102179
9858011931263749624.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!


Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
 • repvez #102179
  Lehet igy, a gépek lázadása!
 • repvez #102178
  igy egy kicsit logikusabb a helyzet.
  Remélem azért lesz az elején elmagyarázva, hogy hogy volt az itélet nap és hogy tudnak a gépek magukat fejleszteni.
 • LasDen #102177
  igen, ilyesmiről beszéltek korábban
 • Seth #102176
  Ő lehet a minta, akiről a kinézetet vette a Skynet ? Kíváncsi leszek azért, hogy mi alapján választotta
 • LasDen #102175
  Schwarzi nem terminatort játszik, hanem embert
 • Sequoyah #102174
  Tomb Raider (2018)

  Izgalmas film, latvanyos es akciodus, es jo a hangulata is. Alicia Vikandernek alapvetoen jol all a szerep.
  Ket komolyabb problema zavart a filmben:
  - Nem rossz a tortenet, de nagyon sablonos. A standard talaljuk meg a sirt, torjuk fel, mentsuk meg a vilagot es kozben gyossuk le az ellenseget sztori. Ez nem ment az elvezhetoseg rovasara, de amennyit rakoltottek a filmre megerdemelt volna egy rendes sztorit, es akkor emlekezetesebb lenne.
  - Zavart hogy Lara Croft itt teljesen inkompetens a tobbi Lara Croft megvalositashoz kepest. Rengeteg hulyeseget csinal. Oke, ez egyfajta eredettortenet, de nem latom hogy hogyan valna kesobb belole azza a profiva amit a jatekokban/korabbi filmekben lattunk. Nem egy eltanulo/elsportolo akinek csak a terep-tapasztalat hianyzik. A tudasa kimerul annyiban hogy gyorsan fut es ugyesen ugrik.

  De osszessegeben hozza a kotelezot, szoval elvezetes.

  7/10
  Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2019.05.23. 17:07:37
 • repvez #102173
  Hát nem vagyok elragadtatva .Mi ez a tini travi terminátorok gyülekezete. a szőkét nem sikerült beazonositani, hogy férfi vagy nő.
  De ha ez a 2. rész után játszódik, akkor kiváncsi vagyok, hogy hogyan kerültek oda ezek a robotok , meg föleg a régi T-800-as, ha azt beolvasztották.
  Sok a kérdés egyenlöre.
 • TBTPumpa - VIP
  #102172
 • hapi #102171
  Rush 10/10

  Megnéztem újból Niki Lauda történetét, a szomorú esemény miatt. Nem bántam meg!
 • dzsagon #102170
  mert hátulról szereted inkább?
 • tigeroo #102169
  Az megvan, hogy Egerton énekel mellé és nem Elton? hihetetlenül tehetséges!
 • SzinesGeza #102168
  Mi köze Elton John-nak a Rocketman képregényhez?
 • repvez #102167
  Akkor ezt nem akarom 3d-ben megnézni nem akarom , hogy az arcomba tolják :P
 • kutyakiki81 #102166
  Rocketman

  Moziból kifele jövet két nézőtől is azt hallottam, hogy "A Bohém rapszódia jobb volt"
  Szerintem felesleges a két filmet, a két zenészt összehasonlítani. A Rocketman félig musical,félig életrajzi film. Nekem a musical rész annyira nem tetszett. Taron Egerton remekül hozza a szerepet, de Oscar-t nem hinném, hogy hazaviszi Elton John megformálásáért.
  A film vége viszont annyira felpörög, hogy azt éreztem mintha a készítők későn vették volna észre, hogy lejárt a film 2 órája és gyorsan be kell fejezni. Az utolsó 5 perc viszont remek!
  Még a Bohém Rapszódia visszafogottan kezelte Freddy homoszexualitását, itt ezt jóval erősebben az arcunkba tolják.

  7/10

  Jöhetne egy Guns 'n' Roses film!
 • LasDen #102165
  nemtom mikre gondolsz, de én nem érzek ilyesmit...
 • Bokafix2 #102164
  Ez egy fasza középiskola lehet... én is járni akarok oda. :D
  (Az miért van, hogy mindig az ilyen tiniribancok a világmegváltó nyócezer iq-jú agytrösztök?)
 • LasDen #102163
  See You Yesterday

  Két tehetséges középiskolás csinál egy időgépet. De ez csak hátrafelé műxik, az is max 1 hét és 10 percig tudnak maradni. CJ testvérét lelövik a rendőrök. Úgy dönt, hogy megmenti.

  Nem egy nagy was ist das, de nincs 1,5 óra sem az egész. Nem unalmas, gyorsan a lényegre tér. De az időutazáshoz újat nem tesz hozzá.

  6/10
 • vérpocok #102162
  Ennyi csalást elnézhetünk az akciófilmek készítőinek, ugyanis a realizmus az élményfaktor rovására menne. Egy valós John Wick a "vadászidény" kezdete után néhány perccel már halott lenne. Teljesen mindegy milyen profi. Valahonnan lepuffantanák takarásból, és kész. Csak itt már nagyon kibillent a mérleg nyelve, mert az átlagosnál jobban megsértik a fizikát.
 • Synchronous - VIP
  #102161
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Én ezt értem, de golyóálló öltöny ide vagy oda, az esésből származó ütődést, hogy fogja fel? Ha kb. 50 méterről csapódsz a betonnak azon mit segít egy golyóálló öltöny? Az ütődés ereje miatt a belső szervek óhatatlanul sérülnek: hatás-ellenhatás törvénye.
 • Prof William #102160
  Mondjuk ilyen szempontból majd minden akciófilm túl van tolva.

  Régebben anno a NatGeón, hogy egy hasba/hátba rúgás vagy egy fejre mélrt ütés után még legerősebb fizikumú ember is a legjobb esetben percekig csak kóvályog. A valóságban is általában ezért érnek véget a verekedések, egy jól időzített jobbegyenes után.
 • hawkie22 #102159
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  A golyóálló öltönynek van alapja, mert azt csináltatott magának, de orvosi szempontból a filmek kicsit túl vannak tolva. Amiket ezek túlélnek, hát, azt kell mondjam, hogy ha ilyen betegeink lennének, akkor nem lenne munkánk baleseti sebészként. :)
 • buddabudda #102158
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Azt hiszem az első részben csináltatta az öltönyét a Continentalban, ami golyóálló. Utána ha figyeled látszik is hogy sokszor leesnek a töltények róla.
  Egy ekkora esést meg simán túlél azután, hogy egy haslövéssel meg egy vállszúrással elintézi a legjobb bérgyilkosokat közelharcban.
 • Synchronous - VIP
  #102157
  Ami nekem durva volt:

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Miután a végén szitává lövik és hatalmasat zakózik a magasból, nekiesve minden szarságnak, azt hogy lehet túlélni?

 • Prof William #102156
  Ez jutott eszembe nekem is. Ha tényleg bérgyilkosok lettek volna akkor kb lesniperkedik Wicket és kész. Semmit sem tudott volna tenni ellene.
 • Bokafix2 #102155
  John Wick 3: Parabellum (2019)

  Kicsit túlzás az a 8,2. Annyiban különbözik az előző résztől, hogy magasabb a kill count. Már-már nevetséges volt, ahogy többszáz embert szitává lőnek ketten. Csak egy megállás nélküli dara az egész film. A végére már elfáradt a szemem.
  15 millió dollár a vérdíj ezen a szerencsétlenen. Amikor felkerült a vérdíjasok listájára rögtön top1 lett, de ami az érdekes, hogy a 2-dik helyezet vérdíja már csak 2 millió dollár. Elég profi lehet a srác.
  De ami értelmetlen volt az egészben, hogy a bérgyilokok mentek rá, mint hangya a kenyérmorzsára, de egyik idiótának sem jutott volna eszébe, hogy leheveredjen egy tetőn kempelni, aztán távolról sniperrel leszedje, mikor látja hogy jön-megy az utcán. Valahogy mindenki Bunyós Pityunak érezte magát.
  4 pontot adnék rá, de a Mátrixos nosztalgia miatt adok rá plusz egyet (Keanu elsüt egy olyan dumát, amit a Mátrix 1-ben is... na meg Fisburne és Keanu együtt is nosztalgikus volt)

  5/10
 • LasDen #102154
  Along with the Gods: The Last 49 Days

  Méltó folytatása lett az első résznek. Ugyan olyan izgalmas, érdekes és látványos. És jól elmélyítették a karaktereket. Megismerjük az örzőket is hogy kicsodák voltak.

  7/10

  Creed II

  Egy klisé fos halmaz az egész...

  3/10

  One Cut of the Dead


  Azt hittem, hogy valami nagyon trash dologba futottam bele, de ez zseniális. 20 perc után tűnt fel, hogy semmi vágás nem volt még. Mondjuk adja magát a címből. Aztán ami utána jött, fantasztikus.

  7/10
 • Jim Morrison - VIP
  #102153
  Happy death day 2u

  Szerintem nem volt rosszabb az elso resznel. Ugyanazt megsem csinalhattak meg lepesrol lepesre. Szerencsere a vidamabb/viccesebb par perces resz megmaradt :)
  ha elso resz tetszett akkor szerintem ez is fog
 • LasDen #102152
  Rampant

  Maga a film semmi xtra vagy különös. Korrektül van megírva és előadva. Nagyon nem lehet unatkozni alatta és könnyen követhető a dolog. Korrekt kis zombis hentelés. Még az ázsiai filmekhez nem szokottak számára is könnyen fogyasztható...

  6.5/10

  Bár technikai szempontból sem kiemelkedő, de ez a film is jól mutatja, hogy azért alapvetően máshogy vélekednek a keleti és nyugati filmesek az akció jelenetekről (meg sok másról is). Az ilyen stabil, steadicames, jól követhető és min. elfogadható koreoval megáldott jelenetek manapság ritkábbak hollywoodban, mint ázsiában. Nincs handycames rángatózás és miliszekundomokra szétvagdalt pillanatok. Nem akarom fetisizálni itt a keleti filmgyártást, mert ott is vannak bőven szar alkotások. De ez egyszerűen jobban megtalálható ott...
  Utoljára szerkesztette: LasDen, 2019.05.18. 22:18:47
 • nordan #102151
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  megölte a két Cartell tagot???
 • Jim Morrison - VIP
  #102150
  The Mule

  Jobb mint amire szamitottam.

  7,5/10
 • BenedekFeco #102149
  Greta

  Hideg Gréta, a zakkant magyar zongoratanárnő kalandjai, aki vetésforgó módjára szedi áldozatait. Elég lassan indul be, de egész kellemes péntek esti szórakozás lett a végére. Persze őrült újdonságok nincsenek benne, és ha már magyar, akkor azt a két és fél mondatot, meg a "mézeskalácsot" megtanulhatta volna egy kicsit jobban is :)

  5/10
 • LasDen #102148
  Ralph lezúzza a netet

  Kicsit csalódtam. Anno az első részt szerettem. Kedves, aranyos cucc volt. Ami helyenként itt is meg van, főleg az első felében. De már nem ugyan az sajnos. Főleg, hogy ez az e-bay vonal erősen reklám szagú számomra. Persze az egész tele van ilyenekkel, de akkor is.

  6/10
 • BenedekFeco #102147
  See you yesterday

  BLM propaganda múvi, nyomokban időutazást tartalmaz. Teljesen "jól" bemutatja az USA-ban jelenlévő túlzott rendőri brutalitást. Baszod, ha a zsaru azt mondja, hogy ID, akkor odaadod és nem pattogsz a fekete büszekeségeddel. Ha azt, hogy ne mozdulj, akkor meg ne kotorássz a zsebedben mert pórul jársz :) Mellé még rasszista kötsögök is a rendőrök nullás IQ-val. :) "Épp kergetünk két rablót, akik futva menekülnek és egy fél percre szem elől tévesztjük őket. Dikk, hát épp itt sétál lazán 2 n*gger, az egyik ráadásul kb. 2x akkora, mint a gyanusított. Basztassuk má' meg őket"

  csak Michael J. Fox 3perces szereplése miatt
  1/10
 • Kongy #102146
  Detective Pikachu

  Igazi fanservice a '90-es évek gyerekeinek. A Pokémonok iszonyat aranyosak, nagyon egyben van az egész látványvilág. A sztorit próbálták fordulatosra megírni, de van 1-2 logikai bukfenc, és rendesen el nem magyarázott dolog. De ha ezek felett szemet hunyunk, remek szórakozást nyújt, igazi nosztalgiabomba, minden benne van ami miatt anno a Pokémont szerettük. 7/10
 • LasDen #102145
  Big Brother

  Veszélyes kölykök kínában Donnie Yennel. Csak ez nem annyira mély dráma. Sokkal könnyedebb és egyszerűbb. Az üzenet egyszerű és könnyen érthető, de ez nem von le az értékéből. Sőt, az utolsó harmadban még van is egy rész, amikor még komolyabb vizekre eveznek. Bár nem merülnek alá ebben a témában, de már az is dicséretes, hogy foglalkoztak vele. Donnie Yen karizmája viszi el a hátán a filmet. És azért 2x csak jól elveri a népeket, hogy tduják hol a helyük. Nem feltétlenül kiérdemelt, de úgy érzem díjazni kell a próbálkozást...

  7/10
 • SzinesGeza #102144
  Röhejes volt ott az első rész is. :)
 • Dynamic #102143
  Kb. erre számítottam. Az biztos, hogy a röhejes második rész után, már esélyt sem adok a harmadiknak.
 • CalebJoe #102142
  Erősen túlértékelt sorozat lett belőle pedig semmi extra látványos koreográfia meg Keanu Reeves de semmi több.
  Lövöldözős film terén nálam még mindig A Fegyverek Istene viszi a pálmát pedig nem mai film, John Woo egy zseni, gondolom hatással lehetett a munkássága erre a Chad Stahelski-re is.
 • kutyakiki81 #102141
  John Wick Chapter 3.

  Nagy elvárásaim nem voltak a 2. rész után, az pedig garantált volt, hogy az első rész szintjét ez a felvonás sem közelíti meg,
  Még brutálisabb, még pörgősebb, stb... Bodycount az egekben, non-stop túlzások, és John Wick még azt is megmutatja hogyan lehet egy fegyverként használni.
  Az akciójelenetek között pedig valami történetnek csúfolt sablon próbálja nem egyhangúvá tenni a filmet. Sikertelenül. Sok ennek a mozinak a 2 óra.

  4/10
 • Bokafix2 #102140
  Brightburn (2019)

  A Superman sztori újragondolása a film. Nyilván nem egy gonosz Clark Kentről van szó, csak egy random gyerekről, aki az űrből jött és mindenben megegyezik Superman-el. Az nem derül ki, melyik bolygóról származik, sem az, hogy miért kötött ki a földön. Viszont elég korán megmutatkozik a pszichopata természete.
  Horror lévén nem spórolnak a vérrel, és megtudjuk pl. azt is, hogy mi történik az emberi testtel, ha fénysebességgel nekirohan egy szupersűrűségű nokedli.
  Mondjuk azt nem lehet állítani, hogy a kor mindenre mentség, bár tény hogy 12 évesen még nincs kialakult személyiség vagy morál, nincs felelősségérzet a tettek iránt, és ez az attitüd vissza is köszön a kis Brandon viselkedésében. Nagyon is impulzív és akaratos. És míg egy átlag családban a szülők az ilyesmit lerendezik egy atyai pofonnal, addig Breyeréknél ha ezt valaki megcsinálja, akkor traktorral csapják agyon viszonzásul.
  A színészi munkával nincs különösebb bajom, viszont lehetett volna akciódúsabb. Persze nem vártam Acélember szintű zúzást, de legalább jöhetett volna a hadsereg, meg tankok, vagy ilyesmi. Erre odamegy pár rendőr egy shotgunnal. Mentségükre szóljon, nem tudták hogy kivel van dolguk.
  A végében benne van a folytatás lehetősége, és remélem, hogy meglépik a Gunn fivérek, mert sok potenciál rejlik még a filmben, csak ki kell használni.

  7/10