Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A rajongók szemében betöltött szerepe alapján a Haruhi rengeteg szempontból az a 00-s éveknek ami az Evangelion volt a 90-es éveknek, (még ha a témájuk teljesen más is). Ilyen szempontból érdekes, hogy van egy karakter, amit egyértelmûen az elõzõ ideál egyik karaktere ihletett, és azt az új ideál hogyan dolgozza föl.
Pl. mondhatnád hogy olyan karakterrel hasonlítsam össze aki nem moé, mert Rei idejében az még nem létezett, de ezzel értelmét veszítené az összehasonlítás, mert az egyik legfontosabb változás a karakterdizájnokban éppen az hogy közben elterjedt a moé mûfaj, és rányomta a bélyegét az új szereplõk megjelenésére.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
azt hiszem most egy darabig el leszek mire elolvasom a hsz-eket.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Megnéztem a Dance in the Vampire Bund címû remekmûvet. Igaz sokkal jobb lett mint amire számítottam, de az is igaz, hogy nem számítottam túl sokra. 😊 Ez a vámpíros, vérfarkasos téma általában nem szokott bejönni, de egyszer meg lehetett nézni.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Pontosan... Sok olyat láttam már ami screenshoton olyan "meh..." aztán látom animálva és "wow!" szerintem ez is olyan
----
milyen Miya-Miya?
---
K-ON cosplay kép kicsi, alapból nem látok élesen, álmos vagyok szóval kifejezetten homályosan látok. Szóval... mi van vele? 😄 Ilyen állapotban egész normálisnak néz ki O.o
@
..cannot be unseen. 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
Persze mozgásban lehet jól néz ki, de így screenshoton nem túl meggyõzõ
PSN ID.: Beegabor
Egyébként régebbi animék között is voltak szépek, ahogy most is vannak csúnyák. Csak akkor nem az effektekkel tûntek ki, hanem a rajzolással. Volt ami nagyon részletesre sikerült.
@
WWFSMD?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
pl
WWFSMD?
@
több zene, az is hangos és bántó <#idiota>#idiota> Nem is bírtam végig
pl:
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
@
Egykbént a 86-os sorban a masnis lány. Olyan, mint az InuYashában Kanna, vagy hogy hívták, nem?
roflmao...
Néztem amúgy pár jelenetet CGbõl angolul kíváncsiságból... eddig ez a legjobb, a többi szar... nagyon nem illik szerintem a hang hozzá általában...
ettõl függetlenül Johhny Yong Bosch jóóó 😊 ld. Devil May Cry 4 😄
@
Mikor elõször láttam én is így voltam. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Aki még nem látta a sorozatot az ne nézze meg a videót.
Nem is olyan rossz ez az angol szinkron.
49 mp-tõl pedig EPIC.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All hail Lelouch
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
---
régies rajzolás szemet szúr... claymore grafika nem illene hozzá...
inkább: a lowres homályos kép szúr szemet. de a rajzolása, a stílusa, az nagyon jó... persze, az sem mai, változik, hogy épp milyen stílus a divatos... egy Berserk HDt mondjuk szerintem mindenki megnézne 😊 ugyanaz a stílus, csak éles, nagy felbontású, widescreen képek 😊
@
Seth: Oks, no para. Csak enyhe gúnyolódást éreztem a kommentedbõl, az meg nem volt egyértelmû hogy nem nekem szántad. 😊
LOL,mert már 97-es ,talán azért ? XD
Meg lehetne azt szépre csinálni, persze nem Claymore stílusúra, de modernre, nagy felbontás, sok részlet, szép fények, stb.
De nem ronda, vagy ilyesmi, szóval aki dobja a régiesebb grafika miatt, azzal baj van! 😊
Nekem örök kedvenc.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez esetben a Berserk lesz a te animéd.
Kár... hasznos cucc lett volna ^^ Azért majd nézd meg a listát mondjuk az õszi szezon közepén is 😄 És mehet egy top20 szerintem 😊 addigra talán többen látták.
@
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De a Hikaru no go is remekmu.
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.