Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
a http://animfanvok.gportal.mindenkilapja.uw.hu felhasználóbázisa? vagy valami komolyabb oldal...

@

armageddon666
de milyen felhasználók???

@

Malakai
Összes felhasználó szavazatának a súlyozott eredménye (gondolom bayesian statisztikát használnak), vagyis a top-ban elfoglalt helyezés.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
És milyen pontlista? 😄

@

Malakai
Nem szóltam én róla semmi rosszat, nem is láttam belõlle semmit, csak meglepõdtem rajta, hogy mekkora lelkesedéssel beszélnek a meccsrõl, meg latolgatják az esélyeket. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Győri Devi
egyszer majd nekem is megkell néznem de a hosszúsága még visszatart 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Lunki88
Pedig a Hajime no Ippo egy igencsak jó anime szerintem. Még azzal is megszeretteti a boxot aki azelõtt utálta. 😊
LasDen
a baseball annyira nem érdekel 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Győri Devi
nézzél Majort most megy a 6. évad és van egy film is 😄
asszem a 147. rész az e heti 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
kiskoromban ugye szerettem a nagy Tsubasat....de mára olyan nem jó az egész...😄
az eyeshield 21-t kezdtem el korábban mert az amerikai focis....nem rossz, de nem is az igazi...bár 100+ részes így lehet hogy elõrébb ugrok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Győri Devi
én kiskoromban a Tsubasa kapitányt hogy szerettem te jó ég 😄 azt múltkor belenéztem egy részbe mert pont ment vmeik csatornán de több részt már nem bírnék megnézni 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

ronihun
Viszont a legnagyobb különbség az EL és a Death Note között az pont a sztori. Az EL-nél próbáltak vmi nagy mélyértelmû sztorit csinálni, amiben benne volt a sok szörnyû sors , de én mégis sokszor azt éreztem hogy hatásvadász. Viszont a DN egy nagyon okosan felépített anime, minden logikusan ki van találva, emiatt majdnem minden részben megdöbben az ember, ráadásul remek karakterek vannak benne.Az El-be meg Lucy-n kívûl nem voltak olyan egyedi karakterek. Persze ízlések és pofonok de én sztem a DN mérföldekkel jobb mint az EL, még akkoris ha össze se lehet hasonlítani, ettõl függetlenül nem mondom azt se hogy a DN a legjobb anime, nekem nagy kedvencem ezért néztem ujra 3szor, de az átlagos animéknél jobb.

...

BEAST
Most nézem az S6 a 6. évadra utal, félelmetes. 😄 Kiskoromban tévében nézegettem ilyesmiket, de már akkor is hamar meguntam. Igaz akkoriban legalább "élõben" szerettem sportolni. 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Győri Devi
nekem mondjuk a major az egyik kedvencem azt egyáltalán nem érdekelnek a sportok élõben... 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

BEAST
Döbbenet. Nem hittem volna, hogy ennyire népszerûek. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Malakai
Igencsak sokan néznek sport animéket, ez van, én se vagyok oda értük, de egy másik (hazai) anime-topicban is csak lestem, hogy úgy beszéltek a Hajime No Ippo-ról, mintha valódi meccseken izgulnának. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Nem, a lista nagy részét nem láttam. Témák alapján néztem.

Győri Devi
esetleg láttad is a kupac sportkodós valamiket?

やられたらやり返す。倍返しだ!

BEAST
Huh mennyi sport anime. :o Ez a lista csöppet jobban tetszik, de a Working és a K-On alulmaradna egy kupac sportkodós valaminek? :/
A Kaichou wa Maid-sama! és a Arakawa Under the Bridge viszont nézõs lesz amikor befejezik. 😊

Győri Devi
Major S6 4. <#eljen>

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Malakai
Aham.
Akkor itt is egy, ez meg mal pontlista alapján, nem saját listám, hanem össz szavazat helyezés.

1. Angel Beats! - 8.51
2. Ookiku Furikabutte ~Natsu no Taikai Hen~ - 8.48
3. Yojouchan Shinwa Taikei - 8.44
4. MAJOR S6 - 8.42
5. Rainbow - 8.22
6. Kaichou wa Maid-sama! - 8.21
7. K-On!! - 8.15
8. Arakawa Under the Bridge - 8.03
9. Working!! - 7.97
10. Saraiya Goyou - 7.9

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Nincs szívük. 😞

Győri Devi
"by Japanese anime portal AnimeOne"

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Malakai
Ez nézettség, mal pontlista, vagy mi alapján? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
2010 tavasz:

1. K-ON!!

2. Durarara!!

3. Working!!

4. Heartcatch Precure!

5. Ookiku Furikabutte

6. Giant Killing

7. Katanagatari

8. B-Gata H-Kei

9. Yojouhan shinwa taikei

10. Kaichou ha Meido-sama!

Nincs Angel Beats!?
Viszont mennyi másik felkiáltójeles anime van... és a top3ban 2 ! is van. Vagyis minél több ! van egy anime címében annál jobb! 😄

@

armageddon666
Na megnézem már egyszer ezt a Wolf's Raint... Ha tovább bírja egy fél résznél, akkor valszeg végigmegy.

@

Lunki88
Nincs mit! 😊 Majd várom a beszámolót ha megnézted. 😄
BEAST
😄DD

IMYke2.0.0.0
Mindhárom említett filmet szeretem, imádom - többször is láttam õket.
Wolf's Rain is a komolyan megnézendõk listájára került, már elsõ alkalommal is.
A drága idõmet szeretem számomra tartalmas szórakozással eltölteni - ha az filmnézés, akkor kiváltképp.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza001
Azert kell inkabb olyan folmeket nezni, mint a Remeny Rabjai, Green Mile, de meg a Philadelphia is pedig en alapbol untalom a langyikat 😄 Stb....
Ezert is ajanlottam neked, a Wolf's Rain-t. Mert az melyertelmu, eppen azert nem szeretik paran, mert nem is tudtak felfogni a melyseget es csak azt vettek eszre belole, hogy nincs allando harc, piff-puff, ami csak a korites.

efti
Nem volt rossz a Toradora, de ha mar szerelmi sztori akkor Kare Kano illetve a Bokura ga ita

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Köszönöm! Az elsõ néhány mondat az ismertetõbõl meggyõzött , felkerült a - stílusosan - ("halál") listámra 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lunki88
Ha emberszerû sorsok jönnek be az animékben, plusz esetleg szereted a maffiás storykat akkor ajánlom nézd meg a Gungrave-t.
IMYke2.0.0.0
Beleolvastam - hát, majd egyszer, valamikor megnézem 😊

efti
Nekem ami az ELbol a leginkabb tetszett azok az opening kepei 😊

WWFSMD?

Máté94
"Tigris és Sárkány" = ToraDora!?😄D
IMYke2.0.0.0
"Tigris és Sárkány" - mindenki oda volt érte. Nekem rohadtul nem tetszett.
"Repülõ tõrök háza" - amikor vetítettem, sok huszonéves egyetemista a könnyeivel küzdött. Pedig szó szerint repkedõ emberkék, kard, tõrök, sihi-suhi kardvívás, "vér"... de a sztori ezek mögött bújik meg. Ha az nincs, akkor az egész csak slash.

Nekem az Elfen Lied azért tetszik, mert mögé tudom látni a sztorit - az emberi sorsokat.

Halálistenes - listás - jóslatos - angyalkás - túlvilági sulis sztorik szórakoztatnak, tetszenek, de nem maradnak meg olyan sokáig meg bennem.

Szerk.: Persze, sokszor az embernek, így nekem is, az "egybites" szórakozásra van ideje, energiája.
A REC pl. sokszor megnevettetett - a japán szinkron, és a zene pedig példás.

Máté94
Nem is. Soha se fogom megnézni, mert nem érdekel😄DDD
BEAST
Touché! <#eljen>

Máté94
A végére már nem is emlékszem.<#idiota>
NEOreg3
Yagami visszafelé I'm a gay

soha többé nem tudjátok már ugyanúgy nézni a Death Note-ot

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lunki88
Nekem csak Lucy miatt jött be az Elfen. A Nyu énje még az elején vicces volt, de késõbb már kezdett az agyamra menni a sok nyu-zás. xD
IMYke2.0.0.0
Nálam, most, az EL-nél nincs jobb.
Állok elébe a nála jobbaknak - persze, mindenképpen az én szûrõmön kell átmenniük.
Mélység, emberszerû sorsok, tartalom, és átérezhetõség nélkül nálam nem sok sztori tud bekerülni a legjobbak közé.
A kellemes szórakozást nyújtóknak külön lista van a buksimban.

IMYke2.0.0.0
Nekem se a vér tetszett benne - a sorsok. Nem véletlen, hogy azt írtam, a végén rendesen "ott maradtam".

Gurren
nekem nem tetszett az Elfen, de ennyi.

Jakuza001
Nehogy a vegen sirva fakadj Imike, hogy az EL-nel mennyi jobb anime van, mikor megnezed oket, mert bizony meg a Death Notenel is vannak jobbak, ami szvsz lenyegesen jobb mint az EL 😄

Máté94
Nekem is tetszett Elfen, de ennyi. Nem lett kedvencem 😄D
Nem kenyerem az erõszak, a véres animék nem jönnek be :S
Lunki88
Szerintem simán lehetne úgy folytatni hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Light is egy halálisten lesz, és az õ szemszögébõl mutatnának be egy teljesen új storyt.
BEAST
Kivételesen nem. Egyik sem igazán a kedvencem, de a kettõ közül az Elfen Lied-re legalább elmondhatom, hogy valamennyire tetszett. 😄

dienesoft
Csak vörös lett, mint Jagaminak...<#eplus2>