102391
9858011931263749624.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!


Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
 • Zephyr Retiring #102391
  Transformers: Dark of the Moon 3D. imdb.

  Olyan 5 vagy 6 éve lehet meg nekem ez a rész, de valamiért teljesen végignézni eddig mindig kimaradt.
  Még jól emlékszem, idehaza 1991 nyarán jelent meg az első képregény rész "Alakváltók" címmel. Kemény 59 Ft-ot perkáltam le érte az újságárusnak, és kábé minden héten csillogó szemmel figyeltem a kirakatot, hogy kijött e már az újabb epizód.
  Akkoriban nagy divat volt még a fantasy képregény, bár magyarul csak kevés látott napvilágot. Osztrákból hozták be sorra a német nyelvű "Spiderman" és Batman" képregényeket, de azok gyűjtését meghagytam a haveroknak. Hihetetlen, hogy az akkori szenvedélyem irántuk, mennyire feledésbe merült mára..

  Utólag megfigyelve az imdb pontok alakulását az első résztől az utolsó Transformersig, látszik, hogy a 3D megjelenése kemény 0,3 pont emelkedést eredményezett a második részhez képest. Nem nagy eredmény, de maga a képi világ itt már az előző 2D részek után, egész pofásra sikeredett. Kezdem is érezni, hajdani Transformers megszállottságom apró szikráját, így úgy döntöttem, hogy be is szerzem 3D bluray-en a maradék kettőt is plusz a folytatást Űrdongót is, bár úgy látom ő már csak 4K-ban elérhető, 3D-ben csak a mozikban játszották.

  Maga a film ezen epizódja mélységeiben a már megszokott formát hozza: megmenekül a világunk.
  Látvány 5-ös, hang szintén, és 5+5 az 10 tehát autobotok ismét hajrá!!!!...
  10/10.
  Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.15. 10:16:52
 • repvez #102390
  7 vérfagyasztó nap/ Entebbe túszdráma 6/10

  Hát eléggé elceszték a filmet, mert bár valós eseményeken alapul , mégse lehet az egészet részleteiben jól megismerni, mert a film 1/3-ban egy a cselekményhez sehogyan sem kapcsolódó balettműsor próbáját és előadását mutatják egy olyan személy miatt aki részt vett az akcióban, de semmi különöset nem tett hozzá, vagy legalább is nem lett kiemelve a személye, hogy miért öt mutogatták .

  Egy csomó részlet kimaradt az eredeti történetből.Pont a fent említett felesleges szál miatt nem maradt idő kidolgozni bemutatni a dolgokat, a fő történéseket csak néhol egy snitt erejéig vagy narrálva tudjuk meg.
  Az Entebbe elnökéről se derül ki , hogy a valóságban milyen kegyetlen is volt. itt egy kedves fickónak mutatják.A túszmentest is 2 perc alatt lerendezték.
 • Tikal #102389
  Látom neked se amit irtam.

  Én se vagyok a torrent ellen, nem is reklamálok miatta :)
 • Tikal #102388
  Kösz hogy felhívtad a figyelmem arra is hogy ma már nem vagyok rászorulva a TV-Re ;)

  Sajnos a moziba még mindig rengeteg film úgy érkezik, hogy vagy nem is adják eredeti nyelven, vagy csak elbaszott időpontokban Budapesten.
 • Zephyr Retiring #102387
  + ha a tv elavult netán, a dvb c set top box (médiabox) már tutira tudja.
 • Zephyr Retiring #102386
  Látom, csak nem sikerült értelmezni a riport első mondatát..

  Egyébként ma már mindenkinek elérhetőek odahaza a digitális HD adók kábelen vagy művoldról. Filmek esetében megkeresed a hangsáv átváltót a távkapcsolón és tádám...máris eredetiben szól.
  Tehát van választási lehetőség...

  Torrent nélkül is lehet élni, én speciel nem is élek vele. Ritkán mozi, néha dvd lemez, ha kiadták bluray-en is, akkor meg az. Utóbbi kettőn is elérhető a több hangsáv.
  Ne érts félre, én nem vagyok a torrent ellen, de ha már ingyen filmezel, legalább ne reklamálj miatta.
 • LasDen #102385
  a tv-k nagy százaléka ma már lehetőséget ad arra, hogy bármilyen módon nézhesd a filmjeidet. Plusz a mai világban már nem vagy rászorulva a tv-kre. Innentől kezdve ez nem is neked szól, hanem azoknak, akik mondjuk szinkronosan (is) néznek filmet, sorozatot. iNNENtől kezdve teljesen felesleges fikázódni...
  Utoljára szerkesztette: LasDen, 2019.07.14. 11:26:26
 • Tikal #102384
  Azt mondja a sréc, hogy az emberek többsége a filmet a szórakozás miatt nézi, és nem a nyelvtanulás miatt. Na ez igaz is, és pontosan ezért nem nézem szinkronnal, mert egy a szar szinkron nem szórakoztat, kettő, szeretem al pacino eredeti hangját, és az szórakoztat, mellesleg pont arról szól a riport hogy milyen szar állapotban van a szakma, akkor miért is szórakoztatna a szar minőségű munkájuk? Választási lehetőségem meg nincs, mert a TV-ben nem adnak, marad a stream/torrent :)
 • Tikal #102383
  lol, még a riport szerint is az összes "kedvenc" szinkron 2000 előtti. Talán valamit ez is elmond...
  Utoljára szerkesztette: Tikal, 2019.07.14. 10:59:47
 • Kmarha #102382
  Midsommar
  Fehér éjszakák

  A rendező és író (Ari Aster) előző filmje a Hereditary (Örökség), olyan mély hatással volt rám, hogy ott és akkor kijelentettem, a következő filmje azonnal nézős lesz. A moziközönség is annyira beleélte magát a filmbe, olyan jó élmény volt, hogy sajnos most is a moziba nézés mellett döntöttem. Ráadásul a filmnek most volt a premier vetítése, úgy gondoltam, erre tényleg csak az fog ilyenkor beülni, aki tudja nagyjából hogy mire számíthat.

  Erre kaptam egy mellkas döngetve, nyál fröcsögve röhögő közönséget, akik azon is sakál torokból röfögtek, ha valaki azt merte mondani a filmben, hogy "Kész az ebéd". Így hát a filmet értékelni nem tudom, mert egy másodpercébe nem tudtam beleélni magam, maximum elmondhatom, nagyjából mit és hogyan láttam.

  Az alkotás a Hereditary sajátosságait követve, elsősorban családi (illetve itt párkapcsolati) drámával vegyített szürreális, erősen művész filmes horror. Nagyon furcsa karakterek, betépett (begombázott) látvány világ, állatias, elborult színészi játék. Az biztos, hogy a rendező erősen merítkezett Alejandro Jodorowsky műveiből. Csak azt még megspékelte némi explicit gore jelenettel (magyarán előszeretettel mutogatja az eldeformált holtestek minden fajtáját a képernyőn) egy olyan környezetben, ami majdnem hogy végig, éles, napsütötte fényességben tündököl.

  A film 2,5 órás, nehezen befogadható, tényleg inkább művész filmes alkotás, mellyel vagy szemlátomást nem tud mit kezdeni a közönség, (vagy én értettem nagyon csúnyán félre és valójában ez egy vígjáték). Minden esetre senki másnak nem ajánlom, csak annak, aki tudja, hogy mire (és hol) vállalkozik.
 • LasDen #102381
  régen is voltak próbálkozások, de ez több változást hozhat.
 • Zephyr Retiring #102380
  Ezt most néztem, de a témát csak részint érinti, így spoiler..

  Elég szomorú ez, de sok mindent megmagyaráz.
  Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.14. 07:56:19
 • LasDen #102379
  Extreme Job

  Egy kutyaütő drog nyomozó osztag egy újabb lehetőséget kap, hogy végre valamit jól is csináljanak. A cél személyek megfigyeléséhez elkezdenek egy csirkézőben dolgozni. De annyira felfuttattják a helyet, hogy a megfigyelésre már nem marad idejük...

  Több véleményt is olvastam, hogy igen vicces a film, így azért elvárásokkal ültem le elé. De nem kellett csalódnom. Ha nem is hangosan nevetős, de folyton akad valami baromság, amin jókat lehett derülni. Ha akció-vígjáték kell, ez legyen az...

  7.5/10
 • kutyakiki81 #102378
  The dead don't die (2019)

  Jim Jarmusch filmjei nekem egyáltalán nem jönnek be,de ennek adtam egy esélyt. Továbbra sem Ő lesz a kedvenc rendezőm :)
  Az IMDB szerint a kategória comedy/horror, de igazából egyiknek se jó. Jim megint összeszedte kedvenc színészeit, (Tom Waits, Bill Murray, Adam Driver, Steve Buscemi, stb...) és rájuk nem is lehet panasz. Iggy Pop, Selena Gomez, RZA is remek. Rengeteg a filmes easter egg, és az egyéb kikacsintás, meg persze a mondanivaló.
  Nekem ez mégis egy unalmas művész-horror volt.

  4/10
 • Jim Morrison - VIP
  #102377
  The World's End

  első 40 percet átvészelitek, majd ti is legalább annyi sört isztok mint ők, egész j ó lesz
 • ToxiMaxi #102376
  Néha (amikor eszembe jut), szoktam azt csinálni, hogy elindítom a felvételt a box-on és egy óra múlva kezdem el nézni, így elég sok reklámblokkot át lehet ugrani de ezektől a szinkron reklámoktól hányok, rengetegszer vissza se kapcsolok arra a csatornára.
  Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.07.12. 12:31:41
 • AnuluWork #102375
  Kis kedvencek titkos élete 2
  7,5/10

  Nekem jobban bejött, mint az első rész. Vannak benne városi kalandok, és vannak vidékiek.

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  A cirkuszi rész alapja nekem túl erőltetett volt, ennyire béna tigris szerintem nincs a Földön, de ezt leszámítva még az is ehető volt. Az öregasszony és a macskái rész pedig tényleg ütött. Volt egy ilyen szomszédunk, ismerős volt. Amióta van macskánk azóta a macskák legtöbb baromsága szintén. Kutya kapcsán is jól előhozták a vidéki szagokat. Azért nem legalább 8as, mert pár jópofa szereplő hiányzott. Amúgy nem túl hosszú a film. De tuti lesz 3. rész. :)
 • AnuluWork #102374
  Egybe van hangolva az egész reklámszarság. Hányok tőle. Legjobb példa: Moziverzum. Elindult reklám nélküli csatornaként, megkötöttek rá x szerződést, erre tele van reklámmal, ráadásul ezen is ua reklámügynökség szabotálja a filmeket, mint a legtöbb hazai filmes csatornán.

  Nem tudom miért nem fogják fel, hogy ahogy reklám, már kapcsolnak is át máshová a népek. Annyi a nehezítés, hogy már koordináltan egy időben megy mindenhol az összes reklám ahol film van, kivétel a külföldről sugárzott filmes csatornák ill. amelyiken nem ez a reklámügynökség lett a befutó.
 • kutyakiki81 #102373
  Anna (2019)

  Egy hete láttam a trailer-t, előtte semmit sem hallottam a filmről. A Red Sparrow és Atomic blonde keveréke, csavaros történettel (ami eléggé kiszámíítható) és jó akciókkal (amiből lehetett volna több is)
  Ha túltesszük magunkat azon, hogy egy szőke modell egy hadseregnyi férfival is összeugrik, akkor elég szórakoztató film.

  6/10
 • Zephyr Retiring #102372
  Kölcsönlakás imdb.

  Teljesen másra számítottam, csalódás volt. Szabó ugyan hozta a Hajnal Tímeás formáját..
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  csak itt nem dugott meg senkit

  Jogos a 10/3,5.
 • darkSectorxxx #102371
  Ezt vágom, de amit keresek, az keleti film... :)
  És van még1, de nem tudom ugyanaz a film-e, ahogy indul:

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Van egy olyan is, hacsak nem ugyanaz a film, mikor egy rendőr helyszínelnek egy kis árok mentén egy hulla ügyében és a filmben ez egy sorozatgyilkosnak egy áldozata, és asszem csak nőket támad meg... Valszeg ez egy másik 3. film lesz.


  Amúgy thx a tippet, ez a film is tetszett régen. :)

  Ide csak becsesztem gyors, amik eszembe jutottak, meg neten láttam címeket, de sok még hiányzik.
  Már sokkal régebben el kellett volna kezdenem összeírkálni.

  Filmlista
  Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.07.10. 22:06:03
 • darkSectorxxx #102370
  WOW köszi mester... azaz! :)
 • Jim Morrison - VIP
  #102369
 • Bokafix2 #102368
  1. Az Ezo TV akármelyik adásának betelefonálóinál akad ilyen sztori. Le is veszik az átkot, csak bírjad percdíjjal. :D
 • Seth #102367
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  1. Shutter (2008) Árnykép , egy 2004-es japcsi horror amerikai feldolgozása
  2. passz

  Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.07.10. 21:05:07
 • darkSectorxxx #102366
  Üdv, gyűjtögetem össze emlékezeteim szerint azokat a filmeket amiket láttam és töbszörnézőseknek ítéltem meg, vagy szimplán csak tetszettek. Próbálom apránként a listát bővítaeni.

  Az a baj, hogy iszonyúan sok keleti filmet nem tudok már melyiknek mi volt a címe, csak azt hogy mik történtek a filmben.
  Ha valaki tudna segíteni esetleg, most éppen 2 film kapcsán, szívesen fogadnám. Köszönöm előre is.
  Spoilerben leírom a 2 filmben amiről fel lehet ismerni, ha valaki látta őket, hogy melyik filmek, csak a címüket kéne kideríteni.

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  1:
  Horrorfilm, és a végén az lesz a fordulat, hogy a főszereplő ugye a film végéig azt érzi mintha folyamat fájna a háta meg a nyaka, mintha nagy súly lenne rajta és a végén jön rá, hogy a szellem a nyakában ül végig az átok miatt csak nem tudta ugye!

  2:
  Egy krimi, egy nőt keresnek asszem és az a lényeg hogy a végén kiderül hogy megölték és egy kádban találják meg rózsaszirmokkal a fürdővíz tetején
  ha rémlik nektek a 2 film valamelyike akkor szóljatok

  Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.07.10. 20:57:59
 • SzinesGeza #102365
  "gyors áttekeréses"

  No comment.
 • Sequoyah #102364
  Rim of the World (2019)

  Ahhoz kepest, hogy egy alacsony koltsegvetesu Netflix tucatfilm, kifejezetten jo. A sztori jo, a film szorakoztato, szoval ha mar ugyis fizettunk a Netflixert, megeri megnezni.
  De meg veletlenul sem egy A kategorias Hollywoodi filmnek megfelelo minosegu.

  Negativumok:
  - A CGI eleg olcso, szerencsejuk hogy a mai technologiaval mar az olcso CGI is egesz jo minosegu.
  - 1-2 jelenet, foleg amikor a kolykok baromkodnak az Adidas boltban majd a Mustanggal nagyon stilusidegen, es lathatolag idohuzaskent tettek bele.
  A foszereplok egesz jo teljesitmenyt nyujtanak, de a csak perceket kapo mellekszereplok kifejezetten benak, vagy a karakteruk lett benan mgirva.

  Szoval valahol egy Asylumos parodia es egy komoly Hollywoodi sci-fi kozott van feluton. De nem kell draganak lenni egy filmnek hogy szorakoztato legyen, legalabbis ha nem keril el egy teljes mozijegy arat erte.

  6/10
 • Zephyr Retiring #102363
 • Zephyr Retiring #102362
  ×××h. anding = h. ending, stukket = stukkert stb.. ×××
  Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.08. 10:13:54
 • Zephyr Retiring #102361
  Arrival (Érkezés) imdb.

  A film kb 87%-ában szart sem lehet látni mert vagy éjszaka van, vagy szürkület, bár tény, hogy nem is maradunk le semmiféle akciójelenetről.
  Ennek ellenére rühellem ezeket a félig szürkén látható képkockákat. A sci-fiket viszont komálom, így meglestem.
  Az ötlet jó, hogy a csaj látja a jövőt, de ez esetben meg kár feltenni a kérdést magadnak: "változtatnál e a jövődön, ha tudod mi fog történni?"
  Nyilvánvalóan vagy tudod a jövődet, vagy nem, de ha változtathatsz rajta, akkor nem is tudod.. Ha ugyanis többféle jövőbeni esemény "látomásaid" vannak, akkor az már inkább a fantázia világa. Tehát ha olyan szemmel nézem a filmet, hogy a csaj a jövőt látja, akkor okés a sztori, de ne tegyük fel a kérdést: "mi lenne ha?" Mert az lesz amit tudunk. Vagy látszódjon egyfajta víziónak a jövőből, de ez esetben meg érdemes több variációt is láttatni.
  Amúgy összességében mint idegen lény idelátogatós film..
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  egy faszság volt, mert mi az, hogy a csaj menti meg a világot az összefogás ötletével. Mitől? hogy különböző országok értelmetlenül idegen tárgyakra lövöldözzenek?
  Amíg csak azokra lövöldöznek, nincs mitől megmenteni a világot. Nem is beszélve arról, ha a tojás izék meg tudják a jövőt, mi a [email protected] jöttek ide egyáltalán? Maradtak volna a seggükön odahaza, s akkor senki sem lövöldözik rájuk.

  Há nem? Há de!
  10/6.

  War Dogs (Haverok fegyverben) imdb.

  Már az elején lelövik a poént, hogy megtörtént események alapján dobták össze. Kedvenc jelenetem:
  Amikor a dagi drogért beugrik a régi haverhoz, de nincs otthon. A néger utcagyerekek meg á[email protected]ák a fejét, hogy majd ők adnak neki olcsóbban is. Aztán egy kicsit elszabadulnak az indulatok, pedig a dagi csak játszani szeretett volna velük...
  Simán el tudom képzelni, hogy ez a valóságban is megtörtént pl.
  A finálé viszont tuti megjátszott happy anding volt. Ha stukket nyomok valaki homlokára, majd szánalomból elengedem, annak nem adok később sem egy valag pénz lelkiismeret furdalásból. Örüljön a kis dagi, hogy nem lőttem le.
  10/8.

  Percy Jackson: Sea of Monsters (P.J.: Szörnyek tengere) imdb.

  Jó kis fantasy...lett volna, ha a fő gonosz jólfésült selyemfiú nem full idióta: feléleszteni egy olyan szörnyet, aki mindent elpusztított maga körül anno, egy igazi [email protected]ág. Mégis mit várt? Együttérzést? Hálát? Persze, hogy eledel lett a végén.
  A küklopsz is felcseszte az agyamat a napszemcsivel. Ha felveszi, akkor senki sem fogja tudni, hogy ő küklopsz? Plusz este meg már [email protected] sem lát benne.. A beképzelt harci pipikről meg már inkább nem is mondok semmit. De valaki lepofozhatta volna őket igazán, csak hogy érzékeljék már ki is a pasi. Egyszer nézős volt.
  10/3.

  One Fine Day (Szép kis nap!) imdb.

  Ezt is szépen lehúzták 6,5-re. Azért attól már csak GC és MP szereplése miatt is többet kellett volna adni.
  Ezeket a figurákat kevésbé profi színészek még rosszabbul adták volna vissza szülőként.
  10/7. Mert lekötött, de nálam ez is egyszer nézős marad.


  Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.08. 10:09:00
 • hawkie22 #102360
  Hellboy (2019)

  Ez most mi volt? Emlékszem még a Ron Perlman-féle Hellboy-ra, na azon legalább lehetett szórakozni, de ez? Az itteni Hellboy valami elmeroggyant, a legutolsó útszéli hajléktalan is szarrá veri, az "ügyet" is csak nagy nehezen göngyölíti fel. Szerettem volna "rendesen" megnézni, de ebböl csak egy gyors áttekeréses megnézés lett.

  Max. 4/10

  Spiderman: Idegenben (2019)

  Na, ezen viszont jól szórakoztunk a haverokkal. Kellö mennyiségü humor, egy kis dráma, az akciójelenetek odacsapnak. Jól telt az a másfél-két óra. A stáblistás jelenet után pedig mindenképp várom a 3. részt.

  9/10
 • kutyakiki81 #102359
  Fehér éjszakák /Midsommar

  Már a rendező előző filmje is elég beteg volt, itt sincs ez másképp. A film baromi hosszú, 140 perc.... Ebből az első egy óra felvezetés, egy családi dráma, a helyszín és a szereplők bemutatása. Aztán valami olyan agymenés indul el amit nehéz megmagyarázni. Konkrétan fingom sincs mit láttam. Tudom bennem van a hiba, mert IMDB-n repkednek a 10 pontok, de tegye fel a kezét, aki őszintén azt tudja mondani : Igen, mindent értettem!
  Jó értem én az összefüggéseket a
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  gyász, a szakítás
  és az ehhez tartozó képkockát, de ez egy kicsit sok volt.

  Brutalitás is akad a filmben, és pár olyan jelenet ami közben kellemetlenül érzed magad a moziban.
  Sajnos ez nem az én világom.

  3/10
 • kutyakiki81 #102358
  Yesterday

  Danny Boyle-tól kicsit többet vártam. Az alapötlet nagyon jó, jópár poént szül, és az sem zavaró, hogy igazából nem kapunk választ arra mi történt. Én mondjuk egy shazam számkeresős poént elsütöttem volna :)

  A Rocky nevű arc jól eltalált karakter, Ed Sheeran jól égeti saját magát, és amikor megjelenik
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Robert Carlyle mint John Lennon
  ott padlón volt a protkóm.
  Ez a rom-kom nekem valahogy se nem vígjáték, se nem romantikus film. Nézhető, de nem lesz klasszikus.

  6/10

  Utoljára szerkesztette: kutyakiki81, 2019.07.05. 19:42:37
 • Bokafix2 #102357
  Kolosi maga vallotta be, hogy ők vagdossák szanaszéjjel a filmeket, de lényegében úgyis mindegy... a fő, hogy így élvezhetetlenné válik az egész.
 • Zephyr Retiring #102356
  Yesterday-t látta már valaki innen?
  Kivi vok.
 • MrAndree #102355
  Általában nem a reklámok miatt vágják meg a filmeket, hanem hogy lemehessen korábban, alacsonyabb korhatárbesorolással. Illetve egyszer úgy olvastam nem ők vágják hanem már ilyen "TV kompatibilis" verziót vesznek meg.
  Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2019.07.04. 00:01:13
 • extra sensory #102354
  2000-es évek elején néztem az RTL-en egy akciófilmet. Vége lett, én meg olyan kurtának találtam, aztán elintéztem egy vállrándítással, majd pár hónapra rá kikölcsönöztem azt a filmet dvd-n, és akkor vált világossá, hogy a mélyentisztelt rtl-es kollégák, bizony vagy 20 percet kivágtak a filmből. Gondolom, hogy beleférjen az időbe a sok geci reklám. Akkor néztem utoljára RTL Klubot, meg úgy mindenféle csatornát. Képesek voltak kivágni a legjobb jeleneteket. Mi a szar értelme van így leadni egy filmet. Szégyen gyalázat.
 • repvez #102353
  Hollandiában van szünet a film közben . ujratankolni és elvégezni a folyó ugyeket .

  amugy Magyarországon pár moziban nem csak hogy nem adják le a stáblistát, de van amikor a filmet is megvágják, hogy beférjen a 2-2,5 orás intervallumokba a 2 vetités között.
  Legalább is én már jártam igy mikor megnéztem valamit moziba és később mikor már a tv is adta, akkor meg csak néztem, hogy erre a részre nem emlékszem és egyböl volt értelme a jelenetnek is .
 • BaliBoy #102352
  Nekem csak azért szokott maradni mert a moziban olyan brutál sós a popcorn, hogy egy idő után már szó szerint marja a só az ajkaimat.
  Nem tudom miért kell ennyire túl sózni. Lehetne azzal magyarázni, hogy akkor többet iszik az ember, de elég ritkán van olyan szerintem, hogy valaki a film alatt kimegy még üdítőért.