Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy én pl pont nem szoktam figyelni a szülinapos listát. Valami okosság (torta a név mellett, kedvencek lista, és jelezne az oldal) lehet, hogy jó lenne :)
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.06.18. 20:06:22
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Biztos senki nem kedvel itt
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
HBD
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A videó spoilereket tartalmaz az animéből, így a megtekintését csak azoknak ajánlom, akik már láttak a sorozatot, vagy pedig nem kívánják megnézni a jövőben.
egész rövid sorozat, de tetszett
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
az ilyen random videók vagy clickbaitek vagy bele van tolva mindenki kezdőoldalába.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Szerintem kb reális (kevés)
A
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ez 52 ezer http://indavideo.hu/video/One_Piece_1resz_magyar_felirat
Plusz pár más nézési lehetőség ezért írtam százezret (illetve emlékszem 100ezres videóra is csak nem találom lehet hogy törölték)
Persze egy stream szolgáltatást ha fizetni kell azért, ha reklámokkal zavar azért nem néznék sokan Magyarországon az anime tv a 2008as válság előtt ment, utána nem ... szerintem ismét ideje lenne (de persze ahhoz egy kockáztatni hajlandó médiacég kellene)
A
Illetve ha attack on titan szintet adnának a tvben (egy elszúrt nézhetetlen yugioh gx verzió helyett) az talán sikeres lenne.
Én azért elcsodálkoztam az egymilliárdos nézettségű kínai animén (az kétszer annyi mint USA+eu együttvéve) itt a one piece első részei pár százezres nézettséget értek el az Indavideón ( + aki nem ott nézte) valahogy furcsának tartom hogy százezer+os nézettségű műfajból senki sem akar-tud pénzt csinálni Magyarországon, se tv se mozi, se dvd se hivatalos stream eközben az (egyre jelentősebb) ázsiában mekkora a kontraszt...
A
Magyarországon csatorna szerintem már nem is fog.
Szerintem a célközönsége nem annyira néz tv-t úgy általában.
https://www.youtube.com/watch?v=jA5GVsZSiu8
https://youtu.be/XTtiDtz59FA
(csak szerkesztettem a kommentemet azért töröltem, de tény hogy kelet-ázsia szerte jobban megy a japán popkultúra mint nyugaton, gondolok itt pl arra hogy az AKB48nak is van kínai és indonéz változata snh48 és jkt48 néven, és mindkettő nagyon népszerű ... eközben nálunk még egy fél animecsatorna sem tudott megmaradni a magyar piacon, miközben világszerte egyre népszerűbbnek tűnik a dolog)
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2017.05.28. 17:42:49
A
Szerk.: Hopp, ez egy időközben törölt kommentre ment. :)
Szerk. 2: Vagyis erre: #68984
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.05.28. 17:39:10
És egy kis Knight's & Magic hype. Az első könyvet olvastam és a mangáját követem, ez a PV kissé megtévesztőnek tűnik (bár a manga is erősen átugrálta eddig a könyv kb. jó kétharmadának unalmasabb, főhős-szemszögű elmélkedéseit és a nagyon "ölelkezős-cukorfalat" részeket). A kezdődő hype ellenére szerintem nem valami nagy szám az egész, bár aki a mágikus-mechás témára bukik, annak be fog jönni és a fanservice is elhanyagolható.
Bár a dráma elnyújtása nekem mindig is negatív értékű és ez a japánok sokszor szeretik csinálni.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ezért az első fél óra után picit el is vesztett a film.
Ettől függetlenül a film üzenete átjött, de végig az motoszkált a fejembe, hogy ez még mindig nem üt akkorát, mint annó a oneshot amit olvastam belőle.(mindeközben örültem is neki, hogy nem üt akkorát.)
Itt 100%-ig biztos vagyok abban, hogy ha nincs semmiféle előismeretem akkor ütött volna egy nagyot.
Ez egy nagyon jó anime önmagában, csak én eleve rossz mindsettel ültem le elé.
Koe no Katachi
Nagyon ritkán van, hogy egy film ennyire betalál. Öngyilkosság, iskolai zaklatás, elzárkózás, magányosság, önpusztítás. A démonaim mind egy filmben. Persze tudtam mibe mászok bele és esélytelen volt, hogy ne érezzem egyes jeleneteit a magaménak. Pedig azért a kollektív probléma azért távol áll tőlem. De Nishimiya zaklatása és Ishida magánya mind olyan, amivel túlságosan is együtt tudok érezni, hisz nap, mint nap átéltem és átélem. Így a saját élményeimtől nem tudok elvonatkoztatni és önmagában értékelni a filmet. Egy ponton a 10/10-et is megadtam volna. De azt is megértem, ha valaki ezt erőltetett melodrámaként éli meg. Nem tudom...
9/10
A pantsu-s eddig jobban bejön, de majd meglátjuk melyik marad fenn. Itt már vannak megosztok is egy-egy torrentnél.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Hát így kissé érdekesebb nézőpontot kapott az ember :)
A videó spoileres, így csak azoknak ajánlom a megtekintését akik vagy látták már az első évadot, vagy pedig nem akarják soha megnézni a jövőben.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.05.12. 19:24:00
A könyvben is tetszett hogy a szereplők minden fontosabb eseménynél ott voltak a háttérben, csak Thane lázadó, Ciena meg birodalmi szemszögből. :)
Claudia Gray: Lost Stars (Elveszett Csillagok) című könyve manga adaptációt kapott.
Maga könyv egész kellemes volt de nem hittem volna, tovább adaptálják.
Az első fejezet alapján a dolgok közepébe vágunk de gondolom a múltat (ami a kedvencem volt) majd flashback vagy visszaemlékezés formájában kapjuk meg.
Star Wars: Lost Stars