Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
a fejébõl jön a vér...de nemtom...úgy látszik velem van a baj, mert én nem érzem hogy bármi probléma lenne a képpel 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
arra gondoltam, hogy a szemébõl / azon keresztül jön a vér, hátha ez egyesekbõl heves tiltakozást vált ki ... mint a képek topikban, ha véletlenül nem egy embert rúgnak tökön, hanem egy kutyát -_-'

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
more than meets the eye - a transformersbe szokták mondani....több van benne mint ami elsõre látszik...😄 bár gondolom a képen a szem összefüggés miatt van...😄

akkor az ilynek mostantól linkbe...értettem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

NEOreg3
káváj deszü Kagura-csán

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

RelakS
nem vagyok róla meggyõzõdve, hogy az ilyet nem linkbe kéne O_o

egyébként meg lusta vagyok gondolkozni - mit is akar a gyászkeret mondani? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen

Máté94
Mondjuk azt nem tudtam. Tehát akkor végül is olyan mint egy film amit kitaláltak 😄
Malakai
Én is nézném, de annyi van currentben, hogy inkább azt ritkítom mielõtt mégvalamit berakok PtW-rõl. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ruley
Na ja, de az Occult Academy az speciel pont egyike annak a nem sok animének ami nem manga, regény, vagy VN adaptáció hanem eredti.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
Hmm, jó kérdés. Szerintem függ magától a mangától, hogy az milyen, mennyien vették. De a részek már szerintem elõre készen vannak mielõtt TV-be kerül. Pl.: Occult Gakuin nem veszi olyan halálosan komolyan magát a terhet amirõl szól a sorozat, hogy ... és hogy ha nem akkor ez és ez lesz. Szerintem simán elintézik azzal, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abe és Maya megtalálják az utolsó részben a Nostradamus kulcsát és megmentik a világot és mindenki nagyon boldog lesz. Errõl eszembe jutott, hogy folytathatják innen valami mással.
Ruley
Úgy értem, min múlik az hogy teljes lezárást kapunk-e 13 rész után, vagy cliffhangert és to be continued-et? Azon hogy elõre kockáztattak, vagy azon hogy mikor a 10. részt rajzolták, a fõnök rájuk szólt hogy "most megy az elsõ rész és sikeres, úgyhogy nehogy lezárjátok fiúk"?

Ruley
Tényleg, ez különben hogy megy? Amikor elkezdik leadni az elsõ részt, addígra már le van gyártva a többi, és el van döntve hogy hány részes lesz, vagy akkor még csak néhány rész van legyártva, és a kezdeti sikereken múlik hogy hogyan zárják le?

Zomil
remélem elég népszerü lesz, hogy kapjon még1-et 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
13
Lehet, hogy kap még egy évadot, de lehet, hogy összecsapják a végét. :S
BEAST
Remélem igen, különben nagyon át lettem verve. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
Nah jolvan akkor 😄

Amugy sztem jóofa sorozat(2méteres franciakulcs ftw 😄), csak mostmár kicsit mehetne elöbbre a fö szál.

Azt nem tudjátok hány részes lesz?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Én nézem 😊)
Majd ha hazaértem letöltöm a 8. részt is. 😊)
LasDen
én nézem...csak levagyok maradva...nem azé me nem jó, csak nemtom 😄

Zomil
nah senki nem nézi? 😞

Máté94
Férfi e vagy?<#idiota>
BEAST
Én most Saber Marionette sorozatokat meg ovakat nézek. Androidos, szerelmeses, hadakozós. Nem mai darabok, de nekem most nagyon tetszik az egész. Az egyik "évad" végén még könnyeztem is egy kicsit. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
nemtom...nekem ez a Higurashi nem megy olyan gyorsan...jó meg érdekes, de mégsincs meg az az érzés a részek után, hogy azonnal látni akarom a következõt...😄

IMYke2.0.0.0
Én mindegyik rész végén végignéztem - vigyorogva. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mekkora rend van...
Egy mai, hétköznapi magyar suliban ezek a falak... minimum koszosak lennének.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az egyik kedvencem.

efti
Ami eleg formabonto ending volt az a kare kano. Konkretan minden epizod vegen masmerre jar a kamera. A kedvencem amelyiken a macska alszik, de azt most nem talaltam meg

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Én az elsõ pillanattól megkedveltem - formabontó, hangulatos, humoros.
Ja, és nem utolsó szempont, hogy MAKO énekli, mégpedig, szerintem, jól.

Az "Interlude" endingje is azért tetszett, mert formabontó.

Máté94
Nekem is megtetszett az ED 😊
Mondjuk az elején nem tetszett annyira 😄D
IMYke2.0.0.0
Nos, MAKO...Ice Candy kislemezét hallgatva írok: a Kamichu endingje pofás lett, nem?
A kis animáció a táblán halálos 😊

IMYke2.0.0.0
Csordogál lassan...

efti
Mondom en hogy nezd meg a Whisper of the heart-ot 😊

WWFSMD?

efti
igen, eleg keveske volt ezuttal a tortenet, pedig talan szezon eddigi legjobb sorozta (persze szigoruancsakiskizarolag szereny velemenyem szerint)

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Sejtettem. <#vigyor2>

IMYke2.0.0.0
Ha már totyogó, kiskorú gyerekem lenne, csak is Kamichu-féle nyugis rajfilmeket nézetnék vele. <#eljen>

Este pedig belevágok a bérgyilkos csajos folytatásba 😊

Máté94
Higurashiból darálás lesz. 😛
LasDen
azon a kevés fan servicen kívül Ookami-san elég 0 volt most....

IMYke2.0.0.0
1 hónap alatt sikerült leszivárogtatni a "Gunslinger Girl: Il Teatrino"-t. Már ma délutántól nézni is szeretném... 😊

IMYke2.0.0.0
Tegnap én is így éreztem - gond nélkül végigülnék egy 2. évadot.
A rajzolása is nagyon bejön nekem, ahogy a seiyuu-k is.

Máté94
Hát lehet, hogy végig tudnám még nézni a 2. évadát, ha lenne 😄DD
IMYke2.0.0.0
"Kamichu!" képében végre láttam olyan sorozatot is , amiben a plátói szerelem is ábrázolva van - az a pironkodós szerelem, amit bár a beavatottak látnak, tudnak, de mégsem zavaró, és nem körülötte forog a történet.
Az egész történet valahogy a Chihiro-ra emlékeztet, nem tudom miért - bájos, kedves, nem tolakodó, nincs ecchi, és fanservice.
Néhol humoros, máshol meg mintha a saját tinikoromra ismernék, a tipródásaimmal, a gondjaimmal , persze, az istenség állapota nélkül 😊

Zomil
Occult Academy-t nézi innen valaki? 😊
Sztem nagyon szorakoztato 😊

armageddon666
késõ...

@

LasDen
igen az mongyuk nem lett volna rossz ötlet 😄
blade of the immortal 😄

Seth
Akkor már azt is írd oda spoileren kívül, hogy mirõl van szó

PSN ID.: Beegabor

LasDen
spoilerbe írom mer valakik szólnának, hogy ilyen fontos dolgokat hogy merek leírni...amúgy semmi xtra...😄 látom, ahogy imi toporzékol, hogy milyen érzéketlen vagyok....😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
érdekes, hogyha a fõszereplõ halhatatlan, akkor máris nem annyira legyõzhetetlen mint általában...😄
legalábbis blade of the immortalba minden részbe megölik a csávót, csakhogy feltámadhasson 😄

BEAST
<#hehe>

armageddon666
<#eljen>

@

Máté94
Az nagyon nagy sorozat 😄DDD
Lehet meg kellene nézni a Purezzát hozzá 😄D
És ami késik nem múlik 😉
Ruley
Nogizaka Haruka No Himitsu: Gyerekek, ez nem igaz, legalább csókololózzatok végre, vagy valami! Ennyi lehetõség után még én is megcsókoltam volna a lányt! (pedíg én húsz vagyok és még soha nem csókolóztam.)

Máté94
Hát remélem nem kell csalódnom Higurashiban 😊)