Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Boldog születésnapot! :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Igaz... igaz... fejbõl idéztem (javítottam a korommal), és ezer éve tanultam meg... :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Hát kb. jól gondoltam :D
LasDen
36. éves lettem én, meglepetés e költemény, csecsebecse, ajándék mellyel...

/kedvenc verse/

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
36. éves lettem én, meglepetés e költemény, csecsebecse, mellyel...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen!

Máté94
Hanyadik?:D
Tudom ezt nem illik megkérdezni egy férfitõl.<#idiota>
IMYke2.0.0.0
Köszönöm - sajnos, most már tudom, hogy ma van :)))

Lelouch
Boldog születésnapot!
efti
Boldog szulinapot, de akkor csak titokban :D

WWFSMD?

Jakuza001
Fiatalsag bolondsag. De majd ha elered az en koromat. HAHAHA :D

Máté94
Ja, elfelejtettem, hogy már az apám lehetnél :DDD
IMYke2.0.0.0
Egy idõ (kor) után az ember nem szívesen tart számon ilyesmit <#alien>

Máté94
Hogy lehet ilyet elfelejteni...<#wow2><#wow1>
IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen! <#wave>

IMYke2.0.0.0
Húúúúú, nagyon-nagyon szépen köszönöm!!!<#worship>
El is felejtettem, hogy ma van...

E.L.: <#szeret><#szeret><#szeret>

LasDen
hápi születésnapot.. :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94

Boldog Születésnapot Imi!^^
LasDen
nincs holdon....csak lusta vagyok nézni...amúgy meg bármit lehet rárakni....

armageddon666
K-On!! 18.

Azunyan nevetése Ritsun :D Priceless :D Már csak ez elvitte a részt :D
Meg persze ugye hogy az egész Mio "szívatására" ment ki :D Akkor meg tudjuk milyen aranyos...
Yui is vicces volt (Ro-Mio :D) Illetve Tsumugit is egyre jobban megkedvelem :)

És Ritsu×Mio!! :D Remélem, hogy lesz majd elõadásos rész. Csókjelenettel :D

@

armageddon666
Hatsukoi Limited speciel bejött.

Ga-Rei Zero meg azért túlzás hogy a befejezõ résszel kezdõdik.

És hogy lehet ilyen rövid sorozatot holdra tenni? O.o

@

Gurren
nekem tetszett. most nézem, hogy aa-n 9/10-et adtam rá :o

Máté94
Mondjuk a 4. részben az a jelenet kárpótolt. A Pocky-s :)))
LasDen
eleve elõzmény sorozat úgyhogy tökmindegy...az eredményt így is úgy is tudod...itt az oda vezetõ út a lényeg...bár nálam most holdon van....

Máté94
De legalább az OP és az ED jó volt. :D
Most Gai-Rei Zero-t nézem de ez is olyan sorozat ami a 12. befejezõ résszel kezdõdik. :D
LasDen
elég egyszerû volt jah...:D

Máté94
Hatsukoi Limited se alkotott nálam kiemelkedõt. Egynek elmegy:)
Ruley
Számomra az Arakawa tipikusan az a fajta anime volt amirõl valamiért folyton úgy éreztem hogy jól esett volna ha egy kicsit komolyabban vette volna magát, nem csak végig az ökörködés megy.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
nem volt spoiler....az elõzetesbõl így is láttam, hogy mi lesz :D

efti
Elsore en is kicsit tartottam az Arakawatol, pont a csillageju foszer miatt, de nagyon hirtelen a legjobban vart heti anime lett az elozo szezonban

WWFSMD?

armageddon666
Arakawát lehet megkéne nézni... bár valahogy ijesztõ a csillagfejû... :D

@

armageddon666
K-Onból nem lehet spoilerezni :D

@

efti
Coalguys-ban nezem, de frostii-bol is lattam mat toshon a 19et, de akkor elnezest kell kerjek a spoiler miatt :(

WWFSMD?

Ruley
Mármint ha a Shaft stílusából kéne hasonlítani valamihez, akkor sokkal inkább az mint a Zetsubu vagy az Arakawa.

Egyébként nekem az eredeti Visual Novel változat akkor is jobban tetszett, bár az inkább egy hagyományos értelemben volt lélegzetelállítóan szép,

LasDen
van már 19. rész??? hmm....mindegy...amíg nincs chihiro sub addig várok...:D néha van hogy minden logikát nélkülözve ragaszkodok valamihez :D

LasDen
nemtom...nekem nem a monogatari jutna eszembe....sõt....igazából semmi nem jut eszembe róla...:D de tény hogy jó volt, szép volt....melodies még mindig várat magára.....

efti
Most neztem meg a K-on!! 19-et, hat basszus meg ez se volt olyan resz amiben rendesen zeneltek volna :( kihuzzak a 26dik reszig a koncertet vajon?

(amugy a K-on kifejezetten osztonzo mindig arra, hogy gyakorlojak kicsit, a zene hianya egy zenerol szolo animeben mindig maga utan hagyja azt az urt amit a sajat gitarommal kell kitoltsek. Viszont ma ez nem fog menni <#rinya> talaltam vevot a gitaromra es az ujat jovo het kozepe-vege elott nem fogom tudni megvenni <#schmoll2> )

WWFSMD?

Ruley
Az animáció gyönyörû, hasonló mint a Bakemonogatari-nak.

LasDen
most hogy utolértem a keiont és várnom kell a részekre ez így nem olyan jó....ezt jobb lett volna egyben nézni....valahol hiba volt elkezdeni, de mégse hiba mer amúgy kurva jó, csak nagymennyiségben még jobb :D

Gurren
államtitok

armageddon666
Te ki vagy? E?

Meg ha már ki-kicsoda...

Lelouch te milyen nickkel voltál mielõtt Lelouch lettél? :D Rég volt már a névváltásod...

@

Jakuza001
Akkor torlom is az armageddon666 nevu altomat. :D

Máté94
:c
Gurren
nem hiszem, az egyik az enyém :3

armageddon666
mind az alregjeid :C szervezett animéztetés :C

@

LasDen
csak azé is próbálkozol :D de most baj, hogy nem most hanem mondjuk 1 hónap múlva fogom megnézni??? :D az meg még nem biztos hogy sokat vesztek vele....lehet hogy nekem majd nem tetszik és dobom a picsába :D persze a fordítottja is fenn áll....

BEAST
Memories. Szerintem eég drámai meg szép, kicsit depis is, de nem viszik túlzásba. :) Viszont a Melodies már nem tetszett annyira mint a Memories.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
ef - a tale of memories vagy a melodies van elõbb.

illetve ezek mennyire depisek, drámaiak, szerelmi storyk? Állítólag SHAFT animálta, õket meg bírom. illetve az "experimental animation" tag kíváncsivá tett.

@

Jakuza001
Nerm eroszak a disznotor. Amugy a baromsag raderoltetese es a valoban szinvonalas anime kozott van egy kis kulonbseg. :D

Szemezgettem kozben a hozzaszolasokban, hogy a baromsagot megcafoljam. :D

"csocso14 2006. dec. 31. 18:46 | #13526

"Én épp a Hikaru no go vége felé járok, nagyon jó kis anime, izgalmas és az ember alig bírja ki, hogy ne nézzen meg egybõl vagy 20 részt. És ha már a Hikaru no go-nál tartunk abból még nem láttam képet itt a fórumom, van belõle?"

Bulykin 2009. júl. 15. 21:47 | #25686

"Hikaru no Go letudva,röviden: kúrvajó!!:P
a special is nagyon tetszett"

Rundstedt17 2009. júl. 18. 16:22 | #25734

"Nem rég elkezdtem nézni a Hikaru no Go-t...És hát...
Rohadt jó,hihetetlen hogy már az elején megfogott,nincs egy unalmas rész,az animék többsége megirigyelhetné"

Doddy a düdõ 2010. jún. 02. 22:50 | #30087

"go szabályait máig nem tudom, hikaru no go mégis az egyik kedvencem :p"

Amugy nekem mindegy, ha a jo animeket nem nezed, meg te vesztesz vele nem en. :DDDDD

Gurren
pedig még kevés is volt a 72 :(