Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asu no Yoichiben nekem szimpatikusabb volt a fõszereplõ és a történet is "kerekebbnek" tûnt. A Sacred Blacksmithet meg mintha félbe vágták volna, de maga a világ és a sztori nagyon érdekelt. Végülis nem tudnám megmondani melyik a jobb/rosszabb. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mert nézési ez lesz nekem valszeg. Viszont ha minõségi az sem nagy baj, mert bár romló tendencia, de Asu no Yoichit egész jónak mondják Boobsmithhez képest, de ha te nem így látod, lehet tényleg így van, és akkor nem lesz annyira vészes 😊
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Norio Wakamotonak most a szerepe is jó 😊 mondjuk szerintem csak Supporting, de mégis. És ez a befolyásos nagyfõnök karakter is eltér a kliséktõl személyiségben. Nem olyan ellenszenves, és abszolút másképp viselkedett mint vártam 😄
Eddig minden olyan kliséktõl eltérõ volt 😄 Vagy rég láttam klisés animét... nagyon tetszik, végig vigyorogtam az egész rész alatt 😄 még most is mosoly ül az arcomon, valahogy olyan jó aurája van az egésznek 😄 viszont azonnal megismerünk 2 elsõ ránézésre szimpatikus lányt (bár még egyik sem beszélt sokat), ami viszont kellemetlen, mert ugye választani kell 😊 szóval lesz még bonyodalom 😄
Elkezdtem mert 12 részes, de ez nagyon kevés lesz :S
@
Gondoltam nézek egy kis agyatlan ecchit...
csalódtam. bár még csak 11 perc telt el...
DE EZ SOKKAL TÖBB ANNÁL! nagyon nem a tucat-háremekhez hasonlít O.o illetve az elsõ csaj személyisége, meg a reakciója egy kis mellfogdosásra is más mint a megszokottak 😄 Na nézem tovább. Azt hiszem ez jó lesz O.o
Közben töltöm Sacred Blacksmitht (nagyon alacsony pontszám) és Asu no Yoichi tervbe van véve, de vagy E-D releaset kéne keresni, vagy AniYoshit megvárni... CoalGuyst is néztem volna eddig, csak itt annyi rosszat írtatok róla -.- meg már anidb commentekben is olvastam. Chihirotól amiket eddig láttam jók voltak, de ez speciel állítólag gáz. (és kiragadott minták alapján is)
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hát ha nem lett volna borzalmas a magyar sub amit a Naruto Senin csinált akkor élvezni is lehetett volna. De így.... na mindegy. Kikapcsolódásnak megfelelõ😊
Közben a Gunslinger Girl-t is elkezdtem letölteni. Ez meg a Chaos;Head VN együtt majd jól kiegyenlítik a hangulatot.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Hikaru no Go-t ki ne hagyd, mert megbanod 😄
Amugy meg nem latom a listan a Samurai Champloo-t, Claymore-t, Death Note-t,Sen to Chihiro no Kamikakushi-t,Mononoke Hime-t,Stranger Mukou Hadan-t stb,etc 😄
Szal elobb nezd meg ezeket, majd ha befejezted, akkor kapsz uj cimeket, addig NINCS!!! 😄
Keanu Spike <#eljen>#eljen>
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Már vagy egy hónapja nem láttam egy jó kis 9/10-est, azelõtt meg egy hónapig megint nem.
Légyszi ajánljatok már valamit az eddigi preferenciáim alapján! (ott van lenn a Mal az aláírásomban). Shonen akciót és/vagy fantasyt nem kérek, egyébként bármi jöhet.
...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
@
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Otthon várnak rám.
az opening pedig még mindig fasza....