Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
illetve ezek mennyire depisek, drámaiak, szerelmi storyk? Állítólag SHAFT animálta, õket meg bírom. illetve az "experimental animation" tag kíváncsivá tett.
@
Szemezgettem kozben a hozzaszolasokban, hogy a baromsagot megcafoljam. 😄
"csocso14 2006. dec. 31. 18:46 | #13526
"Én épp a Hikaru no go vége felé járok, nagyon jó kis anime, izgalmas és az ember alig bírja ki, hogy ne nézzen meg egybõl vagy 20 részt. És ha már a Hikaru no go-nál tartunk abból még nem láttam képet itt a fórumom, van belõle?"
Bulykin 2009. júl. 15. 21:47 | #25686
"Hikaru no Go letudva,röviden: kúrvajó!!😛
a special is nagyon tetszett"
Rundstedt17 2009. júl. 18. 16:22 | #25734
"Nem rég elkezdtem nézni a Hikaru no Go-t...És hát...
Rohadt jó,hihetetlen hogy már az elején megfogott,nincs egy unalmas rész,az animék többsége megirigyelhetné"
Doddy a düdõ 2010. jún. 02. 22:50 | #30087
"go szabályait máig nem tudom, hikaru no go mégis az egyik kedvencem :p"
Amugy nekem mindegy, ha a jo animeket nem nezed, meg te vesztesz vele nem en. 😄DDDD
olyan vagy mint biomage....az is folyton rámerõlteti a baromságait 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Leszedtek belole 13 reszt es ha bejon , akkor leszeditek a tobbit is.
Ginat Killinggel meg gyorsan haladok...😄 Az egyik ellenfél egyik brazilja durván õrültnek nézett ki...sosem beszélt hanem hatalmas vigyor volt rajta....kinéztre se volt bizalomgerjesztõ....
a sorozat meg zseniális valamiér 😄
Nem Dan-kunra kell haragudni az a lenyeg es akkor nem lesz rossz a szajiz a nezese kozben. 😄DD
Amugy javaslom neked is a Hikaru No Go-t, mert az ezerszer jobb ennel, meg akkor is le fog kotni, ha semmit nem tudsz a Go-rol.
Nem veletlen, hogy mikor ajanlottam legeloszor 4-en neztek meg innen es mind a negyen 3-4 nap alatt megneztek , mivel ok se tudtak egyszeruen abbahagyni a nezeset. 😄 Pedig 72 resz az nem keves, megis szinte az egeszeben fent tudtak tartani a nezo erdeklodeset.
Request from Devi515
Request from maLakai
Request from ronihun
Request from Vesgar
Váó, de népszerû vagyok 😄 ha nem szólsz Beast, hogy fogadjam el, sosem veszlek észre titeket.... 😄
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Doraemon az olyan 1800 körül fut asszem.
----
Oké Ruley, nem droppolom. Most hogy mondod a karakterdinamika tényleg stimmel. De valahogy mégsem szimpik. Szóval az Arias tsundere újonc messze jobb volt, mint a Sora no Wotos. A cselekményre kíváncsi leszek. K-On meg tényleg a kinézet, de az nagyon.
----
Inukamival egyszer mintha már próbálkoztam volna, Special A asszem hordozható HDDn még megvan. Iskolába azt vittem animevetítésre xD kislányok elvoltak vele... Lehet, hogy akkor megnézem ha még megvan.
Seitokai no Ichizontól valamiért tartok. Talán itt volt róla valami vélemény, vagy máshol, nem tudom :S Lehet, hogy tényleg szünet kéne kicsit... valahogy olyan "néznék valamit, de semmihez sincs igazán kedvem" :/
@
Seitokai no Ichizon
Special A
Inukami!
És ha gondolod fogadd el a friend requestet. :p
Egyébként ezzel a kettõvel ellenben ennek a végére lesz rendes cselekmény.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
~1800 rész 😊))
Húúú...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
en egy hetvege alatt neztem meg. egesz jo kikapcsolodas.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
van a gépemen To-love-ru meg Sora no woto... egyik sem jó erre...
egyelõre leszedem K-On 18-t... mellette meg Showder klubbot nézek xD
jöhetnek tippek.
Kritériumok:
-legyen normális release
-ha ecchi akkor minimum DVD
-könnyed, nevetgélõs, de lehet akár szakadva röhögõs is
-elõny ha Plan to Watch listámban van
Ha mégsem könnyed, nevetgélõs, de mégis marha jó és leköt, akkor jöhet olyan is 😄 FMAB-t pl. így néztem. Abszolút nem volt kedvem a stílusához... de gyorsan megcsinálta 😊
@
Már csak egy kérdésem van: Látta valamelyikõtök a TELJES sorozatot? <#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
---
Eltértek a mangától??? O.o Egész Anime no Chikara projectnek az a lényege, hogy eredeti animét csináljak, ne mangafeldolgozásokat O.o szóval... Mivan??
@
Igazából a legijesztõbb az egészben, hogy még így sem unom. Viszont a perverz fõszereplõkkel még mindig hadilábon állok. Az viszont nem zavar ha egy vagy több lelkesebb szereplõ zaklatja a hõsünket. :d
Nálam most meg "hegyekben"(Suzuka, Lamune, Kimi ni Todoke, Bokura Ga Ita) áll a néznivaló, de egyikbe sincs kedvem belekezdeni. Most valami hadakozós-romantikus-ecchiskedõs sorozatot kellene keresnem, mert az Isekai no Seikishi Monogatari-t lassan már másodperc pontosan megtanulom. 😄
Aktuális: Sora no Woto... 2. résznél vagyok... karakterek nem szimpik, egyelõre nem is látom mirõl szólhatna az egész... nem jön át a hangulata...
@
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Filmnél szerintem egyértelmû miért: mert addig is csak moziban nézhetõ, és nincs warez... Aztán ha nagyon megcsappantak már a nézõk, na akkor jöhet a DVD/BD...
@
Mint ahogy nyugati kiadók egy nagyobb siker után arra állnak rá hogy évente futószalagon gyártsanak teljes értékû folytatásokat amíg ki nem apad az aranybánya, úgy a japánoknál ha valami sikeres, azt nézik hogy hogyan tudják a lehetõ legkevesebb tartalmat szétnyújtani a lehetõ leghosszabb idõre, hogy az egész évtizedben abból éljenek meg.
Nem szakértõként, azt gondolom, itt is van egy intervallum, ami felett a terjesztõ és a gyártás rendelkezik - ez idõ alatt a hivatalos vetítések, és a promó is zajlhat.
Utóbbi például épp a lemezes megjelenés kedvéért, vagy netán a kedvezõ fogadtatás okán a folytatásért, szponzor keresésért...