Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
kösz mindenkinek <#vigyor>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

BEAST
A 3 közül mindenképp a Princess Lover tetszett a leginkább. Szimpatikus fõszereplõ, aranyos és értelmes lányok érdekes történet. apróbb butaságokkal, de elsõ végignézésre igazából fel sem tûntek. 😄

Asu no Yoichiben nekem szimpatikusabb volt a fõszereplõ és a történet is "kerekebbnek" tûnt. A Sacred Blacksmithet meg mintha félbe vágták volna, de maga a világ és a sztori nagyon érdekelt. Végülis nem tudnám megmondani melyik a jobb/rosszabb. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
mármint nézési sorrend vagy minõségi sorrend? 😄
Mert nézési ez lesz nekem valszeg. Viszont ha minõségi az sem nagy baj, mert bár romló tendencia, de Asu no Yoichit egész jónak mondják Boobsmithhez képest, de ha te nem így látod, lehet tényleg így van, és akkor nem lesz annyira vészes 😊

@

BEAST
Princess Lover, Sacred Blacksmith, Asu no Yoichi. Nagyon jó hármas, nekem mindegyik tetszett, kb ebben a sorrendben. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
reméltem ír még valaki így rész végéig magamban tartottam xD

Norio Wakamotonak most a szerepe is jó 😊 mondjuk szerintem csak Supporting, de mégis. És ez a befolyásos nagyfõnök karakter is eltér a kliséktõl személyiségben. Nem olyan ellenszenves, és abszolút másképp viselkedett mint vártam 😄

Eddig minden olyan kliséktõl eltérõ volt 😄 Vagy rég láttam klisés animét... nagyon tetszik, végig vigyorogtam az egész rész alatt 😄 még most is mosoly ül az arcomon, valahogy olyan jó aurája van az egésznek 😄 viszont azonnal megismerünk 2 elsõ ránézésre szimpatikus lányt (bár még egyik sem beszélt sokat), ami viszont kellemetlen, mert ugye választani kell 😊 szóval lesz még bonyodalom 😄

Elkezdtem mert 12 részes, de ez nagyon kevés lesz :S

@

armageddon666
+ Norio Wakamoto, instant win 😄

@

Máté94
Boldog Születésnapot!😄D
armageddon666
Princess Lover 11 perc után:
Gondoltam nézek egy kis agyatlan ecchit...
csalódtam. bár még csak 11 perc telt el...
DE EZ SOKKAL TÖBB ANNÁL! nagyon nem a tucat-háremekhez hasonlít O.o illetve az elsõ csaj személyisége, meg a reakciója egy kis mellfogdosásra is más mint a megszokottak 😄 Na nézem tovább. Azt hiszem ez jó lesz O.o

Közben töltöm Sacred Blacksmitht (nagyon alacsony pontszám) és Asu no Yoichi tervbe van véve, de vagy E-D releaset kéne keresni, vagy AniYoshit megvárni... CoalGuyst is néztem volna eddig, csak itt annyi rosszat írtatok róla -.- meg már anidb commentekben is olvastam. Chihirotól amiket eddig láttam jók voltak, de ez speciel állítólag gáz. (és kiragadott minták alapján is)

@

armageddon666
jééé, öröm és animé... boldog börszdéjt! 😊)

@

RelakS
jétényleg... Sok boldog animét ... izé, születésnapot

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
télleg...akkor öröm és bódottá....heppi születésnapot....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
köszi <#vigyor>

Lelouch
Mostanában én is le vagyok lassulva. :S

Amúgy boldog születésnapot!<#smile>
Máté94
Végeztem Mayoi Neko Overrun-nal is.
Hát ha nem lett volna borzalmas a magyar sub amit a Naruto Senin csinált akkor élvezni is lehetett volna. De így.... na mindegy. Kikapcsolódásnak megfelelõ😊
Ruley
Kösz, feljegyeztem õket. Shojou-t eddíg nem is nagyon néztem, egyedül a Kaichou wa Maid-sama-t, ami tetszett a maga módján, de persze attól még ezek is lehetnek hasonlóak a kedvenceimhez.

Közben a Gunslinger Girl-t is elkezdtem letölteni. Ez meg a Chaos;Head VN együtt majd jól kiegyenlítik a hangulatot.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

efti
Azok alapjan amikre 9est adtal en a Lovely Complexet vagy a Kare Kano-t ajanlanam

WWFSMD?

Jakuza001
Hat mit mondjak jo par hianyzik rola. 😄
Hikaru no Go-t ki ne hagyd, mert megbanod 😄
Amugy meg nem latom a listan a Samurai Champloo-t, Claymore-t, Death Note-t,Sen to Chihiro no Kamikakushi-t,Mononoke Hime-t,Stranger Mukou Hadan-t stb,etc 😄
Szal elobb nezd meg ezeket, majd ha befejezted, akkor kapsz uj cimeket, addig NINCS!!! 😄

armageddon666
láttam róla egyszer egy összehasonlító képet, és azóta úgy vagyok vele hogy
Keanu Spike <#eljen>

@

LasDen
nem vagyok ideges...😄 poánnak szántam 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Seth
Keanu kezd Spike szerepére gyúrni.A haja már egész jó XD

PSN ID.: Beegabor

Ruley
Nekem meg hótt üres.

Már vagy egy hónapja nem láttam egy jó kis 9/10-est, azelõtt meg egy hónapig megint nem.

Légyszi ajánljatok már valamit az eddigi preferenciáim alapján! (ott van lenn a Mal az aláírásomban). Shonen akciót és/vagy fantasyt nem kérek, egyébként bármi jöhet.

Máté94
Köszi!<#wink><#worship>
Lelouch
Keep The Beats
Máté94
És melyik albumban van benne?
Lelouch
Kiadták.
Máté94
Amúgy kiadták már az AB! 4. epizód OP-jának változatát?
ronihun
Már pár napja elkezdtem a Reborn!-t most járok a 12. résznél, de nagyon tetszik, bár tudom még a 20. részig csak bevezetés meg minden de látom benne a potenciált, emlékeztet arra mikor még a naruto meg a bleach is nézhetõ volt 😊

...

IMYke2.0.0.0
Mások is írták már, de Te voltál, aki eszembe juttatta, hogy feltegyem a listára 😊 Köszönöm.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Najó, ippeg nem 😄

@

armageddon666
nekem is.

@

Ruley
Nyugi már, így is több PtW-je van mint amennyit eddíg összesen megnézett!

LasDen
de nem eléggé 😄

Lunki88
Látom a Gungrave is bekerült, csak hogy megnyugodjak. 😄
IMYke2.0.0.0
Bõvítettem kicsit a "PtW"-t 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Ja ott van az alsó 2 személy akit láttam 😄

@

armageddon666
Én egy másikat láttam ismerõsömnél O.o nemtom melyik animébõl, de nagyon ismerõs volt. Plagiarism! Burn 'em!

@

IMYke2.0.0.0
Én annak idején élõszereplõsökkel éltem meg ezt a "kiégést".

BEAST
Ilyenkor pár nap/hét szünet kell. Különben az amúgy jó sorozatok is unalmasnak tûnhetnek. Legalábbis én így vagyok ezzel. 😄

IMYke2.0.0.0
Bõvíteni fogom, ígérem 😊

LeventeV
nagyon lassan haladok a black lagoon-nal, pedig tetszik. nem ertem mi lelt engem. tavaly ilyenkor sorozat/nap volt az aranyom, most meg sorozat/2 het. adjatok valami jo tippet animezeshez.

Jakuza001
Vazz Plan to Watch-hoz mi kerul ? 😄

Lelouch
LasDen
azt az 1 részt bõven megéri 😄

IMYke2.0.0.0
Mert még nem néztem meg õket 😊 Lassan haladok.
Otthon várnak rám.

LasDen
Kukuri meg csodálom, hogy nem beszélt a sorozatban...ilyen perverz csajt 😄

Jakuza001
Vazz mennyi cimet adtunk mar es meg mindig nincsenek a http://myanimelist.net/animelist/i2k010 listadban 😄

BEAST
Akkor lehet benevezek arra is. Bár most a White Albumot kezdtem el töltögetni. 😄

LasDen
11eyes ova kurva jó és nagyon eltalált volt...😄 az egész sorozatnál jobb volt....miket ki nem találtak bazzeg...kész...😄
az opening pedig még mindig fasza....

BEAST
A nagy ost témán felbuzdulva nekiálltam végighallgatni az aktuális kedvencek listáját. Még mindig a hideg futkos a hátamon egyiket másikat hallgatva. Nem hiába, egy jó op/ed vagy akár csak bgm után rossz már nem lehet egy anime.

armageddon666
Ok, semmi baj, kicsit agresszív vagyok egy két napja ^^ sorry.

@