72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #69708
    inkább Magical Girl Shite az szerintem... :D
  • orichalcos
    Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online
    1.rész

Érdekes, PUBG szerű kezdés volt. :D

Boku no Hero Academia S3
    1. rész

Ez inkább recap volt, mint valódi kezdés, de érdekel a folytatás.

Persona 5
    1. rész

A játék szériát ismerem, de egyikkel sem játszottam, így nem tudom hogy magával az 5. játékkal milyen kapcsolatban van az anime. Az biztos, hogy grafikailag az anime első része nekem bejön, sztoriból még semmit nem tudunk, de egyelőre érdekel a folytatás.

Magical Girl Site
    1. rész

Legelső Sailor Moon óta nem néztem Magical Girl animét (Kivéve ha a Kill La Kill-t annak vesszük), főleg nem DMG-t, szóval ez most így eléggé kérdőjeles nekem. Egy rész alapján még nem tudom hogy tetszik-e ez nekem vagy sem. Az ending meg WTF.
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2018.04.08. 12:09:25
  • CSOCSO
    igen ez volt az:D "masfel perces teaser".
    De valamiert ennek nem volt a szlogenjuk a vegen, hogy size does matter
  • CSOCSO
    SAO GGO egesz jo volt.
  • PetruZ
    Nobunaga no Shinobi S3: Nobunaga és aranyos kis nindzsája kalandjai tovább folytatódnak.

Hinamatsuri: Hősünk a tokiói jakuza egy prominens tagja. Bár nem főnök, meg van a respektje a hozzá hasonló "katonák" között és jó körülmények között éldegél egy lakásban, számos értékes műtárgyával körülvéve. Egy este kedélyes borozgatás közben egy különös fémtojás esik a fejére. A tojásról egy kislány arca néz rá és arra kéri, nyomja meg a hátul lévő gombot. Lehet, hogy nem kellett volna...
    Jóféle ez is. A laza, nagymenő jakuza és a szó szerint az égből pottyant kislány (akinek ráadásul különleges képességei vannak) párosa elég viccesnek és érdekesnek tűnik.

Devils' Line: Fú, hát ez annyira darkos, meg vámpíros, meg darkos, meg fantasy, meg darkos, meg minden, hogy hú... (Nem, ez igazából f*s.)

Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online: SAO spinoff a GGO világán, teljesen új karakterekkel. Katonai buffok biztos imádni fogják a taktikai és technikai paramétereket. Elsőre azért nem rossz, főleg az első rész vége volt érdekes.

(Van már Persona 5, Mahou Shoujo Site, és új Amachu! évad is, csak már bealszok. Majd holnap.)
  • RelakS

Evvótaz?
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2018.04.07. 23:26:56
  • CSOCSO
    franxx ot este nezem de az uj hero academy episode mennyira gagyi volt :/
  • CSOCSO
    le akartam irni de vegulis kitoroltem; Eddigi legeslegzsirabb bemutato/teaser (Szamomra) a godzilla volt. Mikor a csapat iskolas gyerek setal egy t rex korul es a tanar meseli, hogy ez volt a fold valaha elo legnagyobb ragadozoja. Majd hirtelen megremeg minden. Mindenki nez korul zavarodottam mikozben a tanar meg magyaraz. Meg egy hatalmas remeges. Gyerekek neznek korbe, tanar is zavartan nez majd hirtelen belep az epuleten keresztul egy akkora lab amekkora a t rex volt.
    GODZILLA. SIZE DOES MATTER
    beszartam. behugyosztam. g*ci jo volt. Azota nem lattam ilyen hatasos teasert. Mindenki csondben ult , all a foldon es mindenki ugy volt vele, hogy ez MI VOLT ES MIKOR LEHET MEGLESNI?!?!?
  • BEAST #69700
    Nagyon jó rész volt
  • dave9004
    Darling in the FranXX ep13...
    Rég folyt ennyi könnyem egy anime rész alatt/után.
  • RelakS
    Nem vicces, mikor egy trailerben benne van az összes jó akció, meg effekt.

Vajon úgy is fel lehetne kelteni az emberek érdeklődését egy film után, ha nem a filmből zanzásítanának másfél percet, hanem közvetlen előzményt forgatnának némi monológgal, ami esetleg a film elején van, vagy benne sincs?
  • Count Adyn
    csak óvatosan a kivánságok nem mindig ugy teljesulnek mint ahogy az ember elképzeli:D
  • LasDen #69696
    az is max az 1. rész spoilere és abból is kb 2 percnek...
  • CSOCSO
    Semmi baj. En a film trailereket se szeretem nagyon mert tul sok mindent lelonek benne.

ez viszont szpojler volt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy nap aztán véletlenül összefut a regnáló világbajnokkal, aki gazdáját hátrahagyva kimegy a lebujok világába, hogy összemérhessék az erejüket...

De nem azert mondom, hogy barmit is mashogy csinalj. Irogass tovabb, ahogy szeretnel. Ha minden alkalommal rinyalnek akkor valoban problemanak lehetne hivni a dolgot.
  • PetruZ
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Semmi spoilert nem szoktam írni és emiatt nem is fogom spoiler tag-ek közé tenni (egy-egy rész alapján elég nehéz is...). Csak azt írom, amit zanzásítva gondolok, pár mondatban. Elég különböző itt többeknek a véleménye is, hogy ezek alapján bárki eldönthesse, érdemes-e belenézni valamibe, szóval ha az ajánlásomra néz meg valaki egy sorozatot, vagy pont annak ellenére, igazából csak az illetőnek számít és nem nekem. Persze az nem rossz, ha elősegíthetem ezzel a világbékét, az örök kék energiát, meg mindent, de igazából azért teszem, hátha a jövő egy olyan tudósát tudom "megfogni", aki még az én életemben feltalálja majd a mindenki számára megfizethető, genetikailag tervezett anime macskalányokat...
  • CSOCSO
    Megalo Box nagyon allat! Azonnal elore ugrott a nezo listan. Igazabol orulok, hogy altalaban nalad csak az utolso mondatokat olvasom el, hogy egyaltalan milyennek tartod. Most, hogy meglestem az elso epizodot meglestem, elolvastam mit irtal es orulok, hogy nem szpojlereztem le magamnak par dolgot az iromanyod miatt.
  • RelakS
    Lehet :D
  • LasDen #69691
    annak az embernek a MU logója van a fejére tetoválva? :D
  • RelakS

• PetruZ
    Akkun to Kanojo: Térjünk vissza a szokásos mederbe... Hősünk középiskolás fiú, aki a barátnőjével állandóan tsundere módon viselkedik és sértegeti őt, de ha elkerül a szeme elől, máris elolvad, milyen angyalkája van, és titokban követi és fotózza is őt. A lányt látszólag nem zavarja a dolog, így is boldognak tűnik...
    Nagyjából ilyen rövid egy epizód is. Hát ez olyan... semmilyen. Pont, ha hosszabb lenne, talán élvezhetőbb lenne.
  • PetruZ
    Gurazeni: Hősünk 26 éves, egyedülálló, szemüveges, kissé már pocakos, és évente 18 millió jent keres, mint profi baseballos balkezes tartalék dobó. Megbízhatósága közismert, mégsincs megelégedve a fizetésével. Elődei. volt játékostársai példái járnak előtte, akik még gondos takarékoskodás mellett is elvesztették a pénzüket, mire nyugdíjkorba értek, mivel a visszavonult játékosok - megfelelő szakértelem híján - kevés állást tudnak betölteni, azt is jóval kevesebb pénzért. Elhatározza hát, hogy a rá váró még maradék 4-5 évben mindenképpen feljebb fogja tornázni a fizetését, mivel semmi máshoz nem ért.
    Ebben a szezonban végre nem maradunk baseball nélkül, sőt, mindjárt kettő is lesz (a Major új évada lesz a másik, bár azt kihagyom, az előzményekből semmit sem láttam). Ez inkább a játékra és a főszereplő gondolataira fókuszál, és a cím ("money pitch") is utal, mire lehet számítani. Egyelőre extra karakterek nem nagyon vannak, de a címkép és az op/ed alapján lesz itt valami romantikus szál is, ha minden igaz. Nem mondhatnám, hogy nagyon megfogott az első rész, de várok még pár részt belőle.
  • PetruZ
    Hát, nem a "fizetős, simulcast" helyeken. :) De mivel onnan szerzik, gondolom, már mennie kell valahol (vagy a weben).

#69681: A Hugh Jackman-féle Real Steel-re gondolhatsz, nekem is beugrott, de itt nem távirányításos robotok harcolnak, hanem a cucc rajtad van. Egyébként 50 éves évfordulója van az Ashita no Joe (Champion Joe, vagy Tomorrow's Joe) mangának, annak tiszteletére született most ez is.
  • LasDen #69686
    remake
  • EnxTheOne
    A Legend of the Galactic Heroes az remake, folytatása a réginek vagy mi?
  • IMYke2.0.0.0
    "There's sad news for Studio Ghibli fans today, as the studio's co-founder Isao Takahata has passed away at the age of 82."
  • DasIsFuck
    Én gogo anime-n szoktam animéket nézni és ott már fent vannak.
  • CSOCSO
    Ezeket hol nezed mert a fizetos simulcast helyeken meg nincs fent
  • DasIsFuck
    Erről egy film rémlik fel, de már nem emlékszem a nevére.:D
  • PetruZ
    Saredo Tsumibito wa Ryuu to Odoru: Dances with the Dragons: A jushiki egyfajta egyenletcsoport, ami a kvantummechanikai konstans bizonytalanságra van befolyással és használata megváltoztatja a fizikát, különleges hatásokat, egyfajta technomágiát hozva létre. A harci jushikishi-k olyan alakok, akik ezt kihasználva zsoldosként, fejvadászként küzdenek a sárkányok és egyéb szörnyek ellen a város külvidékein, hogy megóvják a bent lakókat, de igazából ők is csak a fejpénzből, napról-napra kell megéljenek. Két hősünk is ilyen alak, akik időnként civakodnak és beszólogatnak egymásnak, mégis gyakorlott párost lakotnak már egy ideje, ennek ellenére komoly anyagi gondokkal küzdenek. Mikor híre megy, hogy levadásztak egy őssárkány-féleséget, régi ismerőseik közül néhányan benyújtják a számlát, magukra vonják különféle politikai hatalmasságok figyelmét, és egy ismeretlen gyilkos is felbukkan, aki valami okból a jushikishi-kre vadászik...
    Akcióközpontú, felnőttesebb hangvételű technofantasy egy nem-Föld világon. Passz egyelőre, elég sok minden történik és zavaros még. Különösebben nem vonzott be, meglátjuk.
  • PetruZ
    Megalo Box: Valamikor a közeljövőben, amikor a nagyvárosok lepukkant külvidékén élő, azonosító nélküli tömegeknek csak az illegális versenyek jelentik az egyetlen szórakozást. Ezek közül is a legizgalmasabb, amikor emberekre lehet fogadni... A Gear, ez a mechanikus, exoszkeleton-szerű pótlék, felerősíti viselője erejét - és kitűnően alkalmas például a bokszmeccsek izgalmasabbá tételére. Mano e mano, a legférfiasabb küzdelem szemtől szemben, ahol a Gear-ek különbségét eltüntetheti a taktika, a reflex, és a tehetség. Hősünk is ilyen alak, aki illegális mérkőzéseken vesz részt, de állampolgárság nélkül esélye sincs bekerülni a Megalo boksz világbajnokságra és egyre kevésbé elégedett a helyzetével, hogy promótere mindig a meccsek nem feltűnő elvesztésére buzdítja, hogy a bukmékerek főnökei megszedhessék magukat. Egy nap aztán véletlenül összefut a regnáló világbajnokkal, aki gazdáját hátrahagyva kimegy a lebujok világába, hogy összemérhessék az erejüket...
    Nem sok reményt fűztem hozzá, de ez meglepően jól indult. Elég felnőtt hangulatú az egész, a rajz és animáció pedig nagyon pöpec, minőségi, valamiért a Cowboy Bebop-ra emlékeztet stílusában. Ajánlott.
  • PetruZ
    Comic Girls: Hősnőnk félénk, nincsenek barátai, és termete miatt gyakran nézik általános iskolásnak, emellett fáradthatatlanul próbálkozik mangaka lenni, de szörnyű kritikákat kap minden munkájára. Szerkesztője viszont bízik benne és elküldi egy vidéki, nyugodt kisváros kollégiumába, ahol hasonló korú, szintén mangaka lányok között lehet. Ők négyen aztán hamar összebarátkoznak és egymást segítve jutnak át a nehézségeken (vagy valami ilyesmi lesz majd).
    Mangás komédia és kicsit túl elszállt, hogy igazán komolyan lehessen venni, szóval nem ez lesz a csajos Bakuman, inkább a Stella no Mahou egyfajta gyengébb koppintása.
  • dave9004
    Gyorsan letudtad a szezont akkor :D
  • DasIsFuck
    Ez is egy olyan anime lesz, hogy a 88 szereplőnek a 88 körbebaszásán kell izgulni és drámázni, hogy ki, mikor, kivel és mivel?

Egyébként poén, hogy Luxembourgi a csaj.
  • DasIsFuck
    Ez a szezon is tele lesz nagyon jó animékkel, nem is tudom, hogy mit nézzek majd.
    A Soumát vagy a Soumát, esetleg a Soumát?

Igaz mondjuk lesz, Steins Gate, Hero Academy, Tokyo Ghoul meg Full Metal Panic úgyhogy akiket ezek érdeklik azoknak biztos jó lesz...
  • PetruZ
    Tada-kun wa Koi o Shinai: Hősünk, Tada-kun egy nap fotótéma keresése közben egy kissé szétszórt, de csinos, szőke külhoni leányzóval találkozik, aztán ez furcsamód még többször is megismétlődik különféle helyzetekben, például nagyapja kávézójában, majd az osztályteremben is. De mint ahogy a cím is mondja, Tada-kun sosem esik szerelembe... Vagy mégis?
    Újabb romkom, de ez teljesen normális, legalábbis a szereplők többsége az.
  • LasDen #69673
    rossz volt a dinamikája és a tempója a sorozatnak. A lizardmenes mókával még nem volt baj, ott jól működött a dolog, de aztán fölösleges dolgokra mentek el az értékes percek. Én is csak a 3. évadban tudok reménykedni hogy jobb lesz.
  • PetruZ
    Overlord II 2x13 END: Hát, ez az évad látványosan gyengébb volt, mint az előző. Látszik, hogy az író a másodlagos karaktereket tolta előtérbe, hogy kicsit kikerekítse őket, de a vége valahogy mindig az lett, hogy Ainz besasszézott és learatta a babérokat. A régi felállás szerintem jobb volt. Na mindegy, majd meglátjuk, mit hoz a harmadik évad.
  • LasDen #69671
    Elég töpörödött hely már az sg ahhoz, hogy elférjen... :D
  • Count Adyn
    +1
  • dave9004
    jöhet a mangás dolog szerintem :)