Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Claymore-hoz hasonlót tudok mondani, ami (szerintem) jobb is nála. Na jó kicsit elfogult vok, de a Berserk-et nézd meg ha még nem láttad. 😊
IMYke2.0.0.0
Ez a véganim tényleg odavág.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!

Láttam a Death Note-ot és a Claymore-t, és mindkettõ sorozat hihetetlen jó volt. Tudnátok ajánlani hasonló minõségû sorozatot?

\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"

Máté94
Nekem eddig nem volt anime ami ne tetszett volna. Bár zene az mondjuk nem mindig tetszett de 90%-ban jók voltak 😊
Malakai
Nem megváltást várok, esetek többségében nem elég vicces, de nem is rossz szerintem (márha vkit nem taszít a téma 😛), csak inkább átlagos, a zene is ízlés kérdése. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Higurashis résznél meg Dear You megy. Character Song. És asszem a Feel, vagyis Shion/Mion változata, de ebben nem vagyok biztos.

@

Máté94
Az anime jó, a zene is jó, az animáció is jó. Miért vártok mindig megváltást egy ecchi-tõl?😄
armageddon666
Digimon opening yaaay >.< nosztalgia... 😊 Tamerst majd lehet lekapom valamikor valahonnan...

Ha érdekel melyik mibõl van, akkor idõpontokat írjatok, legjobb az lenne ha linkelnétek.

youtube/code#t=idõ másodpercben (persze normális url formában, de a #t= a lényeg a végén 😄)

@

Malakai
Ha már 3D-s karakter 2D-s jellegû megjelenítéssel, akkor Kiss X Sis (TV) ending, az anime nem túl jó, a zenéje se, de a 3D->2D konverzió a táncnál elég jó.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
What have I done!?

😄

btw, ha már mocap... az anime gáz kicsit... manga nagyon jó... elsõ évad ending, és második évad ending zenéje fasza. Második évad OP animációja:

@

qtab986
THX!

LasDen
inkább fél recap...azé volt egy kevés történés....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
Ja, az elõzõ az botrányos volt, nem is értem hogy képzelték ezt hogy NEGYEDIK résznek beraknak egy recap-ot.

Az a tanár a buszon nagyon tetszik, ahogy azt a Lelouch-os dolgot csinálja a karjaival beszéd közben.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
Ez nálam rendesen odaüt - amúgy tervezem a "Tears To Tiara"-t.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
nah...HOTD is visszatért a régikerékvágásba...az elõzõ 2 rész elég gány volt...de ez a mostani megin odavert...😄

Ookamiba meg mikor ementek a másik sulihoz és ott a delikvensek felsorakoztak az iskola elõtt akkor az egész valahogy a Cromartiera emlékeztetett...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Köszönöm.
<#worship>

Zomil
Az a pisztolyos melyik anime? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
4:34-tõl a Higurashi No Naku Koro Ni van.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
8:17-tõl melyik? Tudjátok? "Kisz aranyosz"
Jajj, ne, ez is a játékból lesz(?)

IMYke2.0.0.0
Hát bekaphatják 😊)) - azt hittem anime. A MoCap kegyetlen jó volt benne.

IMYke2.0.0.0
4:34-tõl. Nem?

xridergabo
Idol Master nevû játékból szerintem😊

LasDen
de ez szerintem meg játék...

IMYke2.0.0.0
Engem pedig ez érdekelne.
Ja, tényleg, felismertem a csajszit.

LasDen
ez nemtom mibõl van...Haruhiék utána jöttek....

IMYke2.0.0.0
Tehát, akkor ez Suzumiya?:

A motin capturing és a karakter is tetszik.

LasDen
az elején volt kép a lucky starból...meg Suzumiyáék táncoltak 😄
a Bokurano kb 4 perctõl van....

a Bokuranonak am télleg nagyon jó az opja....felált a szõr a hátamon tõle 😄

IMYke2.0.0.0
Bokurano lenne?

IMYke2.0.0.0
Na, máris jöhet, hogy melyik sorozatban láthatók az elsõ karakterek - nem néztem végig...

armageddon666
Az opening fasza. Kizárólag amiatt került plan to watchba xD

Ezt meg bedobom újra, mert megunhatatlan 😄 Ebben hallottam az opját.

Zenék amik benne szólnak. Illetve ugyanaz, csak nem ilyen áténekelt (amit még mindig nem tudom hogyan, de nagyon gépi éneknek tûnik, és nagyon hasonlítanak az énekhangok néhány seiyuura) hanem a rendes openingek meg zenék összevágva 😊

@

LasDen
ez a bokurano jónak néz ki....csak félek, hogy az egész egy 26 részes moralizálás lesz arról, hogy van-e jogunk robotozni meg hogy megehetem-e az utolsó fagyit és hasonlók.....az elején elnézem, hogy jajj használjuk? ne használjuk most mi lesz...mer oda kell...de ne végig 😄

IMYke2.0.0.0
Igen - úgy emlékeztem, hogy az E.L.-ben hallottam és így is volt.

armageddon666
Mariko hangja az mint Hikaru hangja.

@

IMYke2.0.0.0
Most csak arra volt idõm, hogy megnézzem az intro-t.
Nekem bejön ez a ritmusos, gépzenés cucc. Meg a kis srác japán hangját adó hölgy is 😊

Jól emlékeztem! Elfen Lied-ben is hallottam ezt a hangot!

LasDen
Asobiba Kio tök olyan mint a Mikiya 😄
de legalább halad a történet....csak kár hogy a kitakarások olyan gagyik...akkor már inkább ne legyenek 😄

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen - leellenõrzöm. <#worship>

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok, és valószínûleg túl öreg is lennék ehhez a rajongáshoz - talán, ez magyarázza azt, hogy a szememben dicséretes már a bátorság is arra, hogy ilyen ruházatokban, sminkben, kellékekkel bárki is pózoljon 😊

armageddon666
PM ment. Valszeg jók. Nem láttam õket. 😊

@

armageddon666
Lelkesedés? Kép alapján bementek az elsõ cosplayes boltba, és megvették a premade ruhákat... Ez nem lelkesedés. Lelkesedés az, hogy közeli példát mondjak, amit az itthoni veterán cosplayesek mûvelnek 😊 Illetve nem tudom milyen segítséget használnak, mert nagyon komoly ruháik vannak, de látszik rajtuk, hogy valaki biztosan dolgozott rajtuk, és valószínûleg õk, esetleg baráti kör segítségével, de semmiképp sem a futószalagon kijövõ ruhákban pózolnak 😊

@

IMYke2.0.0.0
Nem ismerem az animét, ellenben, én díjazom a lelkesedésüket - és talán azért nem fogom a fejem, mert nem ismerem az animét 😊

IMYke2.0.0.0
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu ONA-it be lehet szerezni? Vagy csak online nézni?

armageddon666
Na bazz... mindenki kövér akinek nem kéne, kivéve Mugit, akinek kéne -.- jó, nem kövérnek, de ENYHÉN (tényleg, csak kicsit) Chubbynak kéne lennie 😄

@

IMYke2.0.0.0
Amúgy, ja - N és M nagyon nem így kellett volna bele.

Lelouch
Hát nem mostanában fogok a végére jutni.<#vigyor> Angolul nem látni már sehol, magyarul meg nagyon lassan jönnek a fejezetek.
IMYke2.0.0.0
Spoilert azért nem olvasom el, mert a Relight-okat még nem láttam...

BEAST
Most mélyen... legbelül... meghalt bennem valami. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Light mellett voltam mindig ^^
L-t elején nem csíptem, aztán megkedveltem, aztán ellene szurkoltam továbbra is...
N meg M meg pfff... nem kellettek volna... A Rewrite elsõ részének jó a befejezése ^^

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Light megõrül, röhög L sírjánál, aztán Ryuk megöli.

@

Máté94
Majd a végén mond el 😄D
Győri Devi
tegnap láttam én is 😄 betegek akik ilyet kitalálnak
de akkor még rakjunk a lapátra epik kéjon koszpléj 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lelouch
Még a manga felénél se járok.<#vigyor> De az sokat elmond, hogy az anime kb. 27 fejezetet dolgozott fel a 77 fejezetes mangából.