72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
remake -
EnxTheOne #69685 A Legend of the Galactic Heroes az remake, folytatása a réginek vagy mi? -
"There's sad news for Studio Ghibli fans today, as the studio's co-founder Isao Takahata has passed away at the age of 82." -
Én gogo anime-n szoktam animéket nézni és ott már fent vannak. -
Ezeket hol nezed mert a fizetos simulcast helyeken meg nincs fent -
Erről egy film rémlik fel, de már nem emlékszem a nevére.:D -
Saredo Tsumibito wa Ryuu to Odoru: Dances with the Dragons: A jushiki egyfajta egyenletcsoport, ami a kvantummechanikai konstans bizonytalanságra van befolyással és használata megváltoztatja a fizikát, különleges hatásokat, egyfajta technomágiát hozva létre. A harci jushikishi-k olyan alakok, akik ezt kihasználva zsoldosként, fejvadászként küzdenek a sárkányok és egyéb szörnyek ellen a város külvidékein, hogy megóvják a bent lakókat, de igazából ők is csak a fejpénzből, napról-napra kell megéljenek. Két hősünk is ilyen alak, akik időnként civakodnak és beszólogatnak egymásnak, mégis gyakorlott párost lakotnak már egy ideje, ennek ellenére komoly anyagi gondokkal küzdenek. Mikor híre megy, hogy levadásztak egy őssárkány-féleséget, régi ismerőseik közül néhányan benyújtják a számlát, magukra vonják különféle politikai hatalmasságok figyelmét, és egy ismeretlen gyilkos is felbukkan, aki valami okból a jushikishi-kre vadászik...
Akcióközpontú, felnőttesebb hangvételű technofantasy egy nem-Föld világon. Passz egyelőre, elég sok minden történik és zavaros még. Különösebben nem vonzott be, meglátjuk. -
Megalo Box: Valamikor a közeljövőben, amikor a nagyvárosok lepukkant külvidékén élő, azonosító nélküli tömegeknek csak az illegális versenyek jelentik az egyetlen szórakozást. Ezek közül is a legizgalmasabb, amikor emberekre lehet fogadni... A Gear, ez a mechanikus, exoszkeleton-szerű pótlék, felerősíti viselője erejét - és kitűnően alkalmas például a bokszmeccsek izgalmasabbá tételére. Mano e mano, a legférfiasabb küzdelem szemtől szemben, ahol a Gear-ek különbségét eltüntetheti a taktika, a reflex, és a tehetség. Hősünk is ilyen alak, aki illegális mérkőzéseken vesz részt, de állampolgárság nélkül esélye sincs bekerülni a Megalo boksz világbajnokságra és egyre kevésbé elégedett a helyzetével, hogy promótere mindig a meccsek nem feltűnő elvesztésére buzdítja, hogy a bukmékerek főnökei megszedhessék magukat. Egy nap aztán véletlenül összefut a regnáló világbajnokkal, aki gazdáját hátrahagyva kimegy a lebujok világába, hogy összemérhessék az erejüket...
Nem sok reményt fűztem hozzá, de ez meglepően jól indult. Elég felnőtt hangulatú az egész, a rajz és animáció pedig nagyon pöpec, minőségi, valamiért a Cowboy Bebop-ra emlékeztet stílusában. Ajánlott. -
Comic Girls: Hősnőnk félénk, nincsenek barátai, és termete miatt gyakran nézik általános iskolásnak, emellett fáradthatatlanul próbálkozik mangaka lenni, de szörnyű kritikákat kap minden munkájára. Szerkesztője viszont bízik benne és elküldi egy vidéki, nyugodt kisváros kollégiumába, ahol hasonló korú, szintén mangaka lányok között lehet. Ők négyen aztán hamar összebarátkoznak és egymást segítve jutnak át a nehézségeken (vagy valami ilyesmi lesz majd).
Mangás komédia és kicsit túl elszállt, hogy igazán komolyan lehessen venni, szóval nem ez lesz a csajos Bakuman, inkább a Stella no Mahou egyfajta gyengébb koppintása. -
Gyorsan letudtad a szezont akkor :D -
Ez is egy olyan anime lesz, hogy a 88 szereplőnek a 88 körbebaszásán kell izgulni és drámázni, hogy ki, mikor, kivel és mivel?
Egyébként poén, hogy Luxembourgi a csaj. -
Ez a szezon is tele lesz nagyon jó animékkel, nem is tudom, hogy mit nézzek majd.
A Soumát vagy a Soumát, esetleg a Soumát?
Igaz mondjuk lesz, Steins Gate, Hero Academy, Tokyo Ghoul meg Full Metal Panic úgyhogy akiket ezek érdeklik azoknak biztos jó lesz...
-
Tada-kun wa Koi o Shinai: Hősünk, Tada-kun egy nap fotótéma keresése közben egy kissé szétszórt, de csinos, szőke külhoni leányzóval találkozik, aztán ez furcsamód még többször is megismétlődik különféle helyzetekben, például nagyapja kávézójában, majd az osztályteremben is. De mint ahogy a cím is mondja, Tada-kun sosem esik szerelembe... Vagy mégis?
Újabb romkom, de ez teljesen normális, legalábbis a szereplők többsége az. -
rossz volt a dinamikája és a tempója a sorozatnak. A lizardmenes mókával még nem volt baj, ott jól működött a dolog, de aztán fölösleges dolgokra mentek el az értékes percek. Én is csak a 3. évadban tudok reménykedni hogy jobb lesz. -
Overlord II 2x13 END: Hát, ez az évad látványosan gyengébb volt, mint az előző. Látszik, hogy az író a másodlagos karaktereket tolta előtérbe, hogy kicsit kikerekítse őket, de a vége valahogy mindig az lett, hogy Ainz besasszézott és learatta a babérokat. A régi felállás szerintem jobb volt. Na mindegy, majd meglátjuk, mit hoz a harmadik évad. -
Elég töpörödött hely már az sg ahhoz, hogy elférjen... :D -
+1 -
jöhet a mangás dolog szerintem :) -
Engem inkább a csaj taszít, van az a nemtörődöm, lenéző aura körülötte, amit élőben is kerülök. Minden megmozdulásáról üvölt, hogy csapda, persze a sztori szerint majd biztos kiderül, hogy nem is, vagyis először igen, de aztán jajmégse. Mindenesetre azzal, hogy az első rész végén kijelölték a végét is, legalább határt szabtak és remélhetőleg belefér az évadba (ha hamarabb meg nem unom).
U.i.: Nem kellene a mangás topikot is idevonni? Eléggé átfedi egymást a két téma és sok mangáról is tudnék jókat, de főleg rosszakat írni, csak lusta vagyok kétfelé figyelni. :) Elég kevés hsz van ott, meg elég régiek is, nehezebb lenne újraindítani, mint ide beolvasztani. Ezt általánosságban kérdem, nem kifejezetten csak LasDentől. -
következő Darling in the FranXX előzetes.
A fordítás pedig:
"Zero Two speaking
They're tiny fragments of memories.
White, cold, filled with things unknown, but it's beautiful.
In the outside world that I felt for the first time, I hear a voice calling me.
And before my eyes, a warm hand is reaching out for me.
Ep. 13, The Monster and The Prince"
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2018.04.05. 12:01:30 -
borzalmasan frusztráló volt minden egyes pillanata. Teljesen magatehetetlen karakter, aki nem tud csinálni semmit, ha meg tesz, akkor hatalmas faszság... nézhetetlen szutyok -
Alice or Alice: 4-koma mangán alapuló minisorozat ikerlányokról és róluk gondoskodó bátyjukról. Slice-of-life, többnyire gyerekes, néhol viszont ecchi-s formában. Az első részből egyelőre nem derült ki, egyáltalán lesz-e bármilyen történet... -
Hát igen, ha jól emlékszem ez volt az aminél úgy enblock feladtam ezt a műfajt és célzottan ignoráltam már az ilyeneket:D
Bár jobban belegondolva, ha lettek volna benne érdekes ecchi jelenetek, akkor még az elvihette volna a hátán az animét. A Masou Gakuen-nél is az volt, hogy minden részben volt egy pár perces hentai light aksön, amit ha megnéztél akkor már láttad is a rész fő eseményét és így meg lehetett úszni az agyhalál plotot:D -
3D Kanojo Real Girl: Hősünk tipikus középiskolai otaku, aki harmadévesként is még mangát olvas és animét néz, és különösebben nem hatják meg az őt, vagy egyetlen barátját ért verbális inzultusok. Persze, a 3D lányokban meg egyáltalán nem bíznak meg, de egy reggel azonban - középiskolai életében először - elkésik és büntetésből tanítás után a medencét kell kitakarítania egy rossz hírű lánnyal, akit a legtöbben kerülnek az iskolában éles nyelve, magabiztossága, és csélcsap természete miatt. A többit innentől ki lehet találni. :) Középiskolás romkom, semmi extra. -
Ez nekem is beugrott, de a címe nem volt meg, vissza kellett néznem a season listákban, végül meglett: Kenzen Robo Daimidaler. Rettenetes volt, egy részt tudtam csak megnézni belőle. -
Prof William #69661 The Mummy: Dark Stories
A nem annyira jó (mocsokszar) Cruise féle múmia farvizét meglovagolva pár manga rajzoló úgy döntött (vagy éppen megrendelték tőlük) hogy milyen menő lenne már egy abban az univerzumban játszódó antológia.
A lazán vagy még annyira sem összefüggő történetek Londonban játszódnak kb abban az időben amikor Tom Cruise éppen a végső csatáját vívja a gonosz múmianénivel.
4 történet, 4 különböző rajzolótól. Kb semmiben sem tűnnek kis. A történetek nagy része elmehetne bármelyik n+1 zombiehorrornak csak itt múmiák az ellenfelek amik majdnem ugyanazok. :)
Nem rossz de nem is jó. Olyan semmilyen, hogy semmit sem veszítesz az elolvasásával. Max némi időt.
-
ez volt az amire gondoltam. fel perc alatt megtalaltam. wikin lattam anime mecha listat es ismeros volt a cime. mar az op ban is sokat elvezkednek. lol -
Volt egy másik, ahol konkrétan mechák voltak benne és melltapizással nyert a főhős erőt. Nem emlékszem a címére, de az pl nem volt annyira hentai-ba nyúló, mint a Masou Gakuen HxH. Sőt, elég unalmas is volt, mert tényleg csak melltapizás volt benne és elég hamar unalmassá vált:D
De az ilyen paródia volt arra emlékszem. -
Ne is mond annak idején belenéztem a Masou Gakuen HxH-ba tudatlanul, nem volt jelölve semmi, mondom a story jó lesz, nézzük, kikerekedett a szemem, mondom ez nem egy Ghoul vagy Parasite az már biztos. -
fuu nagyon :D -
Overlord 3. szezon 2018 július -
Van egy újabb is ahol melltapogatással érik el a szükséges erőt, de az ilyen paródia:D -
zerotwo nagyon waifu material <3
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.04.03. 03:19:38 -
Mai napig ugy vagyok vele, hogy a legdurvabb mecha akciok az NGE ben voltak. Foleg mikor a ket robot kez ossze lett csavarva es eltorte a szorny. majd a kezek csak lengedeztek. Nomeg mikor megfogja a hatalmas raketat az eva es meghorpad a raketa. uhh. anno ezek akkorak utottek. Franxx ban semmi ilyesmi nincs :( nagyon atlagosak a verekedesek. Sajna manapsag mar nincs is annyira forro jelenet mint az elejen ( bepucsitos robotvezerles)
Melyik volt az a mecha sorozat amiban ugyanigy lany/fiu paros van es mikor osszekapcsolodnak akkor nyognek es elegge szexualis a kapcsolodas? regi sorozat. talan 90 es evek vege vagy 2000es evek eleje lehetett -
manapság a mecha többnyire csak backdrop a többi stílushoz. Szinte semmi köze nincs a dolgokhoz már... -
mikor megláttam a comedy taget már bele sem kezdtem :) -
Uchuu Senkan Tiramisu: Azt hittem, végre valami jóféle mechás űr sci-fi lesz, de ez csak értelmetlen baromkodás. 2/10, kasza. -
Koszi, eddig nem mertem elkezdeni, de mar az 5. resznel jarok, nagyon adja! -
Én nem is bánom a kevesebb akciót. -
nagyon keves anime kelti fel az erdeklodesemet az elmult evekben de a Franxx bejon. Maga az akcio meg a robotharc az gyenge mint atom de a hatter sztori nagyon erdekel. Millio es egy kerdesem van.