Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Meg ugy emlékszem hogy mindkettõbe volt egy doktor az elején aki kicsit hülye volt, Soul Eaterbe Dr Stein
...
...
karas-t majd maskor.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Most hirtelen semmi más nem jutott eszembe, 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Eddig mindegyik tetszett, pedig láttam már 1-2 stilust, bár ha látnék elég szart az már lehet nem tetszene 😄
Mondjuk zenével is igy vagyok bármit meghallgatok, nagyon szarnak kell lennie annak amelyiket nem hallgatom meg 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Csak gondoltam nem árt ha tudja hogy ebben a témában speciel nem sok támogatóra fog szert tenni.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Death Note kapcsán: Imyke, elvbõl nem mondom azt hogy ízlésficamod van, de ha szerinted L egy idegesítõ karakter de Misa jó húzás volt, akkor az ízlésed valószínûleg egész más hullámhosszon mûködik mint sok más emberé a bolygón.
*fixed*
A szar jó. Milliárd légy csak nem tévedhet.
Nem a konkrét példa kapcsán, mert valamilyen szinten egyetértek. Bírtam L-t. Másrészrõl Misát is. De attól, mert sokan máshogy látják, még nem az lesz a követendõ. Nem a sok ember azonos véleményen viszik elõre a világot, hozzák a fejlõdést, hanem mindig vannak kisebb különc csoportok, akik máshogy gondolják (hû de távoli kapcsolódás).
Közelebbi példa: Hányan nézik és vannak odáig Bleachért? És Narutoért? Most akkor azok kiemelkedõ alkotások? Nem. Csak könnyen emészthetõ, érdekes felütéssel rendelkezõ, kezdetben igen élvezetes, majd nagy iramban csökkenõ minõségû animék, amik mégis tartanak egy szintet (egy alacsony szintet), amit még kibír a fanbase. Nem követendõ példák, ha az ember valami kiemelkedõbbet, valami minõségibbet akar alkotni. (Ha profitra megy, és megfogyatkozott a konkurencia, akkor lehet próbálkozni)
Szóval nem kritizálnám egy ilyen kirívó esetnél Imyke ízlését. Még ha a top3mával NAGYON nem értek egyet akkor sem, fõleg, hogy jó lenne figyelembe venni: nem sok karakterbõl tud még választani. Egyedül talán Angel Beats! Yuri a jó választás, úgy a lista alja környékén, de az is csak azért, mert egy Haruhi-hasonmás. Jut eszembe:
Imyke: Nézd meg Suzumiya Haruhi no Yuuutsu-t!
És Haruhi pl. nagyon is jól jön most. Én nagyon bírom a karakterét, és sokan vannak így, még ha néha, RelakS szavaival élve, "rázza a pofonfát". De pl. topicban volt valaki, aki ki nem állhatja a karakterét. És ezen a véleményen is vannak elég sokan. Talán még többen is mint akik szeretik.
@
Death Note kapcsán: Imyke, elvbõl nem mondom azt hogy ízlésficamod van, de ha szerinted L egy idegesítõ karakter de Misa jó húzás volt, akkor az ízlésed valószínûleg egész más hullámhosszon mûködik mint mindenki másé a bolygón.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...
#32936:Azzal nem értek egyet hogy a sztori rossz, de hát ízlések és pofonok,ráadásul én elég sokat izgultam
Akik látták:
+ L az egyik legjobb karakter akit eddig láttam animében és ezt nem csak amiatt mondom hogy szerettem a DN-t, hanem mert tényleg jol ki van találva. A listáról meg: Szerintem Luffy sokkal jobban megérdemli hogy benne legyen a top10ben mint Naruto meg Ichigo, sokkal komolyabb a karaktere és tud maga nyerni, pl nekem meg a Code Geass nem jött be:S pedig többször belekezdtem de nem ragadott el nagyon.
...
Yagami Light: Birthdate: 28 February 1986
Amane Misa: born on December 25, 1984
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy az élõszereplõs Death Note film tetszett valakinek? Az valami borzadáj. Inkább paródiának tûnt számomra.
A sztori mögött rejtõzõ dolgok
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
bár tudom... sznobság ez az eredeti hanghoz ragaszkodásom és "mindennemû" szinkron elítélése... van aki ezt mondja. Én igényességnek tartom, illetve sorozatos csalódások következményének.
Light sátáni kacaja...
meg egyébként L karaktere is... sokat számít a színész egy karakternél... még ha a színész itt "csak" a hangot adja.
@
Egyébként teljesen meglepõdtem, mikor kiderült, hogy Misa-misa idõsebb mint Light XD
Nem a szinkron dob/vesz el belõle: a szereplõ "unszimpy".
Elsö fele sztem nagyon jó nem a kedvencem, de semmiképp nem bántam meg, h megnéztem 😊 Az más kérdés, h a felétöl már untam.
Szinkron jó Full Metal Panicnál (illetve hang jó, de tényleg iszonyú félrefordítások vannak 😄 Néha ellenkezõjét mondják), Inuyasha szintúgy, de talán legjobb a Slayers ^^ Blue Gendert nem láttam japánul, Cowboy Bebopra meg nem emlékszem magyarul... Ezek a klasszikus A+os animék... tényleg, az akrobatikás sem volt rossz xD Kaleido Star? (egyébként meglepõen jó értékelése van pl. AniDBn O.o meg must see classic tag)
Ezek óta folyton szar szinkronokat csinálnak :\
@
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A gerincferdüléses gülüszemû 'L' kibaszottul idegesít - valószínûleg gyilkos hangulatban másképp néznék rá, de ebben a szar esõs idõjárásban nem nagyon van hangulatom ehhez a szereplõhöz.