Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Nekem nem volt ilyen gondom. Így adták ki, ezt kell szeretni. 😄
Amúgy elküldheted privibe, hogy mi is volt valójában.<#idiota>
Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kár, hogy a végén nem derül ki semmi.<#gonosz3>

Szóval ez is olyan, aminél a manga nélkül nem alakulhat ki teljes kép.
IMYke2.0.0.0
Köszönöm, utánanézek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ha már Death Note:
- L és "követõinek" - N-nek - az agyalása a sírba tudott kergetni.
[[[]]]

- A "szimpatikus rossz" karakter erõltetése nem volt gond, mert lehetett vele azonosulni .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Én akkor ajánlok Iminek egy krimi animét, még pedig a Spiral-t.
Nekem nagyon tetszett, de ezen nincs mit agyalni, csak sodródni. Nekem nagyon tetszett.😄
IMYke2.0.0.0
Hát, én még nem láttam - nem póresz, hanem szép ázsiai lány-kép nézegetõ vagyok 😊

armageddon666
Hmmm... érdekes, én is valahogy így vagyok vele. Viszont akkor nem értem, hogy a Death Note hogy nem tetszhetett. Szóval az azért agyalós cucc. Bár az agyalást inkább a szereplõk végzik, a nézõ csak néz, és ámul a "keikaku doori" részeken. 😄 (Just as planned. Keikaku means plan. Ez meg már egy meme)

@

Máté94
Róla van egy gif is nem?😄
IMYke2.0.0.0
Nagy kedvencem - Igaz, koreai.

IMYke2.0.0.0
Á, értem. <#worship>

IMYke2.0.0.0
Az ízlésem - hál istennek senkié - nincs betonba öntve. Hangulat-ember vagyok, kicsit magasabb elvárásokkal az átlagnál .
Szeretem a mélyebb, több rétegû - pösteiesen: "agyalós" - sztorikat könyvben, filmen egyaránt.
Aztán ott a véglet, amikor agyzsibbasztó élmény helyett vidám, agyatlan valamire vágyom... és jól szórakozom.

Szerintem, mindenki van így, mindenki, valahol ilyen.

LasDen
neki is teccenek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
(szerintem szerinte is. Mondjuk kontaktlencse meg photoshop)

@

armageddon666
Oké 😄 Már érdekel, hogy mire gondolhatsz, illetve mi lesz a reakciód XD Mondjuk eleve az, hogy az egész sorozatról mi lesz a véleményed, lévén eléggé szokatlan ízlésed van. Úgy az egy-egy animérõl alkotott véleményeddel nincs semmi, de valahogy az összkép olyan érdekes 😄 Mondjuk ennyi animébõl még nem tudom igazán megmondani 😊

@

IMYke2.0.0.0
Mi baj van a szemeivel? - (szerintem szépek)

Lelouch
Klay-on...<#merges2>

K-on fanok inkább ne nézzék meg.<#vigyor>
Máté94
Szemek<#wow2><#wow1>
IMYke2.0.0.0
Rohadtul szeretnék újra 20 éves lenni, és a mai eszemmel MINDENT elkövetnék, hogy Tokióba kijussak, ösztöndíjjal... mekkora Kánaán lenne az nekem!
<Ázsiai szép nõ rajongó vagyok.>

IMYke2.0.0.0
Srácok, könyörgöm, NEHOGY eláruljátok nekem miért megy a vita a Végtelen Nyolc epizódokon! - szeretném, ha gigantikus meglepetés lenne, de akkor önmagától! 😊))))

LasDen
más...Yui<#szeret> 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Ezt a listát, így ebben a formában nézd meg 😄

És tudod-e, hogy miért megy a vita a Nyolc rész a Halálon? 😄

@

LasDen
csak az eltûnése van...a Sigh azok az E8 után lévõ részek, mikor forgatnak....😄

Máté94
Amúgy akkor 2 Haruhi film van? A disappearance és a sigh?
Ruley
Úgy értem, azt, hogy mi miatt ilyen vitatottak azok. Mert ha esetleg nem, akkor inkább ne is rontsuk el a meglepetést...

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
Hát, hogy végignézzem (küzdjem)-e a Végtelen Nyolc epizódokat a 2009-es szériából...
KLIKK

LasDen
akkor velem van a baj hogy ilyet nem tudok értékelni...😄

Lelouch
Ott a pont.
Ruley
Mielõtt ilyesmire esküdözöl: ugy érted mirõl beszélünk?

IMYke2.0.0.0
Ha kell, akkor odakötözöm magam a PC elé 😊

Ruley
Szerintem az ∞8 az már olyan meta értelemben figyelemre méltó mûalkotás, mint például John Cage "zenéje", a 4′33″, meg hasonlóak.

IMYke2.0.0.0
Ha elkezdek egy sorozatot, akkor végignézem. Eddig még nem "dobtam" véglegesen egyetlen sorozatot sem - élõszereplõsben egyedül a "Lost"-ot hagytam abba a 3. évad elejétõl, és csak tavaly hoztam be a lemaradást, szépen, lassan, hogy a beígért évad- és sorozatzáró epizódra teljesen képben legyek.
A "Nip/Tuck"-al is szüneteltem csak, de azt kényszerûen.

LasDen
csak véleményt közöltem...😄 de ha valami nem tetszik, akkor arról már nem is beszélhetek?? 😄

armageddon666
Ennyi.

Akkor ne adj tanácsokat a nézéséhez 😄 Majd eldönti magának, hogy egyszer vagy kétszer nézi meg azt a 8 részt 😛

@

LasDen
nem jön át hogy az olyan fontos lenne....😄 és igen....én nem vagyok fan...😄

armageddon666
Ez meg a másik 😛 service-service-fanservice

@

armageddon666
Már hogy ne nyújtanának? Amiatt van az egésznek értelme... Elsõ és utolsó résszel nem ér semmit az egész... Abszolút átérezhetetlen a helyzetük, és kicsit sem maradandó... Lehet, hogy érdektelennek találod, de az a részenként (köztes 6 rész) 5-10 perc (egyre több ahogy haladunk) próbálkozás szerintem igenis megérdemli a megnézést.

Egyébként ez egy próbatétel volt 😄 Ki az igazi fan. A második próbatétel minket nem érint, mert nem árulják itthon a DVDket 😄

HARUHIISM!

@

Zomil
Tévedsz....minden részben más a ruha rajtuk 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
semmivel sem nyújtanak többet...érdektelen 😄

Zomil
Én is az idörendben megnézésre szavazok, föleg mivel ha kiadás szerint nézed akkor a 2009-ben kiadott részeket nem igazán tudod hova berakni 😊
Endless Eight-et meg meg kell nézni végig... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
És akkor hol maradnak a sikertelen próbálkozások? 😊
armageddon666
A Sigh of Haruhi a filmforgatásos rész. Endless Eight után jött. Elolvashatod. Nem a film.

@

LasDen
szerintem elég az elsõ meg az utolsó E8-bõl 😄

armageddon666
Az elsõ pont felkiáltójel akart lenni.

Egy rész mindenképp kevés. Minimum a 2, de akkor már nyugodtan megnézhet négyet is. Ha meg kemény és tûri a szenvedést, megnézi mind a nyolcat. Mikor nem kell egy hétig várni, hogy (ne) folytatódjon, hanem egyben, max két adagban le lehet tudni az egészet, akkor egész tûrhetõ 😊

Also,
KYON-KUN DENWA!

@

Máté94
Majdnem elolvastam a spoilert, de lehet nem bírom ki 😄
armageddon666
Nézze meg. Megnéztem, nem bántam meg. De ahogy Lelouch mondja, legalább a felét. 1-2-3-8, vagy 1-2-7-8. Nem tudom, hogy a 2 vagy a 3 volt-e a kedvencem... 😊 Egyébként meg Endless Eight után hatalmas kárpótlás a Sigh of Haruhi.

Mikor Kyon majdnem pofon csapta Haruhit, megállt egy pillanatra az ütõ bennem 😄 tiszta világvége feeling volt 😄

@

Lelouch
Egy rész akkor is kevés lenne belõle szvsz.
Máté94
Hát igen, de nem akarom, hogy átkozza emiatt 😄D
LasDen
nézze csak meg nyugodtan õ is 😄

Lelouch
Azért minimum 3-4 részt érdemes megnézni az E8-ból is... Máskülönben nem jön át annyira az egész.
Máté94
Ja és Imi 7 rész nem kell letölteni belõle. Endless Eight<#idiota>