Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Otthon, immáron Full HD-ben elkezdtem / bele-belenézegettem a "Clannad" 1080-asba... úristen! Gyönyörû!
Mit nem adnék, ha lehetne emberi áron kapni a BD-kiadványt!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hamarosan látni fogod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
az After Storybol.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
azt a reszt meg nem lattam. de lehet akkor hamarosan kovetkezik. a 11. reszt neztem meg most.

IMYke2.0.0.0
<...> és Fuuko" :)))))))))))))))

Ruley
A háttértörténetét elmondó részen túl vagy már?

A Clannadban lényegében három féle ember van: Azok akiket már megtörtek az életük tragédiái, azok akiket csak majdnem megtörtek, és Fuuko. XD

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
Õ inkább olyan semleges. Az alap történetben.
Azért az After Story-ban és a Movie-ban árnyaltabb lesz a kép róla.

LeventeV
a Clannadba Yoshino-san eleg pesszimista vagy csak nekem tunik igy?

IMYke2.0.0.0
Ötletes cenzúra még:
A "The Melanholy of Suzumiya Haruhi-ban is amikor a címszereplõ Mikurut vetkõzteti a klubhelyiségben, és Nagato a könyvespolc elé áll, könyvet helyez, majd elvesz onnan, miközben a kamera õt veszi szembõl.
S persze, mindig "rosszkor" pakolgatja a könyveket, vagy áll a kamera elé :)))

Bandi 18
A magyar szinkronos Bleachben nagyon jól eltalálták Nel hangját :).

LasDen
jah....én is ezé az ark félével néztem meg.....:D

hmm...tegnap eszembe volt, hogy majd valaminek elkezdem a mangáját...de elfelejtettem mi volt az :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Ha jól emlékszem a mangában izmosabb lesz miután... Viszont az animében is lesznek majd helyzetek amikor villant valamit ember létére. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

efti
hm...szokatlan de nincs meg gg fele hotd 10

WWFSMD?

LasDen
nah megvolt az újabb lazulós rész a hent elõtt HOTDban...:D
Takagi faterja egy icitpicit ijesztõ tag :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Csak ez jött le :DD
LasDen
nem a higurashi...:D de hoppá...elfelejtettem odaírni hogy mire gondolok....a rosario vampirere gondolok....
amúgy meg honnan veszed ezt, hogy nem tudom elviselni hogy nem a fõszeereplõ a legjobb??? :D

Máté94
pantsu
Máté94
Higurashi? :D
Keiichi pontosan azon a helyen van ahol lennie kell. Ezt csak te nem tudod elviselni, hogy a fõszereplõnél vannak okosabb személyek is a sorozatban. Nem mindig a fõszereplõ a legjobb mindenben. :DD
RelakS
forbidden :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
érdekes, hogy általában nem szokott zavarni, ha a fõszereplõ srác fatökû és csajok mentik meg folyamatosan a seggét :D de itt valamiér zavar...pedig itt nem lenne ok rá...hisz egy ember hogy legyen erõsebb ennél a sok genyánál :D

Seth
403 Forbidden

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
k-on
nsfw

what where when ???

@

Lelouch
De néztem...<#awink> Ott poén volt a cenzúra, Rosarioban meg gáz. Bár az én hibám, ha nem jött át az irónia.
armageddon666
mert nem néztél Sayonara Zetsubou Senseit :D

Ha Clannad 9, akkor Shana nem lehet más mint 1,0097 :)
De semmi jogom pont nekem ezt mondani :D minden 9 meg 10...

@

Jakuza001
A blue-ray egy nagy atveres, par ev es eltunik mint golyafos a levegoben. :D Ugye a CD/DVD license dijai kifutottak a Sonynak igy kellett nekik egy uj aranytojast tojo tyukocska, amit az amerikai pajtasai megtamogattak, mert ha ez az agazat befuccsolt volna a Sonynak is befelegzett volna az eros Del-Koreai konkurensekkel szemben ezert is eroltettek a PS3 melle is, meg a megtamogatott dollar szaz milliokkal a filmkiadok fele.
A BD pedig a koltseges gyartosor atallitasok miatt brutal draga.
Mindenesetre inkabb vegyed meg a DVDs valtozatott, mert ez az ar egyszeruen nevetseges es abban is biztos vagyok az ilyen gyorsan fejlodo ipar mellett a BD 8-10 ev mulva mar nem igazan lesz versenykepes a mas meghajtokkal szemben.

Seth
9.rész

PSN ID.: Beegabor

Ruley
Miért, a Fumoffunak is van pucérkodós DVD kiadása? <#szeret>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Na az tényleg kreatív volt. :D Ezek a csibés, denevéres stb.. takarások meg szimplán a "gáz" kategóriába tartoznak.<#whatever>
RelakS
Mondjuk a legzseniálisabb a fumoffu volt, nem?
A bogár pont jókor repül el, Tessának volt kiskacsája, a kézmosó is pont jókor lett letéve... :D

Lelouch
Mindig meg tudnak lepni, hogy milyen kreatív megoldásokkal állnak elõ, hogy ösztönözzék a DVD-k vásárlását.<#vigyor>
RelakS
én láttam a Kiss x Sis-ben
Csak bénák voltak a csirkék <#idiota>

LeventeV
hat azon kivul, hogy ott van a macska nem latok egyebet.

IMYke2.0.0.0
1. részben is látható - akkor gubbaszt az ágyon.
De a 3. részben nézd meg, kb. a 8. perc környékén...
...és a lényeg a 4. rész 3. perce körül van... :Ö)

LeventeV
spoilerben ird mar meg ;)

Az a baj, hogy csak a HK DVD-k megfizethetõek, de ezek annyira eredetiek, mint amit letöltesz egy illegális torrentoldalról, ezért meg pénzt nem adnék ugye. Anno meg akartam venni a Haibane Renmeit és a Laint, de feladtam ... mert ennyibe fájnak.

IMYke2.0.0.0
Hát, számomra nagyon meglepõ a dolog - nem ilyen árakhoz vagyok szokva, sajnos(?).

Ez nem meglepõ, egy 13 részes sorozat DVD-n olyan 21-25.000 forint. Egy Evangelion alap kiadás több mint 40.000, egy gyûjtõi rendezõi dobozos csomag meg 60.000. És ugye ezek "csak" DVD-k.

IMYke2.0.0.0
No, és ennek a fényében gyorsan nézd meg a macska elsõ felbukkanását az 1. évadban! :)

LeventeV
a Clannad Afterbe most volt Misae-san tortenete a multbol. nagyon szep tortenet, nagyon tetszett.

Zomil

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Idõutazás...

Máté94
Na vége Higurashi-nak is.:)
A végén amikor valaki felnõttként van ott az miért van? :DD
LasDen
hasonló volt az Asobiban is...ott az assistdroidok takartak a tábláikkal :D

amúgy a Steins Gaterõl vagy a Five Killersrõl tud valaki valamit...mikor jön vagy van-e már mozgókp belõle?? :D
a Steins Gate érdekel, annak ellenére hogy köze van a Chaos Headhez....bár nekem az is bejött a befejezést leszámítva (most is visszanézve nem is értem miért is adtam rá 9-t, de nem is érzem úgy, hogy túlértékeltem volna) :D

IMYke2.0.0.0
Ez is igaz.
Ha majd egyszer milliomos bácsi leszek, csakis Japánból veszek BD-ket... jó borsos áron... :))))

BEAST
Én az Inukami elefántos cenzúrájával voltam így. Pontosabban, cenzúrának még nem örültem annyira, mint ott. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeventeV
hat az a postakoltseg mar elenyeszo lenne az 550 eurohoz kepest :P

Lelouch
Máig nem láttam ilyen ötletes cenzúrát, mint ami a CAPU2-ben volt.<#idiota>
LasDen
elkezdtem a Rosario+Vampiret....érdekesnek néz ki, de furcsa mód a rész alatt végig az volt az érzésem, hogy én ezt már láttam....de biztos hogy nem láttam :D

IMYke2.0.0.0
A legdurvább, hogy 4670 Ft-nyi a legalacsonyabb postázás díja!
Összesen: ~160.000 Ft lenne a csomag. Besza-behu!

LeventeV
550 euro??? atyaeg... az rengeteg penz.