Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Akkor azért nem tetszik XD
Szinkron jó Full Metal Panicnál (illetve hang jó, de tényleg iszonyú félrefordítások vannak 😄 Néha ellenkezõjét mondják), Inuyasha szintúgy, de talán legjobb a Slayers ^^ Blue Gendert nem láttam japánul, Cowboy Bebopra meg nem emlékszem magyarul... Ezek a klasszikus A+os animék... tényleg, az akrobatikás sem volt rossz xD Kaleido Star? (egyébként meglepõen jó értékelése van pl. AniDBn O.o meg must see classic tag)
Ezek óta folyton szar szinkronokat csinálnak :\

@

IMYke2.0.0.0
Na, ez a Misa lányka jó húzás volt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Ja igen egyedül Near-nek jobban tetszett a japán hangja.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

RelakS
hmm... Bartucz Attila ... nem rémlett, hogy mikor cserélték le a csajt 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BEAST
Érdekes, mert az élõszereplõs nyomkutatósdikat megnézem. (Monk, Psych, néha amikor olyanom van valamelyik helyszínelõk) De anime-ben valahogy nem bírom az ilyesmit. Például a Detective Conan-t sem birom nézni. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

NEOreg3
az amúgy sem szimpatikus Near nõi szinkronhangja azért eléggé rossz választás volt<#idiota> (ha jól rémlik pár rész után cserélték is férfira)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

davidka003
Pont mostanában gondolkoztam rajta, hogy meg kéne még egyszer nézni a Death Note-ot magyarul. Nekem nagyon bejött a szinkron.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Engem is csak a hype toszogat a további részek megnézésére.
A gerincferdüléses gülüszemû 'L' kibaszottul idegesít - valószínûleg gyilkos hangulatban másképp néznék rá, de ebben a szar esõs idõjárásban nem nagyon van hangulatom ehhez a szereplõhöz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
1. Lucy Nyuu (E.L.)
2. Nana (E.L.) + Nagisa Furukawa (Clannad)
3. Yuri Nakamura (A.😎

davidka003
Miután
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meghal L tényleg kicsit gáz lesz

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

BEAST
Egyszer mindenképp megéri megnézni. Szerintem sem volt jó, de fontos lecke lehet, mert "hype" alapján nagyjából egy kategóriába sorolnám az Elfen Lied-del. 😛 Bár az utóbbiban legalább voltak értékelhetõ érzelmek 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Szinkronnal nézem.
Azért a Death Note-ot ne emeljük egy élõszereplõs valódi krimi szintjére...

Bandi 18
Yoko TTGL XD

NEOreg3
akkor most dobd, mert a közepétõl mély zuhanásba kezd

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

RelakS
ezek szerint krimit sem nézel, jól gondolom?

Mindenesetre a DN esetén tényleg kell egy lelkiállapot idõnként, hogy kövesd a történést, pedig szinkronnal néztem <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Hát, valószínûleg érdekes eredménye lenne...

Egyre inkább hajlok a Death Note elfelejtésére.

NEOreg3
lehetne névtelen szavazást csinálni a topikban, abból kiderülne, hogy mely karakter a legnépszerûbb köreinkben 😊

IMYke2.0.0.0
Apatikusan: ez azokat a listákat is minõsíti.

NEOreg3
felõlem nézhetsz bármilyen listát, L a legtöbben benne van a top 10-ben

BEAST
Tudom, csak ez kikívánkozott. 😊

Győri Devi
azt úgy nézd hogy a MAL userek 10 karaktert rakhatnak be kedvencekbe
a lista csak annyit jelez hogy hány embernek van benne ebben a 10es listájában
ilyen listán meg fennakadni baromság

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

BEAST
Megnézed az elsõ tízet és máris látszik mennyire komolytalan a lista. Naruto, Ichigo, Luffy, Light és L mint legjobb karakterek? Szerintem egyik sem érdemli meg a helyezését. Valószínûleg a többség inkább néz egy pár "végtelen" animet hétrõl hétre mint több rövidebb sorozatot. Ezért a választék is kisebb lesz számukra.

Lelouch sem éppen elsõ, de legalább tényleg jó karakter volt. Holo meg csak 29. bleh :/

IMYke2.0.0.0
<#buck>

IMYke2.0.0.0
Azzal, hogy Lucy csak a 19., máris komolytalanná vált számomra ez a lista.

Bandi 18
Vége valaki akinek nem tetszik 😊

NEOreg3
pedig a legjobb karakter az egész sorozatban

itt sem véletlenül lett a második

IMYke2.0.0.0
Hát, 8 rész után még nem osztom a véleményedet...

"L" arca - fõképp szeme - kifejezetten idegesít.

BEAST
<#whatever>

BEAST
Nekem tetszett, egyszer simán nézhetõ. 😊

LeventeV
hat pedig a Death note jo anime.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lunki88
A Shounen Onmyouji-ról tudtok valamit mondani? Megéri belevágni? Mondjuk ez a 26 rész nem túl sok szóval lehet el is kezdem nézni. 😊
IMYke2.0.0.0
Hát eddig nem nagyon nyûgöz le a Death Note... talán azért, mert eddig más stílussal szórakoztattam magam...

armageddon666
Természetesen elég 😊

@

Lelouch
Ez elég? Van még két scan is, de nem tudom ide be merjem-e rakni. 😛
armageddon666
azt tudom, de én azért céloztam arra hogy nem, mert nem értek egyet. mutass forrást ha ilyen komoly dolgokkal dobálózol <#nezze>

mint ez a szmájli <#nezze>
vagy esetleg ez <#ticking>

@

LeventeV
kösz mégegyszer mindenkinek <#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Én arra céloztam, hogy hentai anime lesz...<#nezze>
armageddon666
arra céloztam hogy nem lesz hentai, hanem van. De amúgy egy anime hentai is elképzelhetõ lehetne akár... de gondolom szinkronszínészek nem adnák hozzá a hangjukat, úgy meg már nem ugyanaz 😊 + cenzúrázott is lenne xD a VNbõl meg van uncensored is.

@

Lelouch
És? Attól még a szereplõk ugyanazok lesznek. 😊
armageddon666
Hentai Visual Novelbõl készült 😊

@

Máté94
?
BEAST
Hát az codálatosz lesz. :/

LasDen
nem kell ilyen kioktatva mondani....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Boldog Szülinapot! 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Kevés a 12 rész? Ha jól tudom, lesz belõle hentai is. XD
Máté94
AA-n az ismertetõ pontosan elmondja miért csak egy részes😊
LasDen
ez a Cencoroll.....nagyon elvont, furcsa és mégis fasza...😄 kár hogy csak egy részes...egy pár részes ovat elviseltem volna belõle, kicsit több háttér anyaggal 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Ja és BSZ! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Asobi no Iku yo! : "Új" akció-ecchi-neko-hárem izé, de csalódás, talán kevésbé agyatlan valamit vártam. Azért nézem tovább, azthiszem...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Boldog születésnapot. 😊