Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
"It's not that anime will never be the same with Satoshi Kon gone. It's now much more likely that anime will always be the same. "

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
R.I.P! :(((
IMYke2.0.0.0
Tény, hogy nem fõszál, de a történet szerves részét képezi, az elsõ sorozatban mindenképp.
De, nem szóltam...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
Rip
pedig milyen fiatal volt... edesanyammal egyidos.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
nem volt nagy spoiler, mert nem ez a foszal.

LeventeV
ez nem volt nagy spoiler. kosz a valaszt.

Ruley
:( Rip :(

Pont múlt héten néztem a Paranoia Agent-et. Jó volt.

IMYke2.0.0.0
Szerintem, ez neki rohadt nagy spoiler volt... szerintem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Azt a rohadt igazságtalan életbe!!!!
Ugye, nemrég vettem és néztem meg a "Perfect Blue" extrákat - benne a rendezõ mágussal, és a PB-iskolával. Az egyedi látásmódja, kifejezõképessége és az animációhoz való ragaszkodása - kérték, élõszereplõs rendezõ is legyen, de nemet mondott - példamutató (volt), és komoly terveket is szõtt.
Áááá, igazságtalan az élet.
Nyugodjék békében!

IMYke2.0.0.0
Ezt talán jobb lenne magad megtudnod...

IMYke2.0.0.0
Ennek örülök. :)
De, szerintem, nélkülem is belendültetek volna valamikor... :)

"Kamichu"-ut épp tegnap este kezdtem el - 3 rész már megvan. Kellemes, kedves sztori.
A rajzolás is kiváló, valahogy egyedi és közel áll a valósághoz. Yurie szeretni való.

LasDen
bázzeg...RIP...:(

LeventeV:
nemtom spoiler-e...
eltûnik majd az after storyban újra feltûnik, akkor már felépülve....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Satoshi Kon mai napon elhunyt, Madhouse is megerõsített, 47 évesen.

Olyan filmeket köszönhetünk neki, mint a Magnetic Rose (Memories), Perfect Blue, Millenium Actress, Tokyo Godfathers, Paranoia Agent, vagy a Paprika, jelenleg pedig a The Dreaming Machine-on dolgozott (Yume-Miru Kikai).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
a Clannadba mi lesz Fukoval? talalkozik a noverevel?

LasDen
ez is de jó....

logót meg nem ezt akartam, de tõlem ez telt :D

efti
Azert szepen beindult ez a topic, kb miota Imi megjelent napi 40-100 hozzaszolas csak van :) Fel evvel ezelott kb a heti 10 ha megvolt..

Haremolos, vegere oszejovos animek: a legtobb haremnel azert eleg szajbaragos szokott lenni mar az elso par reszben, hogy ki is lesz a vegere a befuto. Ami a vegere osszejovos animekat illeti, engem valahol rettenetesen bosszant, hogy baromi ritka az olyan szerelmi temas anime ami nem vegere osszejovos, hanem sokkal inkabb a ket karakter kapcsolatarol szol. Persze vannak kivetelek (Kare Kano, Bokura ga ita es meg par) de sajna nagyon nem annyi mint a 12-24 epizodon keresztul egymast kerulgetos vegen szerelmet vallos tortenetekbol.

Kamichu: az elso 1-2 resznel nalam is dobashataron volt, de az utanna levo epizodok alatt megszerettem a sztorit.

WWFSMD?

Zomil
ez tényleg jó :)

megj.: nem tudtam ki vagy amig meg nem néztem a neved, már hozzászoktam a régo logodhoz :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
ez egész jól sikerült keresztezés :D
http://www.youtube.com/v/Y0Pvtv6WirY&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

BEAST
Ez a DearS is egész aranyos egyszer nézõs anime volt. Kár, hogy ezt már láttam a Chobits-ban, csak itt androidok helyett génkezelt szolgálólányka volt. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Kamichu-ba egy valami nincs.
Az a felháborodás, hogy létezik egy emberi isten. Mert olyan nyugodtan fogadták, hogy ez a lány egy istennõ mintha az a világon a legeslegtermészetesebb dolga lett volna. :DD
LasDen
igen azt gondoltam....mostmár ismerem õket...:D

Lelouch
A 3.-ról még nincs semmi hír. De ha jövõre adják is a mozikban, normális minõségre a mostani tapasztalatok alapján még így is +1 évet kellesz várni. :(
LasDen
nah....1.01-gyel végeztem.....hozta a szintet és gyönyörû volt...1-2 dolog fõleg itt a végén kicsit más volt mint a sorozatban, de ahogy az elõzetesbõl láttam a 2.22 már mégjobban eltér és egy teljesen új irányt vesz....:D talán még ma este az is meglesz tekintve...:D
amúgy a 3. rész mikor jön, jövõre?

[NST]Cifu
Ahogy nézem Innen származhatott az idézet.

Nekem egyébként ez a rész tetszett a legjobban:
Here are some breasts, here are some zombies, and here are 2 guys to enjoy and protect the breasts pretty much sums it up.

De egyébként egyetértek vele. Ettõl függetlenül bejövõs, jó kis sorozat, különösen, hogy véresebb mint sok agyonrágott nyugati zombis mozifilm. A fanservice meghát... velejárója a dolognak. Ha majd vége lesz kikúrálom magamat valami komoly kis anime-al. ^^

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Zomil
Igazábol a legutobbi 2 részt elnézve nem jár messze az igazságtol :D
Bár engem nem zavar, arra tökéletes, h keddenként 25percig elszórakozzak rajta, bár lehet, h egyszerre tul tömény lenne :D
Már csak Hirano pofavágásai miatt érdemes nézni :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Félelmetes - és ezt valaki komolyan le is írta valahová... <#zavart2>

Zomil
"High School of the Dead is about a group of breasts trying to avoid getting eaten by zombies in whatever way possible. Tagging along with these breasts are 2 of our heroes, Kouta and Takashi. A couple pairs of breasts are even in on the action part when they're not bouncing across the screen like jello filled balloons hiding behind incomplete articles of clothing."

haver ezt találta vmi oldalon :DDD

Lelouch
Jaa... Az 1.01 is jó amúgy, nem maradsz le semmi lényegesrõl.
LasDen
fent van...1080-ban....és lentebb kitárgyaltuk, hogy szar gépem van, így nem megy már a thora 720p se... :D de az az 1.01 ami van az viszont megy rendesen....

Lelouch
Fent van ott is pedig az 1.11 :O
LasDen
sokat vesztek ha az evangelion 1.11 helyett a gõzös 1.01-t nézem meg??? egyszerûen nem találok olyat ahonnan jönne.....

Gyõri Devi
beugrottam az elõbb a Japan Foundation könyvtárába, és ki is szúrtam egy japán animés magazint egybõl Durararaval a címlapon, belelapozok... K-ON!!-os strandolos pószter... must have kategória<#szeret> :D

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

IMYke2.0.0.0
Elsõ képkockák meggyõztek, hogy ne nézzem végig...

LasDen

IMYke2.0.0.0
Ja, már végeztem a rohadt adatbázis mai részével - engedélyeztem magamnak a nap további részére egy "kis" fórumozást :)))

Seth
Azért még van idõd ide irogatni XD

Én is keményen melózom éppen <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Gurren
de azért van idõ egy kicsit sg-zni is <#gonosz1>

IMYke2.0.0.0
Kouta helyére :)

LasDen
bedigitalizálta magát az elfenliedbe...:D

IMYke2.0.0.0
IMYke gürcöl a melóhelyen... :(

Jakuza001
Hova tunt Imike ? Megtalalta az Elfen Lied kovetkezo 150 reszet ? :D

BEAST
<#nyes>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
sekireibe micsoda gyûjtögetés folyik....tiszta pokémon :D
sekirei - szerezd meg mind

A részrõl... Vagyis hogy miért nem menekültek el csak simán...

Itt a kényelmes fotelban ülve és számítógépezve nehéz felmérni hogy ilyen helyzetben mit csinálna az ember. Megijedtek elöntötte õket az adrenalin és nem hoztak jó döntéseket. Sztem abban a helyzetben (eddig mindig segítettek egymásnak) fel sem merült bennük hogy nem mennek ki segíteni...

Az elsõ pár percben cseszték el... Komuro nem hozta be Reit hanem leállt lövöldözni... Erre Busujima kiment segíteni de elszakadtak egymástól... Erre kiment Seko is hogy majd akkor õ segít... A sensei meg lefullasztotta a kocsit...

Katonatörténetek is szólnak arról hogyan mentek ki a katonák egymásnak segíteni a biztos halálba és eszükbe sem jutott hogy más megoldás is lehetne... Itt is ez volt... Csapatpszichózis... "Csakis együtt van esélyünk. Együtt kell maradnunk..." Mivel ez utóbbi három napban szinte zsinórban mentették egymás életét megfele teljesen érthetõ hogy ezt csinálták...

A pillanat hatására így döntöttek és rosszul... Ha nem lettek volna ott a tûzoltók akkor végük lett volna.
Valamint ekkor már minimum 3 napja nem aludtak rendesen szóval még az is bejátszhatott...
armageddon666
engem így infomorzsák után egyébként egyre kevésbé érdekel :\

@

LasDen
nekem végig olyan érzésem volt, hogy láttam már a részt....annyira visszaköszöntek a manga képei...:D

Meg asszem nem volt idõ mert rá volt csatolva Reire... Lehet míg leveszi addig megeszik õket a zombik...
Busjima annyira awesome anime karakter hogy még erre is képes. Nem kicsit röhögtem ennél a résznél. Ilyen azért még mangában sem volt...
Sztem ez már direkt poén volt...
Ruley
A Shi Ki végre a hetedik részre kezd beindulni.