Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Haruhihoz:

A leadási sorrendnek is megvan a maga szépsége. Csak kronológiai sorrendben láttam, de fejben összerakva a részeket azért van abban a sorrendben is logika.
Viszont...
Azóta kijött pár plusz rész, ami nem második évad, hanem inkább toldások az elsõhöz. Ezeket viszont már nem lehet a leadási sorrendbe belepréselni. Szóval célszerû lenne a kronológiai sorrend szerint nézni.

---

Ha már kevert sorozatok... volt anno valami, ami nem keverve, hanem pont fordított sorrendben volt leadva. Annak mi a címe? :D Szerintem itt volt róla szó, Haruhi elõtt, vagy közel egy idõben. A végérõl kezdõdött, és minden rész egyre korábban játszódott :D

@

Ruley
Én az elsõnek leadott részt néztem meg elsõnek, és onnantól idõrend szerint, szerintem az volt a legjobb kombináció.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
nekem se Haruhiig...:D de nézhettem volna bárhogy...nem tetszett volna jobban íccseúccse...:D

viszont az Air King 4-én visszatér :D mennyi idõ míg subbolják a filmet, 1hét? :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
De 2009-ben jöttek még ki részek, amik az elsõ évad közben játszódnak idõrendileg... Ezért lenne érdemesebb sztem idõrendi sorrendben nézni.
IMYke2.0.0.0
Nem tetszett neked a Memento?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Csak analógia - nem volt még szerencsém megkavart sorozathoz :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ahogy az AniDB-n elnézem, annyira nincs is megkeverve a 2006-os.

Jakuza001
Mindegy mert a sorrend nelkul se volt jo. :D

LasDen
az egy film...ez egy sorozat...nem ugyanaz :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Minden képet lementettem annak idején. Lehet, ez is köztük van már, otthon :)

IMYke2.0.0.0
Egyébiránt, az AA-n is azt írták - gyorsan belefutottam, direkt kihagyva az írás elejét, hogy az egész sztori tálalása kaotikusnak tûnhet, mert megkeverve adták le a részeket.
A leadási idõrendnek, a készítõk tervének megfelelõen fogom nézni. <#nyes>

A Memento-t sem szabad rendesen, idõsorrendre vagdosni :)

Lelouch
A 2009-es részekkel úgy már nem igazán éri meg.
LasDen
fasság hogy eleve nem normálisan van az egész.....:D

IMYke2.0.0.0
A Clannad-nál egyedül az okozott szinte már lelki traumát, hogy az egyszer már "rendes" véget (meg)ért sorozat után egy olyan The Movie-t láttam, ami tojt az egészre és persze, hogy másik endinget prezentált.
Csak mikor utánaolvastam derült ki, azért, mert a filmet elõbb adták ki, mint hogy a sorozat teljesen befejezõdött volna...

A kevéske meglévõ hajamra meg már vigyázok :)

Máté94
Szerintem meg nézze, ahogy kijöttek ;)
Ruley
Hehe, tényeg, ha még a viszonylag normális elrendezésû Clannad sorrendezésébõl is ilyen nagy ügyet csinált, akkor ettõl csomókban fogja kitépni a haját.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen! Innen jött le, rendesen.

Ruley
Szerintem páran felnagyítják a hasonlóságot, a kinézetükön kívül kb. annyi közös van bennük hogy mindkettõ alapvetõ karaktertípusa egy tsundere/genki kombináció, ami kb. az anime lányok felére igaz.

Suzumiya Haruhi-t egyébként tényleg nem árt megnézni, megosztja a közvéleményt, de azért mégis alapmû.

Lelouch
Akkor már lenne hír róla... Remélem azért még az õsz folyamán ki fogják adni.<#zavart2>
LasDen
valahol most augusztusba kéne jönnie nem???

Jakuza001
Lelouch
Haruhinál szerintem majd idõrendi sorrendben nézd a részeket ha odajutsz.

Apropó Haruhi, jöhetne már valami info róla, hogy mikor jön ki a movie DVD-n.<#szomoru1>
IMYke2.0.0.0
Jakuza001: Említettél valami programot/plugint, amivel hardsub-ot le lehet menteni textbe késõbbi fordításhoz... Tudsz nekem ebben segíteni, mi is volt ez?

IMYke2.0.0.0
Szinte a teljes sztorit végigröhögtem - megszínesítette az elszúrt hétvégémet. Kellõen blõdli volt ahhoz, hogy elfeledjem azt is, hogy ma munkába kell jönni... :)
Az intro is jó volt, de tetszett az ending is.

Suzumiya-nak utánanézek.

Zomil
Amugy, ha Yuri karaktere tetszett, akkor nézd meg a Suzumiya Haruhi no Yuuutsu-t :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Örülök, h Dokuro-chan tetszett :D
De persze az openingje a legjobb :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Szerintem is - talán az idõjárás, talán a belpolitikai helyzet, de leginkább, a fáradtság lehet az oka. Mindenki szívesen húzna már nyaralni, vagy otthon "dögleni".

LasDen
saikano <#eljen> :D

IMYke2.0.0.0
Hát, a "Hikaru no Go"-t még nem is tudtam beszerezni - de a "plan to watch" listába minden vele kapcsolatost betettem :)

Ruley
Csak nekem tûnik úgy hogy már 1-2 hete folyton feszültebbek vagyunk mint általában?

Jakuza001
Nem lattam, ellenben ajanlottam mar kismillio animet. :D
Kivancsian varom mar a hozzaszolast, hogy a Hikaru no Go milyen volt. :D

IMYke2.0.0.0
Tears of Tiara-t láttad? Milyen?
[Hétvégén elég beszerzésre került a Rizelmine teljes, a Tears of Tiara, a Refrain Blue.]

IMYke2.0.0.0
Én sem értem a dolgot. <#nemtudom>

Jakuza001
Mar megint vihar van a biliben. :D

IMYke2.0.0.0
Elhiheted, én csak tudom, hogy mikor sértõdök be - ezen tényleg ne vitatkozzunk.
Írásban írásjelekkel szokás kifejezni a hangulatot. Szerintem, semmivel sem jeleztem, hogy megharagudtam volna, és innentõl kezdve csak szájtépés minden más.
Az aláírásomnak története van - utáltam, hogy mindig oda kellett írni, hogy "szerény véleményem szerint", "én úgy gondolom" stb. Az aláírással megspórolom a köntörfalazást.

Gyõri Devi
Én nem tudok olyan verzióról amiben vér is lenne és arról sem, hogy lesz-e. Nekem annyira nem hiányzott belõle, mert jó volt anélkül is, de ha emberi karakterekkel lett volna nekem is hiányzott volna szerintem. Inkább azt lenne jó tudni mikor lesz neki folytatása, ha lesz egyáltalán...

Amúgy egy új FAQ meg készülõben van már amiatt nem kell aggódni.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Seth
Igen, így könnyen lehet takarózni, ha vitába kerekedsz.Akárcsak a "Szigorúan magánvélemény." aláírásoddal.

Na mind1, nem kívánok veled vitatkozni,ebben te tapasztaltabb vagy.

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Ha azt hiszed, hogy megsértõdtem, akkor tévedsz. Nem véletlen, hogy semmiféle rosszalló hangulatjelet nem tettem a hozzászólásomba.

Seth
Csak viccelek, francnak veszel mindent komolyan.Majd ha azt mondtam volna, hogy egy ****** vagy, akkor reklamálhatnál

IMYke2.0.0.0
Ne menjünk át személyeskedésbe jó?

A Dokuo-chan-nal legalább jót nevettem - ezért volt jó.

Seth
Fene az ízlésficamoddal.Dokuro-chan öhöm.... XD

Egy tipp, ha emberi sorsok érdekelnek, Saikano aka She, the ultimate weapon.

qtab986
A Cat Shit One-nak (most jelent meg, amiben tevékkel harcolnak) van olyan verziója is, ami véres? Azt nem szeretném, hogy valaki fitogtassa, honnan lehet letölteni, de én sehol se láttam véres változatot. Kerestem "blood" és "bloody" kifejezésekkel, de semmi.

PS.: A FAQ címe, ahova a link irányít a banner alatt, már nem létezik. Továbbküld egy domain aukciót reklámozó oldalra.

IMYke2.0.0.0
A hétvégémet a "Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan" mentette meg - rohadtul bánom, hogy a "Death Note"-tal ba... bazíroztam el a két napot.

RelakS
váltottam pengére ^^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Gurren
minek nézitek

RelakS
Most meg bleach XD Kész káosz az Animax <#idiota>

Lelouch
Én már meg sem lepõdök.
RelakS
Hogyazanimaxkrvaannyát

Várom az égenjárókat, erre Conan

armageddon666
Háháháháháháhá AA :D az már CA egy ideje :D Cartoon Addicts :D csodálom hogy nincs még Spongyabob ismertetõ XD

@