Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
gondolom Kaji×Misato

@

LasDen
a sorozatra gondolok...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
NGE?
Ideje lenne megnézni a 2.22-t?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
most így nekem csak az NGE meg az ef - memories jut eszembe, ahol elég egyértelmûen a tudtunkra adták hogy történt valami :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
És ha már itt tartunk ki volt a második?

Saeko-val egyedül amiatt lehet sejteni hogy mintha-talán-esetleg-lehet-hogy-történt-volna-valami, hogy volt az a csókjelenetnek tûnõ valami ami után úgy hirtelen véget ért a jelenet. De a mangában még enni sem volt benne, és általában hûen követi, szóval az is lehet hogy nem akartak olyat belesugallni amitõl még jobban elterelõdne...

Ezt utálom az animékben, hogy miért nem lehet soha egyértelmûvé tenni ha van egy szexjelenet. Hollywood-i filmben ilyenkor lehetne normálisan látni a lány bokáit ahogy leesik köréjük a ruha, aztán egy jelenettel késõbb ketten együtt felébrednek az L alakú takaró alatt (ami a nõnek nyakig, a férfinak derékig ér).

Még a School Days-ben idegesített ez nagyon sokszor:
Pl. amikor Taisuke rámászott Kotohana-ra. Most meg mi történt? Megerõszakolta? Vagy hagyta magát? Vagy nem is mentek vele végig? Vagy amikor Setsuna felajánlkozott Maakoto-nak. Elfogadta? Gondolom igen, elvégre ez A School Days, õ meg A Matoko, de azért mégis jó lett volna ezeket egyértelmûsíteni.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Seth
Nem mindegy mikor? Amikor a kamera mással volt elfoglalva :)

PSN ID.: Beegabor

LeventeV
es ot mikor hagta meg? mikor a lepcson voltak ott azt mondta hogy jobb ha inkabb abbahagyjak. vagy meg a legelejen a csillagvizsgaloba?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
Rei??

LeventeV
ezt irja az Uraharashop a HOTD 9. reszehez:
Komuro háreme egyre gyarapodik. Sõt ez már a második lesz, akit... De ez már 18 éven felülieknek való téma.

ki volt az elso?

Máté94
Én már értek mindent, pedig még be se fejeztem, de egy dologban igazam volt. :DD
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Igaz, akkor sorry, nem 8, hanem csak +7 órára vannak tõllünk, visszaállításig.
Azt nem is tudom, hogy animecalendar, hogy nézi DST-t, de lehet emiatt hibádzik is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
Japánban tudtommal nincs nyári idõszámítás

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Gyõri Devi
nyári idõszámítás miatt +2

やられたらやり返す。倍返しだ!

Malakai
Lehet a DST miatt így jelzi, bár akkor Greenwich is +1. :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Seth
Mondjuk érdekes,mert eszerint mi a +2 zónában vagyunk nem pedig +1<#wow3>

PSN ID.: Beegabor

Malakai
Vagyis, ha perpill azt írja neked animecalendar felül, hogy timezone +9, akkor ne adj hozzá semmit, az a vetítési idõ.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Mi meg +1, hozzánk képest tehát +8. :)
Adj hozzá nyolc órát, bár õk elõbb fognak átállni nyári idõszámításról, de az még perpill nem lényeg.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
nekem +9. de akkor sem ertem, hogy akkor mikor is megy japanban?

LasDen
megint elröppent egy Giant Killing epizód...a végén az a tekintet Ginotól mikor elrontották az egyik helyzetet...priceless :DD

Malakai
Ha már itt tartunk dettó hasznos, sokszor elõbb vannak rajta új dolgok, módosítások, mint animecalendaron.
mahou Showtime!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Mire állítottad az idõzónát? Átszámolja arra a vetítési idõket.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ruley
Van ebben pár furcsaság most hogy így nézem, pl. a K-on miért hajnali fél kettõkor lenne, úgy tudom az kimondottan népszerû mainstream sorozat.

Ugyanígy a Kaichou wa Maid-sama!, az meg ráadásul Shojou, vagyis elvileg nem a hajnalig fennmaradó otakuknak készül.

Zomil
ez tök jó :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
delelott van a HOTD? erdekes.

LeventeV
kosz. ezt az oldalt nem ismertem eddig... ment is konyvjelzok koze.

Gyõri Devi
igazad van! javítva
ez történik ha nem másolom a címet hanem beírom :D

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Ruley
elírtad, animecalendar.net, nem pedíg ".com".

Egyébként kösz az ajánlást, én mindíg elfelejtem hogy mi mikor van és csak úgy átnézem hetente egyszer a torrenteket.

Gyõri Devi
hétfõn 11:30kor van AT-X-en ami nekünk 04:30
és ajánlani tudom: AnimeCalendar (javítva)

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
ha jól tudom igen....

LeventeV
vasarnap estenkent van a HOTD japanban?

LasDen
így legyen :D

Zomil
most még nem, megnézed a 2.-at és mindent fogsz :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
holnap kezdõdik :D

LeventeV
nezd meg a masodikat is es akkor tisztabb lesz a kep.

LasDen
végeztem a Higurashi 1. évaddal....nem értek semmmit....<#rinya>

armageddon666
hmmmm pedig mintha már elfogadtam volna egyszer

@

Zomil
nekem meg elfogadhatnád a friend request-et, már jó régen küldtem :D

IMYke2.0.0.0
<#law><#worship>

IMYke2.0.0.0
Szerk.:

Csak egy tipp, Armageddon témában:

Az én képem 225*169-es.

armageddon666
hát nem tudom milyet :S meg mekkorát kéne?

@

LeventeV
fel is vettelek.

IMYke2.0.0.0
Nem akarsz MAL profilképet feltölteni/beállítani? Olyan natúr így amikor rákattintok... :)

IMYke2.0.0.0
S lõn - épp most néztem be és már küldtem is a requestet :)

LeventeV
kosz a requesteket mindenkinek (tenyleg mindenkinek, mert aki erre jar az felvett). csak Imyke maradt de o is biztos felvesz :)

Zomil
én meg felvettelek :)

Máté94
Én felvettelek megint :DDDDDDD
LeventeV
most hogy mondta Relaks megneztem es valoban. ugyhogy ez az en balfeksegem volt :D

Malakai
Alap, hogy megtartja a barátokat, ha elvesztene adatot, kapcsolatot az addigi ténykedéssel (barátok, hozzászólások, review, stb), akkor nem sok értelme lenne a névváltásnak, mehetne új regként is.

De egyébként te is ránéztél volna a barát listádra láthattad volna, hogy megmaradt mindenki, akivel addig volt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )