Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Nekem az 😄
NEOreg3
speciel én nem sok unalmasabb animét láttam eddig, az a pár kósza epizód, amit animaxon láttam épp elég volt belõle

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ruley
Én pont fordítva voltam vele, tetszett, de valahogy mégis elfelejtettem végignézni.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Gurren
"De én végignézem még ha nem is tetszik nem úgy mint egyesek, tisztelet a kivételnek."

ezt úgy mondod, mintha irtózatos bûn lenne abbahagyni egy sorozatot, ami nem szórakoztat D:

Máté94
Huhh, de nem tetszik valahogy Kamichu :/
De én végignézem még ha nem is tetszik nem úgy mint egyesek, tisztelet a kivételnek.
IMYke2.0.0.0
Á, értem - ilyen "támasztékot" terrorizálni azért mégsem illik 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
Annak a méteres távcsövesnek kellett vmi támasz és nem volt más kéznél XD

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
"Clannad" OST-ben ott a kotta is az inlay-eken 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hát, most már muszáj volt megnéznem... és kiégett a szemem 😊)))

Miért is kellett a lány melleit közrefogva lõnie?
A mellek kitérése meg hát... khm...

Zomil
sztem ez a jelenet übereli a mátrixos neo féle golyokerülgetést 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
És mit kell azon kiakadni, hogy valaki kiakad azon, hogy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...egy csaj mellei durván 0,4 miliszekondum alatt oda-vissza csapódnak, hogy elhúzhasson egy pufkagolyó köztük. 😄D

😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
mit kell kiakadni?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Akkor nálam is felejtõs. 😞

BEAST
igen az 😊 ezért sem kezdtem még bele

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
HOTD: még folyamatban lévõ sorozat ?

armageddon666
HOTD... ez... no comment...

@

LasDen
nah megnéztem a HOTD-t....nemtom mit kell úgy odalenni....más animéba is vannak baromságok, amik jól néznek ki...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
Nem szeretjük a Status Quo-t fenntartó háremkomédiát, A HOTD-ban volt egy kegyetlenül ecchi jelenet, (látsd #34527), a Haruhit meg még egyszer mindenki leírta hogy szereti-e vagy nem.

armageddon666
kb. 250 üzenettel korábban elmentem gólyatáborba...
tl;dr

valaki összefoglalja? 😄

@

Máté94
Mit beszélitek le Imit HOTD-rõl 😄
Eszem megáll, ne hallgass senkire, elõször te nézd meg 😄
BEAST
Örülnék egy negyedik évadnak. 😄 Shakugan no Shana-ban is pont ezt játszották el.
Elsõ évad végén nagy szerelem, haljunk meg együtt... túlélik, de nem hallották egymást, nc. 😄 A második évadi s nagy vallomással/választással zárult. Már elõre félek a harmadik évadra hogyan felejtik el, hogy mennyire szeretik egymást. xD

Jó kérdés, nem vagyok nagy VN/regény faló szóval fogalmam sincs. Viszont, mint kb a lenti HOTD jelenetben is láthatjuk, van amikor már átlépnek egy bizonyos határt az ecchivel amit már nem igazán tudok értékelni.
Ecchi-t is kb csak azért szeretem annyira, mert már nagyon unom az olyan romantikus történeteket ahol a fõszereplõ már attól is elpirul ha a nagy szerelmével egy levegõt szívhat vagy véletlenül ugyan azon az utcán sétálnak. Sokkal szórakoztatóbb ha tényleg van oka elpirulni és általában az ecchivel együtt jár legalább egy rámenõs nõszemély is. <#hehe><#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
zombie pantsu...ez jellemzi a legjobban...😄

IMYke2.0.0.0
Nem is nézem meg - inkább majd átfutok egy ismertetõt, hívószavakat. Ha megfog valami benne, akkor szubjektív videókra tojok 😊

Seth
Na azért ne ez alapján döntse el inkább 😊

Ruley
A HoTD linket megnézheted, nem spoileres, de jól összefoglalja hogy akarod-e megnézni ezt a sorozatot.

IMYke2.0.0.0
Szerintem ja. 😊

Ruley
Fogadjunk hogy ha lesz negyedik évad akkor megint elfelejtenék a karakterfejlõdést. 😄

Egyébként érdekes hogy egy nagy rakás ilyen ecchi hárem sorozatot pont hogy nem mangából vagy VN-bõl vesznek hanem regényekbõl. Mi értelme ilyeneknek írott formában? Kiváncsi vagyok hogy vajon azok cselekményközpontúbbak-e, vagy ott is minden második bekezdés arra végzõdött hogy "...és akkor leesett a melltartója"

Seth
Úristen!
Azt hittem megáll a dolog a két láb között átlövésénél, mondom nincs ezzel semmi gond, de ami utána jött az elpusztította az összes agysejtemet <#idiota> Most már biztos, hogy a japóknál másképp mûködik a fizika, a gravitáció meg hol van hol nincs 😊
De ettõl még továbbra is tetszik 😊

IMYke2.0.0.0
Kellett nekem megnézni a spoilert... <#vigyor5>
Remélem, mihamarabb elfelejtem az anime címét 😊

BEAST
Igen, a korbácsolósdit erõsen túlzásba vitték, de szerintem a második évad vége nagyon jóra sikerült (a korbácsolásig 😄). A harmadik évad már nem tetszett annyira, de ott a végén legalább összejönnek.

Ruley
A legrosszabb az amikor a kettõt kombinálják: Egyértelmû hogy kit kéne választani, de mégsem halad elõre a történet, csak fenntartják a status quo-t.

Pl. Zero No Tsukaima

Egyszer majdnem lefekszenek egymással, aztán csak korbáccsal kergeti. Egyszer majdnem ÖSSZEHÁZASODNAK, aztán megint inkább korbáccsal kergeti.

IMYke2.0.0.0
😊))))))))

Zomil
ez a komment mindent elmond:
"
there are

tits

dodging

bullets

fucking tits

dodging fucking bullets

how can someone possibly NOT find this awesome?"

😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Éreztem, hogy jogosan kérdezem: nem ismerem a sorozatot.
Ezek szerint , nem is baj... (?)

BEAST
Én még bele sem kezdtem, de félek nem is fogok. Majd kiderül mennyi más néznivalóm lesz mire befejezik. 😊

Lelouch
Highschool of the Dead
IMYke2.0.0.0
HOTD = ?

Lelouch
Én már végignézem, de az ilyenek miatt számomra egyre inkább komolytalanná válik az egész...
IMYke2.0.0.0
Hát igen - vagy Nagy-Britanniában, vagy Amerikában kell laknia a magunkfajtának 😊
Sajnos, játékszoftverek, filmek terén legalábbis ezt tapasztalom.

Korábban az "Alien Quadrology"-val és az "X-Files"-szal szívtam így.
Elõbbire 5 évet (meg is van), utóbbira 12 évet vártam (1. és 2. évad kapható itthon)...

Jakuza001
Azert durva, hogy az USA amazonon talaltam 29.99 dollarert free shippinggel.

Malakai
Eddig csak félre lett téve bdripig, de most elgondolkoztam, hogy folytatás nélkül dropoljam is. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Najó... 😄DD

Lelouch
IMYke2.0.0.0
Hát ezt nem találtam. 😊
Megnézem, hogy mennyibe fájna az egész, kalkulálok.

Jakuza001
Elfen Lied - The Complete Collection

Az erdekes mert az amazon.uk-n 44 font, es USA store-kban lattam 38$+ shipping aron is.

LasDen
igen? O_O az szép....nem láttam, de igazából nem is szándékozom megnézni...de az szép teljesítmény akkor 😄

ez a higurashi meg durva....olyan hangulata van...áh 😄

BEAST
Pont ma nézegettem a listámat, még mindig hold-on van a Bleach/Naruto/One Piece trió... de szerintem nem valószínû, hogy valaha folytatnám õket. Viszont lehet belenézek a Fairy Tale-be és meglátom meddig bírom. 😄

LeventeV
jo lesz az ha valami konnyedre vagyom. most elkezdtem a Clannad-ot a tegnap. 2 reszt neztem meg, de eddig tetszik.

meg folytattam a Bleach-et is, de kezd zavarni, hogy a 24 percbol 17 perc az aktualis resz.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

BEAST
Míg a Nogizaka elsõ évada inkább a két fõszereplõre koncentrált. Addig a második évad inkább elmegy ecchi-harem irányba. Nekem tetszett mindkettõ.
Viszont kettõjük kapcsolatába nem sok újdonságot hoz.
😊

IMYke2.0.0.0
Nyertél 😊
A "Nana"-n is filózom, de inkább "Clannad" lesz még.