Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
fel is vettelek.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
Nem akarsz MAL profilképet feltölteni/beállítani? Olyan natúr így amikor rákattintok... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
S lõn - épp most néztem be és már küldtem is a requestet 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
kosz a requesteket mindenkinek (tenyleg mindenkinek, mert aki erre jar az felvett). csak Imyke maradt de o is biztos felvesz 😊

Zomil
én meg felvettelek 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Én felvettelek megint 😄DDDDDD
LeventeV
most hogy mondta Relaks megneztem es valoban. ugyhogy ez az en balfeksegem volt 😄

Malakai
Alap, hogy megtartja a barátokat, ha elvesztene adatot, kapcsolatot az addigi ténykedéssel (barátok, hozzászólások, review, stb), akkor nem sok értelme lenne a névváltásnak, mehetne új regként is.

De egyébként te is ránéztél volna a barát listádra láthattad volna, hogy megmaradt mindenki, akivel addig volt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
akkor az aki mar felvett az nem kell felvegyen. de sokan vannak itt akik meg nem vettek fel, azok akik utanam jottek a topikba. azok ha akarnak vegyenek fel akkor 😊

RelakS
nem vettem fel az utóbbi hetekben senkit, de van egy Levi90 a barátok között 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeventeV
a link a regi felhasznalonevemmel nem mukodik. probald meg, de ha igen akkor en tevedtem. de akik meg nem vettek fel azok vegyenek fel 😉

RelakS
miért is kellene, hogy megint felvegyenek?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeventeV
megvaltoztattam a MAL profilom nevet. aki mar felvett az vegyen fel megint aki meg nem vett meg fel az most felvehet <#vigyor>

http://myanimelist.net/profile/Levi90

LasDen
befejezi, de mégis nyitva hagyja az egészet....legalábbis én így érzem...igen, van hd...én is 720-ban néztem....nem tudom kik csinálták, mert csak annyi van odaírva, hogy fansub...az nfo-ban is ennyi van csak...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
A Kurokami nagyon jó. Különösen a harcok és a zenék tetszettek az egészben. Bár itt is van kiabáljuk a támadásunk nevét izé, viszont itt nem zavart. 😄

A Shakugan no Shana-hoz tudnám hasonlítani, bár valamiért most úgy érzem a Kurokami jobban tetszett. Lehet csak azért mert ez még friss élmény. Majd késõbb kiderül. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
bajban vagyok sora no woto értékelésével... kissé összeszedetlennek találtam, vontatottnak, meg kb. semmi nem történt benne, de az se jól... (szal K-ON-ban meg ARIAban sem történik semmi, mégis jók). Ez tartott az utolsó 2-3 részig... az utolsó két rész, de fõleg az utolsó nagyon jó volt...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Takemikazuchi akcióban, alatta a zene, nagyon jól meg volt komponálva. Illetve az egész "hirtelen komolyság van" dolog tetszett...

@

armageddon666
befejezi a storyt? van hdrls? thora vagy vmi...

@

LasDen
nah...csak sikerült megnézni a Eden 2. filmet...😄 jó volt...a kör bezárult...vagy mégsem...a franc se tudja mi van itt...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
meg a half-life 2 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nah utolértem magam Occult academyvel....érdekesen alakul...de Maya elutasítását Abeval szemben nem értem....
Mondjuk ez csak a 6. részig állt fenn, miután látta, hogy télleg õ volt Bunmei meg a zord jövõt, akkor azér normálisabb lett vele...😄
a 6. részben látott robotokról egybõl a világok harcás tripodok jutottak eszembe

Lelouch
Ha alternatív lezárást kap, akkor nem. 😄 De ha nyitva hagyják is, akkor is az eladásoktól függ az egész.
LasDen
esélyes hogy lesz neki....

LeventeV
ha a HOTD manga meg fut akkor az azt jelenti, hogy az animenek is lesz meg folytatasa, nem?

LeventeV
kosz Lelouch es LasDen

IMYke2.0.0.0
Hol írtam azt, hogy amit írok az egyetemesen igaz mindenkire és mindenki véleménye? <#whatever>
Figyeld csak meg a mondataimban a személyes ragokat...

LasDen
AA-n van valamennyi magyarul...

Lelouch
Arra írtam, hogy 2 kötet van kész magyarul...
LeventeV
es magyarok is forditjak?

Lelouch
Fordítják, 2 kötet van kész. Az meg sztem tökmindegy, hogy milyen angol csapat fordítja, elég felnézni egy gyûjtõoldalra.
thx<#puszi>

még jó hogy ott van az aláírosodban:"Szigorúan magánvélemény" 😄

LeventeV
magyar csapat forditja a HOTD mangat? ha nem akkor melyik angol csapat forditja illetve mikor jelennek meg a fejezetek?

Máté94
Csak HBD-t! 😄D
IMYke2.0.0.0
Én valamiért úgy érzem, rámozdulnék, minden fenntartás nélkül.

jaja osztom 😄

IMYke2.0.0.0
A hullaszökevény, egyszálbelû nõk meg nekem nem jönnek be 😊)))

Ruley
Nem is tudom,
A lányról nekem is az jutott eszembe az elsõ pillanatban hogy "Jé, egy báránybõrbe bújt farkas", de valamiért van egy olyan érzésem hogy a Csizmás Kandúr tényleg csak segíteni akar.

Midenesetre tényleg jól felpzsdült a végére.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Seth
Nem jön be,túl cipóképû 😊

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
<#finom><#szeret>

Sawashiro Miyuki - Durarara!/Celty Sturluson
<#finom><#szeret>

járok járok de csak csendben szoktam figyelni általában😄

efti
alighanem az a ketto se lesz mar unalmas 😊

Kar azert a mult heti filler epizodert, pedig az egyik ha nem a legjobb sorozata a szezonnak

WWFSMD?

LasDen
Ookami-san, ez jó rész volt....az elsõ fele úgy igazából elég eseménytelen volt, de jól megalapozta a rész végéhez az egészet....
számomra elég egyértelmû volt, hogy az Reiko csaj csak kamuzik az egészrõl....szerencsére piroskának is gyanús volt...bár így se mentek sokra vele....
és kíváncsi vagyok, hogy Ryoushi azzla a sráccal mit csinál....mert szerintem azt a srácot is Hitsujikai küldte, érdekes, hogy pont most bukkan fel hogy segítse megerõsödni...és elég sokat is tud róla/róluk...

úgyhogy jöhetne az uccsó 2 rész...😄

LasDen
azé rendesen belenyúltam a krimi/thrillerbe most Mouryou no Hako és Higurashi személyében....😄

Máté94
Rundstedt még jár ide? 😄
Lelouch
Nekem nem tûnt fel, bár igazából nem is nagyon figyeltem. 😄
LasDen
1 jó hír és egy jó elõzetes...😄 jövõ héten remélem meg már nézhetõ lesz az Otoshimono OVA....
amúgy csak nekem tûnt úgy mintha Ikaros mellei kissebbek lennének??? 😄

Máté94
Éljen!!!!!!
Cencoroll!!! 😄DDDDDD
BEAST
Hát kb. 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Azt hiszem, LasDen írta anno, hogy örülne még további Cencoroll részeknek. Lesz folytatása.

És egy kis bónusz: Sora no Otoshimono: Forte elõzetes

<#vigyor>
Zomil
off:
de erröl "A fõhõs ordít amikor harcol, ordít amikor más harcol, ordít amikor szeret, ordít amikor utál." ez jutott az eszembe 😄DDD

"de az amikor egy egyszerû ütés közben üvölteni kell hogy "EXTRA-GIGA-MINDENT-PUSZTÍTÓ ÜTÉS" nekem már sok" erröl meg ez jutott az eszembe: GIGA DRILL BREAKER!!!! 😄