72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • xblades
    A Key művek sokszor ilyenek :) hogy később derül fény az elején bemutatott eseményeknek.
  • LasDen #69805
    az utolsó harmada nem a legjobb, de érdekes volt. Az egésznek az értelme pár résszel később fog kibontakozni (7-8. rész)...
  • DasIsFuck
    Nézett már valaki random generátor alapján kiválasztott animét?:D

Én így néztem bele úgy másfél hete az Air-be, úgy 5 részig jutottam egyhuzamban, de még mindig talány számomra, hogy mit és miért nézek éppen:D
  • LasDen #69803
    MALon találtak valami biztonsági rést, aztán most lassan kapcsolgatnak vissza mindent. Így majd publik lesz ha majd jó lesz...
  • armageddon666
    Koszonom, ebben van, amit mar lattam (One Punch Man), van amit kineztem mar (Drifters, Amagi Brilliant Park), van amit kizartam (Prison School :D), es csomo ismeretlen cim, majd utanuk nezek legkesobb ha MAL jobb allapotban lesz, de akar elobb is.

Lista MAL miatt privat, vagy valamit nem allitottam be? Azt lattam, hogy sok funkcio nem mukodik.

Tobbiek listajat is szivesen veszem. :)

#69801 bolgar korus, megerte kattintani :D
    Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2018.06.12. 21:24:29
  • CSOCSO
    coub 1
    coub 2
    +extra
  • LasDen #69800
    a lista még privát malon, úgyhogy az bukó.
    de...
    Tamako Market, Overlord, Ore Monogatari, Drifters, Mobile Suit Gundam: Iron Blooded Orphans, Gochuumon wa Usagi desu ka??, Kobayashi-san chi no maid dragon, New Game, Prison School, Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri,
    Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!, Non Non Biyori, Net-juu no susume, Koe no Katachi, Demi-chan wa kataritai, Sakamoto desu ga, Amagi Brilliant Park, One Punch Man, Shirobako

mondjuk a "mindenképp megnézendő" nem feltétlenül igaz mindre... :D
  • armageddon666
    Sziasztok,

1000 eve nem irtam, meg csak ugy nagyjabol olvastam a dolgokat, de kezdetnek csak egy 5 eves lemaradast potolnek. Az volna a kerdesem, hogy az elmult 5 evbol mi az, amit mindenkepp megnezendonek javasoltok? Johetnek tok szubjektiv velemenyek is, meg a "benne van minden top 10 listaban, szet volt hypeolva, nekem nem jott be" jellegu cimek is.

Listam, kiszurendo a latottakat. Plan to Watch reszt ne nezzetek, tervezem az atdolgozasat, tovabba van is nehany anime, amivel megtoldanam mar most is.

A pontozasok folott is hunyjatok szemet, tessek figyelmen kivul hagyni. :)

Koszonom szepen.
  • BEAST #69798
    Nem gond, így is lesz n+1 isekai témájú manga/anime. :)
  • LasDen #69797
    mondjuk érthető.
  • PetruZ
    Sh*tstorm happened again... A manga nem egy nagy szám, de animében megnéztem volna.
  • RelakS

És még sok más fasság ebben a face posztban
  • xblades
    A myanimelist anime lista részlege újra elérhető szerkeszthető :) A többit későbbre ígérik.
  • IMYke2.0.0.0
    "az első évad 12 része az a vége a történetnek, ha utána nézné a 2. évadot akkor zavaros lenne"

DE ha egyszer épp az volt a szándéka a készítőknek, hogy nem egyenes vonalú, "szokványos" történet legyen...!
  • IMYke2.0.0.0
    Mondjuk én végigküzdöttem az Endless 8-et és láttam is benne a logikát, meg a változásokat, de még egyszer már nem lennék rá képes :)
  • RelakS
    Kinek hogy jön be jobban.

Nekem az időrend jobban bejött. Másnak meg a TV-s vetítésben a végére került akciódús rész jön be jobban.

Amúgy Endless 8 rulz!
  • biomage
    de ahogy nézem, az első évad 12 része az a vége a történetnek, ha utána nézné a 2. évadot akkor zavaros lenne, legalább írj egy listát hogy kéne az epizódot nézni.
    Spoilert csak félélőségre nézd aki akarja

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A három legjobb részt úgy állítom be neki hogy az lesz az utolsó résszek a nagy harc asakurávak, és a két dráma ep ami utána van idörendben

De azért kéne egy lista hogy állítsam be a 2 évadot, hogy ne legyen nagy error a történet síkjában
    Utoljára szerkesztette: biomage, 2018.05.29. 19:03:44
  • IMYke2.0.0.0
    Hidd el, jobban jársz a TV sorrenddel...
  • biomage
    amikor néztem suzumiyat, akkor tv adás szerint kellett nézni mert csak egy évad volt, nem pedig időrendben, de ahogy látom most már mindenki az időrendet ajánlja, és két évadra.

• LasDen #69787
    a mal nem halt meg...
  • dave9004
    Halott MAL helyett vmi jó helyettes? Anilist?
  • PetruZ
    Van BD is belőle (plusz a film és a Yuki-chan spin-off). Vagy nem értem, mire gondolsz, hogy rosszabb lenne a minősége? Ilyen tudtommal csak az első Kareshi Kanojo kiadással fordult elő.

Hogymicsoda?
  • biomage
    Hali

2 kérdés
    amikor néztem Suzumiyat még nem volt dvd verzió, érdemes megnézni?

Tud valaki olyan pl amin nem időrendi sorrendben vannak az epizódok youtubeon?
    Utoljára szerkesztette: biomage, 2018.05.29. 12:17:31
  • CSOCSO
    sehol egy bohoc. sehol egy szorny
    annyira wtf!?!?
  • CSOCSO
    A ket trailernek kb SEMMI koze egymashoz. WTF??? A masodik trailerben latott kartyas-hajos jateknek az anime verziojat elkezdtem nezni tavaly vagy azelott es kb 4-5 epizod korul fel is adtam mert unalmas volt. Arrol azonnal felismertem az animet de az elso az mi a szent szar azt nem tudom? Meg erdekesebbnek tunik is a sok szorny miatt de az animeban nem tudom hol voltak szornyek, talan a vege fele. Valamit nagyon kihagyhattam az animenal mert semmi fasza szornyes verekedes nem volt. Animeban bohoc dologra sem emlekszem. Az elso trailer valami kuuuurva nagy atbaszas lehet vagy nem tudom.. Elso trailer masrol sem szol, csak a szorny oldolkesrol. Masodikban meg kb alig van megemlitve.
  • Inquisitor
    Nem sok időm van, pedig van sok sok jó NEM amerikai film, japán, koreai, kínai, néha még orosz is, időm nincs rájuk. Új generációs kínaiból talán a Ghost Tribe-ot láttam csak, de ha lesz kis időm ... mostanában sajnos anime sorozatokat is altatom, bár hirtelen olyan sok mindenről nem tudok, amit érdemes lenne néznem.
  • Inquisitor
    Ooops. Igazából EZT akartam betenni, frissebb, jobb, picit több derül ki belőle.
  • IMYke2.0.0.0
    Már nem csak ilyeneket gyártanak (azon kívül ugye, hogy már rendereket is gyártanak a teljes világnak), már az élőszereplőseik is egyre jobbak - az elmúlt pár év darabjai ezt már megmutatták.

A render és a tartalom/belbecs miatt már ezt bátran ajánlhatom: "Legend of the Demon Cat"
  • Inquisitor
    Kínaiak mióta csinálnak nagy költségvetésű MANGA adaptációt?
  • ximix #69777
    Gantz cosplay-es leányzó
    - link
  • PetruZ
    Nem teljesen anime, de érdekelhet egyeseket: Japán egyik legnépszerűbb figurája (persze Hello Kitty után), Rilakkuma saját stop motion bábtechnikás sorozatot kap a Netflixen, valamikor jövő tavasszal.
  • CSOCSO
    Pont most neztem meg a 6. reszt. Vegig akartam tekerni az egeszet. Rendesen mar rangasaim voltak. Erdekesnek indult de szerintem GAGYI.
    6 epizod utan meg mindig nulla egyutt erzesem van akarkivel is.
  • Count Adyn
    Viszont ez a SAO: alternative egész jó lett, első 5 rész legalábbis bejött:)
  • LasDen #69773
    azelőtt kerestem rá, hogy írtam volna... :D
  • biomage
    mikor csekoltátok le utoljára?
  • LasDen #69771
    a manga 2009 óta hiatuson van betegség miatt. Yazawa Ai azóta sem írt semmit és egy naptáron kívül semmi jele, hogy folytatódna...
  • Count Adyn
    Az összes kérdésre a válasz nem :D
  • biomage
    Anno néztem Nana t az animaxon, akkor még nem fejeződött be a történet mangát, és animét, már vége? és happy end lett a vége?

Ne írj semmilyen spoilert.
    Utoljára szerkesztette: biomage, 2018.05.19. 22:46:08
  • BEAST #69768
    Én már az első 3 rész után kaszáltam. Szörnyen rossz.
  • PetruZ
    Bekövetkezett a vég: kaszáltam a Yowamushi Pedal-t a 4. évad közepén. Az első két évada nagyszerű volt, még utána a New Generation is elment, de ami most, a következő Interhigh idején zajlik, az számomra már élvezhetetlen és gyomorforgató. Béke poraira...
    A szezonból korábban megtartottak közül szintén dobtam még a Tada-kun wa Koi o Shinai-t (sehová sem vezet) és a Hisone to Masotan-t (szimplán uncsi) is. Ami maradt, azok viszont jók, még a Comic Girls is feljebb lépett.