Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
LiNK
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
やられたらやり返す。倍返しだ!
@
amúgy lehetett kapni olyan Higashi no Edenes telót (persze nem igazi teló) 15000yenért 😄 asszem vki emlegette hogy jó lenne egy 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
de ne legyen igazam 😊
@
de amúgy azzal a zsírnyúllal mit akarnak? 😄 mert elég gáz...
やられたらやり返す。倍返しだ!
Forprofitnak egyetlen elõnye a nagyobb tõke lenne, de csak látszólag... lévén profitért csinálják... ugyanazon színvonal mellett magasabb ár kell, lévén profitért csinálják. Kivétel lehet ez alól a kezdet, mert akkor még ugye ott a konkurencia...
Engem az érdekelne, hogy melyiket támogatják a komoly cosplayesek, akiknek van belelátásul a dologba, illetve az igazi anime fanok... (És nem az ANIMAX fanok.)
@
Amúgy szerintem jobb lenne közös szervezés és egy nagyobb con mint hogy 2 egymás után szinte ugyanazokkal a programokkal. Vagy akkor egyik legyen télen de egymás után ilyen kis különbséggel nincs sok értelme...
Most már én is eltudok majd könnyedén járni conokra mivel Pestre kerülök de most meg melyikre???
やられたらやり返す。倍返しだ!
@
Kicsit hálátlan és patkány dolognak tûnik így elsõre az egész... a nonprofit társaság egyedül marad, az összes pénzes meg... áh :\
Így elsõre... aztán nem látok bele, nem tudom mi ez az egész, szóval valami infót plz.
@
@
WWFSMD?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
max a kicsit fogyatékosan viselkedõ nõi karakterek lehetnek hasonlóak XD
PSN ID.: Beegabor
viszont Shiki jó volt....kezdenek alakulni a dolgok....bár ez a kurva AA spoilerez....de ez a Masao gyerek mi undorítóan néz ki 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Clannadot ugyan nem lattam, ugyhogy nem tudom hasonlit e, de a Saikano jo volt, nem volt sablon story az tuti
WWFSMD?
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Viszont végre találtam a Tomoki-hoz hasonló bolond, de õszinte perverzeknél rosszabbat Makoto személyében. <#eljen>#eljen>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
hála istennek,egyeltalán nem 😊
PSN ID.: Beegabor
Clannadék után ha van még kedved ajánlom a Saikanot 😄 kicsit hasonlít...
tök jó, hogy a gg is fordítja a HOTD-t 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha valaki nézne, miközben a sorozatot nézem, bizony valami ilyesmi reakciója lenne:

csak lássammá...😄
235 anime után is ráragad valamennyi az emberre a nyelvbõl 😄
El kéne kezdeni tanulni :S az a baj, hogy kanák még mindig nem mennek. Felismerés már úgy 80%-osan megy, de az írás valahogy nem...
@
Ha pár honapig kinnt lennél, akkor akinek ez lenne a 2.,3. nyelve és lenne érzéke hozzá, tarsalgási szinten nem vészes.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Én még azt tudva kezdtem el, hogy nem igazán szeretem az ilyen csipogós hangú, gyenge lányokat, de még annak ellenére is nagyon tetszett hogy ugye róla szól nagyrészt.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X