Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont már olyan rég néztem animét, hogy istenigazából fel sem tudtam húzni magam a nyaa eltűnésén :S
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Abban mondjuk biztos vagyok, hogy nem fog mindenki hanyatt homlok rohanni BD-t venni az ottani kiadótól :)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A lényeg: a 4chan által tákolt másodlagos oldal egy szeméthalom és máris ellepte a fake és vírusos szemét, ne is keressétek. A tosho néha, egy-egy pillanatra feléled, de nagyrészt döglött és nem is linkelnek rá semmit. A dex hol működik, hol nem, de ha mégis, máris teletolták azt is nem angol és/vagy hardsub szeméttel. Szóval egyelőre marad az, hogy a követett group-ok oldalát nézitek végig egyenként a bejelentések, linkek miatt (most mindenki hallgat egyelőre, bár pl. a HS próbál korrekten segíteni), vagy xdcc/irc/emule, vagy vakszerencse... :( (És a baka-ról is azt mondják, átment full privátba, lelőtték a publikus oldalukat.)
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A tosho (megint) működésképtelen, a dex biztonságilag átjáróház (és nagyrészt csak szemét van fent rajta), a baka áll, állítólag upgrade miatt (de reg nélkül is elég használhatatlan)... Viszont az internet "pöcegödre" már szervezkedik, várhatóan lesz új site hamarosan, amit az eredeti egy régebbi backup-jából állítanak majd helyre.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én is remélem hogy a nyaa vagy utóda hamarosan elérhető lesz, nem regisztrációs vagy rang formában.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
https://sg.hu/forum/tema/1009326176 --- <#vigyor5>#vigyor5>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem sok kedvem van ugyanis más, esetlegesen regisztrációhoz / pontokhoz stb. kötött torrentoldalhoz.
A Tosho még csak csak.
Meg a scene release site-ok.
Jelen állapotában a nyaa biztosan megszűnt, nem fog újraéledni. Ennek köze lehet ahhoz is, hogy a napokban elmeszeltek egy svéd streaming oldalt és a tulajdonost börtön fenyegeti (mondjuk ott nagyban ment a biznisz, ahogy a TF-en írták).
Előző szezonból nem néztem ennyit és a Youjo Senki-n kívül nem is volt ami úgy igazán nyomott hagyna bennem, egyedül a Demi-chant bírtam még úgy igazán.
A mostaniakból nálam a Re:Creators az amiből a legtöbbet ki lehetne hozni és grafikában is az tetszik a legjobban.
Ezen kívül a többi nálam egynek elmegy(Tsugumono,Busou,Akashic records,Zero)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Lista
Köszi
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ha az eredeti író egy hasonló agymenése érdekel, akkor ajánlom még a Mob Psycho 100-et is.
Ez nagyon tetszett! Nehezen ultem neki mert par dolog a DBZ re emlekeztet ( ne kerdezzetek de valamiert ruhellem az egesz DBZ vilagot. Meg a rajz technikatol is hanyingerem van)
Szerencsere poenosra volt veve az egesz ezert szerencsere el tudtam nezni a DBZ dolgokat.
Tetszett. Poen volt. Sajna csak 12 resz es kb egyik karaktert sem ismerjuk meg. Mindenkit epphogy bemutatnak es ennyi.
Mindenkinek ajanlom.