Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Ice Candy <#eljen>

Hallgasd meg még talán a Rumbling Hearts (Kimi ga Nozomu Eien - The Eternity You Wish For) sorozathoz tartozó Kimi ga Nozomu Eien (Megumi)-t (igen, ugyanaz a címe :D) (a sorozat végébõl ->) Ittvan-e, hangos, és rossz minõségû, de legalább meghallgatható

Vagy mondjuk az Utawarerumono utolsó ending? (a sorozat végébõl ->) Suara - Kimi ga Tame

Vagy Chobits ending? Tanaka Rie - Ningyo hime (ennél a történet pont olyan volt, hogy majdnem elbõgtem magam <#idiota>)

Jajj, majdnem kimaradt egy másik kedvenc, a Full Metal Panic végérõl a (AMV -> ) Karenai Hana

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Mi az hogy!
Ezt külön ajánlom:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
te is szereted a trancet? az jo :)

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
youtubeon nekem is van ilyen animes összeállításom....bleachtõl (a sorozat szar, de vanna jó op & ed-k) a paprikán át a dango családig...mindenféle...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Ja, ez ilyen visszazökkentõ. Úgy látszik nem csak nekem van ilyenem :DDD
IMYke2.0.0.0
Esténként, lefekvés közelében, de legalábbis, amikor már nem nézek filmet, nem játszom, akkor - többek között - ezeket hallgatom, speciális lejátszási listám van erre:
- Chata...Dango Daikazoku (ED)(TV Size)
- Chata...Dango Daikazoku (ED)
- MAKO...Aikotoba
- MAKO...Ice Candy
- Aya Hirano, Minori Chihara & Yuuko Gotou...Senzaiteki Taiyou no Shoumei
- Aya Hirano, Minori Chihara & Yuuko Gotou...Tomare!
- Chieco Kawabe...Be Your Girl
- Kumiko Noma...LILIUM (Opening version)

Meg persze Trance zenét is :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Nekem sokszor van, hogy anime zenék mennek a fejembe. Néha már nagyon zavaróak. Elég érzékeny vagyok bármilyen olyan zenére amire tetszik.
De szinte már megszoktam :DDDDDDD
IMYke2.0.0.0
Végignéztem, és bizony egy idõ után vele együtt pipirupiztam, amikor varázsolt :)

RelakS
nyugi, én is három napig pipirupiruztam utána <#idiota>

Zomil
jaja, passzol az egész anime hangulatához :D
és emellé ha végignézed ez fog a fejedben menni egész nap :D

miután megnéztem kb. 2nap csak ez a dallam/szöveg ment a fejemben :DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Szerintem sincs baj vele.
Nagyon is illik a karakterhez (bunkós angyalka), és a sztorihoz.

Zomil
Bocsi elirtam: Pi-piru-piru-piru-pi-piru-pi :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
PI PIRU PIRU PI PI PI PI!!!

Nem értem mi a bajotok :D Legjobb OP :D

BEAST
Még idejében kinyomtam. Ha ez mégegyszer beleég a memóriámba lehet nem élem túl. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Én ezt bírtam. <#nyes>

Zomil
huhh ez jó :)
már nagyon várom

RelakS
Rövid a módosítási idõ

http://www.youtube.com/v/Fx5ZZovtcWg

RelakS
ez a szemét szám teljesen olyan, mint ez

If you heard it, you can't unhear it.

Máté94
Jaa, de nekem valamiért tetszik
:DDDDDD
RelakS
?
ránézésre négy nyafka lány sherlock-ot játszik :D

Ruley
Nem azt mondom hogy általánosságban túl sok a dráma, az jogos, hanem hogy ezeket a konkrét háttértörténeteket annyiszor eljátszották korábban, hogy mára nekem már valahogy olyan klisé szaga volt.

Persze az is igaz, hogy egy drámának nem igazán az a lényege hogy új és izgalmas tragédiákat találjon ki.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
Nem tudom miért, de megfogott ez a látszólag nagy hülyeség.
Még a OP-ja is tetszik. Lehet ha nem fordítja majd senki akkor majd én lefordítom :DDDDDDDDD
http://www.youtube.com/v/VglytYbEr_w
LasDen
valamiér erre se akar rávinni a lélek, hogy megnézzem....de majd egyszer :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Jusson eszedbe az alaphelyzet, és máris nem annyira meglepõ ez a tény... :)

Ruley
Az Angel Beats-ben szerintem a humor nagyon jó volt, de a dráma szerintem legtöbbször erõltetett volt. Legalábbis még nem láttam olyan sorozatot amiben ilyen magas lett volna az átlag egy fõre jutó halott testvérek aránya.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LeventeV
kosz mindenkinek.

IMYke2.0.0.0
Ja, a legfontosabb: mindenképp szerezd be a zenéit is! :)

Máté94
Nagyon jó, érdemese megnézni :))
armageddon666
mivel kivágott jelenet szerintem az is nézheti aki nem látta. legalábbis nekem lassan esett le, hogy hova lehetett volna ezt a részt beilleszteni... pedig azt a részt konkrétan 20szor láttam.
Hell's Needles :D milyen fasza neveket találnak ki...

@

IMYke2.0.0.0
Angel Beats:
Az alapfelütés fenomenális.
Humoros, akciós, szerethetõ karakterek.
S vége odarúg, rendesen.
Te is úgy jársz majd, mint én... számolom a napokat:

Lelouch
Sankakun van egy EVA 2.0-s cikk Asukával kapcsolatban. Érdekes...
link

Csak az nézze, aki már látta a 2.0-t.
armageddon666
Clannadhoz hasonlít.

@

LeventeV
hetvegen befejezem a Bakemonogatarit es azt gondoltam, hogy utana kezdem az Angel Beats-et. velemenyek rola?

LasDen
ez a 2 barát harcol egymás ellen se egy új találmány...:D ahogy az se, hogy elakart menni....ugye nem preferálja a harcot így egyértelmû, hogy távozna....de aztán a faterra gondol és helyesen cselekedik...
az meg, hogy a végén összejönnek az szerintem egyértelmû....talán még örülnék is ha nem így lenne :D
de a végén ahogy felújították a robot...egy kicsit nevetséges ennyi nehéz páncéllal...:D

mellesleg egy ponton az jutott eszembe, hogy ebbõl tök jó játékot lehetne csinálni :D

BEAST
Ez a rész nagyon emlékeztetett a Gundam SEED egyes részeire, ahol a két barát a két ellenséges oldalon különbözõ dolgokat félreértett és ezáltal megutálták egymást.

Viszont szerencséje Rygart-nak, hogy a végén visszafordult, már erõsen kezdett átbillenni a mérleg nyelve a "ki ez a szerencsétlen" irányába. Nem értem, hogy lehet ennyire béna. Élete szerelmét egyszer már elvesztette/feladta erre másodszorra is megtenné. Tényleg nem tud öszinte lenni önmagával képest... még hogy Hodr birodalmát fogja megvédeni. Hiába barátok meg minden, Sigynért megy ez az egész. :p

Jöhet a többi 4 rész. Egy biztos, Hodr halálával majd Rygart és Sigyn esküvõjével kell zárulnia a történetnek. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Jól hangzik. :D

LasDen
hát az elsõ rész alapján kb annyi ecchi lesz benne (én azér remélem hogy kevesebb), de nem lesznek hatalmas mellek mindenhol...és sztoriban is - úgy néz ki - erõsebb lesz...

BEAST
Nagyon remélem, hogy legalább olyan jó lesz mint a Sekirei. :p

LasDen
érdekes, hogy az opening egy sekirei féle ecchit sejtet, de sokkal jobbnak igérkezik annál :D
és nem volt igazán jó ötlet megnézni mielõtt télleg elkezdõdik...így mégrosszabb várni rá :D

BEAST
Omg, de jó hogy szólsz. Már várom egy ideje, töltöm is a gg verziót. :)

LasDen
nah megnéztem a Break Blade 2. múúvit...ejj de geci jó volt ez is :D
minden a helyén van és szépen alakul a sztori is....ha jól láttam akkor még 4 (tehát összesen 6) rész lesz....bár ez a kvartz dolog érdekes...ha jól értettem az elsõ részben, akkor lényegében mindent kvartzból csinálnak...de akkor ehhez irgalmatlan mennyiség kell...na mindegy :D
szerencsére nem kell sokat várni a 3. részre se...

LasDen
pedig odaírtam, hogy a 'mostani...résznek' :D

Máté94
Ja, a befejezés megtévesztett :DD
LasDen
hogy érted hogy kapok folytatást???
a sorozatnak még nincs vége...van még vissza 3 rész....2. évadról meg nem tudok, mert a manga még csak a 27. fejezetnél tart....

Máté94
?
LasDen
hogyan teccik érteni???

Máté94
Lehet, hogy kapsz folytatást majd :DDDDDD
LasDen
húú de szemét egy befejezése volt a mostani Giant Killing résznek....pont a sorsdöntõ pillanatban van vége...hát persze...:D de ezek a kölföldi edzõk érdekes nyelven beszélnek...olyan mintha francia lenne, de csak halandzsának hallatszik...:D

Bandi 18
Most már nyugodtan halok meg :D

Zomil
azért a végén a csoportos képnél jó a kyon facepalm :D