Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
jééé, öröm és animé... boldog börszdéjt! :))

@

RelakS
jétényleg... Sok boldog animét ... izé, születésnapot

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
télleg...akkor öröm és bódottá....heppi születésnapot....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
köszi <#vigyor>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Mostanában én is le vagyok lassulva. :S

Amúgy boldog születésnapot!<#smile>
Máté94
Végeztem Mayoi Neko Overrun-nal is.
Hát ha nem lett volna borzalmas a magyar sub amit a Naruto Senin csinált akkor élvezni is lehetett volna. De így.... na mindegy. Kikapcsolódásnak megfelelõ:)
Ruley
Kösz, feljegyeztem õket. Shojou-t eddíg nem is nagyon néztem, egyedül a Kaichou wa Maid-sama-t, ami tetszett a maga módján, de persze attól még ezek is lehetnek hasonlóak a kedvenceimhez.

Közben a Gunslinger Girl-t is elkezdtem letölteni. Ez meg a Chaos;Head VN együtt majd jól kiegyenlítik a hangulatot.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

efti
Azok alapjan amikre 9est adtal en a Lovely Complexet vagy a Kare Kano-t ajanlanam

WWFSMD?

Jakuza001
Hat mit mondjak jo par hianyzik rola. :D
Hikaru no Go-t ki ne hagyd, mert megbanod :D
Amugy meg nem latom a listan a Samurai Champloo-t, Claymore-t, Death Note-t,Sen to Chihiro no Kamikakushi-t,Mononoke Hime-t,Stranger Mukou Hadan-t stb,etc :D
Szal elobb nezd meg ezeket, majd ha befejezted, akkor kapsz uj cimeket, addig NINCS!!! :D

armageddon666
láttam róla egyszer egy összehasonlító képet, és azóta úgy vagyok vele hogy
Keanu Spike <#eljen>

@

LasDen
nem vagyok ideges...:D poánnak szántam :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Seth
Keanu kezd Spike szerepére gyúrni.A haja már egész jó XD

PSN ID.: Beegabor

Ruley
Nekem meg hótt üres.

Már vagy egy hónapja nem láttam egy jó kis 9/10-est, azelõtt meg egy hónapig megint nem.

Légyszi ajánljatok már valamit az eddigi preferenciáim alapján! (ott van lenn a Mal az aláírásomban). Shonen akciót és/vagy fantasyt nem kérek, egyébként bármi jöhet.

Máté94
Köszi!<#wink><#worship>
Lelouch
Keep The Beats
Máté94
És melyik albumban van benne?
Lelouch
Kiadták.
Máté94
Amúgy kiadták már az AB! 4. epizód OP-jának változatát?
ronihun
Már pár napja elkezdtem a Reborn!-t most járok a 12. résznél, de nagyon tetszik, bár tudom még a 20. részig csak bevezetés meg minden de látom benne a potenciált, emlékeztet arra mikor még a naruto meg a bleach is nézhetõ volt :)

...

IMYke2.0.0.0
Mások is írták már, de Te voltál, aki eszembe juttatta, hogy feltegyem a listára :) Köszönöm.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Najó, ippeg nem :D

@

armageddon666
nekem is.

@

Ruley
Nyugi már, így is több PtW-je van mint amennyit eddíg összesen megnézett!

LasDen
de nem eléggé :D

Lunki88
Látom a Gungrave is bekerült, csak hogy megnyugodjak. :D
IMYke2.0.0.0
Bõvítettem kicsit a "PtW"-t :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Ja ott van az alsó 2 személy akit láttam :D

@

armageddon666
Én egy másikat láttam ismerõsömnél O.o nemtom melyik animébõl, de nagyon ismerõs volt. Plagiarism! Burn 'em!

@

IMYke2.0.0.0
Én annak idején élõszereplõsökkel éltem meg ezt a "kiégést".

BEAST
Ilyenkor pár nap/hét szünet kell. Különben az amúgy jó sorozatok is unalmasnak tûnhetnek. Legalábbis én így vagyok ezzel. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Bõvíteni fogom, ígérem :)

LeventeV
nagyon lassan haladok a black lagoon-nal, pedig tetszik. nem ertem mi lelt engem. tavaly ilyenkor sorozat/nap volt az aranyom, most meg sorozat/2 het. adjatok valami jo tippet animezeshez.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Jakuza001
Vazz Plan to Watch-hoz mi kerul ? :D

Lelouch
LasDen
azt az 1 részt bõven megéri :D

IMYke2.0.0.0
Mert még nem néztem meg õket :) Lassan haladok.
Otthon várnak rám.

LasDen
Kukuri meg csodálom, hogy nem beszélt a sorozatban...ilyen perverz csajt :D

Jakuza001
Vazz mennyi cimet adtunk mar es meg mindig nincsenek a http://myanimelist.net/animelist/i2k010 listadban :D

BEAST
Akkor lehet benevezek arra is. Bár most a White Albumot kezdtem el töltögetni. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
11eyes ova kurva jó és nagyon eltalált volt...:D az egész sorozatnál jobb volt....miket ki nem találtak bazzeg...kész...:D
az opening pedig még mindig fasza....

BEAST
A nagy ost témán felbuzdulva nekiálltam végighallgatni az aktuális kedvencek listáját. Még mindig a hideg futkos a hátamon egyiket másikat hallgatva. Nem hiába, egy jó op/ed vagy akár csak bgm után rossz már nem lehet egy anime.

armageddon666
Ok, semmi baj, kicsit agresszív vagyok egy két napja ^^ sorry.

@

IMYke2.0.0.0
Tears to Tiara
Rizelmine
Refrain Blue

Mi a véleményetek róluk?

Malakai
Igen, alkalmazható filmre, alkalmazzák is, lényegében bármilyen történetvezetésre alkalmazható, színdarab, vagy egy könyvre is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ruley
Jóvanna, csak úgy eszembe jutott ez a tipp, gondoltam leírom. :P

Én most hallottam elõször a Chaos;Head-rõl, töltöm is le az eredeti VN-t, látom úgyis van angol fordítása, nem úgy mint egyeseknek.

armageddon666
jó, most felcsaphattam volna egy szótárat szinonimát keresni, de fölöslegesnek találtam mert tisztában vagyok a szó jelentésével, mondjuk a "tempó" mint szó nem ugrott be, de alkalmazható-e ez egy filmre? ... Végül is zenénél használják, de fura így.

Chaos:Head nem sulis story, hanem sz....szétszórt zagyvalék, ami nem tudja mi akar lenni, és van egy érzésem, hogy nagyon hiányos is az eredeti mûhöz képest...

@

IMYke2.0.0.0
Nem mondtam, hogy noooormális vagyok :)

Máté94
Jó, akkor te vagy a hülye :D
IMYke2.0.0.0
Hm, most látom, van "creditless" változat az intro-ból és az outro-ból is... <#finom>

IMYke2.0.0.0
Az OST-t most fogom - ami mellette van már a sorozat beszerzésekor.