Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Ideje lenne már folytatnom az S2-t, csak valahogy nem jön össze. :S
Máté94
Yakuindomo-t is meg tudom érteni. Az is ugyanolyan 😄D
LasDen
de nem tudom megérteni, hogyhogy nem jön be az azumanga pedig én fogékony vagyok a fáratt poénokra is....de talán az azumanga már túlon túl fáradt nekem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
mivel hogy négy kockás képsorokból rittyentettek animét, ezért minden rész gyakorlatilag 6-7 alrészbõl áll, vagy még többõl. Talán még a kirándulásos részek is

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Azt is dobtam. Két perc után nem tudtam hol vagyok 😄DD
efti
Mondjuk rendszeresen igy jarok, nem is tudom van e ebben a szezonban olyan anime aminel nem valtottam legalabb 1x fordito csapatot hosszas kesesek miatt

WWFSMD?

LasDen
én csak a giant killingrõl tudok nyilatkozni, de ott jó minõségû feliratokat csinálnak....

relaks: jó kérdés...még nem tudom a pontos választ...😄 de azt megmondhatom, hogy eddigi filmes, animés pályafutásom során egyedül a clannad as volt, ami könny fakasztásra kényszerített 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
Nem jön be az azumanga
Nem hatódsz meg lelkizõs filmeken

Ember-e vagy? <#idiota>

LasDen
annyira nem jön be az azumanga...de mégis havonta 1 rész lecsúszik...😄

efti
Az FFFpeeps feliratozasok mennyire jok? Bar alapvetoen szeretem az Eclipse verziokat, de hogy 3 epizoddal le vannak maradva folyton a Kaichou wa maid sama-val az kisse uncsi

WWFSMD?

RelakS
dehogy akart az lenni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megkérdezte Chiyo-chan-t, hogy mi is lehetne belõle, és õ mondta, hogy talán tanár. Yukari nem kicsit kiakadt rajta, és leordította Chiyo haját 😄

ja, szpojler, bár nem tudom, minek 😄

efti
Szerintem is eselytelen egy folytatas, de azert almodozni jo 😊

Kyonnesre rohogtem magam Osakan. Bar sajnos a szo-ertelmezesei ugye feliratozva nem igazan jottek at, de azert amikor Chio copfjairol kitalalta, hogy lejonnek es hogy karacsonyra kapta oket....

WWFSMD?

armageddon666
A manga pedig húdejó O.o

@

Ruley
Az volt a sorozatban hogy tanár akart lenni, Yukari dühös is lett rá hogy ezek szerint olyan hülyének nézi a tanárokat mint õ maga.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

RelakS
Oosaka, mint tanyááár? Háá' nem is tudoom. Minden tyerek átmenne a piroson, neeem? <#idiota>

LasDen
én elsõ rész után dobtam...nem jött be ez a perverz lolik...😄

efti
altalanos iskolas perverzkedosnek ajanlom figyelmedbe a kodomo no jikan-t 😊

WWFSMD?

Ruley
Baromira esélytelen, nyolc éves a sorozat, és a manga sem folytatódott tovább, miután ott le lett zárva a ballagással.

Bár egy új szereplõgárdával én is befizetnék rá. Játszódhatna az eredeti után kb. öt évvel, mondjuk akkoriban amikorra Kimura lánya középiskolás lesz, a tanári gárdát meg feldúsítva a frissen diplomázott Osakával... <#idiota>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

BEAST
Hát. ha már Rosario féle ecchi iskolásdi, akkor szerintem a Macademi Wasshoi jobb. Az elsõ rész utolsó jelenetét megint meg kellett néznem mert hihetetlenül tetszik. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Nekem nagyon bejött ez a pervezkedés, Yakuindomo-val együtt. Remélem az is kap folytatást 😄D
efti
Hat ha mar iskola meg vicces akkor bar inkabb azumanga daioh folytatas lenne

WWFSMD?

BEAST
Köszönöm, akkor keresek tovább. 😊 A végén még az lesz, hogy belekezdek a Fairy Talebe. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
so-so....van benne akció van benne ecchi...de valahogy nem az igazi...nagyon közepes.....

BEAST
Desert Punkot látta valaki? Milyen?

Lelouch
Megértelek, nagyon le lett butítva a mangához képest.
LasDen
Rosarioba már egy kicsit zavaró Yukari folyamatos desu-zése...de az egész sorozat tele van ilyen apró dolgokkal amik végig benne vannak és így zavaróak....

LeventeV
akkor az utolso 3 reszt meg itthon megnezhetem. szuper.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Máté94
Mitsudomoe-nek lesz második évadja!^^
Lelouch
12...
LeventeV
hany reszes lesz vegul? 12 vagy 13?

BEAST
Pár hét múlva megint lesz egy két anime amit majd nézhetek, de jelenleg a padlás is tele van slice of life, romance animekkel. Kár, hogy nem harem, ecchi, comedybõl van ennyi. :p Mondjuk most nem ez a három a cél, hanem valami jóféle akció lehetõleg egy épkézláb romantikus szállal. 😄

Ez a Spriggan nem tûnik rossznak, lehet belelesek majd. Belekezdtem a Demonbane-be és a Blue Seed-be is, de valahogy nem érzem, hogy ezek lennének azok. Pedig lehet tényleg jók. Vagy esetleg Kyouran Kazoku Nikki lesz a következõ... comedy-bõl sosem elég. 😊

LasDen
hát nekem egyedül a Spriggan jutott eszembe, bár abba nincs ecchi, comedy, hárem...csak színtiszta akció...és mondjuk csak egyszeri szórakozást nyújt...😄
de 2 hét múlva majd nézheted a HOTD-t...az pont ilyen 😄

BEAST
Újabb válságot élek meg. Van egy szép hosszú listám, de kb egyik ott szereplõ (befejezett) anime-hez sincs kedvem. :/ Most megint az action, hero meets heroin animekhez lenne kedvem. Lehetõleg ecchi/harem/comedy fûszerezéssel, de nem igazán találok már ilyesmit MAL-on. 😞

Zomil
huhh, rég láttam én is, nagyon szép rövidfilm 😊

Sirni konkrétan egy anime-n se sirtam még, h zsepi kellett volna, de mondjuk azért könnyezés volt már 😊
Pl. fate/stay night végén, elfen lied végén, chrono crusade végén, meg angel beats végén

Nah persze olyan is volt, h a nevetéstöl könnyeztem meg 😄D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
Huh, na igen. Azt se lehetett megallni konnyek nelkul

WWFSMD?

Lelouch
Engem se hatott meg annyire ez a video.
Máté94
Szép kis filmecske tényleg megható, de most nem érintett meg valamiért.
Amúgy csak a Tokyo Magnitude 8.0 végén sírtam eddig animén 😊)
efti
Most fejeztem be a Boogiepop Phantom-ot...nem allitanam hogy igy a vegere felfogtam volna hogy most akkor mi is volt ez az egesz..

Valaki spoilerben vagy privatban elmagyarazhatna 😄

WWFSMD?

efti
Engem a Haibane Renmei es a Bokura ga ita utott ki nagyon, raadasul viszonylag egyszerre neztem meg oket. Eleg zombi voltam a kulvilag fele vagy ket hetig utanna..

WWFSMD?

LasDen
nem vonz a pálya....és nem is tudnék össze-vissza hazudozni....najó...tudnék...de nem szeretnék...😄

LeventeV
menj politikusnak... 😄

LasDen
nem hinném hogy robot vagyok....de úgy néz ki, hogy nem vagyok egy empatikus emberke....de örülök, hogy így látjátok 😄

LeventeV
te egy robot vagy a jovobol... ha ez nem ut ki akkor semmi

RelakS
igen, veled van a baj.

Kár volt megnéznem, most fáj a szívem O_o

Egyébként 2. megnézésre majdnem együtt bõgtem Chiyo-channal is az Azumanga végén <#idiota>

BEAST
Még mindig az egyik legmeghatóbb filmecske. :/

LasDen
mikor láttam és sok helyen olvastam, hogy hú mennyire lelombozta meg elszomorította, akkor elgondolkoztam rajta, hogy vajon velem van-e a baj, hogy semmilyen érzelmet nem vált ki belõlem a videó...de sok más esetben is volt/van ez...

RelakS
Deréglátttaaaaamm......

LeventeV
en ezen akadtam ki nagyon. egy szombat este neztem meg, hetfon matekoran kerdezte a tanarno, hogy mi tortent velem, mert nagyon elvagyok kenodve.

amugy kosz a trance-t. tok jo. en meg ezt ajanlom neked:
Shogun feat. Emma Lock - Run To My Rescue

RelakS
eddig még sikerült megállni, de a Kimi ga Nozomu Eien okozott elcseszett estéket. Meg a Szentjánosbogarak sírja után sem voltam éppen vidám.
Második vagy Harmadik megnézésre a Full Metal Panic hármas epizódja (The Wind Blows at Home) végén egész felkavaró a Karenai Hana. Meg a TSR-ben mikor megy a fõszereplõk, talán mondhatom, hogy kínzása, az sem okoz kellemes estét.

Persze, némi beleélés/együttérzés nem árt hozzájuk.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm az ajánlásokat - rájuk hajtok .
Amúgy melyik sorozatnál pityeregtél, sírtál valóban?
😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.