Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehat az eredeti hang csereje.
nincs itt szo semmi utoszinkronrol stb.
Jah es Lelouch, az eredeti hang az nem szinkron, az az eredeti hang. :D
# Utószinkron, amikor az eredeti (hang)felvételben keletkezett zavar miatt – közlekedés zaja, állathangok, különbözõ gépek által keltett zajok stb. – az eredeti dialógusok használhatatlanná válnak; ezek helyett rögzítik újra õket.
# Dubbing is the post-production process of recording and replacing voices on a motion picture or television soundtrack subsequent to the original shooting schedule.
Nem kötelezõ más nyelven lennie... az eredeti hang is szinkron... kivéve ha el van baszva a felvétel és nincs szinkronban a képpel ^^,
@
Ugye a sajat ontudat a lenyeg a szinkronnal, nem az hogy az eredeti hangot a masik nyelvhez szinkronizaljak az elozo valos idejeben idejeben ?
Tudod az egyiket ugy hivjak eredeti hang, a masikat meg szinkronizaltnak. :D
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hát, rájöttem, jobban jártam volna az angollal.
Szinkron alatt a japán szinkront értem - azaz Furukawa japán hangját.
Döbbenetesen jó a szinkronja! Imádom a karaktert és a hangját is :)
A Clannad feliratának fordítóit páros lábbal rúgnám fel az ûrbe.
Még hogy lektorálás, meg helyesírás, meg feliratszerkesztés...
Azért haladtam tegnap rohadt lassan a sorozattal, mert minden megnézett epizód után tömkelegével javítottam ki a hibákat az adott rész feliratában!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Alive - Koda Kumi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szerintetek melyikkel kezdjem? Cowboy Bebop VS Code Geass?:) Nem tudom eldönteni...
Sztem mind a 3-at megnézem majd, köszi!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
@
Szerintem a két ábra amit korábban linkeltem jól mutatja azt, amibõl kiindult ez az egész társalgás :)
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
És Blue Gender-t nem fikázni, mondjuk lehet, h azért, mert az volt ez elsö anime amit tudatosan anime-ként néztem, de engem megfogott(nem tökéletes de sosem fogom elfelejteni az biztos, az opening zenéjét brámikor eldudolom, pedig hallottam már sokkal jobbat is :D)
Amugy most bepotolom a lemaradásom HOTD-bol meg elkezdem az occult academy-t ugy olvastam itt pár embernek bejön :)
Aztán ott van még a Chrno Crusade, viszont utána fogalmam sincs mit nézzek, valami vidámabb lazábbat jó lenne valami történettel :)
Jut eszembe, valami jó sci-fi anime-t tudtok mondani? Olyasmire gondolok, h vannak benne nagy ürcsaták ilyesmi(mint a tengen toppa vége fele), nem feltétenül mecha. Ilyen stilusut még nem láttam.(Cowboy Bepop be van tervezve, az is ilyesmi ha jól tudom, de ezen kivül érdekelne valami "frissebb")
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szerintem ha van is ilyen összefüggés, az is inkább az egyes projectek mûvészeti vezetõi miatt van, akik maradhatnak is egy stúdió élén, de cserélõdhetnek is.
pl, Nagato Rei-hez hasonlóan, ugyanazok az alapkarakterek más feldolgozásban, de most egy stúdión belülrõl:
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
ha valaha be is fejezi Miura-sensei, akkor lesz 70+ éves
én azért remélem, hogy van valami tartalékmegoldás a tarsolyában arra az esetre, ha ez mégsem sikerülne.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
@

És még 2 HOTD résszel is le vagyok maradva :O
A rajongók szemében betöltött szerepe alapján a Haruhi rengeteg szempontból az a 00-s éveknek ami az Evangelion volt a 90-es éveknek, (még ha a témájuk teljesen más is). Ilyen szempontból érdekes, hogy van egy karakter, amit egyértelmûen az elõzõ ideál egyik karaktere ihletett, és azt az új ideál hogyan dolgozza föl.
Pl. mondhatnád hogy olyan karakterrel hasonlítsam össze aki nem moé, mert Rei idejében az még nem létezett, de ezzel értelmét veszítené az összehasonlítás, mert az egyik legfontosabb változás a karakterdizájnokban éppen az hogy közben elterjedt a moé mûfaj, és rányomta a bélyegét az új szereplõk megjelenésére.
azt hiszem most egy darabig el leszek mire elolvasom a hsz-eket.
Megnéztem a Dance in the Vampire Bund címû remekmûvet. Igaz sokkal jobb lett mint amire számítottam, de az is igaz, hogy nem számítottam túl sokra. :) Ez a vámpíros, vérfarkasos téma általában nem szokott bejönni, de egyszer meg lehetett nézni.