Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
<#eljen>
BEAST
Tényleg nem rossz, a kislányt bírtam. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeventeV
en beletudnam kepzelni Nagisa viselkedeset ebbe a lanyba. bar a kepen a lany vidam, mig Nagisa inkabb felenk. es vedd figyelembe, hogy Nagisa 21-22 eves, bar az anime nem mutatja.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Seth
Nemvolt rossz, csak az a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
penge a karba ostobaság
nem kellett volna bele. Semmi jelentõsége nem volt, butaság volt belerakni.

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Nem vitatom, a lányka szép, de szerintem nem hasonlít Furukawa Nagisára. <#fogmosas>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
igy nezne ki szerintem Nagisa ha letezne.

efti
A Kurenai bizony jo 😊

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
"Kurenai"-t nézek (08.), és basszus, az opening-ben vagy rész, amikor a csaj darál - döbbenetes! Szeretnék olyan jól megtanulni japánul, hogy erre képes legyek 😊

A sorozatot pedig ajánlom azoknak, akik még nem látták - nem akció orientált a dolog (még), viszont alapfelállás fenomenális.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
elkezdtem újra a Mamoru-kun ni megami no shukufuku wo-t...annyira bírom ezt a sorozatot 😄
Yagi akkora arc benne...azok a párszavas mondatok és a folytonos angol beszéd...kész 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
épp csak ugrál a szoknyája éle.
Simán fotosop, tekintve, hogy még csak a 4. résznél tartanak (2 lemez)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
Amugy multkor volt szó 5letes cenzurárol, NGE-ben is jó volt mikor a fürdöszobábol kijöve a sörösdobozok takarták Asuka-t meg Shinji-t 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
ezzel én is igy vagyok 😄

Blue Gender op zenét pl. bármikor el tudnám dudolni, pedig nem egy 10/10-es anime, bennem mégis mély nyomot hagyott igy elsö anime-ként 😊
Számomra mindig benne lesz a toppok között.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
hmmm... kijött már a Bluray? 😄 fanservice a DVDn? 😄 Mondjuk ha nem volt elõtte reklám neki...

Arra célzol...
PHOTOSHOP?!
ebben az esetben amúgy guddzsáb, mert nagyon szép folyamatos a kép...

@

armageddon666
Ez nagyon nem szokványosnak tûnik. Like.

@

RelakS
18. rész
12:52
Érdekes, hogy nálam nincs panty shot ugyanott, viszont a szoknya sem váltogatja az alakját 3 képkockán belül

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ruley
Én az elmúlt órát azzal töltöttem hogy anime OP-ket hallgattam meg a korábban megnézettek közül. Hihetelen hogy milyen nosztalgikusak tudnak lenni ezek, még azok is amikbe annak idején gyakran beletekertem, vagy azok is amelyikeknél maga az anime még csak nem is tetszett annyira.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Gurren
imádom

NEOreg3
de nekem tetszik úgy<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

BEAST
Kár, hogy nem különösebben mozgatnak meg a manga-k, pedig érdekelne. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
De még meddig lesz csajnak öltözve?? XD
NEOreg3
a manga teljesen más irányt vesz fel, Cruz sokkal inkább a középpontban van

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

BEAST
A Needless második fele már egész tetszett. Fõleg egy bizonyos személy felbukkanása után. A végével kapcsolatban pedig csak annyi, hogy...
Csöppet vicces, hogy Cruz egy szempillantás alatt megbocsátott a nõvérének. Azt hittem csak bevette ezt a világbéke maszlagot, de amúgy egész normális lány. Ehelyett kb a végsõkig pitizett Archlight-nak.

Viszont egy második évad nem lenne rossz "Yamada" fõszereplésével és a Guildbeli életével. A kis csitrik amúgy is ott laknak a szomszédban, akár még harem anime-nek is elmenne. Blade, mint fõszereplõ számomra nem elfogadható. Bírom az ilyen karaktereket, de maximum, mint a fõszereplõ egyik társát tudom elképzelni. Cruz viszont kifejezetten fejlõdõképes karakter, igazi "kicsi a bors, de pár évad alatt félisten lehet belõle" alapanyag. Eve pedig, jó úgy ahogy van. 😄

Overall: 8/10

Bandi 18
Igazad van szerintem is nagyon király <#taps><#nyes>

IMYke2.0.0.0
Én nem ilyesmire izgulok, úgy hogy számomra nem egyértelmûen kellenek az ilyenek...

de most miért?😄 komoly az a maga komolytalan módján,+ loli paradicsom kell ennél több? 😄

Ruley
"De, ennyire fontos a panties látványa?"

Ez ugye költõi kérdés volt? <#idiota>

armageddon666
nem, épp To-love-rut nézek.
szal "pantsu" van, de
"pantsu in k-on" AZ RITKASÁG! 😄
egyébként ott a gif, és jó minõségû is, szóval... csak szimplán érdekel melyik részben volt/lesz (lesz, mert le vagyok maradva). mert csak...

@

IMYke2.0.0.0
Hát, most nincs itt, így nem tudok segíteni - meg hát, még meg sem néztem a sorozatot 😊))

De, ennyire fontos a panties látványa?

armageddon666
Hogy melyik részben volt a jelenet 😄
pantyshot in my K-On!

@

armageddon666
ok, 3ból 1 kérdést megválaszoltál 😄

@

IMYke2.0.0.0
Mi a lényeg?

armageddon666
nsfw újra

még mindig K-ON

még mindig kell ep#

@

IMYke2.0.0.0
És akkor nem is beszéltünk a hirtelen más kiterjesztéssel, és elnevezéssel tárolt, camouflege-elt anyagokról...

Ruley
Pont az.

Miért, most talán legálisan vannak ott?
Sok sikert nekik az internet korlátozásához. 😛

Arról meg nem is beszélve, hogy milyen ország törvényei szerint? Japán? USA? Még ha valamelyik ország hirtelen el is kezdené szigorúbban gyomlálni ezeket, csak szerver-elhelyezés kérdése hogy olyan helyrõl nézd amire nincs befolyásuk.

Zomil
warez-t is ki akarják... 😄

LasDen
MALon olvastam valamit, hogy 2011-re kiakarják kitaltani az animéket a netrõl a kopirájt miatt...ez most milyen baromság akar lenni???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Hát, valóban nem egy Shakespeare "Lear király", de délutáni szórakozásnak megteszi... szerintem 😊

BEAST
Áh, ez végképp nem nekem való. 😊

Lelouch
Azért lesznek benne komolyabb dolgok is.
BEAST
Most nagyon elszomorodtam. Az elsõ rész alapján még azt reméltem, hogy ez "Yamada" története lesz és valamivel komolyabb, de úgy néz ki jelenleg meg kell elégednem ezzel. :/

IMYke2.0.0.0
Lesd meg ezt: Gokusen
Hátha megtetszik.

NEOreg3
ilyen marad végig

BEAST
Belekezdtem a Needless-be, de eddig eléggé csalódott vagyok. :/ Egy unszimpatikus badass lolicon a "fõhõs". A needless populáció nagy része pedig lolilánykákból áll. Csodálatos... Az elsõ rész nagyon tetszett, de egyelõre eléggé komolytalan ez az egész. Nézem tovább, de valaki megerõsíthetné, hogy ez ilyen marad végig? 😄

IMYke2.0.0.0
Én pedig erre írtam a spoilerben. ;-)
Hú, még most is beleborzong a lelkem!

Lelouch
Szerintem is. 😊 De vele kapcsolatban még kiváncsi vagyok,
hogy a felnõtt formája milyen hangot fog majd kapni. A japán nekem nem nagyon jött be.
LeventeV
nem olvastam el a spoilered de en erre probalok felkeszulni lelkileg:
Nagisa belehal a szulesbe.

IMYke2.0.0.0
És a Visual Novel is jó - igaz, rendkívül hosszú 😊
Ez LeventeV-nek ment...

Lelouch
Ha ez zavar, vágj majd bele a mangába.
IMYke2.0.0.0
Ha abban a sorrendben nézed, ahogy már megbeszéltük, akkor annyira nem lesz gáz.
Én 3 részen keresztül éreztem magam rettenetesen, sírtam, mint egy kisgyerek.

LeventeV
felve nezem mar az After Storyt... felek, hogy nagyon fajni fog a vegen <#szomoru1><#sir><#rinya>