Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Mikor töltötted le az OST-t?😄
Ruley
pacing = tempó

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
Most ugye viccelsz... nézd át rendesen amit linkeltem.
Ott a teljes zenei anyag, OP-Ed, OST, és filler.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Pedig nincs benn egy se. Csak olyanok amik az részek alatt szóltak 😄
IMYke2.0.0.0
Végül is, a CH is sulis sztori... tehát, frissítésként, és a tanácsod megfogadva Claymore. Harc, vér, szerelem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hát pedig, a 2 CD-s OST nagy része GDM.
Itt tudod ellenõrizni: klikk

Seth
Claymore-ral sokkal jobban jársz, kezd azzal 😊

PSN ID.: Beegabor

BEAST
Ez az Ichigo 100% nem volt olyan jó mint reméltem. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Nekem meg az Original Soundtrack van meg, ami nem egyenlõ a GDM-el.
IMYke2.0.0.0
Nem is azt mondtam. A Girls Dead Monster-ek vannak meg FLAC-ben.
Ez, mind és még más is: klikk

Hopp - bár, a 2CD-sre nem emlékszem.

Máté94
Az OST nem egyenlõ az OP és ED-ekkel 😄DD
IMYke2.0.0.0
Hétvégén, szerintem, befigyel a Claymore - kell egy másik világ.
De, az is lehet, hogy ráállok a Chaos Head-re.

IMYke2.0.0.0
Mindent komolyan veszek - ez van. <#nyes>

LasDen
ennyit filózni rajta bazzeg 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Ez a Pandora Hearts nagyon idegesítõ.
Van egy nagyon jó alaptörténet. Van egy nagyon jó stílusa. Van pár jó karakter. Break Xarxes talán legjobb, Sharon keveset szerepel, de õt is bírtam, Gilbert, Vincent (bár utálom, de attól még jó karakter), Charlotte amennyit jelen volt szintén tetszett, Jack, a nagybácsi, Eliot (vagy Leon? keveset szerepeltek, keverem a nevüket)... A két fõszereplõ Oz és Alice. Hát Oznak a "mindent elfogadok 2 perc alatt" mentalitása nem tetszett... sorozat végére leszokott róla. Alice meg... hát már uncsi ez a fajta tsundere, de sok ponton tetszett a karaktere. Viszont a seiyuujának nem megy a sátáni kacaj :\
Van még a nagyon jó háttérzene...

és mégis...

nem mondanám hogy igazán tetszett az anime... a... "pacing" (pace+ing), nem tudom hogy lehetne magyarra fordítani. Sebesség, ütemezés? Na azt szörnyûnek találtam. És talán ez volt az ami végig ráült a sorozatra... illetve hogy kb. akkora töredéket láttunk a történetbõl mint Berserknél, csak ott legalább egy arcot lezártak.

De karakterek összefüggése egymással és a történettel, a minden egy pontra csoportosul formula... ezek mind tetszettek...

Talán elkezdem a mangát 😊 És azért várok egy új évadot, viszont csak 8 pontot kapott (aki ismer az tudja ez nálam mi, aki nem, annak mondom, hogy ez kevés, viszont nem objektív)... Aztán lehet, hogy csak kicsit megkomolyodtam már, és lassan tudok normálisabban pontozni 😊

@

IMYke2.0.0.0
Gondolkodtam amúgy, hogy a 16. vagy a 18. után legyen beiktatva a Movie - de, mivel, a film vége voltaképp pár pillanatig érinti az After Story végkifejletét, így nem lõ akkora "poént", és bõven befér a 16-17 közé.
Párhuzamosan meg ugye nem lehet nézni õket.

Ha lehetne, akkor mindenképp a 17-18-al együtt kellene a Movie-t.

IMYke2.0.0.0
Azért, mert - sajnos - a film az After Story 16. epizódját "követi".
Tehát, az, aki a teljes Clannad "univerzumot" meg akarja nézni, muszáj lesz abban a sorrendben, ahogy írtam - minden beképzeltség nélkül írom -, különben komoly bajban lesz a végén.

armageddon666
Filmet nem szándékozom megnézni, szóval: Miért a módosított sorrend?

@

IMYke2.0.0.0
Egyébiránt, ha ebben a javított sorrendben nézem, megkíméltem volna magam a lelki traumától, idegességtõl és a sok agyalástól.
A
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
párhuzamos világok
sokat javítottak az elfogadhatóságon.

IMYke2.0.0.0
Csak 9/10 😊

Jakuza001
Nos akkor a Clannad ezekutan mar nem 10/10 ? :"D

IMYke2.0.0.0
CLANNAD - szerintem - így tuti nem kap senki agygörcsöt, annyira:
=================================================================
01 - Clannad - 22 rész
02 - Clannad 01x23 - (Special) - What Happened During Summer Holidays
03 - Clannad After Story - 16 rész.
04 - Gekijouban Clannad (The Motion Picture)
05 - Clannad After Story - 17-22. rész
06 - Clannad AS 01x23 - (Special) - The Incident One Year Ago
07 - Clannad AS 01x24 - (Special) - Summary - Under the Green Tree
08 - Clannad 01x24 - (Special) - Another World, Tomoyo Chapter (DVD)
09 - Clannad AS 01x25 - (Special) - Another World Kyou Chapter (DVD)
10 - Visual Novell

IMYke2.0.0.0
Mindig is volt, nem? Én eleve FLAC-ben beszereztem a dalokat.

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Na, pakolok, elárverezek mindent, és húzok Japánba!
"Vérengzés, és elégtétel" van dühödten a zászlómra felpingálva. Vérszomj és csõre töltött fegyver, 100 tár lesz a csomagom, s "Rettenet" a név, ami az útlevelemben lesz olvasható.
Sorolhatjátok, hogy melyik produkció készítõit látogassam meg még a Bosszú Angyalaként!

A film borította a bilit.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊))))))))))))))))))))))))

efti
A "FAQ - mielõtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el" resz mar nem mutat sehova 😛

WWFSMD?

ronihun
Már elakartam kezdeni többször csak mindig elfelejtettem valahogy, köszi hogy eszembe juttattad 😊
És bocsi az offért.

...

Máté94
Végre van Angyal Gyõz! OST!^^
LeventeV
a Psych-ot is probald ki. nekem az a favorit.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

ronihun
az ilyen nyomozós dolgokat mindig szerettem nézni(Columbo,Monk,Dexter)

...

biomage
egyetértek 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen
majd szól ha nem tetszik neki 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Hát ok, te tudod... Mindenesetre elég sértõ a DC-re nézve barátok közt szintre sorolni.<#vigyor1>
LasDen
mert nem vagyok rá kiváncsi 😄

Lelouch
Akkor miért nem nézed meg csak a fontosabb részeket?
armageddon666
Általában megnézem a seiyuukat 😊 Sõt, van mikor az a alapján választok animét 😄 "Hmmm, de jó lenne most egy kis Jun Fukuyama..." "Rég hallottam Nooto Mamikot" meg iylenek 😄

@

LasDen
én is animaxon láttam....de szerintem ha elkezdeném a mostani részekkel nem maradnék le semmirõl.....tisztak barátok közt 😄 (vagy az a bleach? 😄)

LeventeV
en Animaxon neztem a Conant es eleg elvezetes, feltudja dobni a vacsorat. de a sok resz miatt en is felhagytam a letoltesevel/megnezesevel.

Lelouch
A Conan az egyik legnépszerûbb és legnézettebb anime Japánban... Elég megnézni a nézettségi listákat.
LasDen
vagy a sok részben már volt minden létezõ jelent így csak egymás után teszik az adottakat és új szöveget adnak nekik 😄

ronihun
Szerintem elég híres anime és mivel sokan nézik veszik a sok filmet ezért van abból pénz a studiónak.

...

Lunki88
Én azt nem értem ilyen sok részhez hogy van elég pénze egy adott studiónak? A legjobb animéket hagyják abba sokszor anyagi okok miatt, ezt meg mintha futószalagon gyártanák. 😄
LasDen
meg kicsit élénkebbek a színek 😄 de engem is meglepett mikor olvastam.....néha-néha volt hogy már majdnem leszettem egy filmet....de ha jól tudom nemsokára lesz animaxen az elsõ film....😄 de ezt a sok részt se tudom hova tenni...a srác már az eleje óta keresi a megbuherálóit...ha olyan jó nyomozó akkor már rég elkapta volna õket 😄

RelakS
Valaki utánanézett már ennek a Conan a detektív-nek?

Én most döbbentem le 😄 14 éves a sorozat, számtalan OVA meg mozi van hozzá ... és még mindig jönnek új részek <#idiota>
Ráadásul a rajzolás sem változott az egyik nem olyan régi epizód alapján. Épp csak áttértek szélesvászonra :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BEAST
Igen, most kezdtem nézni. 😊

Viszont nem tudom mit nézzek most, egy nagy kupac hasonló témájú animet pakoltam a listámra. -.- Mondjuk annyira nem bánom, most nagyon tetszett ez a kettõ. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
a speciálokat láttad??? azok is kellemesek 😄

BEAST
Hatsukoi Limited is kipipálva. Tetszett, volt egy két szereplõ akikkel nagyon könnyen egy cipõbe tudtam képzelni magam. Viszont végig nagyon érezhetõ volt, hogy fiatalabb fiúk önbizalmának növelése volt a cél. Ezért nem is igazán tudtam komolyan venni. 😄

Lassan nagyon átesek a ló túloldalára, gyorsan keresnem kell valami akciódúsabb sorozatot.

LasDen
én a filmet nem nagyon bírtam végignézni se....annyira más volt mint a sorozat.....nem is tetszett....😄 plusz Tomoya hangja fos 😄

LeventeV
igen, raadasul tegnap este besoztal, hogy erdekes lesz a bleach manga <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Hát jó, nem adom el mindenem... nem lesz tengerentúli mészárlás...
Megnyugodtam. <#buck>
Most már csak a speckók/filmre vagyok kíváncsi 😊