettek eszre belole, hogy nincs allando harc, piff-puff, ami csak a korites.
WWFSMD?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Repülõ tõrök háza" - amikor vetítettem, sok huszonéves egyetemista a könnyeivel küzdött. Pedig szó szerint repkedõ emberkék, kard, tõrök, sihi-suhi kardvívás, "vér"... de a sztori ezek mögött bújik meg. Ha az nincs, akkor az egész csak slash.
Nekem az Elfen Lied azért tetszik, mert mögé tudom látni a sztorit - az emberi sorsokat.
Halálistenes - listás - jóslatos - angyalkás - túlvilági sulis sztorik szórakoztatnak, tetszenek, de nem maradnak meg olyan sokáig meg bennem.
Szerk.: Persze, sokszor az embernek, így nekem is, az "egybites" szórakozásra van ideje, energiája.
A REC pl. sokszor megnevettetett - a japán szinkron, és a zene pedig példás.
soha többé nem tudjátok már ugyanúgy nézni a Death Note-ot
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Állok elébe a nála jobbaknak - persze, mindenképpen az én szûrõmön kell átmenniük.
Mélység, emberszerû sorsok, tartalom, és átérezhetõség nélkül nálam nem sok sztori tud bekerülni a legjobbak közé.
A kellemes szórakozást nyújtóknak külön lista van a buksimban.
Nem kenyerem az erõszak, a véres animék nem jönnek be :S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)