Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nah 2.22 is megvolt....ez is aztán odavágott....kár hogy sehol sincs még a 3. rész...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Egyelõre nagyon nem kell még neki. Fõleg úgy, hogy nem bírja a TL's noteokat...

@

LasDen
ilyeneket nem írunk...gõzös...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Zetsubou Sensei, To Love-ru
Zomil
Higurashi-t ajánlom egyik kedvencem lett 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
LasDen: még nem is szereztem be - nem is olvastam utána
Máté94: még nem is szereztem be - nem is olvastam utána

<#vigyor1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Seitokai no Ichizon... nincs...HOGY KÉPZELTED? PEDIG ÉN HITTEM BENNED IMI!<#rinya>
Máté94
<#vigyor><#zavart1>
Hát az úgy volt, hogy....
Clannad még belefér majd, de lehet, hogy akkor Higurashi lesz mert ahhoz van videós magyar felirat.<#zavart1>
LasDen
nálad meg nincs gintama....és ezt te hogy gondoltad??? 😄

IMYke2.0.0.0
MI AZ HOGY CLANNAD SEHOL, he?! <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ruley
Csak a Higurashit láttam a PtW-d bõl, azt ajánlom is.

Arra egyébként van valami jó kifogásod hogy a Clannad és a Death Note miért nincsenek sehol a listádon?

(költõi kérdés volt, az is jó kifogásnak számít hogy "mert nem érdekelnek" 😛)

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
"Higurashi no Naku Koro ni"

Ezt is csak azért, mert tegnap megnéztem az 1. részt és komoly a felütése - érdekel, mi lesz késõbb.

Máté94
Befejeztem Kamichu-t! Huhh, nem volt olyan rossz de jó sem. 😄D
Kapott egy nyolcast. Mit ajánlanak az urak a PTW-omból? 😄
BEAST
Akkor ezek szerint jó hogy nem kezdtem még bele. Megy is a lista végére. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
ez a Desert punk érdekes....van akció és fan sercive is, de valahogy nem olyan jó...

LasDen
<#nevetes2><#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Tudtam!!! 😞
Na, mindegy, beszerzem a 12+2-es elsõ évadot, elfér majd BD-n, és mire sorra kerül, talán véget is ér a sorozat, és érdemes lesz megnézni a második évadot 😊

Seth
Nemsokára vége annak is. Mire odáig elér talán be is fejezõdik.

PSN ID.: Beegabor

Bandi 18
Az elsõ éved nem. A második viszont igen

IMYke2.0.0.0
Ó, mit tettem!
A K-ON! ugye nem folyamatban lévõ sorozat?

IMYke2.0.0.0
Addigra talán meg is tudom nézni a teljes sorozatot... 😊

Lelouch
Haruhi movie DVD/BD megjelenés: december 18. <#wow1><#szomoru1>
Zomil
nah igen, de a movie-t azt olvastam a manga készitöjével eggyütmüködve csinálnák meg

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
FMA:B Movie, mivel manga anyag már nincs hozzá tudtommal, szerintem úgy lenne a legjobb, ha a háborút dolgozná fel. Mondjuk akkor nincs Ed és Al... :\

@

Zomil
ugy tudom, h hamarosan lesz movie hozzá

Lunki88
Na befejeztem az FMA Brotherhood-ot. Szerintem 100x jobb mint az elõzõ sorozat. A vége is mondhatni eléggé happy end lett. 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Leszámítva hogy Hohenheim meghalt a végén, de ez várható volt.

Viszont maradt némi hiányérzetem a történet kapcsán, pl. az "Apáról" nem sok mindent tudtunk meg. Nincs esetleg ehhez is movie vagy valami special ami betöltené a story hiányosságait?
LasDen
remélem lesz kedvem egyszer elkezdeni 😄

Máté94
Remélem egyszer AA ujra elkezdi 😄D
BEAST
Ez az Arakawa Under the bridge egy elég érdekes élmény volt. 😄 Eleinte nagyon furcsa volt az egész. Azt hittem valami szökött bolondokba botlott a fõszereplõnk... igaz késõbb kezdtem úgy érezni, hogy nagyon is jó helyre került, mert neki is megvannak a maga hülyeségei. 😄
Végül is nem volt rossz, egész megszerettem a lakókat is. 😊

Remélem a folytatásban megismerjük majd a többiek múltját is.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
A kimaradt részre már egy hónapot se kell várni. Kiváncsi vagyok mi olyan durva benne... 😄
LasDen
1 hónap és újra lesz egy kis Otoshimono....fuck yea...😄

Lelouch
Ja oké, akkor nem szóltam. 😄
RelakS
megsúgom, a MAL-t rég frissítettem, a 296-ot, vagy a 297-et olvastam utoljára

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Látom a listádon, kicsit leragadtál. 😊 Én is elég lassan haladtam egy darabig, de aztán...
Jött Chao szervezkedése, a harmûvészeti torna, aztán meg már nem volt megállás. 😊
RelakS
szólítottál?

Ideje lenne folytatnom a negimangát O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Itt nem pont a mû miatt írtam, hanem azért mert az amnéziás téma már párszor "padlóra küldött" engem. Ha a címet írtam volna ki, akkor csak RelakS olvasta volna el valószínüleg... 😊
BEAST
Én is arra várok 😄

Ruley
Annyira nem zavar, csak praktikusabb lett volna ha a mû címét írod le normálisan, az amnéziát meg spoilerbe, hogy azok nézzék meg akik vagy látták már, vagy nem is akarják.

LasDen
nah Sekirei kipipálva....jó volt...jöhet a második évad, de lehet megvárom míg befejezõdik...😄

Lelouch
Nem értem mi a problémád. 😊 Nem lõttem le semmi lényeges dolgot benne, akit meg érdekel a cím amire utaltam, az megnézi, ennyi.
Ruley
Tök jó hogy ezt a spoilert ilyen formában csak az tudja biztonságosan elolvasni aki már az ÖSSZES amnéziás cselekményszálat látta...

Lelouch
Most újra megbizonyosodott, hogy mennyire nem szeretem, ha amnéziával állnak elõ valahol... :S

Negima manga...

LasDen
õõõ....azt hiszem nem....vagy nagyon durvát haluztam eddig 😄

Seth
Akkor kb 1 órája lehet csak interneted 😊

LasDen
nekem ezaz elsõ hogy ilyen elírásokat látok...és nem macskás képen...
eddig mindegyik normális volt 😄

Seth
Macskás képeknél talán még vicces ez a direkt elírásos angol, de ezekhez nem illik

LasDen
az elsõvel megküzdöttem mire értelmezni tuttam

IMYke2.0.0.0
Szinte fáj a sok helyesírási hiba...

Megjegy.: Tudom, hogy nem Te csináltad.

LasDen
részvétem meg minden, de nem ismertem, úgyhogy nem fogok 1 évig gyászolni...

Ruley
Ok, ennyit a gyászhangulatról <#idiota>