Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Szerintem is beférne, de a KyoAni egyszerûen már nem foglalkozik ilyenekkel. Az FMP TSR óta nem csináltak semmilyen akció/mecha animét.

seiyuu-probléma: Szerintem ez nem olyan számottevõ. Az Evangelion moviek és a DB Kai esetében se észleltem semmilyen nagyobb visszaesést vagy változást, pedig már 10 év eltelt mindkettõnél, hogy újra fel lettek kérve ugyanarra a szerepre a seiyuuk.
Bulykin
de ismert és AA-n is fent van, gondoltam érdekel valakit

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

armageddon666
Szerintem meg simán beférne a többi project mellé.
Idõbeni késlekedésben meg ott látom a problémát, hogy a seiyuuk is emberek :S megöregszenek, meghalnak... 😞

@

Zomil
Én örülnék neki, mert ugy tudom még van pár regény.
Meg ott vannak a fumoffu regények is, annak is lehetne egy uj évadot csinálni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Mostanában szedtek már elõ régebbi címeket is, és nem nagyon fürödtek be velük.(Evangelion, DB, FMA)
A KyoAni mostani arculatába tényleg nem illene bele, de szerintem nem lenne megoldhatatlan egy stúdióváltás...

Ruley
Elvileg lenne, csak ugye már öt éve a legutolsó sorozatnak, és ahhogy telik az idõ egyre kisebb rá az esély, (üzleileg kockázatosabb olyat folytatni aminek közben demográfiailag eltolódott a célközönsége), másrészt a legutóbbi két sorozatot még a KyoAnio csinálta, de nekik azóta már van jobb dolguk is, mióta elkapta õket a Haruhi és a K-on! sikere.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Várható még valami FMP anime folytatás? Elvileg még lenne mit feldolgozni.
armageddon666
Ja. Év, hónap, nap. Miért?

@

IMYke2.0.0.0
Lehetséges az, hogy a dátumot csak így - 1-1 írásjellel - írják Japánul?
Japán topik

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
>Anime topic
>Avatar
>Nickelodeon

@

IMYke2.0.0.0
Mert a vége érdekel - de csak az.
Ha "jó" lesz, akkor megnézem a 2 nagy filmet is.
Most még csak nem tetszik a sorozat. Hivatalosan utálni csak úgy tudom, ha teljesen ismerem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ruley
Biztos vagy benne? Mitõl lesz valami objektíven alacsony színvonalú? Nem csak attól hogy egy nagy rakás ember kollektíven szarnak tartja, és nincs olyan csoport ami ellent mondana nekik? Ahogy a szavak automatikusan azt jelentik amire az emberek használják õket, így a "szar" és a "mestermû" szavak is azt jelentik amire közmegegyezéssel alkalmazzuk, nem?

Egyébként rdekes hogy akartam is példákat mondani, és nem sikerült. Filmekben, könyvekben, TV mûsorokban, stb. mindenhol van egy-két közutálatnak örvendõ "legroszabb", meg egy-két érinthetetlen "mestermû", de animében mintha ezek a végletek hiányoznának, mindent vannak akik szeretnek és akik nem szeretnek.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

BEAST
Nekem tetszett ez a elemekkel harcmûvészesdi, nem bántam meg, hogy megnéztem. 😊 Viszont amikor megláttam a moziverzió reklámját majdnem sírva fakadtam. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Győri Devi
Hogyan bírsz megnézni ennyi részt , ha ennyire szenvedsz? Mazohista állat vagy XD

やられたらやり返す。倍返しだ!

Bulykin
"A Nickelodeon berendelte a The Legend of The Korra-t at Avatar: The Last Airbender készítõitõl. A 2011-ben startoló sorozat afféle folytatás lesz, a legújabb Avatar-ról fog szólni, egy fiatal lányról. A történet az Airbender után 70 évvel fog játszódni."

én elkezdtem annó a Last Airbender-t, de abbamaradt...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Gurren
sry, de a tökéletes karakter Kogarashi :3

IMYke2.0.0.0
Egyszerûen rettenetes ez a D.N... 30 rész... most muszáj abbahagynom, mert még megölök valakit.

BEAST
Megvan a tökéletes karakter. Hiyoko-kun a Tokimeki Memorial-ból. Nem beszél sokat, de minden szava aranyat ér. <#idiota><#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Ezzel teljesen egyetértek. Elvesztettem a fonalat tegnap óta. Szerintem csak távolról kapcsolódónak szántam ezt a hasonlatot.

@

Jakuza001
Hat ez a magyarazatod, kozel sem fedi a tortenetet, mert van, hogy a mu alacsony szinvonalu es a muvet nezo is "alacsony szinvonalu", mig vannak olyan esetek, ahol a magas szintu mu ellenere se tetszik valakinek valami, mivel az erdeklodesi kore, vagy a habitasa mas.
Oriasi kulonbseg van a szar es a "nem tetszik" kozott.

armageddon666
De ez az, hogy õ nem légy, neki nem tetszik L. (OMG mit írhattam tegnap? O.o)

@

Jakuza001
Meg mindig nem jott at neked a lenyeg, leforditom akkor a masodik peldaddal kapcsolatban is.

Ok a tobb millio legy atvitt ertelemben, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki a legy kategoriaba tartozik. 😄

RelakS
linket a japán topikba, hogy hol olvastál ekkora marhaságokat...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Én mindenhonnan azt olvastam, hogy könnyû. Kivéve az írás.

@

RelakS
1: van olyan nehéz, mint a magyar, ráadásul az írás is ott van még -_-'
2: ELO nyelvtanfolyás, szóval itthon próbálom elsajátítani több-kevesebb sikerrel
3: Japán topik 😉

IMYke2.0.0.0
Tényleg érdekel:
Autodidakta módon vagy fizetõs suliban/tanfolyamon teszed?
Mennyire nehéz?

RelakS
tanulok...

A legdurvább, ami kiverte nálam a biztosítékot, mikor Myouga-jiji-t le legyezték, pedig õ bolha, a francba is 😄

Lelouch
Jó hogy mondod a hajvágós részt, ott az tényleg furcsa volt, most már érthetõ hogy miért.<#vigyor> De még volt pár hely, ahol elég értelmetlenül jöttek ki a dolgok... A felirat kódolása is érdekes, jópár esetben ki kellett barkóbáznom hogy mi is lehet egy-egy szó valójában.<#vigyor>
IMYke2.0.0.0
Az AA-n rengeteg helyesírás/fordítás/elgépelés-hibás fordítással találkozhatsz.
A sok "megjegyzéstõl" - amiket a feliratba! helyeznek - pedig kifejezetten hányok.
Tegyék külön NFO-ba és kész.

Lelouch
Pedig ez AA-ról van.
Zomil
Ezeket a feliratokat honnan szeditek? Én eddig amit AA-rol szedtem azok jók voltak, ritkán láttam ilyen hülyeségeket benne 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Tudsz japánul?

RelakS
a magyar feliratban van nagyobb baromság is

A hajvágós jelenet után pl:

Legközelebb talán már a ruháit szedem össze.

Az angol felirat alapján viszon: Legközelebb veszünk neki valami ruhát. (pick up, vagy mi volt)

Szóval az ilyen marhaságok miatt szoktam le a magyar feliratokról :/ És sajnos az angolokban is szokott hasonló baklövés lenni 😞

IMYke2.0.0.0
😊)))

Lelouch
FMP TSR 11. rész

To the son of Bdakshon's Tiger.
Ez a magyar feliratban: "Bdakshon fiának van Tiger"

Csak szerintem nem stimmel valami?<#idiota>
IMYke2.0.0.0
Most már idegesít is.

IMYke2.0.0.0
Tényleg elkezdõdött a zuhanórepülés a D.N.-ben...

armageddon666
"A Gyõzike show jó. Több millió nézõ csak nem tévedhet."

Na? 😄

@

IMYke2.0.0.0
Ahogy az aláírásom majd' 2 éve sugallja: minden, amit leírok nem másé, hanem az én véleményem - nekem Lucy Nyuu nem volt idegesítõ .
Kezdetektõl éreztem, tudtam, hogy az a tomboló démon és a meglõtt lányka valahogy nem egy 2 dimenziós karakter. S én így néztem végig elsõ alkalommal - ezért nyökögtem folyamatosan: sorsok, és sorsok fogtak meg az E.L.-ben.
De hiába is magyarázom.

Az összes eddig (E.L. után) látott animében nem láttam hasonló mélységet. Talán, a Clannad az, ami egy súlycsoportban van vele.
Remélem, késõbb bõven lesz.
S még egyszer: ezt én így érzem, így gondolom.

Jakuza001
"A szar jó. Milliárd légy csak nem tévedhet."

De csak abban az esetben, hogy ha te magad is legynekl erzed magad. Itt hibas a logika. 😄

Zsolek123
lasdfesn vótam....am...

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Zsolek123
nem tudom potnsona mi van de a souil eatra a elgjobb....BLacka STAra meg méginkánn....a legjobnjb karkkter...imádfosafjkmm....fastaszas gyerek...

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Lunki88
Ráadásul az openingje azóta se megy ki a fejembõl. A második op még az elsõnél is jobban bejön. Amúgy a Bleach kb. a soul society sagáig még nagyon izgalmas volt, de utána valahogy lejjebb adta a színvonalat.
armageddon666
és a Mifune vs Black Star 2 übereli a Bleach majdnem összes harcát....

@

armageddon666
nem komolynak szántam. csak kiragadtam két generic elemet és az alapján hasonlónak tituláltam õket...

@

Lunki88
Azért a Soul Eater egy kicsit viccesebb. Én legalábbis végigröhögtem, de persze jók a harcok is benne. 😊
Gurren
vége felé kezd jó lenni, nem mellesleg a cgi is javul idõvel.

armageddon666
Soul Eater és Bleach hasonlít. Mindkettõnek tipikus shounen fõhõse van, és mindkettõ fõszereplõnek van egy démoni énje.

@

armageddon666
speciel én 1 részt bírtam belõle 😄 Azt is nehezen.

Óriási off: mindig leszólom a mostanság menõ nagyszerû hálivúdi filmeket, de azért akadnak jók is. Példa: Kick-Ass! Awesome O.o nagyon komoly volt 😄 nem az amire számítottam...

@

Lelouch
Lavi szerintem nem hasonlít Black Starra... Szóval Lavi nem az a hiperaktív, "én vagyok az isten" karakter...

Spirit-kun és Cross se sokban hasonlít. Elõbbi egy szimpla idióta karakter, utóbbi meg egy tuskó.<#vigyor>

A doktoros dolgot se nevezném annyira hasonlónak...