Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
K-ON + loli = win! 😄 (De tényleg, nem is olyan rossz eddig.)
Elsőre úgy tűnt, az évad Demi-chan-ja lesz, de nem az, viszont önmagában is érdekes, vicces, no meg hát kicsit furcsa is.
Aki bírja a katolikus szimbolikával és egyháztörténettel teli misztikus-nyomozós sztorikat, annak biztos be fog jönni, nekem nem igazán tetszett.
A szezonban az első, ami érdekes és jól is néz ki.
Az OP alapján 6 kialakuló pár mindennapjait lehet majd követni, kár, hogy ez ritka unalmasan van kidolgozva. Ha olvasnom kellene, valószínűleg pár oldal után bealudnék rajta. Ezen nem segít az sem, hogy az álló grafikák ugyan kb. átlagosak, de az animáció nagyon elnagyolt, olcsó munka, elég bénán néz ki. Ez ennyi is volt nálam.
1. rész.
Adtam neki egy esélyt, és valszeg nézem majd hetente. 😊 Jó volt ez szerintem.
My streams: https://beam.pro/oriic
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egész jó volt.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
De lehet csak nekem nem tetszettek.
PSN ID.: Beegabor
Eddig egy sem került fel a listára.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Hát, ilyen még nem volt, én legalábbis nem emlékszem kvízversenyzős középiskolás rom(?)-komédiára...
Ez is 4-koma-alapú romkom, de különböző szereplőkkel, szintén rövidebb epizódokkal.
ezzel a sztorival akár egy hentai is lehetne és az még közelebb is állna a valósághoz 😄
Pörgősebb (egy 4-koma manga az eredetije) iskolás komédia, kis ecchi és talán halvány harem beütéssel, rövidebb epizódokkal. Meg lehet nézni, néhányszor lehet nevetni is a hülyeségeken (mondjuk az ilyen sorozatok általában hamar kifulladnak)...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.07.04. 18:50:57
Valamennyire érdekes a felütés már az első részben és ami a végén történik, szóval nem arról a tipikus folyamatról lesz szó, hogyan találnak végre egymásra, hanem hogy az érzelmek, vagy a kötelesség győz. (Mondjuk az eddigiek alapján nagyon nem úgy tűnik, hogy win-win, vagy szokványos silly romkom lesz a vége.)
Nem átverés - nem trójai, vírus estébé?
//Ja, és ha valaki letöltötte, feltehetné valahová... akar a halál regisztrálni a Usenetre.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.07.04. 18:37:05
Átlagos sztori, átlagos animáció, egynek elmegy egyelőre.
Egynek jó, lehet rajta mosolyogni, és nem elsősorban focis, inkább középsulis seinen.
Knight's & Magic: Mivel olvastam a(z első) könyvet és követem a mangát is, valamennyire vártam, mit hoznak ki belőle, de mélységesen csalódnom kellett. Az anime egy szörnyen megcsonkított, kibelezett hullája az eredetinek. Rengeteg dolgot kihagytak, átugrottak, vagy egyszerűen lerövidítettek, plusz olyan dolgokat erőltettek bele, ami nem is szerepel az eredetiben. Nem mondom, hogy a könyv, vagy a manga mestermű, de szórakoztató a maga stílusában, ez viszont iszonyatos volt. Semleges nézőként nem tudom, mennyire fog bejönni egyeseknek, én mindenesetre az első rész után máris dobtam. 😞
Az indavideot külföldről nézi valaki? Hogyan lehet megoldani hogy működjön? (esetleg chromeon bellül)
Ha kapok választ akkor előre is köszi.
Animehez kéne 😉
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.07.01. 22:10:29
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: Rafanir, 2017.07.01. 20:04:36
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE