Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
hát ez az Ookami-san....elég olyan utolsó részes utánérzésem van....szerintem a következõ már csak egy ráadás lesz....minden elrendezõdött...de a franc se tudja 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Én dobtam. Nekem nem tetszett 😄D
BEAST
Az Air Gear-ben talán megtaláltam az elsõ sportkodós anime-t ami eddig tetszik. 😄 Bár zenében nem éppen az én világom mégis tetszik, fõleg az opening. :o

Bár eddig csak két részt láttam. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeventeV
ezen szakadtam anno... BEST <#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Ott van még Bunta Willis is.<#vigyor>
IMYke2.0.0.0
Hát, jelenleg csak a látott képek alapján, de hevesen rá tudok bólogatni: a TV-sorozat teljes dizájnja egyedibb, hangulatosabb volt. Murasaki különösen jól meg volt rajzolva.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Arról nem volt hír, hogy mennyi lesz, manga mellett jelenik meg, lehet a következõ kötetek mellé is lesz, de õszintén szólva nemtudom, hogy a manga, hogy áll.

A karakterdizájnt váltották a mangás stílusura sajnos, nekem õszintén szólva a TV sorozaté jobban tetszett. Ez szerintem sokkal inkább tucat kinézet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Hirtelen tanácstalan lettem...
A "Kurenai"-nak van 2010-es folytatása is?
S csak egy OVA lesz (marad)?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Eh, efti hozzászólásának végét valahogy átugrottam... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Az se biztos, hogy van anime forrás.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Ettõl féltem... 😞

efti
Tineye talalat akad ra boven, nezz korul koztuk, de szerintem csak egy szepen megrajzolt kep, nem konkret anime

WWFSMD?

Zomil
Megnéztem a Occult Academy 9. részét, de sajnos most nagyon olyan érzés fogott el, h nemszólt semmiröl :S
Már nem sok rész van hátra, remélem nem csapján össze az utolso részt, vagy mégjobban örülnék egy 2. évadnak.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Hú, de aranyos!
Meg tudjátok mondani, hogy mibõl van (sorozat, OVA, vagy valami más)?
Sajnos, egy anime wallpaper gyûjteményben találtam a HD verziót, de címe nincs...

IMYke2.0.0.0
Hát, most az is nekem kb. 1 hét, mire lejön - de addig is, bõven van mit néznem... közel hatszáz csigányi... 😊

LeventeV
nem volt annyi hely a gepemen hogy a 20 gigas verziot leszedjem...

Ruley - kosz <#eljen>

Ruley
A Bakemonogatari vizuálisan tipikus Studio Shaft munka, vagyis amiket láttál azok közül leginkább az Ef-re hasonlít, ilyen szürreális bevágásokkal, mintha unatkoztak volna az animátorok és gy döntöttek hogy feldobják valamivel.

Maga a cselekménye fõleg humoros, de vannak megható pillanatai.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
Bakemonogatari engem is izgat. Nagy felbontásúban igyekszem beszerezni.

LeventeV
ja... kosz a tippet <#worship>

Ruley #35193 - en is valami hasonlot kepzeltem el.

na de a lenyeg, hogy megneztem a Clannadot. nagyon jo, nagyon tetszett, csak ajanlani tudom.
most csordogal lefele a Bakemonogatari? lattatok mar? milyen?

IMYke2.0.0.0
Ugye. Jó az öreg a háznál - nem mondok azért hülyeségeket 😊

Zomil
jól hangzik én már várom 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
végülis letöltöttem egy másikat...
és ez rohat jónak néz ki....a megvalósítás érdekes, de jól néz ki és tetszetõs...a történetrõl még nem sok fogalmam van, mert ilyen szempontból nem történt sok...annyi van, hogy a Toyotomi és a sógunátus áll egymással szembe...és hogy egyesek a wakizashijukat a hajukban hordják 😄
az opening is nagyon jó....úgyhogy ez tetszetõs darab lesz...viszont ezek a fekete köpések a képernyõre nem tetszenek....sokat használják...szerencsére a fontosabb részueknél hanyagolták, de remélem azé kimarad a késõbbiekben....

viszont most olvastam MALon hogy ez csak egy elõvetítés volt és igazából október 3-án indul....kár..😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
hát akkor inkább várok...annyira nem kell sietni vele...😄 viszont most látom, hogy már elindult, úgyhogy nemsokára rendesnek is kõ lennie...😄

Rosario Vampirebe de idegesítõ mikor Moka átváltozik, akkor egy csávó mindig elmondja, hogy miért történik....nem vagyok hülye...az elõzõ 5 rész óta nem felejtettem el 😄

Malakai
Hogy a Samurai Girls esetén mirõl van szó nem tudom. Ð_Ð

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Ha teljes rész, akkor valószinüleg a stúdió a tv számára küldött preair rész szivárgott ki, de néha elõfordulnak tv-s animékbõl újságok/mangák mellé adott dvd-n preair epizódok is reklám gyanánt (jópénzé).
Ezek sokszor még nem 100%-osak, zene/hang tekintetében, vagy éppen az animáció effektekben.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
láttam a Hyakka Ryouran Samurai Girls-bõl ilyen preview verziót...az miféle...??? a méretébõl adodóan teljes résznek néz ki...

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
Ez mi? A második kép olyan, mintha a srác lenne az onegai teacher-bõl 😄 (Kei-kun?)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Malakai
Legjobb akkor is a Seto no Hanayomés terminátor, ha holivúdi filmek. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
De bírom az ilyen poénokat...😄
armagedodoon
The Grandfather Part VI 😄

Ruley
Szerintem egyértelmû hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Kotomi elmélete szerinti párhuzamos világok egyenértékûen léteznek. Igaz így nézve valamivel lehangolóbb a befejezés, hogy mégis van olyan "megtörtént" világ amiben Nagisa meg van halva, de akkor is, az nekem valahogy olyan olcsó megoldásnak tûnne hogy az egész többéves idõszakot csak úgy Tomoya képzelte.

Azt se felejtsd el, hogy ez egy Visual Novel adaptáció, az egész mûfajnak jellemzõje hogy sokféle befejezése van, és egyik sem igazibb a többinél. A Clannadban úgy tudom rossz befejezés az ha csak Nagisa cselekményszálát viszed végig, és jó az ha elõtte minél több más szereplõ szálát is végigviszed, és akkor az ezekért kapott fénygömbök, kvázi pontok, segítségével viszont Nagisa valahogy életre varázsolódik.

Asszem, egyébként nem olvastam végig a VN-t, ezt csak így hallottam.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
Szerintem nem.

De amúgy <3

@

LeventeV
megneztem ma 12 reszt a Clannadbol... VISSZATERTEM!!!<#mf1>

LeventeV
Tomoyo chapter is jo volt. es azert igy a vegen, hogy tul vagyok az egeszen orulok, hogy a vegere hagytam.

Zomil
most sajnos nem tudom letölteni majd csak olyan 2hét mulva 😞

Máté94
Még én se. De egy ideig biztos ott marad. Így most suli alatt nincs nagy kedvem animét nézni. Még Rei-bõl is napi egyet nézek. Sokak voltak nekem ezek a 26+24 rész. 😄DD
De mondtam, hogy nem bírom õket 😄D
IMYke2.0.0.0
Na nem mondod, hogy nem láttad még... gyorsan izibe nekiveselkedsz! 😊

Zomil
ugy érzem mostmár tényleg meg kell néznem a Clannad-ot 😄

IMYke2.0.0.0
Én is így hiszem.

LeventeV
a lenyeg, hogy a pozitiv engding valos <#eljen>

IMYke2.0.0.0
A kapcsolatra, ami a kezdetektõl erõs volt köztük.
Arra, hogy mindketten akarták* a találkozást és hogy függetlenül attól, hogy mi történt itt vagy "ott", nekik találkozniuk kellett... mert *...

LeventeV
ezzel mire celzol?
a masodik extrabol vilagosan kiderul, hogy a happy end valosag. a kerdes mar csak az, hogy a bad end az vegulis alom vagy egy alternativ vilag.

IMYke2.0.0.0
Emlékszel mit mond Nagisa, amikor a megszólítás szóba kerül?...
Segítek:

After Story - 01x22 - 07:30-tól...

LeventeV
EZT A CLANNADOSOK OLVASSAK EL. kivancsi vagyok a velemenyekre.

LeventeV
mondjuk meg ez is egy magyarazat lehet: ugye Tomoya volt a kis robot es Ushio a lany. ok meghaltak es ujaszulettek egy masik vilagban. ott Tomoya osszejott Nagisaval, de o meghalt a lanyuk, Ushio szuletese kozben. kesobb Tomoya es Ushio is meghaltak a havazaskor, aztan mindharman ujaszulettek egy harmadik vilagban. ott Tomoya emlekezett arra, hogy mi tortenhet ha megismerkedik Nagisaval ezert elgondolkodott azon, hogy nem szolitja meg. vegul megis azt valasztotta, hogy barmi aron is de egyutt lesznek es utanaszaladt. ekkor Nagisa mondja hogy orul, hogy megis osszejonnek (tehat Nagisa is emlekezett az elozo vilagra). aztan minden tortent ugyanugy, eljott a szules napja es Tomoya azt hitte, hogy Nagisa meghalt... de megse. igy boldogan eltek mig meg nem haltak. Tehat osszegzeskepp az animeben elhangzik a parhuzamos vilagokrol szolo elmelet, amiken keresztul csak az igazan nagyszeru erok jutnak keresztul (mint a gravitacio, ahogy Kotomi is mondta) illetve a szerelem. igy vegulis 3 vilagot lathatunk (a kies vilagot, a Nagisa nelkuli vilagot es a boldog vilagot.)

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.
Emellett, ugye végig követhetõ volt a sorozat folyamán, hogy Tomoya
több dolgot is meg tud érezni, látni maga körül, mint mások... és õ is látta a "fényeket"... azokat, amikor a Másik (Kihalt) Világban születtek. Ahol a Lány élt.
Röviden, törvényszerû volt, hogy az adott helyzetben - a szülés, és Nagisa gyengécske teste - akár a legrosszabbat is láthatta, alternatívaként.

LeventeV
en a tegnap almodtam a clannadrol. most nezem a masik extrat(24. resz) aztan a ket alternativat.

szerintem meg azert is kellett megelje Tomoyanak a rosszabb vilagot, hogy rajojjon, hogy akarmi is tortenik Tomoya es Nagisa eletebe is a legjobb dolog az, hogy talalkoztak. meg talan Sanae is bogarat ultetett Tomoya fulebe, hogy gondolja at a legrosszabb eshetoseget is.

IMYke2.0.0.0
Dettó. Napokig nem tértem igazán magamhoz, álmodtam is vele...
Szerintem, amúgy meg: igaz.
Gondold csak végig: szinte az elsõ résztõl láttuk azt a kies világot, a kis robotkával, aki az elején el is mondja:

"Nem ebbe a világba születtem."
Én úgy gondolom, hogy Tomoya, amikor Nagisa mellett beájul, akkor "látja, éli meg" a rossz alternatívát. S lám, amikor "felébred", ott van Ushio és Nagisa is.

LeventeV
Clannad After Story
nagyon jo volt... elmondhatatlanul szep tortenet. de azert nyugtassatok meg, hogy a happy end az igaz 😛
Nagisa halala nagyon megviselt... utana mar az openinget is megkonnyeztem ugy kikeszultem, sot ha Nagisa neve csak felmerult mar vettem a zsebkendot.

nalam az After Story az vegtelen a 10bol...

IMYke2.0.0.0
És akkor az ember ne rajongjon...

Final Approach - Cosplay